Νέα

Ελληνική κοινότητα Swingers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savras poniridis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Ψάχνουμε ζευγάρι έμπειρο στο χώρο να μας εισάγει σωστά χωρίς να δημιουργηθούν θέματα … ψημένη η γυναίκα μ αλλά θέλει να γίνουν όλα σωστά όπως πρεπει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α31 Γ30

Θα γίνει πολύ σύζητηση και με καμ… για να νοιώσει άνετα η δικιά μου!! Δεν θα πάμε με τον πρώτο τυχαίο …
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γι αυτό είπα έμπειρα ζευγάρια!!!

Αν ήταν "ψημένη" δε θα είχε ενδοιασμούς. Τέλος πάντων, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες εδώ μέσα να βρεις αυτό που ψάχνεις. Ποιοι τριαντάρηδες (που είναι πυροβόλα από καύλα) έχουν όρεξη και υπομονή να κάνουν ατελείωτες εισαγωγές στην κάμερα;;;; Επίσης όταν λες "μη δημιουργηθούν θέματα";;;;
Εσείς θα διαλέξετε την παρέα σας!!!
Σε club του χώρου έχετε πάει;;;
Αν όχι, διαλέξτε μια βραδιά και ξεκινήστε από εκεί ώστε να δείτε τους χώρους και να υπάρχει ομαλή εισαγωγή. Επίσης κάντε εγγραφή σε κάποιο από τα site των swingers που υπάρχουν μόνο ζευγάρια (εκτός αν ψάχνετε άντρα μπαλαντέρ) και αναζητήστε εκεί αυτό που ψάχνετε.
Καλή αρχή!!!

Johnny walker 48

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Like
57
Πόντοι
0
Καλησπέρα αν ενδιαφέρεται κάποιο ζευγάρι για γνωριμία dm προϋπόθεση να είναι μέλος έγκυρης σελίδας swingers

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Καλησπέρα αν ενδιαφέρεται κάποιο ζευγάρι για γνωριμία dm προϋπόθεση να είναι μέλος έγκυρης σελίδας swingers
Έχεις ετοιμάσει τον κωλο σου τύπε,γιατί εδώ μέσα υπάρχουν πολλά ζευγάρια απλά η γυναίκα έχει και πουλάκι που ψάχνει να γαμησει αντρικό κωλο :confused::confused:

Lakis78.

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα στην παρεα...Μια καινουργια γνωριμια μου 42 χρονων θελει να παμε σε ενα τετοιο μαγαζι το εχει ξανακανει.Εγω ο ιδιος 47δεν εχω καποια εμπειρια..Μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο?Ευχαριστω για τον χρονο σας

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256
Καλημερα στην παρεα...Μια καινουργια γνωριμια μου 42 χρονων θελει να παμε σε ενα τετοιο μαγαζι το εχει ξανακανει.Εγω ο ιδιος 47δεν εχω καποια εμπειρια..Μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο?Ευχαριστω για τον χρονο σας
Αποκλείεται να βγάλεις άκρη αδερφέ. Διάβασε τα νήματα και αποφάσισε μόνος σου. Οι επιλογές είναι τρεις!!! Οι εξής δύο!!!:cheesy:2+2 και c4c

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
752
Πόντοι
86
Μια συμβουλή. Αμα μπει και την χαιρετάνε όλοι να το ξανσκεφτεις :pipa1:

Katerinathedog

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Like
1.834
Πόντοι
200
11DEC73E-2B52-4E90-AA0E-90BF80897C0E.jpeg
το σαββατο πολύ δυνατα στο 2+2

Stories