xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
παντως παιδια πιστευω πως μια Ρωσιδα ειναι το ονειρο πολλων απο εμας και αυτα που αναφερετε για τη μορφωση τους ειναι εωτυπωσιακα.
μην τις θεοποιείς κιόλας.... Πίστεψέ με πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα μαζί.....παντως παιδια πιστευω πως μια Ρωσιδα ειναι το ονειρο πολλων απο εμας και αυτα που αναφερετε για τη μορφωση τους ειναι εωτυπωσιακα.
μια γυναικα σε χωρα της πρω'ι'ν Σοβιετικης Ενωσης Π.Χ.Ουκρανια αν ειναι απο το Κιεβο και εχει ανωτατη εκκπεδευση.δεν χροιαζεται να φυγει.μια ομως απο ενα χωριο που αντε να εχει τελειωσει δημοτικο.προτιμαει να φυγει και να παει οπουδηποτε.αφου η μονη της επιλογη εκει ειναι να δουλεψει στα χωραφια η στην καλητερη περιπτωση πωλητρια σε μαγαζι.οποτε προτιμαει τη μεταναστευσηδηλαδη στη Ρωσια τι μορφωση εχουν?
φιλαράκο εάν είναι βυζοπούλα με την ρώγα να προσεύχεται στο θεό, σφιχτοκώλα και μουνί μετάξι δε μπα να ναι και από τις φυτείες οπίου του καζακστάν..........μια γυναικα σε χωρα της πρω'ι'ν Σοβιετικης Ενωσης Π.Χ.Ουκρανια αν ειναι απο το Κιεβο και εχει ανωτατη εκκπεδευση.δεν χροιαζεται να φυγει.μια ομως απο ενα χωριο που αντε να εχει τελειωσει δημοτικο.προτιμαει να φυγει και να παει οπουδηποτε.αφου η μονη της επιλογη εκει ειναι να δουλεψει στα χωραφια η στην καλητερη περιπτωση πωλητρια σε μαγαζι.οποτε προτιμαει τη μεταναστευση
για να τη γαμισεις ναι συμφωνο μαζι σου.αλλα αν θελεις να την συναντας που και που.πιστευω οτι πρεπει να εχει και καποιο επηπεδοφιλαράκο εάν είναι βυζοπούλα με την ρώγα να προσεύχεται στο θεό, σφιχτοκώλα και μουνί μετάξι δε μπα να ναι και από τις φυτείες οπίου του καζακστάν..........
δεν είπα το αντίθετο...... αλλά και τι να το κάνω να διαβάζουμε Καβάφη μαζί και για να γαμήσω να βγάζω φλας στις πατσές και τις δίπλες;;;;;για να τη γαμισεις ναι συμφωνο μαζι σου.αλλα αν θελεις να την συναντας που και που.πιστευω οτι πρεπει να εχει και καποιο επηπεδο
φιλαράκο μου η προφορά της Μόσχας από το βλαχόχωρο της Ρωσσίας είναι εύκολα διακριτή από τους μυημένους.... Αλλά με όποια προφορά, όταν γαμείς και ακούς "Μπόζε Μοι" και "Παμούτσι Μινιά" είναι άλλη κάβλα.........ισα ισα οι βλαχοπουλες Ρωσιδες μας φτιαχνουν ετσι δεν ειναι φιλε 1personanongrata?
φιλαράκο μου η προφορά της Μόσχας από το βλαχόχωρο της Ρωσσίας είναι εύκολα διακριτή από τους μυημένους.... Αλλά με όποια προφορά, όταν γαμείς και ακούς "Μπόζε Μοι" και "Παμούτσι Μινιά" είναι άλλη κάβλα.........
ειναι αρκετά κυνικές, αυτόνομες, υπερήφανες (σε σημείο φιλαυτίας). Εάν δε σε γουστάρουν δε θα γαμήσεις ποτέ.και τι σημαινει αυτο?οεο?
γενικα οι Ρωσιδες τι ιδιοτροπιες-παραξενιες εχουν-εαν εχουν?
οπως ρωταω και στο θεμα.
Εγώ μία εποχή έβγαινα με μία Ρωσίδα. Είχε έρθει για διακοπές πριν χρόνια στην Ελλάδα, βρήκε έναν και τον παντρεύτηκε, έμεινε μόνιμα εδώ, μετά χώρισε...
Ήταν ωραίο μουνάκι και δούλευε γραμματέας σε μία εταιρεία.
Τρελό γαμήσι (ήθελε συνέχεια να τον τρώει από τον κώλο (ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα), τα έπαιρνε όλα στη μούρη κλπ). Μετά κατάλαβα ότι στην πραγματικότητα το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βρει έναν (οποιονδήποτε) να παντρευτεί (κάτι σαν τις Ελλεηνίδες...)και ότι όλα αυτά τα έκανε για να πετύχει αυτό τον σκοπό του (ψιλιάζομαι ότι ήταν και επαγγελματίας κάποτε - τόσο καλή ήταν στο πήδημα). Την βαρέθηκα τελικά και τώρα δεν ξέρω τι κάνει....
εάν γουστάρουν φιλαράκο τότε "Πιζντιέτς"εαν γουσταρουν ομως?
εάν γουστάρουν φιλαράκο τότε "Πιζντιέτς"
Παπούτσι απ τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο λέει ο λαός.....
θα στο πω ευγενικά... Εάν γουστάρουν θα περάσεις βασιλικά......θελω μεταφραση-δεν ξερω Ρωσικα ...ακομα
ειμαι μελαχροινος
αυτο ειναι + ?