Νέα

Ελληνικός Στρατός: ιστορίες σεξουαλικής τρέλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι ειναι αυτο που κανατε περισοτερο οταν εισαστε φανταροι?

• αλλο?

Ψήφοι: 6 4,8%
  • ξεδινατε στα μπουρδελα?

Ψήφοι: 19 15,1%
  • κανατε κτηνοβασια?

Ψήφοι: 7 5,6%
  • περνατε αδεια συχνα και πηδαγατε την γκομενα σας?

Ψήφοι: 22 17,5%
  • πηδαγατε την γυναικα του λοχαγου?

Ψήφοι: 6 4,8%
  • τραβαγατε μαλακια?

Ψήφοι: 66 52,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    126

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Ελευθερία από το Χαϊδάρι που ξεμπουκωνε τα υδραυλικά όλου
του ΚΕΒΟΠ άραγε να ζει?
Πίσω στο μακρινό 2000 που υπηρετούσα ένα βράδυ αυτή και μια φίλη της
μπήκαν στα λυόμενα που μέναμε και ξύπνησα από τα βογγητα των κοριτσιών
που ήθελαν να αδειάσουν τα αρχιδια όλου του στρατοπέδου...
Την ώρα που ξύπνησα δεν ξέρω ποια από τις 2 αγανακτισμένη έβαζε χέρι σε κάποιους
να αφήσουν το παιδί που την γαμάγε ήσυχο να χύσει και να μην το αγχωνουν άδικα αφού και αυτοί
θα την γαμαγαν...
Στο ίδιο στρατόπεδο επίσης 2 ομοφυλόφιλοι ένας από Κόρινθο και ένας αλλος από Πύργο μιλάμε την έπεφταν
για τσιμπούκια σε ότι περπατάγε...
Λούμπεν φυσιογνωμίες σε ένα θέατρο του παραλόγου...
Βλέποντας αυτά και αυτά μάζεψα τα σακίδια μετά από 2 γεμάτους μήνες και κατηφόρισα προς
το νησί της Αφροδίτης και την ηρωική ΕΛΔΥΚ...
Κάποια άλλη μέρα θα γραφτούν εμπειρίες και για εκεί και είναι αρκετές...
Αυτά για σήμερα αλάνια...

Τη θητεία σου σε μπουρδέλο την έκανες ή σε στρατόπεδο;

Βάλτε και λίγο στοπ στα παραμύθια, δεν είναι ρεαλιστικά.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.399
Πόντοι
14.936
Τη θητεία σου σε μπουρδέλο την έκανες ή σε στρατόπεδο;

Βάλτε και λίγο στοπ στα παραμύθια, δεν είναι ρεαλιστικά.
Δικαιωμα σου να μην πιστεύεις ούτε λέξη από όσα έγραψα..
Αναφέρετο..
Τώρα αν ήταν μπουρδέλο η στρατόπεδο το ΚΕΒΟΠ όσοι γνωρίζουν απλά γελάνε...
Αν είμαι παραμυθατζης το έχει δείξει η πορεία μου σε όσους με ξέρουν από εδώ και πίστεψέ με
δεν είναι λίγοι...
Επίσης δυστυχώς για εσένα ότι μα ότι γράφω εδώ και γενικά ότι λέω είναι μόνο αλήθεια..
Δεν έχω λόγο να γράψω ερωτικές ιστοριουλες για να φανώ κάπου..
Σου εύχομαι να είσαι καλά και να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Δεν έχουν τσακωθεί όλοι με την αλήθεια επειδή θέλεις εσύ να το πιστεύεις εμμονικα..
Κουράγιο θα περάσει...
Φιλικά πάντα αλάνι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Feeling Am Fine GIF by Freek Vonk

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
578
Πόντοι
301
στο Λαγό που ήμουν είχαμε ένα μπουρδελάκη και περνούσαμε καλά
Που ρε φιλαράκι είχε μπουρδελάκι στο Λαγό; Ένα κωλοχώρι ήταν με δυο σπίτια και ένα σουβλατζίδικο. Στο δρόμο προς Ορεστιάδα είχε ένα κωλόμπαρο ‘Τα αστέρια’, αλλά ήταν όλοι οι μονιμάδες εκεί, δεν μας έπαιρνε να πάμε. Τώρα βέβαια μιλάω 2002.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.206
Πόντοι
2.356
Εγώ ήμουν αισθηματίας όταν υπηρετούσα, είχα κοπέλα.
:grin::grin::grin:
Θυμάμαι όμως τις Εβρίτισσες που παίρνανε τηλέφωνο στο ΚΕΠΙΚ για καυλάντα...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.276
Πόντοι
2.256
Στο κέντρο, στην Τρίπολη μόνο μπουρδέλα στον Άγιο Χαράλαμπο 3 φορές. Στο κέντρο μετεκπαίδευσης στη Βόρεια Ελλάδα, μικρό χωριό, τίποτα απολύτως, μας πήγε 2 μήνες γαμιόντας υπηρεσία και ποινές!!! Τις λιγοστές φορές που βγήκα, έπρεπε να πάμε Θεσσαλονίκη αλλά έπεφτε κυνήγι από Στρατονομία και καμπάνες!!!
Στο νησί στην τοποθέτηση, ένα χρόνο μας έφαγε η μαλακία!!! Ήταν μακριά από την πόλη που είχε νομίζω δύο μπουρδέλα αλλά δεν πήγα ποτέ.
Αργότερα στη μετάθεση, πάλι β. Ελλάδα αλλά μεγαλύτερη κωμόπολη, ήταν μία τύπισσα η οποία τσιμπούκωνε όλο το στρατόπεδο νουμεράδα στο σχολείο της πόλης!!! Είχα και γκομενάκι αλλά δεν έγινε τίποτα!!! Όταν απολύθηκα, το ίδιο βράδυ πηδήξαμε στο Βαρδάρη σε μπουρδέλο μέχρι να φύγει το ΚΤΕΛ και μετά από 3 μήνες ξαναγύρισα και ξεπαρθένεψα τη μικρή μου. Η σχέση κράτησε ένα χρόνο από απόσταση και γύρισα 3 φορές μόνο και μόνο για γαμήσι!!!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.276
Πόντοι
2.256
Αυτό που βγάζατε γκόμενα ντόπια στον στρατό, πραγματικά αξιοθαύμαστο!
Είχαμε και κάποια πέραση τύπε μου!!! Είχαμε και κάποιο λέγειν!!! :cheesy:Ήταν ένας καριόλης βλαχοκαουμπόης και είχε χτυπήσει τη μητρομάνα της πόλης!!! Είχαν ξεσκιστεί στο γαμήσι σε όλες τις καβάντζες!!! Εγώ χτύπησα ένα κοριτσάκι από άλλη παρέα μέσα σε ένα club. Ήταν 17 τότε!!!
Το αξιοσημείωτο είναι ότι τώρα πια, μέσω f/b είμαστε φιλαράκια με την κοπέλα (?) και πριν από καιρό την επισκέφτηκα οικογενειακώς και περάσαμε πολύ όμορφα!!! Ταβέρνες, πιώμα κλπ. Η γυναίκα μου ξέρει την περίπτωση!!! Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια!!!

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Ξάνθη στο στρατόπεδο Αποστολίδη,το 16-17,στην αρχη γαμουσα στα αθλια μπουρδελα της πολης και ειχα παει και με κατι σειρες στο Σκορπιον στριπτιτζαδικο/Κωλομπαρο. Ωστοσο, σε εξοδο με 2 συμφανταρους ο ενας Πομακος γνωριστηκα με μια πομακα και για τους υπολοιπους 6 μηνες παιχτηκαν τρελα σκηνικα. Οι μουσουλμανες πανω γενικα ξεδινουν αφου παντρευτουν,ο ιδιος πομακος συμφανταρος μου ελεγε οτι στα πομακοχωρια χανει μανα το παιδι και το παιδι την μανα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.206
Πόντοι
2.356
Τύπε @Le Blanc δε θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά ξέρω ότι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης δεν υπηρετούν στους τόπους κατοικίας των, αλλά συνήθως σε μονάδες της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.206
Πόντοι
2.356
Είχαμε και κάποια πέραση τύπε μου!!! Είχαμε και κάποιο λέγειν!!! :cheesy:Ήταν ένας καριόλης βλαχοκαουμπόης και είχε χτυπήσει τη μητρομάνα της πόλης!!! Είχαν ξεσκιστεί στο γαμήσι σε όλες τις καβάντζες!!! Εγώ χτύπησα ένα κοριτσάκι από άλλη παρέα μέσα σε ένα club. Ήταν 17 τότε!!!
Το αξιοσημείωτο είναι ότι τώρα πια, μέσω f/b είμαστε φιλαράκια με την κοπέλα (?) και πριν από καιρό την επισκέφτηκα οικογενειακώς και περάσαμε πολύ όμορφα!!! Ταβέρνες, πιώμα κλπ. Η γυναίκα μου ξέρει την περίπτωση!!! Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια!!!
Έβγαλες γκόμενα 17 ετών.
Ήσουν φαντάρος.
Ήταν παρθένα (;)
Το ξέρει η γυναίκα σου.
Πάτε και τη βλέπετε οικογενειακώς.
@gamawmetiskaltses for president!

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Τύπε @Le Blanc δε θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά ξέρω ότι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης δεν υπηρετούν στους τόπους κατοικίας των, αλλά συνήθως σε μονάδες της Ηπείρου και της Μακεδονίας.
Αυτο που λες ισχυε μεχρι αρχες του 90. Βασικα ηταν χειροτερα ακομα τους πηγαιναν απευθειας σε ταγματα ανεπιθυμητων μεχρι και στην Θηβα και την Πελοποννησο. Το 2016 που μπηκα εγω, οι περισσοτεροι μουσουλμανοι ηταν σε ΛΑΦ και ΚΑΑΥ,καποιοι που ειχαν παει σε κανονικα σχολεια οχι σε μειονοτικα υπηρετουσαν σε κανονικες μοναδες

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.206
Πόντοι
2.356
Αυτο που λες ισχυε μεχρι αρχες του 90. Βασικα ηταν χειροτερα ακομα τους πηγαιναν απευθειας σε ταγματα ανεπιθυμητων μεχρι και στην Θηβα και την Πελοποννησο. Το 2016 που μπηκα εγω, οι περισσοτεροι μουσουλμανοι ηταν σε ΛΑΦ και ΚΑΑΥ,καποιοι που ειχαν παει σε κανονικα σχολεια οχι σε μειονοτικα υπηρετουσαν σε κανονικες μοναδες
Ωου! Δεν τα γνώριζα αυτά.
Βλέπεις, υπηρέτησα στα τέλη των 90s, νέοπα! :D::buck2:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.276
Πόντοι
2.256

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Ο Λοχαγός μας ήταν παλιά πουτάνα καθώς ήταν από ΣΜΥ και έτοιμος για σύνταξη. Είχαμε στη μονάδα ένα παλικάρι ωσάν τα κρύα τα νερά. Όμως ήταν ολίγον "φούστα, μπλούζα και ελαφριά πούδρα". Παρ' όλο που ήταν απόφοιτος πανεπιστημίου, ο Λοχαγός τον κρατούσε με νύχια και με δόντια εκτός γραφείων. Εκεί υπηρετούσε ένας αξιωματικός ο οποίος ήταν και αυτός ολίγον "κουνιστός". Ο Λοχαγός έλεγχε τα πάντα τις υπηρεσίες ώστε να μη συμπέσουν μαζί. Αυτό κράτησε για μερικούς μήνες ώσπου ο Λοχαγός μας έφυγε για άλλη θέση εντός στρατοπέδου. Μέσα σε ελάχιστες μέρες έγινε το μπαμ. Τους έπιασαν "καβάλα" και ο Διοικητής έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom