xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
personanongrata πες τωρα μια δικη σου ρωσοιστορια για να επανελθουμε στο θεμα.
καλημερα κιολας....
καλημερα κιολας....
Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι στο τέλος θα έχουν ξεχαρμανιάσει και το θέμα θα έχει γίνει πουτάνα.
καλημέρα αγαπητέ.....μου ρωσσόφιλε....personanongrata πες τωρα μια δικη σου ρωσοιστορια για να επανελθουμε στο θεμα.
καλημερα κιολας....
Χθές το βράδυ πέρασα από space στο Κηφισό και ήταν κλειστό. Ξέρει κανείς το ωράριο?
πιο πολλές τελείες.... Οσες και οι Ρωσσίδες που μαζεύονται εκεί....................
Όσοι θάβουν τις Ελληνίδες ότι θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, ουσιαστικά δεν τους χαλάει αυτό καθεαυτό το γεγονός, το ότι δηλαδή οι Ελληνίδες θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, όσο τους χαλάει το γεγονός ότι οι Ελληνίδες για να γαμηθούν θέλουν περισσότερα φράγκα από όσα αυτοί διαθέτουν ! Ενώ οι Ρωσσίδες που επίσης θέλουν φράγκα, απλά ... λιγότερα , δεν τους χαλάνε.
Σου είπα και σε προηγούμενο ποστ....Ενδιαφέρον θα είχε, αν υπάρχει κάποιος που να μας έλεγε ιστορία με ρωσσίδα , που να μην την κέρασε ούτε καφέ και να έκατσε η γκόμενα επειδή γουστάρει!
Εγώ είχα πηδήξει μια που είχε πιάσει δουλειά σε επιχείρηση συγγενούς. Ομολογώ ότι την έφαγα χωρίς καμία προσπάθεια. Ούτε κέρασμα φυσικά. Μετά από λίγες μέρες όμως η γκόμενα βεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο να έχει επαγγελματικά ή άλλα οφέλη από εμένα (πέραν του σπέρματός μου) , τα οποία άλλωστε εγώ ουδέποτε της υποσχέθηκα , οπότε με έβρισε με όλες τις βρισιές που ήξερε στα Ελληνικά και στα Ρώσσικα και όχι μόνο εμένα, τη μάνα μου , το σπίτι μου κτλ κτλ κτλ. Τελευταία στιγμή τη γλύτωσε ο μπάρμπας μου , όταν ήμουν έτοιμος να της σκάσω μπουκέτο στα μούτρα , έτσι ώστε να κάνει πίπες και να τρώει για την υπόλοιπη ζωή της με μασέλες. Στη συνέχεια , με την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε , έφυγα εγώ από το μαγαζί του μπάρμπα μου και έμεινε η Ρωσσίδα.
Κοντολογής η ρωσσίδα πίστεψε ότι επειδή και οι δύο δουλεύαμε εκείνο το φεγγάρι στη μπίζνα του μπάρμπα μου, αν γαμιόταν μαζί μου , θα μιλούσα στο μπάρμπα μου γι'αυτή και θα είχε ... επαγγελματική άνοδο (σε ένα κωλοχανείο , μη φανταστείτε τίποτε σοβαρό).
Θεωρώ ότι είναι ίδιες απολύτως με τις Ελληνίδες σε πουτανιά και απαιτήσεις, απλά επειδή μεγάλωσαν σε τόπο που δεν υπήρχε κωλόχαρτο, καφές , αναψυκτικά και άλλα ... πανάκριβα είδη πολυτελείας για λίγους (!) είναι πολύ πιο φθηνές από τις Ελληνίδες.
Όσοι θάβουν τις Ελληνίδες ότι θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, ουσιαστικά δεν τους χαλάει αυτό καθεαυτό το γεγονός, το ότι δηλαδή οι Ελληνίδες θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, όσο τους χαλάει το γεγονός ότι οι Ελληνίδες για να γαμηθούν θέλουν περισσότερα φράγκα από όσα αυτοί διαθέτουν ! Ενώ οι Ρωσσίδες που επίσης θέλουν φράγκα, απλά ... λιγότερα , δεν τους χαλάνε.
Το θεμα όμως δεν είναι το πόσα, αλλά το ότι έχουν αναγάγει κάτι φυσιολογικό σε αγαθό προς πώληση. Κι αυτό , το να γαμιούνται για να βολευτούν το κάνουν οι γυναίκες και των δύο εθνικοτήτων , ελληνίδες & ρωσσίδες.
Σε αντίθεση με αρκετές δυτικές που γαμιούνται επειδή γουστάρουν και με όποιον γουστάρουν , αποκλειστικά για την απόλαυσή τους, χωρίς να ζητάνε ανταμοιβές γι'αυτό.
Οσο τα πηγαίνεις όλα στο χρήμα, εκεί θα σε πηγαίνουν κι αυτά...... Και μη μου πεις ότι η γυναίκα σου σε παντρεύτηκε για την κορμοστασιά σου γιατί θα αποθάνω........
Μόνο οι Ρωσσίδες έλκονται από Μερσεντέ;Εγώ τα πηγαίνω;
Δηλαδή ... υποστηρίζεις ότι φταίω εγώ που οι ρωσσίδες έλκονται από οποιοδήποτε μαλάκα έχει μερσεντέ-φράγκα;
Οπότε αν είναι έτσι , στην περίπτωση που εγώ ... αυτοκτονούσα (μη χαίρεσαι-υπόθεση κάνω) οι ρωσσίδες θα γίνονταν πιο ... συναισθηματικές;
Χοντρό μου φαίνεται ...
Είπαμε ... εντάξει ... είμαι τεράστιος με μεγάλη επιρροή, αλλά δεν καθορίζω και τα πάντα στο σύμπαν. Υπάρχουν 2-3 ψιλά ανεξάρτητα από τη βούληση και τις επιθυμίες του Λάκη !!!
Από τη γυναίκα μου δεν μπορώ να πω ότι έχω περισσότερα, οπότε δεν θεωρώ ότι με παντρεύτηκε για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε της έπιασα κουβέντα σε άσχετη φάση στη δουλειά της και φάνηκε να παθαίνει πλάκα με την πάρτη μου, χωρίς να ξέρει κάτι για μένα. Οπότε θεωρώ ναι , ότι με πήρε για το κορμί μου το φιδίσιο (και το ανακόντα που κρύβω στο παντελόνι).
Πιθανόν, δεν ξέρω τι παίζει στις περιοχές που λες, ειλικρινά δε ξέρω και δεν με νοιάζει.
Αλλά δοκίμασε μια βόλτα σε προάστια της Σόφιας, στο Βουκουρέστι, Μόσχας, Βαρσοβίας κλπ κλπ να δεις τι γίνεται εκεί, είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και πολύ πιο έντονη η μαλακία και η πόρωση με την ψευτογκλαμουριά απο ότι περιγράφεις εσύ για την δυτική Αθήνα. Είπαμε μένουν σε κοτέτσια και δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν βασικά πράγματα...αλλά κυκλοφορούν σαν την Britney Spears σε διαφήμιση για ιταλικές φίρμες.
Δικιο εχεις.....Ρωσσιδες For Ever!!!!!A ρε μπαγασες με ξεχασατε.........γραψτε τιποτα
κριμα τετοιο θεμα να πηγαινει χαμενο.