Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
λοιοπον φιλε κουκος εγω ειμαι 19 και χαιρομαι που εισαι 40 και μιλας για τις εμπειριες σου.
Που τις γνωρισες,πως εγινε το παιχνιδι κλπ,σε τι μαγαζια τις πηγαινες φθηνα η' ακριβα?

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ιστορία 1η

1996 ή 97 έχω αρχίσει να ταξιδεύω DUBAI , Το Cyclon , χώρος που έχει αναφερθεί από τον  Captain Mac  είναι το στέκι κυρίως για την rock band ..καθώς δεν έχω καταλάβει ακόμα τι πολυπαίζει στο χώρο της disco
In order to make a long story short …

Ένα βράδυ , χαρμανιασμένος την πέφτω σε ένα μωράκι , κοντά στο 1,80 μελαχρινό και κορμί να πεθάνεις για αυτό

Οπού προς μεγάλη μου έκπληξη τρωω την χυλόπιτα , διότι η κορασις δεν είχε ουδεμια σχέση με το αρχιαοτερον επάγγελμα . ήταν μια απλή γραμματεύς σε μια offshore Ρωσική Εταιρία πλυντήριο …
Τρεις γλώσσες –  άπταιστα , Σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης με Master στον Κυκλαδικό πολιτισμό και πρωταθλήτρια Ρωσίας στο Τζούντο  ( Αυτά για όσους λένε ότι είναι αμόρφωτες )

Μου πήρε Καναδό μέρες για να το φάω το μωρό , αλλά η επαφή μας κράτησε για 5 περίπου χρόνια …

Πριν εγώ σταμάτησα από την περιοχή η τύπισσα είχε ήδη επιστρέψει στην Matrioska Rassia …, αγόρασε ένα σπιτάκι (μια Ντατσα ) για τους γνωρίζοντες στο πατρικό χωρίο της στο Perm στα Ουράλια …

Σε κάποιο ταξίδι στο Ekaterinenburg , απλά λοξοδρόμησα καμιά 500  Κm  και πήγα να την δω … Οπού οι περγαμηνές και τα διπλώματα στους τοίχους πιστοποιούσαν όλα τα παραπάνω περί σπουδών
5 -6 φορές ακόμα μοιράσαμε τις αποστάσεις και συναντηθήκαμε .
Μια Ρωσίδα που ποτέ δεν ζήτησε τίποτα ( Το τι έκανα εγώ ήταν δική μου δουλειά , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πήρε ούτε ακριβά δώρα ούτε ένα $ )
Μέρες με έναν πανέμορφο άνθρωπο ( στην ψυχή και στο σώμα  ) μάλλον έπεσα στην περίπτωση …

Περίπτωση 2η

Μολδαβη – Χορεύτρια σε στριπτιτζαδικο …. Την οποία γνώριζα και χρόνια  σαν πελάτης … σε κάποια  φάση της ζωής της αρχίζω να γίνομαι ο ψυχαναλυτής της …. Και κάποια στιγμή καταλήγουμε και στο κρεβάτι …
Αρχίζει τα είσαι ο άνθρωπος μου και λοιπές μαλακιες ( Υπό οψην είμαι πολύ παντρεμένος ) και δεν με νοιάζει και γω θέλω να είμαι μαζί σου όποτε εσύ μπορείς
Σε κάποια φάση αρχίζει .. θέλω να πάρω αμάξι ..,εγώ κάνω ότι δεν  ακούω
Πάμε μαζί μια βδομάδα διακοπές ( εγώ ήμουν σε επαγγελματικό ταξίδι –υποτίθεται )
Και την τρίτη μέρα την κοπανάει και εξαφανίζεται …..
Τα μαζεύω κει εγώ και φεύγω …
Μετά από μερικές μέρες που άνοιξε τηλέφωνο και μου απάντησε …. Είπε το απίθανο αφού δεν μπορείς να με παντρευτείς και δεν με στηρίζεις και οικονομικά  ε τι να κάνω … να χάνω το χρόνο μου μαζί σου …

Το μόνο καλό με το παιδί αυτό ήταν ότι όταν το κυκλοφορούσα έβλεπα γυναίκες να γίνονται πράσινες από τη ζήλια τους … ( Μαλάκω ξεμαλάκω αλλά ήταν ανώτερο δείγμα )

Συμπέρασμα : Κατι εχει το νερο που πίνουν .. Δεν δικαιολογείται  διαφορετικά

Α by the way Ο επίσημος ορισμός είναι ΚΑΕ = Κοριτσάκια Ανατολικής Ευρώπης
Όπως έλεγε και ο Λαζόπουλος Ρ20 ( Ρωσίδα 20 χρονών )

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σε ζηλευω....
γραψε και αλλες ιστοριες,και μετα θα τις μαζεψουμε καπου για να μαθαινουν οι πιο νεοι και εγω μεσα σε αυτους τι παιζει με αυτες τις γυναικαρες!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια σε γενικες γραμμες καλα τα λετε αλλα να εχετε ολοι υποψη σας το εξης :

επειδη στη ζωη του ενας ανθρωπος εκ των πραγματων δεν μπορει να τα ζησει ολα θα αποκτησει ορισμενες συγκεκριμενες εμπειριες και με βαση αυτες θα εκφερει τις αποψεις του - οποτε η αποψη του καθενος ειναι υποκειμενικη και ενω πιστευει οτι εχει πιασει τον Θεο απο τα αρχιδια και λεει την αληθεια λεει μαλακιες και παπαριες ......

αυτο το λεω γιατι βλεπω οτι ορισμενοι ειναι πολυ σιγουροι για τις αποψεις του

την αληθεια δεν μπορει να τη βρεις κανεις ποτε σε τετοια θεματα / απλα ο καθενας ζει την δικη του αληθεια / φιλακια ......

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Εκφράζοντας πάντα προσωπικές απόψεις

Ολες οι γυναίκες είναι ίδιες … Ανεξάρτητα από Εθνικότητα και φυλή .
Απλά κάποιες μας κάνουν ένα κλικ παραπάνω λόγω διαφορετικότητας
Κάποιος θυμόσοφος παππούς μου είπε κάποτε ότι να διαλέξεις γυναίκα είναι σαν να βάζεις το χερι σου σε ένα τσουβάλι γεμάτο φίδια …

Αν λοιπόν εισαι τυχερός και διαλέξεις αυτό που δαγκωνει λιγοτερο ή αυτό που βγάζει λιγότερο δηλητήριο το παντρεύεσαι  οσο για τις «άλλες» .. Χιλιες φορές να το πληρώνεις …
Και όπως έλεγε κάποιος γνωστός
Τις πουτάνες τις πληρώνουμε προκαταβολικά για να είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκουμπιστούν αμέσως μετά το πήδημα …

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
λοιοπον φιλε κουκος εγω ειμαι 19 και χαιρομαι που εισαι 40 και μιλας για τις εμπειριες σου.
Που τις γνωρισες,πως εγινε το παιχνιδι κλπ,σε τι μαγαζια τις πηγαινες φθηνα η' ακριβα?

Τις ειχα γνωρισει σε κανονικα mainstream club σε καμακι. Υστερα τις πηγαινα σε απλα μπαρακια, clubakia και ταβερνες, 1-2 φορες την εβδομαδα,καμια σχεση με τα μαγαζια που πηγαινα τις Ελληνιδες (Ειχα ομως και το χωρο μου) . Απο καποια στιγμη και υστερα ομως και αυτες ζητουσαν με τον τροπο τους (πιο διακριτικα παντως απο τις ελληνιδες), περισσοτερα, οταν καταλαβαιναν πως υπηρχε  "μαρουλι"...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
σε ζηλευω....
γραψε και αλλες ιστοριες,και μετα θα τις μαζεψουμε καπου για να μαθαινουν οι πιο νεοι και εγω μεσα σε αυτους τι παιζει με αυτες τις γυναικαρες!!!
Xριστακη προσεχε βρε παιδι μου,εισαι μικρος για τετοια.Στο λεω γιατι αυτες τις γυναικες τις ερωτευεσαι τρελα,για ρωτα και εμενα.Ζησε την ζωη σου,μεγαλωσε κιαλλο γλεντα και μετα πανε ταξιδια σε ανατολικες χωρες να τις ζεις απο κοντα.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μέσα σε αυτό εδώ το site γενικά με τα τόσα μέλη διαβάζουμε καθημερινά δεκάδες απόψεις σε ότι αφορά αυτό που μπήκε σιγά σιγά στην ζωή μας σχεδόν μια 20ετία τώρα το οποίο είναι και ο τίτλος του θρεντ αλλά καλύτερα δεν θα έπρεπε να είχε σαν τίτλο μόνο της Ρωσίδες αλλά γενικά να περιλαμβάνει και της γυναίκες από όλες της χώρες της πρώην ανατολικές η σοσιαλιστικές η όπως θέλει ο κάθε ένας να της πει....
όμως μόνο όσοι έζησαν μαζί με γυναίκες από αυτά τα μέρη μπορούν να καταθέσουν μια άποψη ψυχής για αυτές και όχι οι πολλοί που απλά έζησαν μικρές εφήμερες στιγμές με επαγγελματίες του είδους από αυτές της χώρες αλλά και απόψεις πολλών που αυτά που γράφουν τα γράφουν κάτω από την επιρροή είτε του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.. η βάση των ιδεολογικοπολιτικών τους αντιλήψεων αλλά και στην πλειοψηφία των παραμυθάδων του είδους που ψάχνουν την καταξίωση από τους ακροατές του πληκτρολογίου.....

η περιπλάνηση μου στον κόσμο του έρωτα με γυναίκες από αυτές της χώρες άρχισαν πριν 18 χρόνια περίπου και έχω ζήσει αρκετές  εμπειρίες με αυτές της γυναίκες......
χαραγμένο θα μήνη στην μνήμη μου αυτό που μου είπε η πρώτη γυναίκα που γνώρισα από αυτά τα μέρη πριν 18 χρόνια, 'ηταν μια Πολωνέζα η Κάζια ( Ελληνικά μάλλον Κατερίνα) μετά από ώρες όμορφου sex και καταλήξαμε κάπου να πιούμε ένα καφέ έβγαλε και πλήρωσε το δικό της λέγοντας μου -- δεν είμαι πουτάνα εγώ τα δικά μου και εσύ τα δικά σου, όταν κάνουμε έρωτα και εσύ το διασκεδάζεις και εγώ το διασκεδάζω---- αυτά προς το παρών...

Επισκέπτης
Παιδια σε γενικες γραμμες καλα τα λετε αλλα να εχετε ολοι υποψη σας το εξης :

επειδη στη ζωη του ενας ανθρωπος εκ των πραγματων δεν μπορει να τα ζησει ολα θα αποκτησει ορισμενες συγκεκριμενες εμπειριες και με βαση αυτες θα εκφερει τις αποψεις του - οποτε η αποψη του καθενος ειναι υποκειμενικη και ενω πιστευει οτι εχει πιασει τον Θεο απο τα αρχιδια και λεει την αληθεια λεει μαλακιες και παπαριες ......

αυτο το λεω γιατι βλεπω οτι ορισμενοι ειναι πολυ σιγουροι για τις αποψεις του

την αληθεια δεν μπορει να τη βρεις κανεις ποτε σε τετοια θεματα / απλα ο καθενας ζει την δικη του αληθεια / φιλακια ......

παντως υπουργε οταν μιλας σοβαρα λες ωραια πραγματα  :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε αλητη η ονομασια ειναι 'ρωσιδες' αλλα απο κατω γραφω οτι ισχυει και για πολωνες,τσεχες κλπ κλπ. που ειναι εξισου θερμες και γυναικαρες.
βρε τζιμη ενταξει καταλαβαινω,εδω ερωτευομαστε κατα καποιο τροπο τις ιεροδουλες και στριπτιτζουδες φαντασου ας πουμε να βρω και κατι μονιμο δεν ξερω τι θα γινει... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ASDFTX1

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, φιλοι μου μετα την διαλυση του πρωην ανατοιλκου μπλοκ, ειδαμε λευκο απαλη βελουδινη επιδερμιδα! εξαιρετικα χαρακτηριστικα προσωπου, ανοικτοχρωμα ματια.., ψηλουςε γλουτους, ε.//// δεν θελαμε πολυ
θαυμαστης και εγω αυτων των πλασματων κ θα συμφωνησω με καποιο φιλο που εγραψε... κατι εχει το νερο που πινουνε...ή πιο απλα ..τα γονιδια ρε παιδια! με τα καλα κ τα ασχημα τους, αλλα κουκλαρες! και μια αδυναμια, παροτι ξερω υποφερτα την φλωσσα τους... θελω να τις ακουω να μιλανε ...ακομα κ τα σπαστα ελληνικα, τα 4-5 συμφωνα στη σειρα κτλ κλτ θελω να το ακοωωωωωωωωω

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, φιλοι μου μετα την διαλυση του πρωην ανατοιλκου μπλοκ, ειδαμε λευκο απαλη βελουδινη επιδερμιδα! εξαιρετικα χαρακτηριστικα προσωπου, ανοικτοχρωμα ματια.., ψηλουςε γλουτους, ε.//// δεν θελαμε πολυ
θαυμαστης και εγω αυτων των πλασματων κ θα συμφωνησω με καποιο φιλο που εγραψε... κατι εχει το νερο που πινουνε...ή πιο απλα ..τα γονιδια ρε παιδια! με τα καλα κ τα ασχημα τους, αλλα κουκλαρες! και μια αδυναμια, παροτι ξερω υποφερτα την φλωσσα τους... θελω να τις ακουω να μιλανε ...ακομα κ τα σπαστα ελληνικα, τα 4-5 συμφωνα στη σειρα κτλ κλτ θελω να το ακοωωωωωωωωω
να λένε βιετσναγια λιουμπόφ μαγιά.........

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
υπαρχει κανα προγραμμα εκμαθησης για pc με ρωσικα?
αν ναι πως λεγεται?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
βρε τζιμη ενταξει καταλαβαινω,εδω ερωτευομαστε κατα καποιο τροπο τις ιεροδουλες και στριπτιτζουδες φαντασου ας πουμε να βρω και κατι μονιμο δεν ξερω τι θα γινει... :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Αυτο σου λεω οχι μονιμο απο τωρα με αυτες θα ΚΟΛΗΣΕΙΣ ακου με τι σου λεω.Οταν μπηκα πρωτη φορα σε ενα βαγονι του μετρο στην Μοσχα και κοιτουσα τις γυναικες,εβλεπα να εχουν κατι ματια κατι πρωσοπα και ειπα απο μεσα μου,τωρα καταλαβενω γιατι στην Ελλαδα χωρισαν οικογενειες,χαλασαν σπιτια,παπουδες γραψαν την περιουσια τους κλπ.Ειναι δυνατον να μην μαγευτης? Περιτω να πω οτι σε καθε βαγονι του μετρο εκει θα υπαρχει και μια γυναικα αντοιστιχο Τοπ μοντελ της Ελλαδος.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι