Νέα

Εμείς και οι...Ρωσίδες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ή έχετε "δεσμό" με άτομο από το "πρώην Ανατολικό μπλοκ&quo

• Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναι, Ρωσία.

• Ναι, Ουκρανία

• Ναι, Γεωργία

• Ναι, Τσεχία

• Ναι, Πολωνία

• Ναι, Ρουμανία

• Ναι, Βουλγαρία

• Ναι, Λευκορωσία

• Ναι, Λιθουανία

• Ναι, Μολδαβία

• Ναι, Αζερμπαϊτζάν

• Ναι, Καζακστάν

• Ναι, Ουζμπεκιστάν

• Ναι, Αλβανία

• Ναι, Κούβα

• Ναι, άλλη χώρα

• Όχι, και με τίποτα.

• Παντρεύτηκα άτομο από κει.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
μην τις θεοποιείς κιόλας.... Πίστεψέ με πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα μαζί.....

Α και για να μην ξεχνιομαστε...
Αυτες τουλαχιστον ειναι και ευχη σε αντιθεση με τις περισσοτερες Ελεινιδες που ειναι μονο καταρα :dancing:

poseidonas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον εγω ειχα μια εμπειρια με ρουμανα αισχρη και τρισαθλια.βεβαια εδω ειναι για ρωσσιδες ,αλλα ειπα μιας και προκειται για ανατολικο μπλοκ να το αναφερω.
λοιπον μιλαγα αρκετο καιρο στο νετ με μια ρουμανα .ε και σε καποια φαση λεει θα ερθει στην ελλαδα. ωραια της λεω ελα .περιμενω .στο νετ ηταν ολο χαμογελα κλπ.ε και παω να τη  παρω οταν θρθε με το λεωφορειο ,και τι λετε οτι ειχε κανει? με ποιον ηρθε ? οχι με γκομενο ,,,αλλα με την μανα της ... :jerking: :huh: :idiot: :uglystupid: :boobies: :headbang: :headbang:
καλα μιλαμε πολυ ξενερωμα .ενταξει δεν την κοπανησα αμεσως για τι δεν ηθελα να γινω αγενης.αλλα σταδιακα απομακρυνθηκα.σεξ τιποτα φυσικα οπως καταλαβενετε.λιγο χαμουρεμα επαιζε αλλα το εκοψα και αυτο γιατι δεν λεει να σε καβλωνει η γκομενα και να σε παραταει.αισχρη εμπειρια εν ολιγης.
  Για να προλαβω παρατηρησεις σχολιαστων η μανα ειναι μπαζο..σαν τον κομη δρακουλα..
η γκομενα η μικρη δεν ειναι μπαζο αλλα εκτος των αλλων ειχε και μια κακοσμια στο στομα .αστα να πανε δηλαδη .τι αλλο να πω? θελω καμια βδομαδα να συνελθω απο το αρνητικο σοκ.
αυτα. απο την τιμισοαρα ειναι..πολυ χαλι γκαλι η κατασταση

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τωρα για Ρουμανια δεν ξερω αλλα εκει παιζουν και τσιγγαννοι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Π.χ. αν για μουνάρα Ελεεινίδα θες porsche και σπίτι στην Κηφισιά, για αντίστοιχης εμφάνισης ανατολική , βολεύεσαι με ένα γκόλφ και διαμέρισμα του κώλου.Η Ελεεινίδα μπορεί να θέλει Πηλ Πουλ, Κάζα Ντι Πάστα και Ελαίας Γη , η ανατολική ικανοποιείται και με πίτσα χατ, γκούντυς.Και οι δύο θέλουν σπονσοριλίκι.

Ενώ μια Δυτική γκόμενα, αν γουστάρει μπορεί να στα χώνει κι όλας!

Spot on! (Again!)

Άπειρες εμπειρίες με δυτικές γκόμενες που επέμεναν να πληρώνουν τουλάχιστον τα δικά τους. Εγώ βέβαια, σαν original έλληνας τις θεωρούσα ξενέρωτες...μέχρι που βιώσα δεσμό με ελληνίδα και ανακάλυψα ότι για κάποιο περίεργο λόγο, όταν φώναζα λογαριασμό σε εστιατόριο, την έπιανε πάντα κατούρημα και εξαφανιζόταν στην τουαλέτα.

Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση ότι το αγνοείτε οι περισσότεροι, είναι ότι όλες αυτές οι ανατολικές, αν μη τι άλλο, τα έχουν λίγο χαμένα σε ότι αφορά το ποιες είναι, που πάνε αλλά και κυρίως το πως θα πάνε όπου είναι να πάνε, θέλω να πω, υπάρχει ένα θέμα με την "ταυτότητά" τους. Δεν ευθύνονται ατομικά, οι συνθήκες έχουν προκαλέσει συτή τη σύγχυση στους συγκεκριμένους λαούς και προφανώς τους απασχολούν αυτή τη στιγμή βιοποριστικά θέματα περισσότερο από θέματα "ταυτότητας" και μην αγνοείτε το πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να έχει φως, νερό, τηλέφωνο εγγυημένο, όταν προέρχεται από τα βάθη του ανατολικού μπλοκ.

Πάντως, δεν είναι τυχαίο, ότι μιλάμε γενικότερα για κρίση πολλών αξιών σε αυτά τα κράτη και κατά συνέπεια και στου ς λαούς, και δεν μιλάω για το θέμα του ξεβρακώματος και της πορνείας, αλλά η ψευτοφιγούρα, βλαχογκλαμουριά, επίδειξη και χαζοκαταναλωτισμός που έχω παρατηρήσει από κάτι νεοπλουτάκια αλλά περιέργως και από "φτωχούς" σε πρώην ανατολικές χώρες, δεν έχει αντίπαλο. Η Ελληνική φιγούρα είναι αμελητέα συγκριτικά.

Γενικά για τις ανατολικές γκόμενες, το ψώνιο με lifestyle κλπ...δεν παλεύεται. Μπορεί να μένουν σε τρώγλες, χωρίς θέρμανση aircon Κλπ, μπορεί οι δικοί τους να πεινάνε, μπορεί να κοιμούνται σε κρεβάτι που το μάζεψαν από το δρόμο, μπορεί να μην έχουν πλυντήριο πιάτων (πραγματικά παραδείγματα).....αλλά η φίρμα στα ρούχα παραμένει πρώτη μόστρα. Και αυτά ισχύουν και για τις μετανάστριες αλλά και όσες έχουν παραμείνει στην πατρίδα τους.

Όσοι έχουν πάρε δώσε με τα πρώην κράτη του συμφώνου, δεν μπορεί να μην έχετε απορήσει με όλη την εμπορική, διαφημιστική και καταναλωτική μανία σε αυτά τα κράτη, σε προϊόντα φιγούρας (κινητά, ρούχα, αυτοκίνητα, γυαλιά  ηλίου κλπ), η οποία δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα που επικρατούν εκεί.

Συνοψίζοντας, δεν ξέρω τι γνώσεις πήραν από το σχολείο (προσωπικά πήγα σε γαμάτο σχολείο, οπότε δεν περιμένω ρωσσίδα να μου μάθει τίποτα), ούτε πόσο καλά μαγειρεύουν (προσωπικά μαγειρεύω γαμάτα, δεν ψάχνω γκόμενα σεφ) αλλά όσες φορές έχει τύχει να κάνω με ανατολικές που μένουν στην Ελλάδα συζήτηση για θέματα που δεν άπτονται μόνο της espresso  και του ciao, έχω χτυπήσει σε τοίχο. Τοίχο από απίστευτα ντουβάρια.

Θα τολμήσω να πω, ότι οι ανατολικές θεοποιούνται στην Ελλάδα για το λόγο ότι έιναι κατά κανόνα κορμάρες και ήπιων τόνων. Μην ξεχνάτε, ότι πολλές από αυτές, προέρχονται απο μέρη όπου επικρατούν απίστευτες συνθήκες (έχω βαρεθεί να ακούω ανατολικές να λένε ότι τρώνε ξύλο από τους μεθυσμένους γκόμενούς τους, ή ανάλογες ιστορίες για τους γονείς τους, για γάμους που έγιναν στα 18, παιδί στα 19 και διαζύγια στα 20), οπότε οι συνθήκες εδώ μοιάζουν παράδεισος και για την ώρα δεν το παίζουν μαγκιόρες. Κουβαλάνε και το σύμπλεγμα της κατωτερότητας, το οποίο βοηθάει επίσης.

Μετά την δεύτερη και τρίτη γενιά στην Ελλάδα, ας τις κρίνουμε. Όταν αποκτήσουν και αυτές τουπέ, πάω στοίχημα ότι θα χαλαστείτε όλοι. Και γνώμη μου είναι, ότι οι ανατολικές έχουν όλα τα specs για να αποκτήσουν τουπέ και μάλιστα χειρότερο από τις Ελληνίδες. Δεν έχω δει πολλές δυτικές στριπτηζούδες με ρολογάκια Cartier Pasha. Και όσες έχω δει (σε κάποια πολύ exclusive στριπ στο εξωτερικό, δεν τις χούφτωνες με μισή κούτα τσιγάρα).

Ο Λάκης έχει δίκιο. Οι δυτικές είναι πολύ πιο ξήγημένες. Και ότι κάνουν, το κάνουν επειδή γουστάρουν και όχι επειδή συνυπολογίζουν βελτίωση όρων ζωής κλπ κλπ.

PS:(1) Με Ελληνίδα είχα μόνο μία φορά σχέση και το μετάνοιωσα, δεν γράφω τα παραπάνω για να μειώσω τις Ρωσσίδες σε σχέση με τις Ελληνίδες.
(2) Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παντως το οτι εχουν ζησει πολυ φτωχα τις κανει να εκτιμουν τα πραγματα και οπως ειπατε να λενε ευχαριστω,ορισμενες φορες στα μπουρδελα βλεπω τοσο ωραιες και γλυκιες Ρωσιδουλες και η συμπεριφορα τους ειναι τρομερα γλυκια και ανεκτικη μπορω να πω.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY ειμαστε σαν δυο μοντερνοι Δαιδαλος και Ικαρος που πεταμε ψηλα ολο και πιο ψηλα / εχουμε ανοιξει τα φτερα μας και τα ποδια μας χεχεχεχεχε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Συνοψίζοντας, δεν ξέρω τι γνώσεις πήραν από το σχολείο (προσωπικά πήγα σε γαμάτο σχολείο, οπότε δεν περιμένω ρωσσίδα να μου μάθει τίποτα), ούτε πόσο καλά μαγειρεύουν (προσωπικά μαγειρεύω γαμάτα, δεν ψάχνω γκόμενα σεφ) αλλά όσες φορές έχει τύχει να κάνω με ανατολικές που μένουν στην Ελλάδα συζήτηση για θέματα που δεν άπτονται μόνο της espresso  και του ciao, έχω χτυπήσει σε τοίχο. Τοίχο από απίστευτα ντουβάρια.

Είχα πει και εγώ παλαιότερα ότι δεν περιμένω από την βίζιτα να μου απαγγείλει Πούσκιν (ο οποίος σημειωτέον επιβλήθηκε από τον Στάλιν για να τονώσει την εθνική ταυτότητα) αλλά αξιολογότατος συνάδελφος ο οποίος ειδικεύεται στην αρχαία Ταυρίδα με αποπήρε.

Που θα πάει όμως θα μπει και στο παρόν νήμα να πει την γνώμη του.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
απο οτι βλεπω δεν ειναι και πολλοι αυτοι που τα ειχαν με Ρωσιδα η' κανω λαθος?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Spot on! (Again!)

Άπειρες εμπειρίες με δυτικές γκόμενες που επέμεναν να πληρώνουν τουλάχιστον τα δικά τους. Εγώ βέβαια, σαν original έλληνας τις θεωρούσα ξενέρωτες...μέχρι που βιώσα δεσμό με ελληνίδα και ανακάλυψα ότι για κάποιο περίεργο λόγο, όταν φώναζα λογαριασμό σε εστιατόριο, την έπιανε πάντα κατούρημα και εξαφανιζόταν στην τουαλέτα.

Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση ότι το αγνοείτε οι περισσότεροι, είναι ότι όλες αυτές οι ανατολικές, αν μη τι άλλο, τα έχουν λίγο χαμένα σε ότι αφορά το ποιες είναι, που πάνε αλλά και κυρίως το πως θα πάνε όπου είναι να πάνε, θέλω να πω, υπάρχει ένα θέμα με την "ταυτότητά" τους. Δεν ευθύνονται ατομικά, οι συνθήκες έχουν προκαλέσει συτή τη σύγχυση στους συγκεκριμένους λαούς και προφανώς τους απασχολούν αυτή τη στιγμή βιοποριστικά θέματα περισσότερο από θέματα "ταυτότητας" και μην αγνοείτε το πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να έχει φως, νερό, τηλέφωνο εγγυημένο, όταν προέρχεται από τα βάθη του ανατολικού μπλοκ.

Πάντως, δεν είναι τυχαίο, ότι μιλάμε γενικότερα για κρίση πολλών αξιών σε αυτά τα κράτη και κατά συνέπεια και στου ς λαούς, και δεν μιλάω για το θέμα του ξεβρακώματος και της πορνείας, αλλά η ψευτοφιγούρα, βλαχογκλαμουριά, επίδειξη και χαζοκαταναλωτισμός που έχω παρατηρήσει από κάτι νεοπλουτάκια αλλά περιέργως και από "φτωχούς" σε πρώην ανατολικές χώρες, δεν έχει αντίπαλο. Η Ελληνική φιγούρα είναι αμελητέα συγκριτικά.

Γενικά για τις ανατολικές γκόμενες, το ψώνιο με lifestyle κλπ...δεν παλεύεται. Μπορεί να μένουν σε τρώγλες, χωρίς θέρμανση aircon Κλπ, μπορεί οι δικοί τους να πεινάνε, μπορεί να κοιμούνται σε κρεβάτι που το μάζεψαν από το δρόμο, μπορεί να μην έχουν πλυντήριο πιάτων (πραγματικά παραδείγματα).....αλλά η φίρμα στα ρούχα παραμένει πρώτη μόστρα. Και αυτά ισχύουν και για τις μετανάστριες αλλά και όσες έχουν παραμείνει στην πατρίδα τους.

Όσοι έχουν πάρε δώσε με τα πρώην κράτη του συμφώνου, δεν μπορεί να μην έχετε απορήσει με όλη την εμπορική, διαφημιστική και καταναλωτική μανία σε αυτά τα κράτη, σε προϊόντα φιγούρας (κινητά, ρούχα, αυτοκίνητα, γυαλιά  ηλίου κλπ), η οποία δεν δικαιολογείται από τα εισοδήματα που επικρατούν εκεί.

Θα τολμήσω να πω, ότι οι ανατολικές θεοποιούνται στην Ελλάδα για το λόγο ότι έιναι κατά κανόνα κορμάρες και ήπιων τόνων. Μην ξεχνάτε, ότι πολλές από αυτές, προέρχονται απο μέρη όπου επικρατούν απίστευτες συνθήκες (έχω βαρεθεί να ακούω ανατολικές να λένε ότι τρώνε ξύλο από τους μεθυσμένους γκόμενούς τους, ή ανάλογες ιστορίες για τους γονείς τους, για γάμους που έγιναν στα 18, παιδί στα 19 και διαζύγια στα 20), οπότε οι συνθήκες εδώ μοιάζουν παράδεισος και για την ώρα δεν το παίζουν μαγκιόρες. Κουβαλάνε και το σύμπλεγμα της κατωτερότητας, το οποίο βοηθάει επίσης.

Μετά την δεύτερη και τρίτη γενιά στην Ελλάδα, ας τις κρίνουμε. Όταν αποκτήσουν και αυτές τουπέ, πάω στοίχημα ότι θα χαλαστείτε όλοι. Και γνώμη μου είναι, ότι οι ανατολικές έχουν όλα τα specs για να αποκτήσουν τουπέ και μάλιστα χειρότερο από τις Ελληνίδες. Δεν έχω δει πολλές δυτικές στριπτηζούδες με ρολογάκια Cartier Pasha. Και όσες έχω δει (σε κάποια πολύ exclusive στριπ στο εξωτερικό, δεν τις χούφτωνες με μισή κούτα τσιγάρα).

Ο Λάκης έχει δίκιο. Οι δυτικές είναι πολύ πιο ξήγημένες. Και ότι κάνουν, το κάνουν επειδή γουστάρουν και όχι επειδή συνυπολογίζουν βελτίωση όρων ζωής κλπ κλπ.

PS:(1) Με Ελληνίδα είχα μόνο μία φορά σχέση και το μετάνοιωσα, δεν γράφω τα παραπάνω για να μειώσω τις Ρωσσίδες σε σχέση με τις Ελληνίδες.
τα σεβη μου ακομα μια φορα Γιωργο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1

To τουπέ το αποκτούν ήδη και χωρίς κανένα ιδιαίτερο βιοτικό επίπεδο. Φροντίζουν οι συνέλληνες για αυτό. Θα μπορούσαν τα πράγματα να κριθούν πιο αντικειμενικά για τις επόμενες γενιές - πχ στη Μόσχα από ότι ακούω και διαβάζω ήδη ισχύουν νεοπλουτίστικες καταστάσεις - αν είμασταν μια νορμαλ δυτική χώρα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω τωρα τι να πω που εχω μια Ρωσσιδα φιλη (γνωστη περισσοτερο).
Ρωσσιδα πλεον ειναι μονο στην ταυτοτητα (και στην εμφανιση)  :rockon:  :knockinb:
Νοοτροπια Glamour ΧαζοΕλλεινηδας  :headbang:. Αυτο τα λεει ολα.
Αν και ειναι ακομα μικρη (23 ετων).

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ποιος τη χάρη της :2funny: οι πόρτες είναι ανοικτές και τα σκυλιά δεμένα. Έχει εδώ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Παντε μια βολτα στην Ρωσια ζηστε με αυτες και οχι σαν τουριστας και μετα να δω τι θα λετε για τις Ελεινιδες.Μην βλεπετε αυτες που μενουν στην Ελλαδα,αυτες και καλες να ειναι σιγα σιγα συνιθιζουν και γινονται σαν τις φασολες και παραπανω πολλες φορες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμπεριστατωμένες απαντήσεις θέλουν και εμπεριστατωμένο αντίλογο.... :uglystupid:
Καταρχάς να πω ότι σε άλλο θρεντ είχα μπινελικωθεί γιατί δεν θεωρώ όλες τις ελληνίδες σαβοούρες...

Το αν πληρώνει ή όχι μια γκόμενα το λογαριασμό δεν αποτελεί κριτήριο σχέσης και ποιότητας ανθρώπου κατά τη γνώμη μου

Δλδ λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.....
Εμείς έχουμε ως Ελλάδα διακριτή ταυτότητα (που πάμε και ποιοι είμαστε) και έχουμε λύσει τα βιοποριστικά μας θέματα;

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρίση αξιών; Βάλε σταρ κάθε βράδυ..... 15% τηλεθέαση έχει.....
Και τουλάχιστον οι πρώην ανατολικές χώρες έχουν και μια δικαιολογία... Χρόνια καταπίεση λέγεται...

Πέρνα μια βόλτα από Παγκράτι.... Εχω δει κέυμαν σε πιλωτή. Στο περιστέρι έχω δει Ferrari σε διπλοκατοικία του 70..........
Να μην παραθέσω πλήρως το άρθρο όπου στην Ελλάδα αντιστοιχούν οι περισσότερες Πόρσε ανά κάτοικο στη Δυτική Ευρώπη, αν και έχουμε από τα χαμηλότερα βιοτικά επίπεδα..... Αυτό παλεύεται;

Ενώ δλδ στην Ελλάδα ισχύει κάτι διαφορετικό; 2 κινητά ανά ελληνα..... Χρηστικότητα ή μαλακία;

Πήγα προσωπικά στο ακριβότερο σχολείο της Ελλάδας και ήμουν άριστος μαθητής, αλλά έμαθα από τις Ρωσσίδες πάρα πολλά. Οσο για τις γκόμενες του σχολείου μου (Β.Π. και έτσι) ασχολιόντουσταν μόνο με την εσπρέσσο το τσιάο και τους γκόμενους......
Επειδή μάλιστα μεγάλωσα σε πατριαρχική οικογένεια θέλω γυναίκα που να μου μαγειρεύει, ειδάλλως θα πάθω χοληστερίνη από τα φαστφουντάδικα.......
Και να ξερες με πόσες σπουδαγμένες εύπορες ελληνίδες έχω χτυπήσει ντουβάρι μ αυτά που ακούω...... 

Κατά βάση σωστό.... Στην CCCP υπάρχουν άγραφοι κανόνες που εδώ δεν μπορούμε να φανταστούμε. Εάν πιαστεί γκόμενα επ αυτοφώρω να κάνει πίπα σε δημόσιο χώρο της κόβουν το πάνω χείλος με μαχαίρι για να διακρίνεται από τους λοιπούς η ξεφτίλα της........

Ολα κρίνονται από το σύστημα αναφοράς..... Στο Μονακό για παράδειγμα με 1000 Ευρώ όχι πίπα... Ούτε βλέμμα δεν θα πάρεις.......από πουτάνα.

Τι να βελτιώσουν ρε φίλε αφού τα έχουν όλα λυμμένα.

Συζήτηση κάνουμε για τα συν και πλην. Δεν μπορείς από προσωπικα βιώματα να βγάλεις γενικά συμπεράσματα... Απλά καταθέτεις μια άποψη που μπορεί να προσεγγίζει την πραγματικότητα

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε SPEED πως και δεν τη καμακωσες?
Γιατι δεν της μιλας,να της πεις πχ οτι σου τη σπαει που στμπεριφερεται σαν Ελληνιδα κτλ πιστευω να προβληματιστει. :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom