Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arxontas33

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2014
Like
4
Πόντοι
0
ναι και εγω στην ατυχια ειμαι. 4 PM για να βρω ενα τροπο επικοινωνιας εχουν μεινει αναπαντητα...  >:( >:( >:(

Πως θα κανονισουμε να σας συναντησουμε κ. Ελβιρα μας ?!

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πριν μια βδομαδα  αδιαθετησα ισως γιαυτό . Κ παλι συγνωμη δεν το συνηθίζω. :tits2:

BLACKANGEL1228

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
9
Like
21
Πόντοι
0
καλημερα ελβιρα!
μπορεις να μου στειλεις το τηλ να κλεισουμε ενα ραντεβου?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
ναι και εγω στην ατυχια ειμαι. 4 PM για να βρω ενα τροπο επικοινωνιας εχουν μεινει αναπαντητα...  >:( >:( >:(

Πως θα κανονισουμε να σας συναντησουμε κ. Ελβιρα μας ?!
Στην ουρά κύριοοος....
Έχουμε σειρά εδώ....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μάλλον η κοπελιά πρέπει να βάλει ειδικό σύστημα που να αριθμεί τα μηνύματα, και να δίνει αριθμό προτεραιότητας. Και αναμενόμενες ημέρες αναμονής. Διαφάνεια παντού.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σκεφτήκατε να στέλνει κάποιος από την καύλα του μήνυμα ότι δίνει 100 ευρώ. Δεν είναι φυσικό να τον δει με προτεραιότητα? Ελεύθερη αγορά εχουμε....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ολη την ωρα γκρίνια είστε μερικοί γιατί δεν σας απαντάει κάποια...
δύσκολο να καταλάβετε μερικά πολύ απλά πραγματάκια.
Να μερικοι λόγοι που δεν απανταει κάποια κοπέλα.

-γιατί δεν προλαβαίνει.
-γιατι προτεραιότητα έχουν στανταρ πελάτες και δεν θέλει να τους δυσαρεστησει.
-γιατί δεν θέλει να απαντήσει....έτσι απλά...
-γιατι έχει και προσωπική ζωή.
-γιατί δεν είναι γραφείο.
-γιατί επιλέγει εκείνη τους πελάτες της

και μην δω να γράφετε οτι με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου,γιατι δικό τους είναι το μουνί,ότι θέλουν το κάνουν.Αφήστε λοιπον συνεχεια τις γκρίνιες και πηγαίνετε για άλλα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν είναι ακριβώς έτσι...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
από τη στιγμή που μια κοπέλα επιλέγει να ακολουθήσει αυτή την απασχόληση και το γνωστοποιεί σε ένα σημαντικό αριθμό πιθανών πελατών από το site θα πρέπει να βρει τον τρόπο να έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών
αυτό δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που δίνει στις συναντήσεις αλλά όλο το πακέτο απο την στιγμή που θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει κάποιος μαζί της
άρα το επιλεγει τους πελάτες ή δεν γουστάρει δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σαν λογικές...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
αναλυσε την άποψη σου

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Να κοινωνικοποιήσουμε το μουνί της Ελβίρας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
το ρήμα που χρησιμοποιείς "θα έπρεπε" είναι άτοπο,απο την στιγμή που ειναι μόνη και δεν λέγεται city tour ή να είναι γραφείο.
Απαιτήσεις έχουμε απο τις κοπέλες όταν και αν βρεθούμε και πάλι ΑΝ έχουμε και εμείς μια σωστη συμπεριφορά,ευγένειας και σεβασμού προς το άτομο της.
Εχεις σκεφτει τι στέλνουμε μερικοί άντρες εδω μέσα απο sms και τι συμπεριφορές έχει να αντιμετωπίσει η καθε μια?
Το ξαναλέω οτι ειναι δικαίωμα της καθε μιας πότε,που και αν σηκώνει τηλέφωνο και απαντάει.

εφόσον αυτή η ενασχόληση είναι επαγγελματική, θα πρέπει να έχει καλύτερη εξυπηρέτηση...
είναι τεχνοκρατική προσέγγιση και ίσως να μην ταιριάζει σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά αυτό μου φαίνεται πιο σωστό από το να διακαιολογώ τις κοπέλες

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
από τη στιγμή που μια κοπέλα επιλέγει να ακολουθήσει αυτή την απασχόληση και το γνωστοποιεί σε ένα σημαντικό αριθμό πιθανών πελατών από το site θα πρέπει να βρει τον τρόπο να έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών
αυτό δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που δίνει στις συναντήσεις αλλά όλο το πακέτο απο την στιγμή που θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει κάποιος μαζί της
άρα το επιλεγει τους πελάτες ή δεν γουστάρει δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σαν λογικές...
το ρήμα που χρησιμοποιείς "θα έπρεπε" είναι άτοπο,απο την στιγμή που ειναι μόνη και δεν λέγεται city tour ή να είναι γραφείο.
Απαιτήσεις έχουμε απο τις κοπέλες όταν και αν βρεθούμε και πάλι ΑΝ έχουμε και εμείς μια σωστη συμπεριφορά,ευγένειας και σεβασμού προς το άτομο της.
Εχεις σκεφτει τι στέλνουμε μερικοί άντρες εδω μέσα απο sms και τι συμπεριφορές έχει να αντιμετωπίσει η καθε μια?
Το ξαναλέω οτι ειναι δικαίωμα της καθε μιας πότε,που και αν σηκώνει τηλέφωνο και απαντάει.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
εφόσον αυτή η ενασχόληση είναι επαγγελματική, θα πρέπει να έχει καλύτερη εξυπηρέτηση...
είναι τεχνοκρατική προσέγγιση και ίσως να μην ταιριάζει σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά αυτό μου φαίνεται πιο σωστό από το να διακαιολογώ τις κοπέλες
συμφωνώ μαζί σου....η κοπέλα είναι επαγγελματίας; ζει ή δεν ζει από αυτό που κάνει; αν το κάνει ευκαιριακά να βγει και να πει πως θα απαντώ επιλεκτικά...αλλιώς επιβάλλεται να ασχολείται με όσους προσπαθούν να την προσεγγίσουν στα σοβαρά κι όχι για χαβαλέ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
επιβαλλέται?
μετα το ρημα "πρέπει" πεσαμε στα πιο βαριά...
dimis74 sorry κι ολας αλλα για αυτο που δεν φημιζομαι εδω μέσα και ειναι γνωστο μιας και είμαι παλιος παίχτης είναι να δικαιολογω κοπέλες,αλλα δεν γινεται να εθελοτυφλω στην αλήθεια.
Δεν πειραζει,συνεχιστε να παρακαλατε και ας νομιζετε οτι η καθε μια επιβαλετε να σας απανταει...η γραφικοτητα δεν χαρακτηριζει μονο κοπέλες σαν την Nayomi αλλα και άντρες σαν και του λόγου σας.
Συνεχίστε το σε όλα τα θεματα να γκρινιαζετε...

φίλε ελπίζω να αναφέρεσαι γενικά και όχι προσωπικά γιατί εγώ δεν έχω γκρινιάξει για τέτοια περίπτωση...
από την μεριά μου η πιο σωστη τοποθέτηση είναι πως εφόσον μια κοπέλα βρίσκεται εδώ μέσα και έχει επιλεκτική συμπεριφορά, δεν χρειάζεται γκρίνια αλλά κράξιμο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom