Επισκέπτης
Που το πας το ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΞΕΧΑΣΕς.σωστός πάνε με μια ακόμα υποσημείωση... Οι ελληνίδες που βαριούνται εύκολα τον ίδιο πούτσο δεν μπορούν ούτε αυγό να βράσουν..... Για να μην πούμε για το σφουγγάρισμα.....
Που το πας το ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΞΕΧΑΣΕς.σωστός πάνε με μια ακόμα υποσημείωση... Οι ελληνίδες που βαριούνται εύκολα τον ίδιο πούτσο δεν μπορούν ούτε αυγό να βράσουν..... Για να μην πούμε για το σφουγγάρισμα.....
Μόνον η παλαιάς κοπής (μεγαλωμένες στην CCCP). Οι άλλες μετά 90 είναι ίδιο μπουρδέλο με τις Ελληνίδες......Ξερουν να λενε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε .
RESPECT +100000000000000
Ακριβώς.Δηλαδή πάμε στο συμπέρασμα που προαναφέρθηκε ότι οι γυναίκες είναι γυναίκες ανεξαρτήτου φυλής,έθνους,θρησκείας και κοινωνικών τάξεων.Παντού υπάρχουν λαμπρά και ελεεινά παραδείγματα.Αυτά τώρα τα εθνολογικά κολλήματα περί Ρωσίδων,Ρουμάνων,Αλβανίδων,Ελληνίδων,Ταϊ και Μασάϊ κάποιος με την αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων τα βλέπει σαν κωμωδία φτηνής βιντεοταινίας των 80's.
Πάρα πολύ σωστός.Μόνον η παλαιάς κοπής (μεγαλωμένες στην CCCP). Οι άλλες μετά 90 είναι ίδιο μπουρδέλο με τις Ελληνίδες......
Με έχεις μπερδέψει με άλλους ρε συ...Δές καλύτερα τα post μου.τι λε ρε συ; η γυναικα ειναι γυναίκα; και εγώ που μόλις είχα καταλήξει ότι ειναι πουτάνα... μου τα γυρίζετε
Μόνον η παλαιάς κοπής (μεγαλωμένες στην CCCP). Οι άλλες μετά 90 είναι ίδιο μπουρδέλο με τις Ελληνίδες......
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςς....
τι λε ρε ???? :-* :-*
εγώ μιλάω για απλό συντελεστή δυσκολίας....Που το πας το ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΞΕΧΑΣΕς.
ειδικά για τις Ρωσίδες που γνωρίζω (γιατί έχει τύχει να τραβηχθώ αρκετό καιρό με 2 Ρωσίδες):
παιδιά η γυναίκα είναι γυνάικα.
Αυτό κατάλαβα.
Που σημάινει πως την μουρμούρα, τα μούτρα και την γκρίνια δεν την γλυτώνεις σε καμια περίπτωση...είτε ειναι ελληνίδα έιτε όχι.
Απλά οι Ρωσίδες ξέρουν κατά κάποιο τρόπο πότε να το βουλώνουν και να μην βγαίνουν -πάντα- απο πάνω. Και ξέρουν να ζητούν και συγγνώμη.
το μεγαλύτερο δε χάλι αποτελούν οι περιφερειακές μετά το 90..... Λιθουανές, Λεττονές και Ουκρανές... Εάν μιλούσαν και καλά Ελληνικά θα έκοβα τον πούτσο μου ότι είναι από Καρδίτσα, ή Τρίκαλα..... Τέτοια ομοιότητα συμπεριφοράς μιλάμε.....σωστός,
ξέχασα να το αναφέρω.
Ξαναπαντρεύτηκε ΕλληναΤην βαρέθηκα τελικά και τώρα δεν ξέρω τι κάνει....
το φέρνεις από δω ρε μπαγάσα το φέρνεις από κει πάλι στο χρήμα καταλήγεις..... Αυτοί οι ακροδεξιοί ρε πούστη μου....... Κολλημένοι με το χρήμα....... αααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχΧωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία, μόνο 2 φάσεις σύντομες μου είχαν τύχει με ρωσίδες, πιστεύω ότι οι ανατολικές γενικώς είναι τα ίδια σκατά με τις ελεεινίδες, αλλά πιο ... φθηνές!
Π.χ. αν για μουνάρα Ελεεινίδα θες porsche και σπίτι στην Κηφισιά, για αντίστοιχης εμφάνισης ανατολική , βολεύεσαι με ένα γκόλφ και διαμέρισμα του κώλου.Η Ελεεινίδα μπορεί να θέλει Πηλ Πουλ, Κάζα Ντι Πάστα και Ελαίας Γη , η ανατολική ικανοποιείται και με πίτσα χατ, γκούντυς.Και οι δύο θέλουν σπονσοριλίκι.
Ενώ μια Δυτική γκόμενα, αν γουστάρει μπορεί να στα χώνει κι όλας!
ενα πολυ σοφο παληκαρι απο το σαιτ που δυστυχως δεν γραφει πλεον, μου ειχε πει καποτε οτι ''..η ρωσιδα κρυβει μεσα της δεκα φασόλες....''
οχι, 30..όποτε εσύ τώρα έχεις φορτωθεί 11 φασόλες?
Απλά οι Ρωσίδες ξέρουν κατά κάποιο τρόπο πότε να το βουλώνουν και να μην βγαίνουν -πάντα- απο πάνω. Και ξέρουν να ζητούν και συγγνώμη.