Μπαγασες μετα απο ενα χρονο που παρακολουθω το site και καμια 20αρια που ανακατευομαι με τον πληρωμενο ερωτα (ειμαι 40) αυτο το θεμα με κεντρισε για να ενεργοποιησω λογαριασμο. Λοιπον μετα απο δυο σχεσεις 4μηνη περιπου με ρωσσιδα και 3μηνη με ουκρανη (γκομεναρες, καμια σχεση με στρηπτηζουδες, με ανωτατη μορφωση, καλες σχετικα δουλειες γυρω στα 34 ) πριν μια τετραετια περιπου και αντιστοιχη παρεα με τις φιλες τους (απο ΕΣΣΔ), και σημειωνοντας πως λογω επαγγελματος εχω μαθει να καταλαβαινω τι μερος του λογου ειναι ο αλλος, χωρις να πεφτω συνηθως εξω, εχω να συνοψισω τα εξης, παρ'ολα που εναι ενα θεμα που για να αναλυθει θελει ωρες:
Γενικα μιλωντας, και για διαφορους λογους καλυτερες περιπτωσεις οι Ρωσσιδες που ομως δεν ειναι τοσο συχνες περιπτωσεις γιατι οι περισσοτερες που δηλωνουν Ρωσσιδες ειναι απ'αλλου. Ακομα καλυτερες οι Λευκορωσσιδες, αλλα αυτες απλα δεν υπαρχουν εδω... Χειροτερες απο το Καζακσταν. Μιλαμε παντα για αυτες που ξενιτευονται κι οχι για αυτες που ζουν στη χωρα τους. (Παιζει παντα βεβαια ρολο φυσικα η μορφωση, ηλικια, ποσα χρονια ειναι στην ελλαδα, γιατι ηρθαν κλπ).
Πρεπει να θυμαστε παντα σε μια τετοια σχεση οτι εχετε να κανετε με ατομο που ΠΡΕΠΕΙ να εχει το ενστικτο της επιβιωσης σε ξενο και πολλες φορες εχθρικο περιβαλλον, οποτε εισαστε ετοιμοι να ακουσετε πολλες αλογομυγες. Εκτιμουν ιδιαιτερα οταν τους δειχνετε σεβασμο γιατι ειναι κατι που στην πατριδα τους οι αντρες δεν τους τον δειχνουν ιδιαιτερα (μαλλον το αντιθετο). Εχουν αντιληψη πως μετρανε σαν γκομενες απο την πρωτη στιγμη που θα μπουνε σε λεωφορειο, και θα δουν γυρω τους τις ελληνιδες, οποτε ξεχαστε πως θα τη βγαλετε με πασατεμπο, δεν ειναι χαζες... Απλως στοιχιζουν λιγοτερο απο μια αντιστοιχης εμφανισης Ελληνιδα. Ναι, και αυτες οσο και να το παιζουν ανεξαρτητες, θελουν να σου κρεμαστουν σκουλαρικι.
Και στο ζουμι: Ολα αυτα τα χρονια που γυριζω και μυριζω, το πιο καλο κοριτσι που εχω γνωρισει ειναι ελληνιδα (μπορει να το παντρευτω κι'ολας, οταν μεγαλωσω, πριν καταλαβει τι κουμασι ειμαι), η πιο καριολα/πουτανα, ελληνιδα κι αυτη (τη καταρα μου). Ασχετο αλλα στο bourdela.com ειμαστε, η πιο καλη επαγγελματιας cg με μακροχρονια "σχεση" Ουκρανη (Ανια να σαι καλα οπου και να'σαι). ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ (υπαρχει εξηγηση που δεν εχει σημασια).
ΤΕΛΟΣ.