Επισκέπτης
Αυτό το νήμα γιατί δεν συγχωνεύεται με αυτό?
Έλεος,έχει γεμίσει το φόρουμ με παρόμοια θέματα.
¨η επελαση των Ρωσσιδων"Αυτό το νήμα γιατί δεν συγχωνεύεται με αυτό?
Κανεις καμμια βιζιτούλα βρε αγάπη?Αυτό το νήμα γιατί δεν συγχωνεύεται με αυτό?
Όχι βρε μανάρι,απέχω.Κανεις καμμια βιζιτούλα βρε αγάπη?
Ενδιαφέρομαι τρελλά!!
Κρίμα.Όχι βρε μανάρι,απέχω.
Φίλε, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου. Νόμιζα ότι έχει μόνο γκαμήλες σε κείνα τα κωλομέρη.Φιλε ,χωρις να εχω κανενος ειδους προκαταληψη,και εχω καθε λογο μαλιστα να ειμαι προκατειλημμενος με τις ελληνιδες,θα πω εδω το εξης:
Προσωπικα ,θεωρω οτι οι ωραιοτερες γυναικες στη γη ειναι οι Αραβισσες απο τις φυλες της Σαουδικης Αραβιας [βεδουινες κλπ),μετα Αιγυπτιες,καμμια συγκριση με βορειοευρωπαιες η αγγλοσαξωνες...Ας φερω ως (πασιγνωστο) παραδειγμα την (στην πραγματικοτητα) Τυνησια Κλαουντια Καρντιναλε,που σαν αυτην βρωμαει ο τοπος στις αραβοφωνες χωρες,για να καταλαβουμε γιατι πραμα μιλαμε...
Ευχαριστω.
ντομπρυι βετσερ νταβαριτς,δεν σε ειδα ακομα να ποσταρης στο φαν ομως,ειδες τα δρωμενα?Ετσιιι και αλλα ρωσιδοθρεντ για να σκανε οι ελλεηνιδες....
Φίλε, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου. Νόμιζα ότι έχει μόνο γκαμήλες σε κείνα τα κωλομέρη.
ντομπρυι βετσερ νταβαριτς,δεν σε ειδα ακομα να ποσταρης στο φαν ομως,ειδες τα δρωμενα?
Παιδες ,πολλες Τουριστριες Ρωσσιδες σε Ζακυνθο και Χερσόννησο Ηρακλειου Κρήτης !
Οσοι γουσταρουν ρωσσιδες ,τα πιο πανω μερη εχουν μπολικες και κεφατες !
Εστω ενα τριημερο ,συνίσταται !
πιο πολυ σερβες εχει εκει τυπεΚαι παραλια Κατερινης εχει που γινεται χαμος απο σλαβες γενικα...
πιο πολυ σερβες εχει εκει τυπε
καργα τυπε μουΤο ξερω την ειχα πεσει σε αρκετες πριν δυο χρονια τυπεε...εισαι σερβοφιλος ε ;)
Σερβες τυπεεεε
Προσωπικα ,θεωρω οτι οι ωραιοτερες γυναικες στη γη ειναι οι Αραβισσες απο τις φυλες της Σαουδικης Αραβιας [βεδουινες κλπ),μετα Αιγυπτιες,καμμια συγκριση με βορειοευρωπαιες η αγγλοσαξωνες...Ας φερω ως (πασιγνωστο) παραδειγμα την (στην πραγματικοτητα) Τυνησια Κλαουντια Καρντιναλε,που σαν αυτην βρωμαει ο τοπος στις αραβοφωνες χωρες,για να καταλαβουμε γιατι πραμα μιλαμε...
Ευχαριστω.