Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
για τις β.π που λες για βολτα και καφε ειναι αξιες,για γκομενους που λες μαλλον θα εννοεις τα αγαμητα φλωρακια που πανε με αυτα τα σαβουρακια να πουμε.
Γαμα τις Ελλεινιδες αυτο το θεμα ειναι αφιερωμενο στις Ρωσιδες.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
φιλε SPEED πως και δεν τη καμακωσες?
Γιατι δεν της μιλας,να της πεις πχ οτι σου τη σπαει που στμπεριφερεται σαν Ελληνιδα κτλ πιστευω να προβληματιστει. :idiot:

:2funny: :2funny: :2funny: Αφού δε φταίει αυτή η κακομοίρα ρε παιδιά. Το είχα ξαναγραψει. Βγήκα με μια φίλη μου Ρωσσίδα, 3 χρόνια στην Ελλάδα και έφερε και μια φίλη της Μολαδαβέζα - όχι επαγγελαματίες. Μετά από λίγο, επειδή κάτι δεν μου πήγαινε καλά, ρωτάω τη Μολδαβεζα: Είσαι καιρό στην Ελλάδα? 12 χρόνια μου λέει. Φαίνεται της λέω

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
...Από που φαίνεται, μου λέει; Ασέ, πρεπει να σε γνωρίσω καλύτερα , της λέω... :2funny: Να μπορεί να αντέξει τα κοπλιμέντα του Whitey.
... Kαι για το ψώνιο. Έχω μεγάλώσει ΒΠ. Αλλά μου αρεσει η Καλλιθέα και οι Τζιτζιφιές. Το λέω και ξύνησε τα μούτρα της. Ρε που έμαθες τη Λεωφόρο Ποσειδώνος; στο νερόλακο που έμενες στη Μολδαβία; Γι αυτό...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Για να προλαβω παρατηρησεις σχολιαστων ...η γκομενα η μικρη δεν ειναι μπαζο αλλα εκτος των αλλων ειχε και μια κακοσμια στο στομα .αστα να πανε δηλαδη .τι αλλο να πω?

Ξεκινας διαδάσκοντας το Listerine (στοματικές πλύσεις).
ΑΝ βέβαια έχει χαλασμένο δόντι δεν αρκεί αυτό, και πρέπει να προχωρήσεις σε οδοντογιατρό, αλλά αυτό μόνο αν έχεις σοβαρό σκοπό.

Τι γλώσσα μιλάγατε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: Αφού σε φταίει αυτή η κακομοίρα ρε παιδιά. Το είχα ξαναγραψει. Βγήκα με μια φίλη μου Ρωσσίδα, 3 χρόνια στην Ελλάδα και έφερε και μια φίλη της Μολαδαβέζα - όχι επαγγελαματίες. Μετά από λίγο, επειδή κάτι δεν μου πήγαινε καλά, ρωτάω τη Μολδαβεζα: Είσαι καιρό στην Ελλάδα? 12 χρόνια μου λέει. Φαίνεται της λέω
μαλλον και η φιλη σου Μολδαβεζα θα ητανε απλως Ρωσσοφωνη!δυσκολο Ρωσσιδα απο Ρωσσια να κανει παρεα με Μολδαβεζα.ειναι σα να κανει παρεα Ελληνιδα με Αλβανιδα...οι υψηλου επηπεδου απο Ρωσσια πανε σε χωρες της δυτικης ευρωπης Γερμανια,Γαλλια,Αγγλια.παρα πολλες πανε Η.Π.Α Ελλαδα ερχονται μονο οι Μολδαβες και Ουκρανες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
φιλε SPEED πως και δεν τη καμακωσες?
Γιατι δεν της μιλας,να της πεις πχ οτι σου τη σπαει που στμπεριφερεται σαν Ελληνιδα κτλ πιστευω να προβληματιστει. :idiot:

Δεν το ειχα σκεφτει ποτε αυτο πολυ λες
Οταν γυρησω Ελλαδα ισως της μιλησω.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Όχι Ρωσσίδα είναι, γραφίστρια, από Ουράλια. Πολλές ρωσσίδες ξέρω που είναι εδώ και από μεγάλες πόλεις. Ναι, ο ρατσισμός τους μερικές φορές είναι θεμιτός και άλλες φορές δυσάρεστος.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε κανα μερος club,η bar που να συχναζουν τετοιες απο Αν μπλοκ στη Αθηνα.

Θα ηθελα τη γνωμη του giorgopapa & vasos αν γινεται...

γιατι απο μασαζερι καλα τα παμε..

οταν ομως ερθει η ωρα της παντρειας (μπρρρρρ..) δεν ξερουμε που να απευθυνθούμε.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε speed μιλα της,αν ειναι και ομορφη και αξιζει τον κοπο μη μασας.
Πες της την αποψη μας/σου για τις ρωσιδες ξερεις φερτο της ετσι και οτι για αυτο γουσταρεις αυτες γιατι εχουν αυτο και αυτο...

Ridon

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με όλα όσα λες για τις Ρωσσίδες....
Να κάνω μια υποσημείωση... τουλάχιστον γι αυτές πού έχω γνωρίσει....Οσα είπες ισχύουν αλλά εγώ διαπίστωσα και μια άλλη πτυχή.... Βαριούνται εύκολα τον ίδιο πούτσο.....
Eντάξει αυτό είναι σχετικό, όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου εθνικότητας βαριούνται εύκολα το ίδιο πούτσο, οπως και έμεις βαριόμαστε το ίδιο μουνί. Ολα είναι σχετικά, στο χέρι του καθενός είναι να κρατάει ο ένας το ενδιαφέρον για τον άλλον.(Μιλάω σε σχέση και οχι για απλά πηδιόμαστε... :knockinb: :cool2:)

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε bordelman εχω κατι πληροφοριες για ενα κλαμπακι διπλα απο τα κτελ κηφισου που μαζευει μονο Ρωσομουνια καργα ετσι λεει η πληροφορια.
ξερει κανεις τπτ? :think:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Γενικά για τις ανατολικές γκόμενες, το ψώνιο με lifestyle κλπ...δεν παλεύεται. Μπορεί να μένουν σε τρώγλες, χωρίς θέρμανση aircon Κλπ, μπορεί οι δικοί τους να πεινάνε, μπορεί να κοιμούνται σε κρεβάτι που το μάζεψαν από το δρόμο, μπορεί να μην έχουν πλυντήριο πιάτων (πραγματικά παραδείγματα).....αλλά η φίρμα στα ρούχα παραμένει πρώτη μόστρα.

Δεν ξέρω αν έχεις έρθει από Περιστέρι,Αιγάλεω,Χαϊδάρι,Αγ.Αναργύρους πλευρά...Από τρώγλες "ξεπηδούν" κάτι τρελά μωρά!Με την τελευταία λέξη της μόδας στα ρούχα,με τα επώνυμα καλλυντικά από το παράρτημα του Hondos στο Περιστέρι,με κινητό των 300+ €...Τι και αν έχουν χρεώσει 2 πιστωτικές;Τι και αν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα;Προσδοκούν στον πλούσιο γαμπρό...Μια μέρα πέρναγα από ένα χαμόσπιτο,αυθαίρετο δεκαετίας 50-60 και βγαίνουν από μέσα 2 θεές...Στην "πένα"!Αυτές είναι που θα δεις στα "in μαγαζιά" και θα ψάχνουν να δουν μπρελόκ BMW,MERCEDES κλπ ακουμπημένα στον πάγκο...Και αν ανοίξουν το στόμα τους φεύγεις από την μπόχα της..πείνας!Το δε επίπεδο τους,μην περιμένεις να είναι υψηλό.Ξέρουν τα πάντα για τις σχέσεις της κάθε τραγουδιάρας και του κάθε "διάσημου" αλλά αγνοούν τον Καλλικράτη,τον Ικτίνο,και μόλις ακούσουν για Ansel Adams νομίζουν ότι είναι οι τσίχλες που κυκλοφορούσαν πριν κάποια χρόνια!!!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
δωστε info please

ελπιζω να μην ειναι λοκομπαρο χεχεχε

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
φιλε speed μιλα της,αν ειναι και ομορφη και αξιζει τον κοπο μη μασας.
Πες της την αποψη μας/σου για τις ρωσιδες ξερεις φερτο της ετσι και οτι για αυτο γουσταρεις αυτες γιατι εχουν αυτο και αυτο...
:2funny: :2funny: Δηλ. Τι θα της πει ρε παιδιά; Φέρσου σε μένα σαν Ρωσσίδα (η μάνα σου) και στους βλαχο80'ς έλληνες σαν ελλεηνίδα;

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Λέω να ξεκινήσω μια ψηφοφορία, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος.

Σε λίγο θα τη δείτε ποσταρισμένη.

Θα είναι η εξής:

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ"?

-Όχι
-Ναι, Ρωσία.
-Ναι, Ουκανία
-Ναι, Γεωργία
-Ναι, Τσεχία
-Ναι, Πολωνία
-Ναι, Ρουμανία
-Ναι, Βουλγαρία
-Ναι, Λευκορωσία
-Ναι, Λιθουανία
-Ναι, Μολδαβία
-Ναι, Αζερμπαϊτζάν
-Ναι, Καζακστάν
-Ναι, Ουζμπεκιστάν
-Ναι, Αλβανία
-Ναι, Κούβα
-Ναι, άλλη χώρα
-Όχι, και με τίποτα.
-Παντρεύτηκα άτομο από κει.

θα βάλω να επιτρέπονται 3 απαντήσεις, αν τεχνικά γίνεται.

Επισκέπτης
αλλά αγνοούν τον Καλλικράτη,τον Ικτίνο,και μόλις ακούσουν για Ansel Adams νομίζουν ότι είναι οι τσίχλες που κυκλοφορούσαν πριν κάποια χρόνια!!!

Καλα ουτε εγω τους ξερω τους τσιφτηδες που λες ουτε την Ansel adams.Τι ειναι?Μπυρα ειναι η Ansel Adams?

Ααα πολους λογιους εχουμε εδω και υψηλου επιπεδου!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λέω να ξεκινήσω μια ψηφοφορία, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος.

Σε λίγο θα τη δείτε ποσταρισμένη.

Θα είναι η εξής:

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ"?

-Όχι
-Ναι, Ρωσία.
-Ναι, Ουκανία
-Ναι, Γεωργία
-Ναι, Τσεχία
-Ναι, Πολωνία
-Ναι, Ρουμανία
-Ναι, Βουλγαρία
-Ναι, Λευκορωσία
-Ναι, Λιθουανία
-Ναι, Μολδαβία
-Ναι, Αζερμπαϊτζάν
-Ναι, Καζακστάν
-Ναι, Ουζμπεκιστάν
-Ναι, Αλβανία
-Ναι, Κούβα
-Ναι, άλλη χώρα
-Όχι, και με τίποτα.
-Παντρεύτηκα άτομο από κει.

θα βάλω να επιτρέπονται 3 απαντήσεις, αν τεχνικά γίνεται.
βάλε είμαι μέσα...

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και 'γω σου λεω πληροφορια εχω δεν ξερω παραπανω για αυτο ρωτησα αν ξερει κανεις.
Εγω δεν το εχω ψαξει γιατι αυτο τον καιρο ειμαι δυσκολα ειμαι 19 αμαξι δεν παιζει χρημα δεν παιζει γαμησε τα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom