Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αν είναι αλήθεια θα φανεί γιατί οι μπάτσοι που χτύπησαν τους ανθρώπους θα βγουν στα μανταλάκια για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
αν όχι είναι μούφα, και αν είναι μούφα κάτι τέτοια είναι που κάνουν τον κόσμο να τσουβαλιάζει και να αποκαλεί όλους τους gay πούστηδες...

βλέπεις gay ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις αλλά όλη η ελλάδα απλά βαράει υποκλίσεις στο όνομα του ακόμα
σε αντίθεση με τα σούργελα των gay κινημάτων-site-περιοδικών που προκαλούν μόνο εμετό.. όχι γιατί είναι gay αλλά γιατί είναι trash

και το πρόβλημα των gay είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν σιχαίνεται τους gay αλλά την trashila χωρίς περιεχόμενο..
σαν τους φιλόζωους πχ, λένε κάτι σωστό αλλά ο τσαμπουκάς που το λένε σε διαολίζει να τους βρίσεις :P

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
αν είναι αλήθεια θα φανεί γιατί οι μπάτσοι που χτύπησαν τους ανθρώπους θα βγουν στα μανταλάκια για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Παντως "μουφα" ΔΕΝ φαινεται να ειναι.

Τα υπολοιπα σχολια σου δειχνουν και τν ΔΙΚΗ σου προκαταληψη. Το ζητουμενο εδω δεν ειναι η -αντιαισθητικη, η αληθεια ειναι- τρασιλα, αλλα η επικινδυνη συμπεριφορα των ανεγκεφαλων και ανεκπαιδευτων αστυνομικρων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «σχετικά με αναρτήσεις σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, αναφορικά με περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ αστυνομικών και πολιτών στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνεται ότι από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διενεργήθηκε έρευνα υπό την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού, όπου κατέθεσαν τόσο οι εμπλεκόμενοι πολίτες, όσο και οι αστυνομικοί».

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ποια ειναι η μουφα ακριβως?
το in.gr το δημοσιοποιησε.
θεωρω οτι το εχει τσεκαρει.
προσωπικα, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
θα χαρω πολυ να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝ να αυθαδιαζουν και χειροδικουν απεναντι σε πολιτες (που τους πληρωνουν) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ την δουλεια τους, οπως αρμοζει.
Εαν ομως ΔΕΝ κινουνται στα επαγγελματικα πλαισια (οπως και αλλοι ΔΥ) θα χαιρομαι πολυ να τους βλεπω να αποχωρουν πριν την ωρα τους (οπως και αλλοι ΔΥ).

Χανο να λες το εαυτο σου. Μην το ντρεπεσαι.
(οχι οτι περιμενα καλυτερα συμπεριφορα απο εσενα και απο δω μεσα)

για οποιαδηποτε καταγγελια διενεργειται ερευνα
αυτο δεν σημαινει οτι ο καταγγελων λεει την αληθεια

ακομα δεν σε προβληματισε που μονο εσυ πιστευεις οτι ενστολοι αστυνομικοι εριχναν κουτουλιδια σε περαστικους μεσα στον δρομο

ΧΑΝΕ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Παντως "μουφα" ΔΕΝ φαινεται να ειναι.

Τα υπολοιπα σχολια σου δειχνουν και τν ΔΙΚΗ σου προκαταληψη. Το ζητουμενο εδω δεν ειναι η -αντιαισθητικη, η αληθεια ειναι- τρασιλα, αλλα η επικινδυνη συμπεριφορα των ανεγκεφαλων και ανεκπαιδευτων αστυνομικρων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «σχετικά με αναρτήσεις σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, αναφορικά με περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ αστυνομικών και πολιτών στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνεται ότι από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διενεργήθηκε έρευνα υπό την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού, όπου κατέθεσαν τόσο οι εμπλεκόμενοι πολίτες, όσο και οι αστυνομικοί».
ρε εξυπνοπουλι,οταν γινεται καταγγελια για αστυνομικο γινεται ερευνα απο την υπηρεσια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ρε εξυπνοπουλι,οταν γινεται καταγγελια για αστυνομικο γινεται ερευνα απο την υπηρεσια

αμα εγραψε το in.gr οτι διενεργειται ερευνα σημαινει πως ο καταγγελων λεει την αληθεια :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τι το παράξενο; Σε όσα τμήματα ψήφιζαν ΜΑΤατζήδες η χρυσαυγή έπαιρνε διψήφια ποσοστά. Έχει κατιμάδες η ελληνική κοινωνία  που κάνουν κρα να υπηρετήσουν στην αστυνομία. Λες και τους περνούν από ψυχιατρική/ψυχολογική αξιολόγηση; Όπως παντού έχει αστυνομικούς διαμάντια έχει και γίδια σκοπελίτικα. Ο άλλος ο βλαμμένος ο Μπαλάσκας ήταν και αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ. Λογικό να τον ξηλώσουν τον τραχανοπλαγιά. Κάτι τέτοιοι πρέπει να πηγαίνουν σπίτια τους με συνοπτικές διαδικασίες. Μπας και αποκτήσουμε ποτέ πραγματική αστυνομία και όχι ένστολες συμμορίες που ευτελίζουν το εθνόσημο.

τι μιλας εσυ για ευτελισμους ρε τυπε?
εσυ πας την ''γκομενα'' σου σε swingers και βλεπεις να στην γαμανε αλλοι

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

αυτο ειναι η αληθεια, θα πρεπει να σταματησει καποτε εδω μεσα!
δεν μπορει καποιος που παει σε swinger clubs να εχει γνωμη για αλλα θεματα και να τονε παιρνουμε στα σοβαρα!

τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα φασιστοναυαγια της ζωης οπως ο ακαποτος...  :jerking:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

δεν μπορει καποιος που παει σε swinger clubs να εχει γνωμη για αλλα θεματα και να τονε παιρνουμε στα σοβαρα!

τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα φασιστοναυαγια της ζωης οπως ο ακαποτος...  :jerking:
ο λογος των πουστηδων και αυτοχειροκεραταδων εχει μικροτερη αξια απο εναν κουβα σκατα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

ειναι κωμικοτραγικο να χρησιμοποιει καποιος την λεξη ξευτιλα οταν πηγαινει την γκομενα του χερακι να του την γαμησουν αλλοι

αλλα που να καταλαβεις, εσυ θεωρεις δεδομενα τα λογια πουστηδων οτι τους εδειραν ενστολοι αστυνομικοι σε κοινη θεα επειδη κουνουσαν την αχλαδια

εισαι πιο χαζος και απο τα λαχανα

αν αποκτησεις ποτε γκομενα και την πετυχεις να τσιμπουκωνει θα την πιστεψεις οταν σου πει δεν ειναι αυτο που νομιζεις

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ειναι κωμικοτραγικο να χρησιμοποιει καποιος την λεξη ξευτιλα οταν πηγαινει την γκομενα του χερακι να του την γαμησουν αλλοι
το να πηγαινεις την γυναικα σου να στην γαμησουν ισως να ειναι και χειροτερο απο το να εισαι πουστης

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

ειναι λαθος να αποκαλεις τον ομοιδεατη σου acapoeira , ενα κουβα σκατα!

εσυ εισαι πουστης και μας επρηξες τα αρχιδια με τις πουσταρδες που φαντασιωνονται να τρωνε ξυλο απο αστυνομικους?

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
οχι,
αλλα απ οτι φαινεται εσυ εισαι κρυφος!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τι μιλας εσυ για ευτελισμους ρε τυπε?
εσυ πας την ''γκομενα'' σου σε swingers και βλεπεις να στην γαμανε αλλοι
Πρώτον και βασικόν δεν έχεις ιδέα τι είναι το swinging. Δεύτερον και εξίσου βασικόν δεν πάω καμία πουθενά. Έχω "γκόμενα" που την εμπνέω αρκετά, ώστε να με ακολουθήσει με τη θέλησή της σε έναν τρόπο ζωής που μου προσφέρει ικανοποίηση και ηδονή, χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνομαι και να ξενογαμώ. Δε χρειάζεται καν να την "εξαγοράζω" με διακοπές, φιλοξενίες σε rooms to let και τραπεζώματα όπως κάνεις εσύ μπας και καταφέρεις να γαμήσεις. Αν λάβουμε υπόψη ότι σε πέταξαν κλωτσηδόν από το στρατό, προφανώς ως ανίκανο και ότι πας καρφί για μαλάκας της χρονιάς, το να έχεις εσύ άποψη για το ποιός μπορεί να μιλάει για ευτελισμό είναι το ανέκδοτο. Αλλά επειδή δεν είμαι πουλί και δεν έχω την όρεξή του, εγώ βαριέμαι να μπω σε ανάλογο διάλογο. Τραγούδα όσο θες....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
το να πηγαινεις την γυναικα σου να στην γαμησουν ισως να ειναι και χειροτερο απο το να εισαι πουστης
Mπα, υπάρχουν και χειρότεροι. Αυτοί που κατουράνε τη μνήμη δολοφονημένων παιδιών....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πρώτον και βασικόν δεν έχεις ιδέα τι είναι το swinging. Δεύτερον και εξίσου βασικόν δεν πάω καμία πουθενά. Έχω "γκόμενα" που την εμπνέω αρκετά, ώστε να με ακολουθήσει με τη θέλησή της σε έναν τρόπο ζωής που μου προσφέρει ικανοποίηση και ηδονή, χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνομαι και να ξενογαμώ. Δε χρειάζεται καν να την "εξαγοράζω" με διακοπές, φιλοξενίες σε rooms to let και τραπεζώματα όπως κάνεις εσύ μπας και καταφέρεις να γαμήσεις. Αν λάβουμε υπόψη ότι σε πέταξαν κλωτσηδόν από το στρατό, προφανώς ως ανίκανο και ότι πας καρφί για μαλάκας της χρονιάς, το να έχεις εσύ άποψη για το ποιός μπορεί να μιλάει για ευτελισμό είναι το ανέκδοτο. Αλλά επειδή δεν είμαι πουλί και δεν έχω την όρεξή του, εγώ βαριέμαι να μπω σε ανάλογο διάλογο. Τραγούδα όσο θες....

πρωτον και βασικον ουτε εχω ιδεα για το τι γευση εχουν τα σκατα
αλλα ειναι ανωμαλος οποιος τα τρωει

περιμενω κοπρολαγνους να σκισουν τα στρινγκακια τους τωρα

Α!
και υποθετω οταν σε ρωτανε πως περασες το σκ λες υπεροχα, πηγα με την ''γκομενα'' μου στο νιρβανα και την εσκισαν τρεις

της εκαναν το κωλοτρυπιδι διφραγκο και το πρωι μου γεμισε το σεντονι σκατο και μισο λιτρο σπερμα απο κατι χοντρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom