Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
τελικα ορισμενους σας εχει βαρεσει η αγαμια στον εγκεφαλο...
αμενσιοτο που λενε και στο twitter...!!!

ετσι συνεχιστε το αερογαμι εκ του καναπεως...!!!!

αντε καλησπερα σας!!!!
Με ολο τον σεβασμο καπταιν εσεις γαμειτε "ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑΣ"  ????

και παντα καλοταξιδος

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Lucky_Luke68

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ελβίρα,

στείλε μου σε παρακαλω το τηλεφωνό σου με ΠΜ για να κλεισουμε ραντεβού.

Εχω βρεθεί και με τη φίλη σου την Φαίδρα. Πες της για τα ψηλοτάκουνα της, θα θυμηθεί  :dancing:

:-*

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
α ετσι ε?θα τα πω ολα στο μεγαλο αφεντικο! :2funny: :2funny: :2funny:
δε θα τρωω εγω ξυλο καθε φορα για τις εισπραξεις.... :'( :'( :'(
ολο ερωτευεσαι και λες μετα οτι δε πληρωνουμε!ουααααα!!!!!! :'( :'( :'( :'(
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ελβίρα,

στείλε μου σε παρακαλω το τηλεφωνό σου με ΠΜ για να κλεισουμε ραντεβού.

Εχω βρεθεί και με τη φίλη σου την Φαίδρα. Πες της για τα ψηλοτάκουνα της, θα θυμηθεί  :dancing:

:-*
μη πας μ αυτον εχει βιτσια αλυσοδενει τα λαδοκοριτσα!! :2funny: :2funny: :2funny:

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ελα dinov!βγαλαμε δρομολογιο!φερε τη βαρκα να παμε για τριγωνα! :tits: :tits: :tits:

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα!να ρωτησω κι εγω ο αδαης!η φαιδρα και η ελβιρα ειναι το ιδιο προσωπο?φαιδρα προς θεσσαλονικη ερχεστε?ευχαριστω!!!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ως προς το πρωτο σκελος της ερωτησης σου,κατηγορηματικά ΟΧΙ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
από τη στιγμή που μια κοπέλα επιλέγει να ακολουθήσει αυτή την απασχόληση και το γνωστοποιεί σε ένα σημαντικό αριθμό πιθανών πελατών από το site θα πρέπει να βρει τον τρόπο να έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών
αυτό δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που δίνει στις συναντήσεις αλλά όλο το πακέτο απο την στιγμή που θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει κάποιος μαζί της
άρα το επιλεγει τους πελάτες ή δεν γουστάρει δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σαν λογικές...

Μήπως να προσλάβει γραμματέα όπως οι γιατροί για να κρατά τα ραντεβού?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
αστο δεν βρίσκεις άκρη...εδω σε άλλο νήμα ο άλλος λέει οτι δεν μας αφορα η θέληση των κοριτσιων να μην μπουν στις κριτικές και να το παραβλέψουμε...
ο καθένας οτι του κατέβει...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Καλημέρα αγόρια  :tits2: λοιπον δεν ειμαι εδω ουτε για αντιπαραθεσεις ουτε γι τιποτα κ δεν εχω προσωπικα με κανενα. Ενας δικηγορος επαγγελματιας αναλαμβανει ολους τους πελατες που θα πανε σε αυτόν? Αν ηθελα να δωσω το τηλ παντου θα εβαζα μια αγγελια η θα εγραφα το κιν μου απο κατω απο το προφιλ στην υπογραφη μου κτλ οπως κανουν τοοσες αλλες κοπελες. Κ παλι δεν θα ειχε νοημα γιατι καλως η κακως σε αυτη τη δουλεια ειμαι part time κ δεν θα πουλήσω παραμυθια οτι  θέλω  να κανω λιγα ραντεβού  για να εχω παντου ορεξη κ να μην ειμαι κουρασμένη.  Ε δεν ειναι κ τοσο κουραστική  πια δουλεια αλλα εχω επιλεξει αλλο τομεα επαγγελματικο κ αυτο ειναι το εξτρα. Επισης παρολο που μπορει να ειναι λαθος τακτικη αλλα ειναι μια τακτικη δεν απαντω σε ατομα χωρις μνμ  κτλ. Δεν στεκει κ το γνωριζω αλλα αν παλι εδινα σε οοολα τα πμ που ερχονται το κιν μου θα ηταν το ιδιο με το να το γραψω καπου φανερα, θα ειχα πολυ περισσοτερη δουλειά  αλλα χωρις να μπορω να την κανω κ ολας λογο χρόνου.  Οποτε δεν θα ειχε νοημα κανενα ουτε για εμενα oυτε για εσας. Κ φυσικα σε διαφορα πμ περιεργα... καταλαβαινετε ολοι τι εννοω δεν απανταω. Αν αυτο ειναι οτι ειμαι επιλεκτικη κ αντιεπαγγελματιας τοτε ειμαι guys.

:thumbsup: :thumbsup:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom