Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
personanongrata πες τωρα μια δικη σου ρωσοιστορια για να επανελθουμε στο θεμα.

καλημερα κιολας....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καντε κατι να επανελθουμε......βοηθεια......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
personanongrata πες τωρα μια δικη σου ρωσοιστορια για να επανελθουμε στο θεμα.
καλημερα κιολας....
καλημέρα αγαπητέ.....μου ρωσσόφιλε....
Η ιστορία απλή.
Φίλος στριπόφιλος σε σέρνει σε κωλόμπαρο... Εσύ έχεις τις στραβές σου, περίεργες, ανάποδες.... Ο φίλος έχει αφήσει 2 μισθούς δημοσίου υπαλλήλου στο ίδρυμα. Η Ρωσσίς κορασίς τον κερνά φραπέ και συ κάθεσαι ξενερωμένος (αλλά πώς να του χαλάσεις το χατήρι) στην καρέκλα καφενείου και περιμένεις να τελειώσει τον φραπέ του..... Οι φιλενάδες της σερβιτόρας-κορασίδος παρατηρούν τον εν λόγω κύριο να χαλά περιουσία για φραπέδες, αλλά ο έτερος τις διώχνει γιατί απλά περιμένει να τελειώσει το μαρτύριο της καπνίλας, του στυλοκωλοτριψίματος, και της γενικότερης κατάντιας που επικρατεί στο καφεκοπτείο. Ο εις επιστρέφει με το ποτήρι φραπέ τελειωμένο, πρόσωπο με τα σημάδια της ηδονιστικής κόπωσης ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και το χαμόγελο ούλοντεντ να τυφλώνει το σερβιτόρο που έρχεται με το λογαριασμό ανά χείρας (4 δάλτυλα δείχνει όπως ο ρίμπο με έκαστο δάκτυλο να στοιχίζει έαν πενηντάρι). Μετά και την ανταπόδωση του έτερου προς τον πρώτο (ο γνωστός ελληνικός λογαριασμός της ανοικτής παλάμεως) η κορασίς επιστρέφει πλυμμένη και μπανιαρισμένη μετά τον κουραστικό κάματο καφεκοπτείας εις τας καναποφυτείας. Στρογγυλοκαθίζει τον σφριγηλό κωλαράκο της στον φραποδέκτη και εκτυυφλώνει για πολλοστή φορά το γκαρσόνι ζητώντας το επόμενο 6πλο αλκοολούχο ποτό από την βρύση της ΟΥΛΕΝ. Η κορασίς αποκτά οικειότητα με τον φραποδέκτη και ανοίγει διάλογο με τον έτερο... Ο έτερος λέει δε γαμιέται τζάμπα είναι.... Μετά τις γνωστές φιλοφρονήσεις και τα στιχάκια του Μικέ "Τι κάνετε πώς είστε καλά ευχαριστώ" αρχίζει επιμόνως να πασάρει στον έτερο κορασίδα φίλη της συγκάτοικο στο ευήλιο, ευρύχωρο και ευάερο γκαρσονιέρι της οδού Τυφλίδας στην Καλλιθέα Ρωσσίας. Οχι ευχαριστώ κτλ κτλ κλτ πολλές φορές..... Μετά την επίμονη ερώτηση εάν υπάρχει θέμα πισωγλεντίασης, ο έτερος με τα αρχίδια τούμπανο της κάνει σπάσιμο και φωνάζει έτερη γκαρσόνα ντίρλα στο μεθύσι ίσα ίσα για να τον αφήσει ήσυχο η έτερη και να μπορεί και αυτός με την ησυχία του να συνεχίσει να σκοτώνει την ώρα του έχοντας παρά πόδας ένα περιφερόμενο οχτάρι του μαγαζιού.....Η κουβέντα αρχίζει καβάλα στη μεθυσμένη της μαλακία, ο έτερος έχει αρχίσει και φτιάχνει διάθεση από τις μαλακίες που ακούει.... Η ντιρλοκορασίς τύφλα στο μεθύσι ξεχνά από τη σούρα να ζητήσει ποτό και συνεχίσει ακάθεκτη την ηλίθια λογοδιάρροια με τον έτερο συνομιλητή ο οποίος έχει φτιάξει διάθεση από το δούλεμα που της κάνει... Εγκώ ένα φτωχό πουστρόνι χρόνια ερωτευμένο με τον κύριο φραπέ που κάθεται δίπλα μας... Η εμμονή του με τις Ρωσσίδες και η δική μου μαζί του με οδηγεί στα εν λόγω ιδρύματα περιμένοντας καρτερικά να ξεκαβλώσει ο μεγάλος μου έρως μπας και πάρω και γω δωρεάν ένα φιλάκι..... Η κορασίς ξενερώνει στιγμιαίος, στην αθωότητα της ντίρλας της το παίρνει σοβαρά και ζητά επισταμένα να επαναφέρει το έτερο με έναν καλό χουρό προκειμένου να βεβαιώσει ιδιοχείρως ότι ο κελαιδούλης έχει λειψό DNA από την κοιλιά της μάνας του..... ΟΚ κούκλα αλλά τζένγκι δεν υπάρχουν...... Τζάμπα μπορείς να κάνεις εάν θες πτηνοσκόπηση.....Η κορασίς συμφωνεί (θεωρώντας ότι θα παραλάβει στο τέλος σίγουρο πουρπουάρ) και ο έτερος οδηγείται μετά από μιας ώρας κωλοπιάσιμο στην καρέκλα του καφενείου, στους καναπέδες του καφεκοπτείου να τεκμηριώσει και αυτός στον εαυτό του "Ρε μπας και είμαι πούστης και δεν το έχει πάρει χαμπάρι;"
Συνεχίζεται................   

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Χθές το βράδυ πέρασα από space στο Κηφισό και ήταν κλειστό. Ξέρει κανείς το ωράριο? :cheesy:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε περσονα δε βοηθησες το παλικαρι με την ουκρανεζα.
κανε κατι.

μαζετονται εκει???που λες....

Επισκέπτης
Ενδιαφέρον θα είχε, αν υπάρχει κάποιος που να μας έλεγε ιστορία με ρωσσίδα , που να μην την κέρασε ούτε καφέ και να έκατσε η γκόμενα επειδή γουστάρει!

Εγώ είχα πηδήξει μια που είχε πιάσει δουλειά σε επιχείρηση συγγενούς. Ομολογώ ότι την έφαγα χωρίς καμία προσπάθεια. Ούτε κέρασμα φυσικά. Μετά από λίγες μέρες όμως η γκόμενα βεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο να έχει επαγγελματικά ή άλλα οφέλη από εμένα (πέραν του σπέρματός μου) , τα οποία άλλωστε εγώ ουδέποτε της υποσχέθηκα , οπότε με έβρισε με όλες τις βρισιές που ήξερε στα Ελληνικά και στα Ρώσσικα και όχι μόνο εμένα, τη μάνα μου , το σπίτι μου κτλ κτλ κτλ. Τελευταία στιγμή τη γλύτωσε ο μπάρμπας μου , όταν ήμουν έτοιμος να της σκάσω μπουκέτο στα μούτρα , έτσι ώστε να κάνει πίπες και να τρώει για την υπόλοιπη ζωή της με μασέλες. Στη συνέχεια , με την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε , έφυγα εγώ από το μαγαζί του μπάρμπα μου και έμεινε η Ρωσσίδα.

Κοντολογής η ρωσσίδα πίστεψε ότι επειδή και οι δύο δουλεύαμε εκείνο το φεγγάρι στη μπίζνα του μπάρμπα μου, αν γαμιόταν μαζί μου , θα μιλούσα στο μπάρμπα μου γι'αυτή και θα είχε ... επαγγελματική άνοδο (σε ένα κωλοχανείο , μη φανταστείτε τίποτε σοβαρό).

Θεωρώ ότι είναι ίδιες απολύτως με τις Ελληνίδες σε πουτανιά και απαιτήσεις, απλά επειδή μεγάλωσαν σε τόπο που δεν υπήρχε κωλόχαρτο, καφές , αναψυκτικά και άλλα ... πανάκριβα είδη πολυτελείας για λίγους (!) είναι πολύ πιο φθηνές από τις Ελληνίδες.

Όσοι θάβουν τις Ελληνίδες ότι θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, ουσιαστικά δεν τους χαλάει αυτό καθεαυτό το γεγονός, το ότι δηλαδή οι Ελληνίδες θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, όσο τους χαλάει το γεγονός ότι οι Ελληνίδες για να γαμηθούν θέλουν περισσότερα φράγκα από όσα αυτοί διαθέτουν ! Ενώ οι Ρωσσίδες που επίσης θέλουν φράγκα, απλά ... λιγότερα , δεν τους χαλάνε.

Το θεμα όμως δεν είναι το πόσα, αλλά το ότι έχουν αναγάγει κάτι φυσιολογικό σε αγαθό προς πώληση. Κι αυτό , το να γαμιούνται για να βολευτούν το κάνουν οι γυναίκες και των δύο εθνικοτήτων , ελληνίδες & ρωσσίδες.

Σε αντίθεση με αρκετές δυτικές που γαμιούνται επειδή γουστάρουν και με όποιον γουστάρουν , αποκλειστικά για την απόλαυσή τους, χωρίς να ζητάνε ανταμοιβές γι'αυτό.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Όσοι θάβουν τις Ελληνίδες ότι θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, ουσιαστικά δεν τους χαλάει αυτό καθεαυτό το γεγονός, το ότι δηλαδή οι Ελληνίδες θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, όσο τους χαλάει το γεγονός ότι οι Ελληνίδες για να γαμηθούν θέλουν περισσότερα φράγκα από όσα αυτοί διαθέτουν ! Ενώ οι Ρωσσίδες που επίσης θέλουν φράγκα, απλά ... λιγότερα , δεν τους χαλάνε.

Ρ ε φίλε το θέμα είναι value for... value

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ενδιαφέρον θα είχε, αν υπάρχει κάποιος που να μας έλεγε ιστορία με ρωσσίδα , που να μην την κέρασε ούτε καφέ και να έκατσε η γκόμενα επειδή γουστάρει!

Εγώ είχα πηδήξει μια που είχε πιάσει δουλειά σε επιχείρηση συγγενούς. Ομολογώ ότι την έφαγα χωρίς καμία προσπάθεια. Ούτε κέρασμα φυσικά. Μετά από λίγες μέρες όμως η γκόμενα βεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο να έχει επαγγελματικά ή άλλα οφέλη από εμένα (πέραν του σπέρματός μου) , τα οποία άλλωστε εγώ ουδέποτε της υποσχέθηκα , οπότε με έβρισε με όλες τις βρισιές που ήξερε στα Ελληνικά και στα Ρώσσικα και όχι μόνο εμένα, τη μάνα μου , το σπίτι μου κτλ κτλ κτλ. Τελευταία στιγμή τη γλύτωσε ο μπάρμπας μου , όταν ήμουν έτοιμος να της σκάσω μπουκέτο στα μούτρα , έτσι ώστε να κάνει πίπες και να τρώει για την υπόλοιπη ζωή της με μασέλες. Στη συνέχεια , με την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε , έφυγα εγώ από το μαγαζί του μπάρμπα μου και έμεινε η Ρωσσίδα.

Κοντολογής η ρωσσίδα πίστεψε ότι επειδή και οι δύο δουλεύαμε εκείνο το φεγγάρι στη μπίζνα του μπάρμπα μου, αν γαμιόταν μαζί μου , θα μιλούσα στο μπάρμπα μου γι'αυτή και θα είχε ... επαγγελματική άνοδο (σε ένα κωλοχανείο , μη φανταστείτε τίποτε σοβαρό).

Θεωρώ ότι είναι ίδιες απολύτως με τις Ελληνίδες σε πουτανιά και απαιτήσεις, απλά επειδή μεγάλωσαν σε τόπο που δεν υπήρχε κωλόχαρτο, καφές , αναψυκτικά και άλλα ... πανάκριβα είδη πολυτελείας για λίγους (!) είναι πολύ πιο φθηνές από τις Ελληνίδες.

Το θεμα όμως δεν είναι το πόσα, αλλά το ότι έχουν αναγάγει κάτι φυσιολογικό σε αγαθό προς πώληση. Κι αυτό , το να γαμιούνται για να βολευτούν το κάνουν οι γυναίκες και των δύο εθνικοτήτων , ελληνίδες & ρωσσίδες.

Σε αντίθεση με αρκετές δυτικές που γαμιούνται επειδή γουστάρουν και με όποιον γουστάρουν , αποκλειστικά για την απόλαυσή τους, χωρίς να ζητάνε ανταμοιβές γι'αυτό.
Σου είπα και σε προηγούμενο ποστ....
Το φέρνεις από δω, το φέρνεις από κει πάλι στα φράγκα το επιστρέφεις.
Λοιπόν μπαγασάκο άκου.............
Οσο τα πηγαίνεις όλα στο χρήμα, εκεί θα σε πηγαίνουν κι αυτά...... Και μη μου πεις ότι η γυναίκα σου σε παντρεύτηκε για την κορμοστασιά σου γιατί θα αποθάνω........

Επισκέπτης
Οσο τα πηγαίνεις όλα στο χρήμα, εκεί θα σε πηγαίνουν κι αυτά...... Και μη μου πεις ότι η γυναίκα σου σε παντρεύτηκε για την κορμοστασιά σου γιατί θα αποθάνω........

Εγώ τα πηγαίνω;
Δηλαδή ... υποστηρίζεις ότι φταίω εγώ που οι ρωσσίδες έλκονται από οποιοδήποτε μαλάκα έχει μερσεντέ-φράγκα;
Οπότε αν είναι έτσι , στην περίπτωση που εγώ ... αυτοκτονούσα (μη χαίρεσαι-υπόθεση κάνω) οι ρωσσίδες θα γίνονταν πιο ... συναισθηματικές;

Χοντρό μου φαίνεται ...
Είπαμε ... εντάξει ... είμαι τεράστιος με μεγάλη επιρροή, αλλά δεν καθορίζω και τα πάντα στο σύμπαν. Υπάρχουν 2-3 ψιλά ανεξάρτητα από τη βούληση και τις επιθυμίες του Λάκη !!!
Από τη γυναίκα μου δεν μπορώ να πω ότι έχω περισσότερα, οπότε δεν θεωρώ ότι με παντρεύτηκε για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε της έπιασα κουβέντα σε άσχετη φάση στη δουλειά της και φάνηκε να παθαίνει πλάκα με την πάρτη μου, χωρίς να ξέρει κάτι για μένα. Οπότε θεωρώ ναι , ότι με πήρε για το κορμί μου το φιδίσιο (και το ανακόντα που κρύβω στο παντελόνι).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ τα πηγαίνω;
Δηλαδή ... υποστηρίζεις ότι φταίω εγώ που οι ρωσσίδες έλκονται από οποιοδήποτε μαλάκα έχει μερσεντέ-φράγκα;
Οπότε αν είναι έτσι , στην περίπτωση που εγώ ... αυτοκτονούσα (μη χαίρεσαι-υπόθεση κάνω) οι ρωσσίδες θα γίνονταν πιο ... συναισθηματικές;

Χοντρό μου φαίνεται ...
Είπαμε ... εντάξει ... είμαι τεράστιος με μεγάλη επιρροή, αλλά δεν καθορίζω και τα πάντα στο σύμπαν. Υπάρχουν 2-3 ψιλά ανεξάρτητα από τη βούληση και τις επιθυμίες του Λάκη !!!
Από τη γυναίκα μου δεν μπορώ να πω ότι έχω περισσότερα, οπότε δεν θεωρώ ότι με παντρεύτηκε για οικονομικούς λόγους. Άλλωστε της έπιασα κουβέντα σε άσχετη φάση στη δουλειά της και φάνηκε να παθαίνει πλάκα με την πάρτη μου, χωρίς να ξέρει κάτι για μένα. Οπότε θεωρώ ναι , ότι με πήρε για το κορμί μου το φιδίσιο (και το ανακόντα που κρύβω στο παντελόνι).
Μόνο οι Ρωσσίδες έλκονται από Μερσεντέ;
Φίλε για το μόνο αρχίδι του σάιτ που θα χαιρόμουνα να αυτοκτονήσει ξέρεις ποιός είναι....
Τώρα εάν είσαι ανακόντα, ή ανακότα αυτό το ξεύρεις μόνο εσύ και όσες έχεις γαμήσει.

Επισκέπτης
αντε καλες γιορτες ρε παλληκαρια...και καλα να περνατε.λακις γερα και να ΤΟΥς τα πρηζεις ολο αυτο το διαστημα.το γουσταρουν καταβαθως.SEE YA

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Πιθανόν, δεν ξέρω τι παίζει στις περιοχές που λες, ειλικρινά δε ξέρω και δεν με νοιάζει.
Αλλά δοκίμασε μια βόλτα σε προάστια της Σόφιας, στο Βουκουρέστι, Μόσχας, Βαρσοβίας κλπ κλπ να δεις τι γίνεται εκεί, είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και πολύ πιο έντονη η μαλακία και η πόρωση με την ψευτογκλαμουριά απο ότι περιγράφεις εσύ για την δυτική Αθήνα. Είπαμε μένουν σε κοτέτσια και δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν βασικά πράγματα...αλλά κυκλοφορούν σαν την Britney Spears σε διαφήμιση για ιταλικές φίρμες.

Μα δε διαφωνώ σε κάτι...Απλώς έγραψα ότι κι εδώ συμβαίνουν αυτά.Σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό δεν το ξέρω.Αλλά γίνονται.Αν είσαι κάτοχος κάρτας απεριορίστων διαδρομών με τα ΜΜΜ και όχι κάτοχος αυτοκινήτου,δε σε κοιτάνε.Και να ήταν και τίποτα γκόμενες της προκοπής...Φακλάνες είναι ή κακάσχημα κοριτσάκια που κρύβουν την ασχήμια τους κάτω από τη μάσκα prada και τα περιττά κιλά μέσα από το χλιδάτο παντελόνι...Μόλις τις δεις το πρωί,αφού ξυπνήσουν,νομίζεις πως κοιμόσουν με τη Magica de Spell...

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
A ρε μπαγασες με ξεχασατε.........γραψτε τιποτα
κριμα τετοιο θεμα να πηγαινει χαμενο.

ρε δημητρακη πες τιποτα.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρωσιδες και στην αλλη ζωη.........

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οσα λέει ο lakis33 για μεταγραφές κτλ είναι όλα αλήθεια.ην τολμήσει να τα αμφισβητήσει κανείς γιατί θα φάει φυστίκι.
Πάντως να ξέρουν αυτοί που τα κάνανε οτι θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν.Δεν μπορούν να φανταστούν πόσο ακριβά.
Θα εύχονται να τους είχαν κοπεί τα αρχίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom