Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε κανα μερος club,η bar που να συχναζουν τετοιες απο Αν μπλοκ στη Αθηνα.

Θα ηθελα τη γνωμη του giorgopapa & vasos αν γινεται...

γιατι απο μασαζερι καλα τα παμε..

οταν ομως ερθει η ωρα της παντρειας (μπρρρρρ..) δεν ξερουμε που να απευθυνθούμε.
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Ρούσκαγια Ρουλέτα λέγεται. Είναι ντισκοτέκ ρώσσικη και βρίσκεται στον Πειραιά Ομηρίδου Σκυλίτση..... Εκεί παλιά ήταν και το κωλάδικο X-dream.... Απίστευτο κωλόμπαρο οι παλιοί θα ξέρουν.....
Επίσης στην Καλλιθέα υπάρχουν πολλές ταβέρνες με ρώσσικο φαγητό όπου μαζεύεται όλη η καλή κενωνία των κωλομπάρων......

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
και 'γω σου λεω πληροφορια εχω δεν ξερω παραπανω για αυτο ρωτησα αν ξερει κανεις.
Εγω δεν το εχω ψαξει γιατι αυτο τον καιρο ειμαι δυσκολα ειμαι 19 αμαξι δεν παιζει χρημα δεν παιζει γαμησε τα.
διπλα στα κτελ κηφισου εε? καλα θα ψαξω δεν μπορεί να υπαρχουν πολλα.

Αφου εισαι 19 φαντασου μεχρι να γινεις 32 οσο εγω ο κολογερος τι εχεις να μαθεις εδω μεσα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλα ουτε εγω τους ξερω τους τσιφτηδες που λες ουτε την Ansel adams.Τι ειναι?Μπυρα ειναι η Ansel Adams?

Ααα πολους λογιους εχουμε εδω και υψηλου επιπεδου!

Τον Adams χέστον.Δεν ξέρεις τον Ικτίνο και τον Καλλικράτη;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω αν έχεις έρθει από Περιστέρι,Αιγάλεω,Χαϊδάρι,Αγ.Αναργύρους πλευρά...Από τρώγλες "ξεπηδούν" κάτι τρελά μωρά!Με την τελευταία λέξη της μόδας στα ρούχα,με τα επώνυμα καλλυντικά από το παράρτημα του Hondos στο Περιστέρι,με κινητό των 300+ €...Τι και αν έχουν χρεώσει 2 πιστωτικές;Τι και αν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα;Προσδοκούν στον πλούσιο γαμπρό...Μια μέρα πέρναγα από ένα χαμόσπιτο,αυθαίρετο δεκαετίας 50-60 και βγαίνουν από μέσα 2 θεές...Στην "πένα"!Αυτές είναι που θα δεις στα "in μαγαζιά" και θα ψάχνουν να δουν μπρελόκ BMW,MERCEDES κλπ ακουμπημένα στον πάγκο...Και αν ανοίξουν το στόμα τους φεύγεις από την μπόχα της..πείνας!Το δε επίπεδο τους,μην περιμένεις να είναι υψηλό.Ξέρουν τα πάντα για τις σχέσεις της κάθε τραγουδιάρας και του κάθε "διάσημου" αλλά αγνοούν τον Καλλικράτη,τον Ικτίνο,και μόλις ακούσουν για Ansel Adams νομίζουν ότι είναι οι τσίχλες που κυκλοφορούσαν πριν κάποια χρόνια!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
διπλα στα κτελ κηφισου εε? καλα θα ψαξω δεν μπορεί να υπαρχουν πολλα.

Αφου εισαι 19 φαντασου μεχρι να γινεις 32 οσο εγω ο κολογερος τι εχεις να μαθεις εδω μεσα.
σκυλάδικο είναι απλά τώρα πάνε εκεί αυτές που παλιά πήγαιναν στον Φλωρινιώτη στο μαγαζί του στο Αιγάλεω βασικά Ρωσοπόντιες είναι...
αλλά για σκάστε μύτη σε μαγαζιά που συχνάζουν Ρωσίδες και πόντιες όπως παλιά στον Πειραιά στης λευκές νύχτες αρκετούς τους είχαν βγάλει στα 4 από εκεί μέσα..

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βρε Σταύρο δεν μου φθάνουν 3 επιλογές εμένα τουλάχιστον 6 αναγκαστικά έβαλα 3....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
σκυλάδικο είναι απλά τώρα πάνε εκεί αυτές που παλιά πήγαιναν στον Φλωρινιώτη στο μαγαζί του στο Αιγάλεω βασικά Ρωσοπόντιες είναι...
αλλά για σκάστε μύτη σε μαγαζιά που συχνάζουν Ρωσίδες και πόντιες όπως παλιά στον Πειραιά στης λευκές νύχτες αρκετούς τους είχαν βγάλει στα 4 από εκεί μέσα..
στα 4?? :think:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τον ικτινο καθολου.Τον Καλλικρατη χμμμ κατι μου λεει το ονομα του.Τιποτα αρχαιος καμενος φιλοσοφος ηταν?

Ο Ικτίνος ήταν ένας εκ των δημιουργών του Παρθενώνα των Αθηνών.Αρχιτέκτονας.Όπως και ο Καλλικράτης.

Επισκέπτης
Ο Ικτίνος ήταν ένας εκ των δημιουργών του Παρθενώνα των Αθηνών.Αρχιτέκτονας.Όπως και ο Καλλικράτης.

Ρε φιλε εδω οι νεοΕλληνες δεν τα ξερουν αυτα περιμενεις οι αλλοδαπες να τα ξερουν και να τα συζητατε?
Ελεος!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην τα γαμησεις ολα ασε κατι και για εμας
έλα ντε που έχω ιστορία μεγάλη με της αλλοδαπές.....
αν θέλεις να σε στείλω σε γνωστό άτομο εκεί στο Ηράκλειο να πάρεις το βιογραφικό μου...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ρε φιλε εδω οι νεοΕλληνες δεν τα ξερουν αυτα περιμενεις οι αλλοδαπες να τα ξερουν και να τα συζητατε?
Ελεος!

Αν διαβάσεις προσεχτικά αυτά που έγραψα,θα δεις ότι αναφέρομαι σε Ελληνίδες.Από τις αλλοδαπές δε θα είχα τέτοια απαίτηση!
:) :) :)

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε μαγκες αμα ειναι να κανουμε μια λιστα με μαγαζια που πανε Ρωσιδες ετσι για να εχουμε οργανωση.
Εγω παντως εχω δει στο δρομο μουναρες Ρωσιδες αλλα πολυ μουναρες με αντρα και παιδι με το ψηλοτακουνο και ετσι  :think: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα ντε που έχω ιστορία μεγάλη με της αλλοδαπές.....
αν θέλεις να σε στείλω σε γνωστό άτομο εκεί στο Ηράκλειο να πάρεις το βιογραφικό μου...
ναι και με τους γαύρους...Είσαι και ο πατέρας τους......

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
 Μπαγασες μετα απο ενα χρονο που παρακολουθω το site και καμια 20αρια που ανακατευομαι με τον πληρωμενο ερωτα (ειμαι 40) αυτο το θεμα με κεντρισε για να ενεργοποιησω λογαριασμο.    Λοιπον μετα απο δυο σχεσεις 4μηνη περιπου με ρωσσιδα και  3μηνη με ουκρανη (γκομεναρες, καμια σχεση με στρηπτηζουδες, με ανωτατη μορφωση, καλες σχετικα δουλειες γυρω στα 34 ) πριν μια τετραετια περιπου και αντιστοιχη παρεα με τις φιλες τους (απο ΕΣΣΔ), και  σημειωνοντας πως λογω επαγγελματος εχω μαθει να καταλαβαινω τι μερος του λογου ειναι ο αλλος, χωρις να πεφτω συνηθως εξω, εχω να συνοψισω τα εξης, παρ'ολα που εναι ενα θεμα που για να αναλυθει θελει ωρες:
Γενικα μιλωντας, και για διαφορους λογους καλυτερες περιπτωσεις οι Ρωσσιδες που ομως δεν ειναι τοσο συχνες περιπτωσεις γιατι οι περισσοτερες που δηλωνουν Ρωσσιδες ειναι απ'αλλου. Ακομα καλυτερες οι Λευκορωσσιδες, αλλα αυτες απλα δεν υπαρχουν εδω...  Χειροτερες απο το Καζακσταν. Μιλαμε παντα για αυτες που ξενιτευονται κι οχι για αυτες που ζουν στη χωρα τους. (Παιζει παντα βεβαια ρολο φυσικα η μορφωση, ηλικια, ποσα χρονια ειναι στην ελλαδα, γιατι ηρθαν κλπ).
Πρεπει να θυμαστε παντα σε μια τετοια σχεση οτι εχετε να κανετε με ατομο που ΠΡΕΠΕΙ να εχει το ενστικτο της επιβιωσης σε ξενο και πολλες φορες εχθρικο περιβαλλον, οποτε εισαστε  ετοιμοι να ακουσετε πολλες αλογομυγες.  Εκτιμουν ιδιαιτερα οταν τους δειχνετε σεβασμο γιατι ειναι κατι που στην πατριδα τους οι αντρες δεν τους τον δειχνουν ιδιαιτερα (μαλλον το αντιθετο). Εχουν αντιληψη πως μετρανε σαν γκομενες απο την πρωτη στιγμη που θα μπουνε σε λεωφορειο, και θα δουν γυρω τους τις ελληνιδες, οποτε ξεχαστε πως θα τη βγαλετε με πασατεμπο, δεν ειναι χαζες... Απλως στοιχιζουν λιγοτερο απο μια αντιστοιχης εμφανισης Ελληνιδα. Ναι, και αυτες οσο και να το παιζουν ανεξαρτητες, θελουν να σου κρεμαστουν σκουλαρικι.
Και στο ζουμι: Ολα αυτα τα χρονια που γυριζω και μυριζω, το πιο καλο κοριτσι που εχω γνωρισει ειναι ελληνιδα (μπορει να το παντρευτω κι'ολας, οταν μεγαλωσω, πριν καταλαβει τι κουμασι ειμαι), η πιο καριολα/πουτανα, ελληνιδα κι αυτη (τη καταρα μου). Ασχετο αλλα στο bourdela.com ειμαστε, η πιο καλη επαγγελματιας cg με μακροχρονια "σχεση" Ουκρανη (Ανια να σαι καλα οπου και να'σαι). ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ (υπαρχει εξηγηση που δεν εχει σημασια).  
   ΤΕΛΟΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom