Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
το ονειρο του καθε πουστη οταν περναει απο κλουβα ειναι να τον παρει αμαξοστοιχια εμπορικη ολη η διμοιρια,να τον γαμησοξευλιτισουν και μετα να τον παλουκωσουν με τα γκλομπ μεχρι να κανει να περπατησει καναν μηνα :-(
μαλλον πεσηματικη καναν οι πουστηδες σε τιποτα Αγρινιωτες ματατζηδες και φαγαν τιποτα σουτια και κλαιγονται τωρα για την απορριψη :alivedick:
:S :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εισαι τόσο ανίκανος που ούτε ο ελληνικός στρατός δεν σε άντεξε και σε σούταρε. Καταλαβαίνω πόσο λίγος νιώθεις και
έπλασες το παραμυθάκι για παραιτήσεις και επιστροφές, οπότε να σου πω κανά δυό πραγματάκια άμα σε κάνει να νιώθεις ότι μπαίνεις κι εσύ στο χάρτη.
Δεν υπάρχει bukakke στην ελληνική σκηνή. Μια γιαπωνέζική μαλακία είναι, λόγω των περιορισμών της πορνό φιλμογραφίας εκεί, που δημιουργήθηκε για να παρακάμψει τη λογοκρισία. Μπορεί σε πουθενάδες σαν και του λόγου σου να κάνει εντύπωση αλλά δεν έχει καμία σχέση με το swinging. Γιαυτό και δεν ασχολείται κανείς.  
Στο χώρο η προφύλαξη είναι το Α και το Ω. Και είναι και κανόνας απαράβατος. Βέβαια οι χωριατούλες που πηδάς εσύ με κανά σουβλάκι στο room to let, μπορεί να το δίνουν ακάποτο με κανένα γύρο πίτα και καμιά χωριάτικη, οπότε για τη γεύση από τα χυσαμόλια στο γλυφομούνιασμα πιο ειδικός είσαι να μας μιλήσεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε Μητσο μπορει η γυναικα του να ειναι κανα μπαζο 150kg και να συμφωνει και το παει με την προοπτικη μπας και γαμησει κανα καλο μουνι η το αναποδο (πιο πιθανο ασχετα τι μας λεει :2funny: ) να τον γαμησουν - στραποναρουν κιολας,ο καθενας με τα γουστα του και τις επιλογες του αρκει να μην προκαλει επιβαλλοντας την αποψη του σε αλλους που εχουν αλλη γνωμη....
Επιβάλλω εγώ την άποψή μου σε κανέναν; Ρε αυγουλάκια τι χάζι έχετε...  :2funny:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
H αλήθεια είναι ότι όσες σάλτσες και να βάλετε εσύ και τα άλλα αυγουλάκια, βλέπω τη γκόμενά μου να πηδιέται με μια άλλη γυναίκα και μετά να γαμιούνται και οι δυό μαζί μου και η δικιά μου να τη βρίσκει κι από πάνω.
Άμα δε με πάρεις σοβαρά εσύ και κανά δυο ακόμα ναζιστάκια στο bou, μισό να ξυστώ.....
Όπως έχω γράψει κι άλλες φορές αλλά και στον κατρουλή ομοϊδεάτη σου, εννοείται πως μιλάω και γιαυτά τα παιδιά. Ναζί πίθηκοι δολοφόνησαν το Γρηγορόπουλο και το Φύσσα, αριστεριστές πίθηκοι δολοφόνησαν το Φουντούλη και τον Καπελώνη. Ο πίθηκος παραμένει πίθηκος ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω σε κάποιον με ψευδοιδεολογικές εμμονές. Ψιλά γράμματα για σένα θα μου πεις....
Τυπε συμφωνω σχεδον σε ολα απλα να σε ενημερωσω οτι δεν εχουμε Γερμανους εδω στην Ελλαδα! ναζιστερους ναι εχουμε ...κρυφους ...netsome  :effemine:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εισαι τόσο ανίκανος που ούτε ο ελληνικός στρατός δεν σε άντεξε και σε σούταρε. Καταλαβαίνω πόσο λίγος νιώθεις και
έπλασες το παραμυθάκι για παραιτήσεις και επιστροφές, οπότε να σου πω κανά δυό πραγματάκια άμα σε κάνει να νιώθεις ότι μπαίνεις κι εσύ στο χάρτη.
Δεν υπάρχει bukakke στην ελληνική σκηνή. Μια γιαπωνέζική μαλακία είναι, λόγω των περιορισμών της πορνό φιλμογραφίας εκεί, που δημιουργήθηκε για να παρακάμψει τη λογοκρισία. Μπορεί σε πουθενάδες σαν και του λόγου σου να κάνει εντύπωση αλλά δεν έχει καμία σχέση με το swinging. Γιαυτό και δεν ασχολείται κανείς.  
Στο χώρο η προφύλαξη είναι το Α και το Ω. Και είναι και κανόνας απαράβατος. Βέβαια οι χωριατούλες που πηδάς εσύ με κανά σουβλάκι στο room to let, μπορεί να το δίνουν ακάποτο με κανένα γύρο πίτα και καμιά χωριάτικη, οπότε για τη γεύση από τα χυσαμόλια στο γλυφομούνιασμα πιο ειδικός είσαι να μας μιλήσεις.

η δικια σου καθεται να την γαμησει ο καθε αγνωστος βρωμιαρης στις καποτες θα κολλησει..
μπορει να γυρισει να δει στο σαντουιτς αν περασε λαστιχο αυτος που της γαμαει τον κωλο?
η προσεχεις εσυ μην της τον χωσει καποιος ακαποτα?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
η δικια σου καθεται να την γαμησει ο καθε αγνωστος βρωμιαρης στις καποτες θα κολλησει..
μπορει να γυρισει να δει στο σαντουιτς αν περασε λαστιχο αυτος που της γαμαει τον κωλο?
η προσεχεις εσυ μην της τον χωσει καποιος ακαποτα?
μπορει να τους τις φοραει ο ιδιος τις καποτες ρε φιλε,το σκεφτηκες αυτο;

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ρε χαζοπουλι, οτι ΠΗΓΑΝ και ΕΚΑΝΑΝ καταγγελια δεν σου λεει τιποτα εσενα?

πιστευεις οτι ο καθενας, χωρις στοιχεια πηγαινει και καταθετει σα καλα καθουμενα εναντιον αστυνομικων

μερικοι εισαστε πολυ  :jerking: μα πολυ ομως!  :jerking: :jerking: :jerking:

Μπατσος, ε? μπατσος... ΟΚ!
ο καθε ενας μπορει να κανει οτι καταγγελια θελει,η αστυνομια ειναι υποχρεωμενη να καταγραψει την καταγγελια και να κανει τα δεοντα

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Επιβάλλω εγώ την άποψή μου σε κανέναν; Ρε αυγουλάκια τι χάζι έχετε...  :2funny:

Οχι τυπε μου στοκαδουρα ... γαμα τους αλλυς ...  Να σου κανω μια οφ τοπικ ερωτηση ...  εκει που πατε με την χοντρελο σου εχετε παιξει κανα σεναριο ?

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Όπως έχω γράψει κι άλλες φορές αλλά και στον κατρουλή ομοϊδεάτη σου, εννοείται πως μιλάω και γιαυτά τα παιδιά. Ναζί πίθηκοι δολοφόνησαν το Γρηγορόπουλο και το Φύσσα, αριστεριστές πίθηκοι δολοφόνησαν το Φουντούλη και τον Καπελώνη. Ο πίθηκος παραμένει πίθηκος ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω σε κάποιον με ψευδοιδεολογικές εμμονές. Ψιλά γράμματα για σένα θα μου πεις....
εμπλεξες τρεις διαφορετικες υποθεσεις και τις θεωρεις ιδιες,(εδω θα μου πεις μπερδευεις τα χιλιομετρα πουτσας που τρωει η δικια σου με πλακομουνια)
ας δουμε λιγ οτις υποθεσεις
1)αριστεροπιθηκοι πανε και εκτελουν ανανδρα δυ οατομα και τραυματιζουν αλλο ενα

2)δυο ομαδες τραχανοπλαγιαδων πιανονται στα χερια σε καποια στιγμη ενας απο την μια ομαδα τραχανοπλαγιαδων βγαζει μαχαιρι και σφαζει τον αλλον της αλλης ομαδας τραχανοπλαγιαδων

3)ενας τραχανοπλαγιας πεφτει νεκρος απο σφαιρα που εξοστρακιζεται,ο τραχανοπαλγιας αυτος ειναι γνωστο μουνοαπανο μπαχαλακιας καταστροφεας περιουσιων και εκεινη την στιγμη εκανε παλι τα ιδια

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μπεσα τώρα; Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σε σούταραν; Σε τσάκωσαν στα γόνατα μπροστά σε κατεβασμένο παντελόνι; Περίπολος; Θαλαμοφύλακας; Έφοδος;

εμπλεξες τρεις διαφορετικες υποθεσεις και τις θεωρεις ιδιες,(εδω θα μου πεις μπερδευεις τα χιλιομετρα πουτσας που τρωει η δικια σου με πλακομουνια)
ας δουμε λιγ οτις υποθεσεις
1)αριστεροπιθηκοι πανε και εκτελουν ανανδρα δυ οατομα και τραυματιζουν αλλο ενα

2)δυο ομαδες τραχανοπλαγιαδων πιανονται στα χερια σε καποια στιγμη ενας απο την μια ομαδα τραχανοπλαγιαδων βγαζει μαχαιρι και σφαζει τον αλλον της αλλης ομαδας τραχανοπλαγιαδων

3)ενας τραχανοπλαγιας πεφτει νεκρος απο σφαιρα που εξοστρακιζεται,ο τραχανοπαλγιας αυτος ειναι γνωστο μουνοαπανο μπαχαλακιας καταστροφεας περιουσιων και εκεινη την στιγμη εκανε παλι τα ιδια
Ρε Μήτσε τι τις θες τώρα τις θεωρίες και τις υποθέσεις και δυσκολεύεις τη ζωή σου; Γιατί δε μένεις στο κατούρημα νεκρών που το'χεις το θέμα;
Βαρετοί και προβλέψιμοι είστε τύποι....  :tired:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μπεσα τώρα; Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σε σούταραν; Σε τσάκωσαν στα γόνατα μπροστά σε κατεβασμένο παντελόνι; Περίπολος; Θαλαμοφύλακας; Έφοδος;

τυπε ειμαι απλος ανθρωπος
μου αρεσουν τα ωραια μουνια το καλο μεροκαματο και η δουλεια μου οι διακοπες και ο τοπος μου

swinging poustring pissing scating ειναι για ψαγμενους σαν εσενα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ρε Μήτσε τι τις θες τώρα τις θεωρίες και τις υποθέσεις και δυσκολεύεις τη ζωή σου; Γιατί δε μένεις στο κατούρημα νεκρών που το'χεις το θέμα;
Βαρετοί και προβλέψιμοι είστε τύποι.... 
που τις ειδες τις θεωριες βρε εθελοκερατουκλη; γεγονοτα σου παραθετω αλλα ειπαμε εσυ βλεπεις να σου ξεκσιζουν την γυναικα και νομιζεις οτι κανει πλακομουνια

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Περιμενοντας τον ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΤΑ netsome την κρυφη αριστερη "δεξια" λουγκρα δηλαδη που εχει και την απαιτηση να ψηφισουν καποιυς εδω μεσα ως μρ μαλακες ο αριστερος βοθρος !  :uglystupid: αν δεν απαντησει ....

υσ  περιμένω απαντηση φασιστρο - αναρχο - κλαπαρχιδι γκεισαμ ... στο θεμα που ανοιξες μιας και εισαι ο παλιος ..ε ?

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Μονο να βριζεις -πισω απο το πληκτρολογιο, χωρις να εισαι ετοιμος να αναλαβεις τις ευθυνες σου- εισαι ικανος. Στο ιντερνετ...ταχουμε ξαναδει 10^6 φορες ... Ουτε καν προτοτυπεις.
Η ειδηση παιχτηκε και καταγραφηκε. δεν βλεπω που ειναι το μεμπτο.
εδω ειμαστε να την παρακολυθουμε στην εξελιξη της στο μελλον.
Εισαι στοκος. Αυτο το ξεραμε.
Ποιανου εισαι κλωνος ομως δεν μας λες.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Μονο να βριζεις -πισω απο το πληκτρολογιο, χωρις να εισαι ετοιμος να αναλαβεις τις ευθυνες σου- εισαι ικανος. Στο ιντερνετ...ταχουμε ξαναδει 10^6 φορες ... Ουτε καν προτοτυπεις.
Η ειδηση παιχτηκε και καταγραφηκε. δεν βλεπω που ειναι το μεμπτο.
εδω ειμαστε να την παρακολυθουμε στην εξελιξη της στο μελλον.
Εισαι στοκος. Αυτο το ξεραμε.
Ποιανου εισαι κλωνος ομως δεν μας λες.
Ποιος σε εβρισε ρε φασιστακι ? και να αναλαβω εγω τις ευθυνες μου οκ αλλα για πιο πραγμα ρε μπουχεσα ? θα μας δειρεις κιολας ρε παλιοφασιστομουτρο? :idiot: :2funny: να συυ υπενθυμισω αν θες οτι δεν γραφεις στο ιντυμεντια, :shit: το οτι εσυ γουσταρεις να τρως στον κωλο σου γκλοπ απο ματατζιδες (και σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι απ αυτους να ολοκληρωσουν το σαδομαζοχιστικο σου ονειρο) και αλλα παλουκια εμενα δεν μου πεφτει λογος και νομιζω ουτε κανενος αλλου! το οτι η ειδηση καταγραφικε ... (τι θες να πεις με το παιχτηκε?) το διαβασα-με και παραπανω σου ειπα και την αρχικη πηγη ... " στοκε " :jerking: :uglystupid: :2funny:

Οκ εγω ειμαι στοκος εκτος απο εσενα ποιοι αλλοι το ξερατε? :uglystupid: :2funny:ενω εσυ εισαι ΜΕΓΑΣ μπετοστοκος και μιας και εισαι παλιος θα μπορουσες να ξερεις αν ειμαι κλωνος η οχι,θα μου πεις εδω δεν ξερεις ουτε καν να αναγνωριζεις ειδησεις στο ιντερνετ, κλειστο και ξανα ανοιξε την τηλεοραση μονο για εκει εισαι  :2funny:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Πρωτοφανές συμβάν με οδηγό αστυνομικού λεωφορείου

Η ΕΛΑΣ αναζητά ασυνείδητο οδηγό αστυνομικού λεωφορείου που προκάλεσε ατύχημα στην Σχολή Ευελπίδων! Εσπευσε να εξαφανισθεί. Μάρτυρας του περιστατικού μία εισαγγελέας…

Η ΕΛΑΣ αναζητεί με επείγον έγγραφό της έναν οδηγό που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα σε σταθμευμένο όχημα με υλικές ζημιές κι έσπευσε να εξαφανισθεί!

Θα επρόκειτο για ένα μάλλον κοινότυπο συμβάν όμως στην προκειμένη περίπτωση ο αναζητούμενος «ασυνείδητος οδηγός» είναι αστυνομικός που οδηγούσε λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ., το συμβάν σημειώθηκε εντός των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων και μάρτυρας της σύγκρουσης ήταν μία εισαγγελέας !

Ένα πρωτοφανές συμβάν που απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛΑΣ αποκαλύπτει το in.gr. Σύμφωνα με έγγραφο των διωκτικών αρχών στις 3.15 το μεσημέρι της 19ης Σεπτεμβρίου αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας λεωφορείο της ΕΛΑΣ(φέρεται να μετήγαγε κρατουμένους) οδηγούμενο από άγνωστο οδηγό προκάλεσε υλικές ζημιές σε όχημα μίας γυναίκας που ήταν σταθμευμένο στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων κι ο οδηγός του, μετά έφυγε χωρίς να αφήσει τα στοιχεία του.

Όμως σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο. την σύγκρουση αντελήφθη μία εισαγγελέας που φέρεται να κατήγγειλε την πράξη του αστυνομικού που έγινε άφαντος.

Με το έγγραφο της ΕΛΑΣ που συντάχθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου ζητείται απ όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες να καταγραφούν όλα τα λεωφορεία κι οι οδηγοί τους που έδιναν παρόν εκείνη τη ημέρα στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων , έτσι ώστε να βρεθεί ο «ένοχος» από τα ίχνη της σύγκρουσης που μπορεί να φέρει το όχημα της Αστυνομίας. Ακόμη ζητούνται πληροφορίες αν υπάρχει οπουδήποτε σχετική αναφορά του του συμβάντος.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Το σταθμευμένο όχημα ήταν νόμιμα σταθμευμένο; Όχι βέβαια ότι λέει κάτι αυτό αλλά εκεί μέσα γίνεται της πουτάνας από καοπαρκαρισμένα οχήματα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλά όποιος θελει μπαίνει εκεί ;Δεν ελέγχουν κανεναν;Κρατούμενους μετέφερε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom