Ιστορία 1η
1996 ή 97 έχω αρχίσει να ταξιδεύω DUBAI , Το Cyclon , χώρος που έχει αναφερθεί από τον Captain Mac είναι το στέκι κυρίως για την rock band ..καθώς δεν έχω καταλάβει ακόμα τι πολυπαίζει στο χώρο της disco
In order to make a long story short …
Ένα βράδυ , χαρμανιασμένος την πέφτω σε ένα μωράκι , κοντά στο 1,80 μελαχρινό και κορμί να πεθάνεις για αυτό
Οπού προς μεγάλη μου έκπληξη τρωω την χυλόπιτα , διότι η κορασις δεν είχε ουδεμια σχέση με το αρχιαοτερον επάγγελμα . ήταν μια απλή γραμματεύς σε μια offshore Ρωσική Εταιρία πλυντήριο …
Τρεις γλώσσες – άπταιστα , Σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης με Master στον Κυκλαδικό πολιτισμό και πρωταθλήτρια Ρωσίας στο Τζούντο ( Αυτά για όσους λένε ότι είναι αμόρφωτες )
Μου πήρε Καναδό μέρες για να το φάω το μωρό , αλλά η επαφή μας κράτησε για 5 περίπου χρόνια …
Πριν εγώ σταμάτησα από την περιοχή η τύπισσα είχε ήδη επιστρέψει στην Matrioska Rassia …, αγόρασε ένα σπιτάκι (μια Ντατσα ) για τους γνωρίζοντες στο πατρικό χωρίο της στο Perm στα Ουράλια …
Σε κάποιο ταξίδι στο Ekaterinenburg , απλά λοξοδρόμησα καμιά 500 Κm και πήγα να την δω … Οπού οι περγαμηνές και τα διπλώματα στους τοίχους πιστοποιούσαν όλα τα παραπάνω περί σπουδών
5 -6 φορές ακόμα μοιράσαμε τις αποστάσεις και συναντηθήκαμε .
Μια Ρωσίδα που ποτέ δεν ζήτησε τίποτα ( Το τι έκανα εγώ ήταν δική μου δουλειά , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πήρε ούτε ακριβά δώρα ούτε ένα $ )
Μέρες με έναν πανέμορφο άνθρωπο ( στην ψυχή και στο σώμα ) μάλλον έπεσα στην περίπτωση …
Περίπτωση 2η
Μολδαβη – Χορεύτρια σε στριπτιτζαδικο …. Την οποία γνώριζα και χρόνια σαν πελάτης … σε κάποια φάση της ζωής της αρχίζω να γίνομαι ο ψυχαναλυτής της …. Και κάποια στιγμή καταλήγουμε και στο κρεβάτι …
Αρχίζει τα είσαι ο άνθρωπος μου και λοιπές μαλακιες ( Υπό οψην είμαι πολύ παντρεμένος ) και δεν με νοιάζει και γω θέλω να είμαι μαζί σου όποτε εσύ μπορείς
Σε κάποια φάση αρχίζει .. θέλω να πάρω αμάξι ..,εγώ κάνω ότι δεν ακούω
Πάμε μαζί μια βδομάδα διακοπές ( εγώ ήμουν σε επαγγελματικό ταξίδι –υποτίθεται )
Και την τρίτη μέρα την κοπανάει και εξαφανίζεται …..
Τα μαζεύω κει εγώ και φεύγω …
Μετά από μερικές μέρες που άνοιξε τηλέφωνο και μου απάντησε …. Είπε το απίθανο αφού δεν μπορείς να με παντρευτείς και δεν με στηρίζεις και οικονομικά ε τι να κάνω … να χάνω το χρόνο μου μαζί σου …
Το μόνο καλό με το παιδί αυτό ήταν ότι όταν το κυκλοφορούσα έβλεπα γυναίκες να γίνονται πράσινες από τη ζήλια τους … ( Μαλάκω ξεμαλάκω αλλά ήταν ανώτερο δείγμα )
Συμπέρασμα : Κατι εχει το νερο που πίνουν .. Δεν δικαιολογείται διαφορετικά
Α by the way Ο επίσημος ορισμός είναι ΚΑΕ = Κοριτσάκια Ανατολικής Ευρώπης
Όπως έλεγε και ο Λαζόπουλος Ρ20 ( Ρωσίδα 20 χρονών )