Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Ακριβώς.Δηλαδή πάμε στο συμπέρασμα που προαναφέρθηκε ότι οι γυναίκες είναι γυναίκες ανεξαρτήτου φυλής,έθνους,θρησκείας και κοινωνικών τάξεων.Παντού υπάρχουν λαμπρά και ελεεινά παραδείγματα.Αυτά τώρα τα εθνολογικά κολλήματα περί Ρωσίδων,Ρουμάνων,Αλβανίδων,Ελληνίδων,Ταϊ και Μασάϊ κάποιος με την αντικειμενική αντίληψη των πραγμάτων τα βλέπει σαν κωμωδία φτηνής βιντεοταινίας των 80's. :)

τι λε ρε συ; η γυναικα ειναι γυναίκα; και εγώ που μόλις είχα καταλήξει ότι ειναι πουτάνα... μου τα γυρίζετε

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
τι λε ρε συ; η γυναικα ειναι γυναίκα; και εγώ που μόλις είχα καταλήξει ότι ειναι πουτάνα... μου τα γυρίζετε
Με έχεις μπερδέψει με άλλους ρε συ...Δές καλύτερα τα post μου.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλο!ωραια,ας συνεχισουμε μιλωντας μονο για Ρωσιδες.
να εχει και μια ουσια το θεμα.
παμε........
:dancing: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Που το πας το ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΞΕΧΑΣΕς.
εγώ μιλάω για απλό συντελεστή δυσκολίας....
Το σιδέρωμα δεν μπορεί να το κάνει κανένα προιόν από το Χόντο........
Για το φαγητό έχομεν τα γκιργκίλυ ντάιετ. Για το σφουγγάρισμα έχομεν τη μαμά το ΣΚ...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
ειδικά για τις Ρωσίδες που γνωρίζω (γιατί έχει τύχει να τραβηχθώ αρκετό καιρό με 2 Ρωσίδες):
παιδιά η γυναίκα είναι γυνάικα. :helpplea:
Αυτό κατάλαβα.
Που σημάινει πως την μουρμούρα, τα μούτρα και την γκρίνια δεν την γλυτώνεις σε καμια περίπτωση...είτε ειναι ελληνίδα έιτε όχι.
Απλά οι Ρωσίδες ξέρουν κατά κάποιο τρόπο πότε να το βουλώνουν και να μην βγαίνουν -πάντα- απο πάνω. Και ξέρουν να ζητούν και συγγνώμη.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Zero την γκρίνια δεν την γλυτώνεις με τίποτα, :headbang: :headbang: καθώς κι εγω τραβήχτηκα με μια ρωσίδα για κανα 6μηνο.Απλά ξέρουν πότε να το βουλώνουν, τώρα για συγγνώμη δεν ξέρω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστός,
ξέχασα να το αναφέρω.
το μεγαλύτερο δε χάλι αποτελούν οι περιφερειακές μετά το 90..... Λιθουανές, Λεττονές και Ουκρανές... Εάν μιλούσαν και καλά Ελληνικά θα έκοβα τον πούτσο μου ότι είναι από Καρδίτσα, ή Τρίκαλα..... Τέτοια ομοιότητα συμπεριφοράς μιλάμε.....

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εγώ μία εποχή έβγαινα με μία Ρωσίδα. Είχε έρθει για διακοπές πριν χρόνια στην Ελλάδα, βρήκε έναν και τον παντρεύτηκε, έμεινε μόνιμα εδώ, μετά χώρισε...
Ήταν ωραίο μουνάκι και δούλευε γραμματέας σε μία εταιρεία.
Τρελό γαμήσι (ήθελε συνέχεια να τον τρώει από τον κώλο (ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα), τα έπαιρνε όλα στη μούρη κλπ). Μετά κατάλαβα ότι στην πραγματικότητα το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βρει έναν (οποιονδήποτε) να παντρευτεί (κάτι σαν τις Ελλεηνίδες...)και ότι όλα αυτά τα έκανε για να πετύχει αυτό τον σκοπό του (ψιλιάζομαι ότι ήταν και επαγγελματίας κάποτε - τόσο καλή ήταν στο πήδημα). Την βαρέθηκα τελικά και τώρα δεν ξέρω τι κάνει....

Επισκέπτης
Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία, μόνο 2 φάσεις σύντομες μου είχαν τύχει με ρωσίδες, πιστεύω ότι οι ανατολικές γενικώς είναι τα ίδια σκατά με τις ελεεινίδες, αλλά πιο ... φθηνές!

Π.χ. αν για μουνάρα Ελεεινίδα θες porsche και σπίτι στην Κηφισιά, για αντίστοιχης εμφάνισης ανατολική , βολεύεσαι με ένα γκόλφ και διαμέρισμα του κώλου.Η Ελεεινίδα μπορεί να θέλει Πηλ Πουλ, Κάζα Ντι Πάστα και Ελαίας Γη , η ανατολική ικανοποιείται και με πίτσα χατ, γκούντυς.Και οι δύο θέλουν σπονσοριλίκι.

Ενώ μια Δυτική γκόμενα, αν γουστάρει μπορεί να στα χώνει κι όλας!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και μιας και στην αρχή ο κύριος που άνοιξε το θρεντ μίλησε και για άλλες φυλές να πούμε ότι πρωταθλήτριες στο ψέμα και την πουτανιά είναι οι Ρουμανομολδαβές.......
Μπορεί να κάνουν μπροστά σου πίπα σε τρίτο και μετά να προσπαθούν με κάθε μέσο να σου αποδείξουν ότι ήταν το δικό σου πουλί στο στόμα τους. Εσύ απλά ... ήσουν αλλού........Οχι αυτές. :dancing: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Το κορυφαίο δε είναι ότι υπάρχουν αρκετοί έλληνες που πηγαίνουν στην τουαλέττα να πλυθούν κιόλας..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ενα πολυ σοφο παληκαρι απο το σαιτ που δυστυχως δεν γραφει πλεον, μου ειχε πει καποτε οτι ''..η ρωσιδα κρυβει μεσα της δεκα φασόλες....''

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία, μόνο 2 φάσεις σύντομες μου είχαν τύχει με ρωσίδες, πιστεύω ότι οι ανατολικές γενικώς είναι τα ίδια σκατά με τις ελεεινίδες, αλλά πιο ... φθηνές!

Π.χ. αν για μουνάρα Ελεεινίδα θες porsche και σπίτι στην Κηφισιά, για αντίστοιχης εμφάνισης ανατολική , βολεύεσαι με ένα γκόλφ και διαμέρισμα του κώλου.Η Ελεεινίδα μπορεί να θέλει Πηλ Πουλ, Κάζα Ντι Πάστα και Ελαίας Γη , η ανατολική ικανοποιείται και με πίτσα χατ, γκούντυς.Και οι δύο θέλουν σπονσοριλίκι.

Ενώ μια Δυτική γκόμενα, αν γουστάρει μπορεί να στα χώνει κι όλας!
το φέρνεις από δω ρε μπαγάσα το φέρνεις από κει πάλι στο χρήμα καταλήγεις..... Αυτοί οι ακροδεξιοί ρε πούστη μου....... Κολλημένοι με το χρήμα....... αααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
ενα πολυ σοφο παληκαρι απο το σαιτ που δυστυχως δεν γραφει πλεον, μου ειχε πει καποτε οτι ''..η ρωσιδα κρυβει μεσα της δεκα φασόλες....''

όποτε εσύ τώρα έχεις φορτωθεί 11 φασόλες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom