1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχει η Ιθάκη Ρωσσίδες και δεν το ξεύρω ????????????Mακαριοι οσοι ταξιδευουν και δεν βρουν ποτε την Ιθακη τους ........
έχει η Ιθάκη Ρωσσίδες και δεν το ξεύρω ????????????Mακαριοι οσοι ταξιδευουν και δεν βρουν ποτε την Ιθακη τους ........
μην τις θεοποιείς κιόλας.... Πίστεψέ με πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα μαζί.....
Π.χ. αν για μουνάρα Ελεεινίδα θες porsche και σπίτι στην Κηφισιά, για αντίστοιχης εμφάνισης ανατολική , βολεύεσαι με ένα γκόλφ και διαμέρισμα του κώλου.Η Ελεεινίδα μπορεί να θέλει Πηλ Πουλ, Κάζα Ντι Πάστα και Ελαίας Γη , η ανατολική ικανοποιείται και με πίτσα χατ, γκούντυς.Και οι δύο θέλουν σπονσοριλίκι.
Ενώ μια Δυτική γκόμενα, αν γουστάρει μπορεί να στα χώνει κι όλας!
Υπάρχουν μεγαλύτερες γυναίκες του ανατολικού μπλοκ (δουλεύουν καθαρίστριες, μπέιμπυ σίτερς, σερβιτόρες) που μπροστά τους η Νατάσα θα έπρεπε να πλένει πιάτα..........
Mακαριοι οσοι ταξιδευουν και δεν βρουν ποτε την Ιθακη τους ........
Συνοψίζοντας, δεν ξέρω τι γνώσεις πήραν από το σχολείο (προσωπικά πήγα σε γαμάτο σχολείο, οπότε δεν περιμένω ρωσσίδα να μου μάθει τίποτα), ούτε πόσο καλά μαγειρεύουν (προσωπικά μαγειρεύω γαμάτα, δεν ψάχνω γκόμενα σεφ) αλλά όσες φορές έχει τύχει να κάνω με ανατολικές που μένουν στην Ελλάδα συζήτηση για θέματα που δεν άπτονται μόνο της espresso και του ciao, έχω χτυπήσει σε τοίχο. Τοίχο από απίστευτα ντουβάρια.
τα σεβη μου ακομα μια φορα ΓιωργοSpot on! (Again!)
Άπειρες εμπειρίες με δυτικές γκόμενες που επέμεναν να πληρώνουν τουλάχιστον τα δικά τους. Εγώ βέβαια, σαν original έλληνας τις θεωρούσα ξενέρωτες...μέχρι που βιώσα δεσμό με ελληνίδα και ανακάλυψα ότι για κάποιο περίεργο λόγο, όταν φώναζα λογαριασμό σε εστιατόριο, την έπιανε πάντα κατούρημα και εξαφανιζόταν στην τουαλέτα.
Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση ότι το αγνοείτε οι περισσότεροι, είναι ότι όλες αυτές οι ανατολικές, αν μη τι άλλο, τα έχουν λίγο χαμένα σε ότι αφορά το ποιες είναι, που πάνε αλλά και κυρίως το πως θα πάνε όπου είναι να πάνε, θέλω να πω, υπάρχει ένα θέμα με την "ταυτότητά" τους. Δεν ευθύνονται ατομικά, οι συνθήκες έχουν προκαλέσει συτή τη σύγχυση στους συγκεκριμένους λαούς και προφανώς τους απασχολούν αυτή τη στιγμή βιοποριστικά θέματα περισσότερο από θέματα "ταυτότητας" και μην αγνοείτε το πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να έχει φως, νερό, τηλέφωνο εγγυημένο, όταν προέρχεται από τα βάθη του ανατολικού μπλοκ.
Πάντως, δεν είναι τυχαίο, ότι μιλάμε γενικότερα για κρίση πολλών αξιών σε αυτά τα κράτη και κατά συνέπεια και στου ς λαούς, και δεν μιλάω για το θέμα του ξεβρακώματος και της πορνείας, αλλά η ψευτοφιγούρα, βλαχογκλαμουριά, επίδειξη και χαζοκαταναλωτισμός που έχω παρατηρήσει από κάτι νεοπλουτάκια αλλά περιέργως και από "φτωχούς" σε πρώην ανατολικές χώρες, δεν έχει αντίπαλο. Η Ελληνική φιγούρα είναι αμελητέα συγκριτικά.
Γενικά για τις ανατολικές γκόμενες, το ψώνιο με lifestyle κλπ...δεν παλεύεται. Μπορεί να μένουν σε τρώγλες, χωρίς θέρμανση aircon Κλπ, μπορεί οι δικοί τους να πεινάνε, μπορεί να κοιμούνται σε κρεβάτι που το μάζεψαν από το δρόμο, μπορεί να μην έχουν πλυντήριο πιάτων (πραγματικά παραδείγματα).....αλλά η φίρμα στα ρούχα παραμένει πρώτη μόστρα. Και αυτά ισχύουν και για τις μετανάστριες αλλά και όσες έχουν παραμείνει στην πατρίδα τους.
Όσοι έχουν πάρε δώσε με τα πρώην κράτη του συμφώνου, δεν μπορεί να μην έχετε απορήσει με όλη την εμπορική, διαφημιστική και καταναλωτική μανία σε αυτά τα κράτη, σε προϊόντα φιγούρας (κινητά, ρούχα, αυτοκίνητα, γυαλιά ηλίου κλπ), η οποία δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα που επικρατούν εκεί.
Συνοψίζοντας, δεν ξέρω τι γνώσεις πήραν από το σχολείο (προσωπικά πήγα σε γαμάτο σχολείο, οπότε δεν περιμένω ρωσσίδα να μου μάθει τίποτα), ούτε πόσο καλά μαγειρεύουν (προσωπικά μαγειρεύω γαμάτα, δεν ψάχνω γκόμενα σεφ) αλλά όσες φορές έχει τύχει να κάνω με ανατολικές που μένουν στην Ελλάδα συζήτηση για θέματα που δεν άπτονται μόνο της espresso και του ciao, έχω χτυπήσει σε τοίχο. Τοίχο από απίστευτα ντουβάρια.
Θα τολμήσω να πω, ότι οι ανατολικές θεοποιούνται στην Ελλάδα για το λόγο ότι έιναι κατά κανόνα κορμάρες και ήπιων τόνων. Μην ξεχνάτε, ότι πολλές από αυτές, προέρχονται απο μέρη όπου επικρατούν απίστευτες συνθήκες (έχω βαρεθεί να ακούω ανατολικές να λένε ότι τρώνε ξύλο από τους μεθυσμένους γκόμενούς τους, ή ανάλογες ιστορίες για τους γονείς τους, για γάμους που έγιναν στα 18, παιδί στα 19 και διαζύγια στα 20), οπότε οι συνθήκες εδώ μοιάζουν παράδεισος και για την ώρα δεν το παίζουν μαγκιόρες. Κουβαλάνε και το σύμπλεγμα της κατωτερότητας, το οποίο βοηθάει επίσης.
Μετά την δεύτερη και τρίτη γενιά στην Ελλάδα, ας τις κρίνουμε. Όταν αποκτήσουν και αυτές τουπέ, πάω στοίχημα ότι θα χαλαστείτε όλοι. Και γνώμη μου είναι, ότι οι ανατολικές έχουν όλα τα specs για να αποκτήσουν τουπέ και μάλιστα χειρότερο από τις Ελληνίδες. Δεν έχω δει πολλές δυτικές στριπτηζούδες με ρολογάκια Cartier Pasha. Και όσες έχω δει (σε κάποια πολύ exclusive στριπ στο εξωτερικό, δεν τις χούφτωνες με μισή κούτα τσιγάρα).
Ο Λάκης έχει δίκιο. Οι δυτικές είναι πολύ πιο ξήγημένες. Και ότι κάνουν, το κάνουν επειδή γουστάρουν και όχι επειδή συνυπολογίζουν βελτίωση όρων ζωής κλπ κλπ.
PS1) Με Ελληνίδα είχα μόνο μία φορά σχέση και το μετάνοιωσα, δεν γράφω τα παραπάνω για να μειώσω τις Ρωσσίδες σε σχέση με τις Ελληνίδες.
(2) Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα.
Μετά την δεύτερη και τρίτη γενιά στην Ελλάδα, ας τις κρίνουμε. Όταν αποκτήσουν και αυτές τουπέ, πάω στοίχημα ότι θα χαλαστείτε όλοι. Και γνώμη μου είναι, ότι οι ανατολικές έχουν όλα τα specs για να αποκτήσουν τουπέ και μάλιστα χειρότερο από τις Ελληνίδες. Δεν έχω δει πολλές δυτικές στριπτηζούδες με ρολογάκια Cartier Pasha. Και όσες έχω δει (σε κάποια πολύ exclusive στριπ στο εξωτερικό, δεν τις χούφτωνες με μισή κούτα τσιγάρα).
[size=10pt]ειναι αρκετά κυνικές, αυτόνομες, υπερήφανες (σε σημείο φιλαυτίας). Εάν δε σε γουστάρουν δε θα γαμήσεις ποτέ. [/size]
Το αν πληρώνει ή όχι μια γκόμενα το λογαριασμό δεν αποτελεί κριτήριο σχέσης και ποιότητας ανθρώπου κατά τη γνώμη μουΆπειρες εμπειρίες με δυτικές γκόμενες που επέμεναν να πληρώνουν τουλάχιστον τα δικά τους. Εγώ βέβαια, σαν original έλληνας τις θεωρούσα ξενέρωτες...μέχρι που βιώσα δεσμό με ελληνίδα και ανακάλυψα ότι για κάποιο περίεργο λόγο, όταν φώναζα λογαριασμό σε εστιατόριο, την έπιανε πάντα κατούρημα και εξαφανιζόταν στην τουαλέτα.
Δλδ λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.....Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση ότι το αγνοείτε οι περισσότεροι, είναι ότι όλες αυτές οι ανατολικές, αν μη τι άλλο, τα έχουν λίγο χαμένα σε ότι αφορά το ποιες είναι, που πάνε αλλά και κυρίως το πως θα πάνε όπου είναι να πάνε, θέλω να πω, υπάρχει ένα θέμα με την "ταυτότητά" τους. Δεν ευθύνονται ατομικά, οι συνθήκες έχουν προκαλέσει συτή τη σύγχυση στους συγκεκριμένους λαούς και προφανώς τους απασχολούν αυτή τη στιγμή βιοποριστικά θέματα περισσότερο από θέματα "ταυτότητας" και μην αγνοείτε το πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να έχει φως, νερό, τηλέφωνο εγγυημένο, όταν προέρχεται από τα βάθη του ανατολικού μπλοκ.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση αξιών; Βάλε σταρ κάθε βράδυ..... 15% τηλεθέαση έχει.....Πάντως, δεν είναι τυχαίο, ότι μιλάμε γενικότερα για κρίση πολλών αξιών σε αυτά τα κράτη και κατά συνέπεια και στου ς λαούς, και δεν μιλάω για το θέμα του ξεβρακώματος και της πορνείας, αλλά η ψευτοφιγούρα, βλαχογκλαμουριά, επίδειξη και χαζοκαταναλωτισμός που έχω παρατηρήσει από κάτι νεοπλουτάκια αλλά περιέργως και από "φτωχούς" σε πρώην ανατολικές χώρες, δεν έχει αντίπαλο. Η Ελληνική φιγούρα είναι αμελητέα συγκριτικά.
Πέρνα μια βόλτα από Παγκράτι.... Εχω δει κέυμαν σε πιλωτή. Στο περιστέρι έχω δει Ferrari σε διπλοκατοικία του 70..........Γενικά για τις ανατολικές γκόμενες, το ψώνιο με lifestyle κλπ...δεν παλεύεται. Μπορεί να μένουν σε τρώγλες, χωρίς θέρμανση aircon Κλπ, μπορεί οι δικοί τους να πεινάνε, μπορεί να κοιμούνται σε κρεβάτι που το μάζεψαν από το δρόμο, μπορεί να μην έχουν πλυντήριο πιάτων (πραγματικά παραδείγματα).....αλλά η φίρμα στα ρούχα παραμένει πρώτη μόστρα. Και αυτά ισχύουν και για τις μετανάστριες αλλά και όσες έχουν παραμείνει στην πατρίδα τους.
Ενώ δλδ στην Ελλάδα ισχύει κάτι διαφορετικό; 2 κινητά ανά ελληνα..... Χρηστικότητα ή μαλακία;Όσοι έχουν πάρε δώσε με τα πρώην κράτη του συμφώνου, δεν μπορεί να μην έχετε απορήσει με όλη την εμπορική, διαφημιστική και καταναλωτική μανία σε αυτά τα κράτη, σε προϊόντα φιγούρας (κινητά, ρούχα, αυτοκίνητα, γυαλιά ηλίου κλπ), η οποία δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα που επικρατούν εκεί.
Πήγα προσωπικά στο ακριβότερο σχολείο της Ελλάδας και ήμουν άριστος μαθητής, αλλά έμαθα από τις Ρωσσίδες πάρα πολλά. Οσο για τις γκόμενες του σχολείου μου (Β.Π. και έτσι) ασχολιόντουσταν μόνο με την εσπρέσσο το τσιάο και τους γκόμενους......Συνοψίζοντας, δεν ξέρω τι γνώσεις πήραν από το σχολείο (προσωπικά πήγα σε γαμάτο σχολείο, οπότε δεν περιμένω ρωσσίδα να μου μάθει τίποτα), ούτε πόσο καλά μαγειρεύουν (προσωπικά μαγειρεύω γαμάτα, δεν ψάχνω γκόμενα σεφ) αλλά όσες φορές έχει τύχει να κάνω με ανατολικές που μένουν στην Ελλάδα συζήτηση για θέματα που δεν άπτονται μόνο της espresso και του ciao, έχω χτυπήσει σε τοίχο. Τοίχο από απίστευτα ντουβάρια.
Κατά βάση σωστό.... Στην CCCP υπάρχουν άγραφοι κανόνες που εδώ δεν μπορούμε να φανταστούμε. Εάν πιαστεί γκόμενα επ αυτοφώρω να κάνει πίπα σε δημόσιο χώρο της κόβουν το πάνω χείλος με μαχαίρι για να διακρίνεται από τους λοιπούς η ξεφτίλα της........Θα τολμήσω να πω, ότι οι ανατολικές θεοποιούνται στην Ελλάδα για το λόγο ότι έιναι κατά κανόνα κορμάρες και ήπιων τόνων. Μην ξεχνάτε, ότι πολλές από αυτές, προέρχονται απο μέρη όπου επικρατούν απίστευτες συνθήκες (έχω βαρεθεί να ακούω ανατολικές να λένε ότι τρώνε ξύλο από τους μεθυσμένους γκόμενούς τους, ή ανάλογες ιστορίες για τους γονείς τους, για γάμους που έγιναν στα 18, παιδί στα 19 και διαζύγια στα 20), οπότε οι συνθήκες εδώ μοιάζουν παράδεισος και για την ώρα δεν το παίζουν μαγκιόρες. Κουβαλάνε και το σύμπλεγμα της κατωτερότητας, το οποίο βοηθάει επίσης.
Ολα κρίνονται από το σύστημα αναφοράς..... Στο Μονακό για παράδειγμα με 1000 Ευρώ όχι πίπα... Ούτε βλέμμα δεν θα πάρεις.......από πουτάνα.Μετά την δεύτερη και τρίτη γενιά στην Ελλάδα, ας τις κρίνουμε. Όταν αποκτήσουν και αυτές τουπέ, πάω στοίχημα ότι θα χαλαστείτε όλοι. Και γνώμη μου είναι, ότι οι ανατολικές έχουν όλα τα specs για να αποκτήσουν τουπέ και μάλιστα χειρότερο από τις Ελληνίδες. Δεν έχω δει πολλές δυτικές στριπτηζούδες με ρολογάκια Cartier Pasha. Και όσες έχω δει (σε κάποια πολύ exclusive στριπ στο εξωτερικό, δεν τις χούφτωνες με μισή κούτα τσιγάρα).
Τι να βελτιώσουν ρε φίλε αφού τα έχουν όλα λυμμένα.Ο Λάκης έχει δίκιο. Οι δυτικές είναι πολύ πιο ξήγημένες. Και ότι κάνουν, το κάνουν επειδή γουστάρουν και όχι επειδή συνυπολογίζουν βελτίωση όρων ζωής κλπ κλπ.
Συζήτηση κάνουμε για τα συν και πλην. Δεν μπορείς από προσωπικα βιώματα να βγάλεις γενικά συμπεράσματα... Απλά καταθέτεις μια άποψη που μπορεί να προσεγγίζει την πραγματικότηταPS1) Με Ελληνίδα είχα μόνο μία φορά σχέση και το μετάνοιωσα, δεν γράφω τα παραπάνω για να μειώσω τις Ρωσσίδες σε σχέση με τις Ελληνίδες.
(2) Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα.