Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
επιβαλλέται?
μετα το ρημα "πρέπει" πεσαμε στα πιο βαριά...
dimis74 sorry κι ολας αλλα για αυτο που δεν φημιζομαι εδω μέσα και ειναι γνωστο μιας και είμαι παλιος παίχτης είναι να δικαιολογω κοπέλες,αλλα δεν γινεται να εθελοτυφλω στην αλήθεια.
Δεν πειραζει,συνεχιστε να παρακαλατε και ας νομιζετε οτι η καθε μια επιβαλετε να σας απανταει...η γραφικοτητα δεν χαρακτηριζει μονο κοπέλες σαν την Nayomi αλλα και άντρες σαν και του λόγου σας.
Συνεχίστε το σε όλα τα θεματα να γκρινιαζετε...
ε οχι και ότι γκρινιάζουμε ...μάλλον υπερβάλλεις λίγο  :grin: ....τέλος πάντων ..ο καθένας έχει τις απόψεις του...κουβέντα κάνουμε

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
επιβαλλέται?
μετα το ρημα "πρέπει" πεσαμε στα πιο βαριά...
dimis74 sorry κι ολας αλλα για αυτο που δεν φημιζομαι εδω μέσα και ειναι γνωστο μιας και είμαι παλιος παίχτης είναι να δικαιολογω κοπέλες,αλλα δεν γινεται να εθελοτυφλω στην αλήθεια.
Δεν πειραζει,συνεχιστε να παρακαλατε και ας νομιζετε οτι η καθε μια επιβαλετε να σας απανταει...η γραφικοτητα δεν χαρακτηριζει μονο κοπέλες σαν την Nayomi αλλα και άντρες σαν και του λόγου σας.
Συνεχίστε το σε όλα τα θεματα να γκρινιαζετε...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
δεν αναφερομαι μόνο στην Ελβιρα και φυσικά δεν αναφέρομαι και στο προσωπο σου,στις προσωπικες επιθεσεις,ξερω να απανταω.
Απλα να ξερεις οτι η επιλεκτική συμπεριφορά μιας κοπέλας μπορεί να πηγάζει απο την μαλακισμένη προσέγγιση του εν δυνάμη πελάτη.
Δεν είναι τυχαίο οτι τόσα χρόνια που ειμαι εδω μέσα,δεν μου έχει αρνηθει καμία κοπέλα επικοινωνία,ακόμα και η Αλίκη που την έκραζα για άσχετα απο αυτα που συζητάμε πράγματα,μου έδωσε απο μόνη της τον αριθμό.
Επίσης με το να λες οτι αν μια κοπέλα βρίσκεται εδω μέσα με επιλεκτική συμπεριφορά είναι για κράξιμο,μάλλον μπερδευεις τα μπουρδέλα ή τα στούντιο με τις ανεξάρτητες...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν αναφερομαι μόνο στην Ελβιρα και φυσικά δεν αναφέρομαι και στο προσωπο σου,στις προσωπικες επιθεσεις,ξερω να απανταω.
Απλα να ξερεις οτι η επιλεκτική συμπεριφορά μιας κοπέλας μπορεί να πηγάζει απο την μαλακισμένη προσέγγιση του εν δυνάμη πελάτη.
Δεν είναι τυχαίο οτι τόσα χρόνια που ειμαι εδω μέσα,δεν μου έχει αρνηθει καμία κοπέλα επικοινωνία,ακόμα και η Αλίκη που την έκραζα για άσχετα απο αυτα που συζητάμε πράγματα,μου έδωσε απο μόνη της τον αριθμό.
Επίσης με το να λες οτι αν μια κοπέλα βρίσκεται εδω μέσα με επιλεκτική συμπεριφορά είναι για κράξιμο,μάλλον μπερδευεις τα μπουρδέλα ή τα στούντιο με τις ανεξάρτητες...

γιατί τα μπερδεύω; ας πει λοιπόν η οποιαδήποτε κοπέλα πως θα έχει επιλεκτική συμπεριφορά και τότε κανένα πρόβλημα...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ε οχι και ότι γκρινιάζουμε ...μάλλον υπερβάλλεις λίγο  :grin: ....τέλος πάντων ..ο καθένας έχει τις απόψεις του...κουβέντα κάνουμε
δεν υπερβάλω,πάρα πολύ το κάνουν αυτό και παραπονιούνται γιατι η εκάστοτε κοπέλα δεν τους απαντάει...
βαρετό και γραφικό πλέον

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ποιος τον καθορίζει τον επαγγελματισμό όταν μιλάμε για ανεξαρτητες κοπέλες?
να σου πω κατι,τελευταια,τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει με αυτες που εσυ αποκαλεις αντιεπαγγελματίες

ρε συ, το ανεξάρτητη δεν σημαίνει πως κάνει ότι γουστάρει...
εφόσον κάνει μια δραστηριότητα από την οποία κερδίζει χρήματα μπαίνει στην κατηγορία του επαγγελματία...
τα γαμήσια που λες δεν έχουν σχέση με τον επαγγλματισμό της κάθε κοπέλας αλλά με το πάθος που βγαίνει μεταξυ σας...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τελος πάντων δεν θα βγει πουθενα η κουβέντα,όσο θα υπάρχουν αγαπουληδες,νταβατζάκοι,θα υπάρχουν και αυτοι που μπερδευουν τον επαγγελματισμο ενος μπουρδελου με τον ερασιτεχνισμο μιας ανεξαρτητης.
Δεν είμαι εδω για να αλλάξω μυαλά σε κανέναν.

παρομοίως...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
και γιατί να το πεί?ποιος το επιβάλει?
ο νόμος του φορουμ?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ποιος τον καθορίζει τον επαγγελματισμό όταν μιλάμε για ανεξαρτητες κοπέλες?
να σου πω κατι,τελευταια,τα καλυτερα γαμησια τα εχω κανει με αυτες που εσυ αποκαλεις αντιεπαγγελματίες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
τελος πάντων δεν θα βγει πουθενα η κουβέντα,όσο θα υπάρχουν αγαπουληδες,νταβατζάκοι,θα υπάρχουν και αυτοι που μπερδευουν τον επαγγελματισμο ενος μπουρδελου με τον ερασιτεχνισμο μιας ανεξαρτητης.
Δεν είμαι εδω για να αλλάξω μυαλά σε κανέναν.

Επισκέπτης
Ψυχαιμία....
  Μη ψαχνετε τον απόλυτο επαγγελματισμο απο τις κοπελες..  σε λιγο θα τις κραζετε επειδη δεν σαςε κοβουν και αποδειξη με ΦΠΑ...
Οι περισσοτερες εχουν θεμα με την επικοινωνια...  αλλα καλο θα ηταν να μπορουμε να διακρινουμε ποτε αυτο γινεται λογω ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ και ποτε λογω ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ. (εχω παραδειγματα και για τις 2 περιπτωσεις)

dinovr6

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ένα έχω να πω!! ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΜΟΥΝΙ ΞΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ

Από την στιγμή που δεν βλέπει κάποιος ανταπόκριση πάει για άλλα. Τα υπόλοιπα περισσεύουν.

dinovr6

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
συγνωμμη αδερφε,αλλα η παροιμια δεν ταιριαζει καθολου στην συγκεκριμενη κοπελα.μπορουν να στο διαβεβαιωσουν και αλλοι παιχτες που την εχουν συναντησει.απλως τις περρισοτερες φορες μπορει μετα τις 4...αυτο ειναι ολο.

Δεν αναφέρομαι στην κοπέλα. Αναφέρομαι σε αυτούς που γκρινιάζουν. Την κοπέλα την ξέρω και ξέρω καλά και την σχέση της με τον Η/Υ

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
πολυ ωραια...παλι θεματα για τις κοπελες που δεν σηκωνουν το τηλ,η δεν μπορουνε τις ωρες που θελουμε.ακουστε παιχτες.Η καθε κοπελα,μπαινει σε αυτο τον τομεα,χωρις ομως να ειναι 24/24ωρο πανω απο το τηλεφωνο.οι περισσοτερες απο τις ανεξαρτητες,εχουν αλλη δουλεια,και τα ραντεβου ειναι εξτρα εισοδημα,για τις ιδιες.αυτο πρεπει να γινει κατανοητο απο ολους μας.οπως εμεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ολες τις ωρες,λογω επαγγελματικων,η οικογενειακων υποχρεωσεων,ετσι ειναι και αυτες.οποτε αν καποιος θελει να συναντησει τις κοπελες,που ειναι εκτος γραφειων,τοτε θα προσπαθησει,να βρει μια μεση λυση....alpula με καλυψες με το παραπανω με τα οσα αναφερες ποιο πανω... ;)...την καλημερα μου,και ψυχραιμια. :)

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Εγώ ένα έχω να πω!! ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ ΜΟΥΝΙ ΞΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ

Από την στιγμή που δεν βλέπει κάποιος ανταπόκριση πάει για άλλα. Τα υπόλοιπα περισσεύουν.
συγνωμμη αδερφε,αλλα η παροιμια δεν ταιριαζει καθολου στην συγκεκριμενη κοπελα.μπορουν να στο διαβεβαιωσουν και αλλοι παιχτες που την εχουν συναντησει.απλως τις περρισοτερες φορες μπορει μετα τις 4...αυτο ειναι ολο.

dinovr6

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οκ.δεκτο.το ελβιρακι ειναι πολυ καλο παιδι,χαμογελαστο,και δυσκολα καποιος δεν θα περασει καλα μαζι της.

Το ξέρω καλά αυτό και τώρα είμαι στην προσπάθεια να βρεθούμε και με την φιλενάδα της για ένα τριολέ ολέ ολέ!!!!!!!!!!!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Δεν αναφέρομαι στην κοπέλα. Αναφέρομαι σε αυτούς που γκρινιάζουν. Την κοπέλα την ξέρω και ξέρω καλά και την σχέση της με τον Η/Υ
οκ.δεκτο.το ελβιρακι ειναι πολυ καλο παιδι,χαμογελαστο,και δυσκολα καποιος δεν θα περασει καλα μαζι της.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Το ξέρω καλά αυτό και τώρα είμαι στην προσπάθεια να βρεθούμε και με την φιλενάδα της για ένα τριολέ ολέ ολέ!!!!!!!!!!!
...θα περασεις σουπερ...αυτο ειναι σιγουρο!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom