Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μηπως ηθελες να γραψεις σε αλλο θρεντ?

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τα αποτελεσματα:
Ρωσία    (35 ψήφοι)
Ουκρανία  (19 ψήφοι)
Τσεχία    (9 ψήφοι)
Πολωνία  (8 ψήφοι)
Ρουμανία  (10 ψήφοι)
Βουλγαρία (7 ψήφοι)
Λευκορωσία(2 ψήφοι)
Λιθουανία (3 ψήφοι)
Μολδαβία  (11 ψήφοι)
Αζερμπαϊτζάν (2 ψήφοι)
Καζακστάν (6 ψήφοι)
Ουζμπεκιστάν (2 ψήφοι)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
αυτοσχεδιο ποιημα για ρωσιδακια.πειτε μου τη γνωμη σας αν σας αρεσει

ηρθε απο τα μερη του βορρα,μια κουκλα θεικια
τα ομορφα της ματια σου καιγαν την καρδια
φορουσε ενα μπλουζακι σεξυ και στενο
οι ρωγες της φαινοντουσαν αμαν τι πειρασμος

τρεξε ρωσιδακιδωσ'μου ενα φιλακι
πιασε με απο το χερι παρε με αγκαλια
τρεξε ρωσιδακι γλυψε με λιγακι παρε και τη μανικα
σβησε τη φωτια

φιλα με στο στομα λιγο λιγο ακομα
κανε με να νιωσω σαν ενας θεος
αναψε με και αλλο λιγο παραπανω
εισαι και θα εισαι μεγας πειρασμος

και οταν θα κοιμαμαι σενα θα θυμαμαι
τα πρασινα σου ματια τα ξανθια μαλλια
το ζεστο φιλι σου και η αναπνοη σου
ηταν και θα ειναι σκετη πυρκαγια

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
νταξει μετριο ειναι.χαχα

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τα αποτελεσματα:
Ρωσία    (35 ψήφοι)
Ουκρανία  (19 ψήφοι)
Τσεχία    (9 ψήφοι)
Πολωνία  (8 ψήφοι)
Ρουμανία  (10 ψήφοι)
Βουλγαρία (7 ψήφοι)
Λευκορωσία(2 ψήφοι)
Λιθουανία (3 ψήφοι)
Μολδαβία  (11 ψήφοι)
Αζερμπαϊτζάν (2 ψήφοι)
Καζακστάν (6 ψήφοι)
Ουζμπεκιστάν (2 ψήφοι)
συνολο 115 ατομα που ειχαν τετοια σχεση.
πιστευω πως ενδιαφερον θα ηταν να δουμε ποσες απο αυτες κατεληξαν σοβαρα εφοσον τηρουσαν τις προυποθεσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνολο 115 ατομα που ειχαν τετοια σχεση.
πιστευω πως ενδιαφερον θα ηταν να δουμε ποσες απο αυτες κατεληξαν σοβαρα εφοσον τηρουσαν τις προυποθεσεις.
Λάθος πράξις.....Μπορεί κάποιος να λέει ψέμματα και κάποιος να έχει παραπάνω από μία......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
>>κάποιος να έχει παραπάνω από μία
Γιατί να μην το έλεγε αν είχε παραπάνω από μία;

Ρε ΟΧΙΑ.... στην ψηφοφορία μπορείς να επιλέξεις ταυτοχρόνως 3 ή και παραπάνω χώρες...
Αρα ο Χριστάκος λανθάνει γιατί έχει κάνει πρόσθεση ψήφων και έβγαλε τα άτομα 115.....
Δλδ εάν εγώ έχω γαμήσει από όλες τις παραπάνω χώρες και έχω ψηφίσει είμαι διαφορετικό άτομο;
Ελεος........... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε ΟΧΙΑ.... στην ψηφοφορία μπορείς να επιλέξεις ταυτοχρόνως 3 ή και παραπάνω χώρες...
Αρα ο Χριστάκος λανθάνει γιατί έχει κάνει πρόσθεση ψήφων και έβγαλε τα άτομα 115.....
Δλδ εάν εγώ έχω γαμήσει από όλες τις παραπάνω χώρες και έχω ψηφίσει είμαι διαφορετικό άτομο;
Ελεος........... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:κωλοτούμπα:
  :grin:

poseidonas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκινας διαδάσκοντας το Listerine (στοματικές πλύσεις).
ΑΝ βέβαια έχει χαλασμένο δόντι δεν αρκεί αυτό, και πρέπει να προχωρήσεις σε οδοντογιατρό, αλλά αυτό μόνο αν έχεις σοβαρό σκοπό.

Τι γλώσσα μιλάγατε?

ευχαριστω για το listerine. δεν το γνωριζα.Με μικρη μιλαγα αγγλικα ,ηξερε πολυ καλα. Η μάνα παλιμου μιλαγε ρουμανικα ,λες και εγω ξερω ρουμανικα.Αλλα πρεπει να εχανε λιγο αφου συνεχιζε να μου μιλαει ρουμανικα και στο τελος γελαγε κιολας οταν μου ελεγε κατι αστειο και εγω κοιτουσα φυσικα. εντω μεταξυ η μανα της  μια φορα με φιλησε στο στόμα .Καλη φαση λεω απο μεσα μου .Είναι τελειως γκου γκου οι ρουμανες.Δεν ξερω τι εθιμα εχουνε στην χωρα τοθ βλαντ τεπες.
Πάντως η κακοσμια ηταν οντως δύσκολος εχθρος .

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το στυλ κοπέλας που ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ... :rockon:
Ναι πολυ ωραια κοπελα.....με αγνη τρυφερη επιδερμιδα Ρωσιδουλας....και τελεια ποδια-πατουσες-δαχτυλα εννοειται!

Επισκέπτης
...και τώρα ένα σύνθημα που ενώνει τις Ρωσίδες...ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Ενδιαφέρον θα είχε, αν υπάρχει κάποιος που να μας έλεγε ιστορία με ρωσσίδα , που να μην την κέρασε ούτε καφέ και να έκατσε η γκόμενα επειδή γουστάρει!

Εγώ είχα πηδήξει μια που είχε πιάσει δουλειά σε επιχείρηση συγγενούς. Ομολογώ ότι την έφαγα χωρίς καμία προσπάθεια. Ούτε κέρασμα φυσικά. Μετά από λίγες μέρες όμως η γκόμενα βεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο να έχει επαγγελματικά ή άλλα οφέλη από εμένα (πέραν του σπέρματός μου) , τα οποία άλλωστε εγώ ουδέποτε της υποσχέθηκα , οπότε με έβρισε με όλες τις βρισιές που ήξερε στα Ελληνικά και στα Ρώσσικα και όχι μόνο εμένα, τη μάνα μου , το σπίτι μου κτλ κτλ κτλ. Τελευταία στιγμή τη γλύτωσε ο μπάρμπας μου , όταν ήμουν έτοιμος να της σκάσω μπουκέτο στα μούτρα , έτσι ώστε να κάνει πίπες και να τρώει για την υπόλοιπη ζωή της με μασέλες. Στη συνέχεια , με την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε , έφυγα εγώ από το μαγαζί του μπάρμπα μου και έμεινε η Ρωσσίδα.

Κοντολογής η ρωσσίδα πίστεψε ότι επειδή και οι δύο δουλεύαμε εκείνο το φεγγάρι στη μπίζνα του μπάρμπα μου, αν γαμιόταν μαζί μου , θα μιλούσα στο μπάρμπα μου γι'αυτή και θα είχε ... επαγγελματική άνοδο (σε ένα κωλοχανείο , μη φανταστείτε τίποτε σοβαρό).

Θεωρώ ότι είναι ίδιες απολύτως με τις Ελληνίδες σε πουτανιά και απαιτήσεις, απλά επειδή μεγάλωσαν σε τόπο που δεν υπήρχε κωλόχαρτο, καφές , αναψυκτικά και άλλα ... πανάκριβα είδη πολυτελείας για λίγους (!) είναι πολύ πιο φθηνές από τις Ελληνίδες.

Όσοι θάβουν τις Ελληνίδες ότι θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, ουσιαστικά δεν τους χαλάει αυτό καθεαυτό το γεγονός, το ότι δηλαδή οι Ελληνίδες θέλουν φράγκα για να γαμηθούν, όσο τους χαλάει το γεγονός ότι οι Ελληνίδες για να γαμηθούν θέλουν περισσότερα φράγκα από όσα αυτοί διαθέτουν ! Ενώ οι Ρωσσίδες που επίσης θέλουν φράγκα, απλά ... λιγότερα , δεν τους χαλάνε.

Το θεμα όμως δεν είναι το πόσα, αλλά το ότι έχουν αναγάγει κάτι φυσιολογικό σε αγαθό προς πώληση. Κι αυτό , το να γαμιούνται για να βολευτούν το κάνουν οι γυναίκες και των δύο εθνικοτήτων , ελληνίδες & ρωσσίδες.

Σε αντίθεση με αρκετές δυτικές που γαμιούνται επειδή γουστάρουν και με όποιον γουστάρουν , αποκλειστικά για την απόλαυσή τους, χωρίς να ζητάνε ανταμοιβές γι'αυτό.

...Και μετά τις πολλές σου εμπειρίες με Ρωσίδες, έβγαλες συμπέρασμα και αποφάσισες να ανήκεις εις την Δύσιν. Και φυσικά Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Άσε μας ρε (Λα)λάκη.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Έλα, ρε. Πάρτε μερικά Ρωσάκια να ομορφύνει το thread.

Συνημμένα

• Ekaterina.jpg
    Ekaterina.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Julina.jpg
    Julina.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Ludmilla.jpg
    Ludmilla.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Tatiana.jpg
    Tatiana.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Valeria.jpg
    Valeria.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 57

ma-kiss

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετώ τους λάτρες του πρώην ανατολικού μπλοκ... Τωρα και αρκετω καιρω τα εχω με μια Ελληνοουκρανεζα...είμαι πολύ ενθουσιασμένος σε σημείο να απορώ αν ειναι αληθινή η με δουλευει τι να πω έχω πάθει πλάκα με την νοοτροπία της...Κανείς συναγωνιστής εχει εμπειρίες με ελληνοου :think: :jerking: :jerking: :think:κρανεζα;;;

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
το δικό σου κόλλημα με τις Ρωσσίδες (και το δικό μου και άλλων) δεν μπορεί επαγωγικά να οδηγεί στην κρίση ότι είναι οι ωραιότερες του κόσμου....
Υπάρχουν πολλοί που μιλούν για τις Βραζιλιάνες, άλλοι για τις Αργεντινές, άλλοι για τις Γαλλίδες, άλλοι για τις Ιταλίδες, άλλοι για τις Ισπανίδες.

Το μόνο βέβαιο και σίγουρο, είναι πως καίτοι τουριστική χώρα δεν έχω ουδέποτε ακούσει από κανέναν ξένο για την ομρφιά των Ελληνίδων...... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Φιλε ,χωρις να εχω κανενος ειδους προκαταληψη,και εχω καθε λογο μαλιστα να ειμαι προκατειλημμενος με τις ελληνιδες,θα  πω εδω το  εξης:
Εχω παει σε πολλα μερη του κοσμου,και  εχω ματι καλο...Σαν συνολο του γυναικειου πληθυσμου,ειναι οπως περιπου ολοι τα λετε,αλλα...σε μεμονωμενες περιπτωσεις ,στην Ελλαδα υπαρχουν κοπελλες [αλλα και ανδρες] με προσωπα (κυριως) αλλα πολλες φορες και σωματα ανεπαναληπτα που πουθενα αλλου δεν μπορεις να δεις(μιλαω ψυχρα,αντικειμενικα).Οταν ,συνανταω λοιπον κατι  τετοιους ανθρωπινους τυπους,λεω μεσα  μου  ,κοιτα η κοπελλα  αυτη δεν μπορει να ηταν παρα μονο ελληνιδα [ η ελληνας,αντιστοιχα],μιλαω κ για τα δυο φυλα .
Αλλο θεμα  ο κωλοχαρακτηρας,μην επηρεαζομαστε...
Προσωπικα ,θεωρω  οτι  οι  ωραιοτερες γυναικες  στη γη ειναι οι Αραβισσες απο τις φυλες της Σαουδικης Αραβιας [βεδουινες κλπ),μετα Αιγυπτιες,καμμια  συγκριση με βορειοευρωπαιες η αγγλοσαξωνες...Ας φερω  ως (πασιγνωστο) παραδειγμα την (στην πραγματικοτητα) Τυνησια Κλαουντια Καρντιναλε,που  σαν  αυτην βρωμαει  ο  τοπος  στις αραβοφωνες χωρες,για  να  καταλαβουμε  γιατι  πραμα  μιλαμε...
Ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom