Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Ξέρει κανείς γιατί ξαφνίστηκαν οι ποδηλάτες; Δεν υπάρχουν ούτε στην Αρεοπαγίτου.
Λέτε μην ξανά εμφανιστούν τώρα με την αλλαγή της κυβέρνησης;
:zombie: :zombie:

Τους εκλεψαν τα ποδηλατα τυπε  :vomit:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μπα κυκλοφορούν Incognito με εκείνα τα παλιο πατίνια!
:zombie:

Brutalizer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τέλος το τρεντ με τα ποδήλατα,τώρα πλέον μονο πατίνι παιδιά

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Βανάκια θα έχουν τώρα.
Επανεκκίνηση σε ασφάλεια: Νέα ομάδα «άμεσης επέμβασης» με κομάντο σε βαν
Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

Σε δυναμικές κινήσεις για την… ολική επαναφορά στην ασφάλεια προχωρά η κυβέρνηση.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας ομάδα επίλεκτων αστυνομικών, με βαρύ οπλισμό, στο κέντρο της πρωτεύουσας, με στόχο την αποτροπή, την άμεση επέμβαση, όπου χρειάζεται, και την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας στου πολίτες.

Η νέα ομάδα δημιουργήθηκε στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών, που έχουν ενισχυμένη αστυνομική παρουσία σε περιοχές ιδιαίτερης τουριστικής βαρύτητας.

Θα έχει εμφανή παρουσία σε τουριστικά σημεία της Αθήνας και θα αποτελείται από ομάδες των πέντε «κομάντο» σε –συνολικά- τέσσερα βαν. Οι ομάδες αυτές δε θα είναι σταθερές αλλά θα αλλάζουν σημεία ανά περίοδο κάποιων ωρών.

Θα στελεχωθεί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ), οι οποίοι θα έχουν υποπολυβόλο, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, θα φορούν στολές μαύρου χρώματος και θα φέρουν φορητό ασύρματο, κράνη και ασπίδες.

Η εντολή της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η νέα αυτή ομάδα να έχει δυναμική παρουσία, «ώστε να υπάρχει πρόληψη και αποτροπή επιθέσεων».

Η νέα ομάδα εντάσσεται στο νέο σχέδιο της κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου για την άμεση επιστροφή των αστυνομικών στους δρόμους και τις γειτονιές, με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Βανάκια θα έχουν τώρα.
Επανεκκίνηση σε ασφάλεια: Νέα ομάδα «άμεσης επέμβασης» με κομάντο σε βαν
Ο Μιχάλης Καραμαλάκης είναι ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας

Σε δυναμικές κινήσεις για την… ολική επαναφορά στην ασφάλεια προχωρά η κυβέρνηση.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας ομάδα επίλεκτων αστυνομικών, με βαρύ οπλισμό, στο κέντρο της πρωτεύουσας, με στόχο την αποτροπή, την άμεση επέμβαση, όπου χρειάζεται, και την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας στου πολίτες.

Η νέα ομάδα δημιουργήθηκε στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών, που έχουν ενισχυμένη αστυνομική παρουσία σε περιοχές ιδιαίτερης τουριστικής βαρύτητας.

Θα έχει εμφανή παρουσία σε τουριστικά σημεία της Αθήνας και θα αποτελείται από ομάδες των πέντε «κομάντο» σε –συνολικά- τέσσερα βαν. Οι ομάδες αυτές δε θα είναι σταθερές αλλά θα αλλάζουν σημεία ανά περίοδο κάποιων ωρών.

Θα στελεχωθεί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ), οι οποίοι θα έχουν υποπολυβόλο, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, θα φορούν στολές μαύρου χρώματος και θα φέρουν φορητό ασύρματο, κράνη και ασπίδες.

Η εντολή της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η νέα αυτή ομάδα να έχει δυναμική παρουσία, «ώστε να υπάρχει πρόληψη και αποτροπή επιθέσεων».

Η νέα ομάδα εντάσσεται στο νέο σχέδιο της κυβέρνησης και της ηγεσίας του υπουργείου για την άμεση επιστροφή των αστυνομικών στους δρόμους και τις γειτονιές, με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας.
:rockon:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ

Θύμα βίαης oμοφοβικής επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ έπεσε εχθές το βράδυ ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού avmag, την ώρα που περπατούσε με τον σύντροφό του, Δημήτρη, κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο.

Βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ | in.gr

30 Αυγούστου 2019, 15:53

Θύμα βίαης oμοφοβικής επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ έπεσε εχθές το βράδυ ο Νίκος Σοφιανός, ένας από τους ιδιοκτήτες του περιοδικού avmag, την ώρα που περπατούσε με τον σύντροφό του, Δημήτρη, κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία: «Περπατούσαμε εχθές το βράδυ με τον συντροφό μου προς τα Εξάρχεια. Γύρω στις 11.30 περάσαμε από την οδό Βασιλέως Ηρακλείου, πιασμένοι χέρι χέρι. Εκεί, στα πλαϊνά της εισόδου του αρχαιολογικού μουσείου ήταν σταθμευμένη μια κλούβα των ΜΑΤ, με δύο φρουρούς που κάθονταν απ΄έξω. Εμείς ενώ προχωρούσαμε πιασμένοι χέρι χέρι, ακούσαμε κάποια στιγμή έναν απ΄αυτούς να λέει: «Κοίτα, τώρα περνούν κάτι παλικάρια, άλλο πράγμα». Προσπερνώντας τους, ακούσαμε πάλι τον ίδιο αστυνομικό να λέει ειρωνικά: «Άντρακλες σκέτοι».

»Εκείνη τη στιγμή, γυρνάω και τον ρωτάω: «Συγγνώμη, σ΄εμάς αναφέρεστε;». Εκείνος με τσαμπουκά μου απαντά «ναι ρε, υπάρχει κάποιο πρόβλημα». «Αν αναφέρεστε σ΄εμάς, μάλλον υπάρχει», του απαντώ εγώ κι εκείνος εντελώς ξαφνικά μου ρίχνει μια κουτουλιά. Από το χτύπημα το κεφάλι μου έγειρε χτυπώντας με δύναμη τη μύτη του συντρόφου μου, που καθόταν πίσω μου.

»Στη συνέχεια, αφού μας δήλωσε ότι δεν του αρέσουν οι φάτσες μας, μας είπε να τσακιστούμε να φύγουμε από εκεί. Το επανέλαβε κι ο 2ος αστυνομικός, ο οποίος άπλωσε το πόδι του μπροστά μου για να μου βάλει τρικλοποδιά. Ευτυχώς με κράτησε ο συντροφός μου και δεν έπεσα. Περπατήσαμε γρήγορα μακριά τους σε κατάσταση ΣΟΚ. Λίγο αργότερα, έχοντας βρει κάπως την ψυχραιμία μας, πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία για να καταγγείλουμε το περιστατικό.
«Δεν θα τους περάσει…»

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ηλεκτρονικού περιοδικού, και οι δύο βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες για να αναγνωριστούν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί. Και οι δύο, παρά το σοκ, δηλώνουν αποφασισμένοι και ζητούν την τιμωρία των αστυνομικών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σοφιανός: «Ενάμιση χρόνο που κυκλοφορώ με τον σύντροφό μου δεν έχω δεχθεί το παραμικρό σχόλιο από κανέναν. Και δέχθηκα τώρα από αστυνομικούς. Φαίνεται πως αυτοί είναι τελικά που ακούν τις προτροπές μίσους του Αμβρόσιου για να μας μαυρίσουν. Είναι απίστευτο να κινδυνεύουμε απ΄αυτούς που είναι εκεί έξω για να μας προστατεύουν. Είναι απίστευτο που στην Ελλάδα του 2019 δεχόμαστε επίθεση από την αστυνομία επειδή απλά κυκλοφορούμε με τον/ην σύντροφό μας, που βιώνουμε βία επειδή είμαστε ΛΟΑΤΚΙ+, πρόσφυγες ή οτιδήποτε δεν αναγνωρίζεται ως κανονικότητα».

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
attention πουστης που βγαζει ιστοριες απο το τρυπιοκωλι του
ο φαν πουστεν γραφει καλυτερες με παρτουζες

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

α ξεχασα μιλαει το υποδειγμα αρρενωποτητας...
ναι! μα βεβαια ΚΑΙ ΜΟΝΟ που εχει τετοια φωτο για αβαταρ, τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?!

προφανως τρυπιοκωλι ονομαζεις το in.gr...

θα παρεις θεση επι του θεματος, ή ως συνηθως θα κανεις προσπαθεις -επιτυχείς αποδεδειγμένα- να δείξεις ποσο μαλακας* και κομπλεξικος εισαι?

*: παραπεμπω στην εξαιρετικα υψηλη βαθμολογια σου στον αντιστοιχο διαγωνισμο 2019

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Τραχανοπλαγιαδες υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα ετσι κ αλλιως.Εκτος ισως των πυροσβεστων.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

α ξεχασα μιλαει το υποδειγμα αρρενωποτητας...
ναι! μα βεβαια ΚΑΙ ΜΟΝΟ που εχει τετοια φωτο για αβαταρ, τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?!

προφανως τρυπιοκωλι ονομαζεις το in.gr...

θα παρεις θεση επι του θεματος, ή ως συνηθως θα κανεις προσπαθεις -επιτυχείς αποδεδειγμένα- να δείξεις ποσο μαλακας* και κομπλεξικος εισαι?

*: παραπεμπω στην εξαιρετικα υψηλη βαθμολογια σου στον αντιστοιχο διαγωνισμο 2019

ποσο ΧΑΖΟΣ πρεπει να εισαι για να πιστεψεις οτι αστυνομικοι εν ωρα υπηρεσιας και μεσα στον δρομο εδειραν δυο πουστηδες...γιατι ετσι

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αν είναι αληθινό το γεγονός σίγουρα αξίζει επιτόπου ξύλωμα στους μπάτσους... αλλά δεν μου κάνει και τόσο αλήθεια, ειδικά αν μιλάμε για θύμα ιδιοκτήτη περιοδικού η σαιτ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ

Βίαιη ομοφοβική επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ | in.gr

30 Αυγούστου 2019, 15:53

Σύμφωνα με την καταγγελία: «Περπατούσαμε εχθές το βράδυ με τον συντροφό μου προς τα Εξάρχεια. Γύρω στις 11.30 περάσαμε από την οδό Βασιλέως Ηρακλείου, πιασμένοι χέρι χέρι. Εκεί, στα πλαϊνά της εισόδου του αρχαιολογικού μουσείου ήταν σταθμευμένη μια κλούβα των ΜΑΤ, με δύο φρουρούς που κάθονταν απ΄έξω. Εμείς ενώ προχωρούσαμε πιασμένοι χέρι χέρι, ακούσαμε κάποια στιγμή έναν απ΄αυτούς να λέει: «Κοίτα, τώρα περνούν κάτι παλικάρια, άλλο πράγμα». Προσπερνώντας τους, ακούσαμε πάλι τον ίδιο αστυνομικό να λέει ειρωνικά: «Άντρακλες σκέτοι».

»Εκείνη τη στιγμή, γυρνάω και τον ρωτάω: «Συγγνώμη, σ΄εμάς αναφέρεστε;». Εκείνος με τσαμπουκά μου απαντά «ναι ρε, υπάρχει κάποιο πρόβλημα». «Αν αναφέρεστε σ΄εμάς, μάλλον υπάρχει», του απαντώ εγώ κι εκείνος εντελώς ξαφνικά μου ρίχνει μια κουτουλιά. Από το χτύπημα το κεφάλι μου έγειρε χτυπώντας με δύναμη τη μύτη του συντρόφου μου, που καθόταν πίσω μου.

»Στη συνέχεια, αφού μας δήλωσε ότι δεν του αρέσουν οι φάτσες μας, μας είπε να τσακιστούμε να φύγουμε από εκεί. Το επανέλαβε κι ο 2ος αστυνομικός, ο οποίος άπλωσε το πόδι του μπροστά μου για να μου βάλει τρικλοποδιά. Ευτυχώς με κράτησε ο συντροφός μου και δεν έπεσα. Περπατήσαμε γρήγορα μακριά τους σε κατάσταση ΣΟΚ. Λίγο αργότερα, έχοντας βρει κάπως την ψυχραιμία μας, πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία για να καταγγείλουμε το περιστατικό.
«Δεν θα τους περάσει…»

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ηλεκτρονικού περιοδικού, και οι δύο βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες για να αναγνωριστούν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί. Και οι δύο, παρά το σοκ, δηλώνουν αποφασισμένοι και ζητούν την τιμωρία των αστυνομικών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σοφιανός: «Ενάμιση χρόνο που κυκλοφορώ με τον σύντροφό μου δεν έχω δεχθεί το παραμικρό σχόλιο από κανέναν. Και δέχθηκα τώρα από αστυνομικούς. Φαίνεται πως αυτοί είναι τελικά που ακούν τις προτροπές μίσους του Αμβρόσιου για να μας μαυρίσουν. Είναι απίστευτο να κινδυνεύουμε απ΄αυτούς που είναι εκεί έξω για να μας προστατεύουν. Είναι απίστευτο που στην Ελλάδα του 2019 δεχόμαστε επίθεση από την αστυνομία επειδή απλά κυκλοφορούμε με τον/ην σύντροφό μας, που βιώνουμε βία επειδή είμαστε ΛΟΑΤΚΙ+, πρόσφυγες ή οτιδήποτε δεν αναγνωρίζεται ως κανονικότητα».

καραμουφα σκηνικο λεμε... ειδικα εκει που ο αστυνοκικος εριξε κουτουλια στον αλλο τον παλιοπουστα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Aλλη μια ωδη στην μπουστιά.

Συμπερασμα: πανε κοντρα στο κατεστημενο, γινε τσεγκεβαρα, γινε μπουστης

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Aλλη μια ωδη στην μπουστιά.

Συμπερασμα: πανε κοντρα στο κατεστημενο, γινε τσεγκεβαρα, γινε μπουστης

μα ολοι οι μπουστηδες να ειναι αριστεροι ??????

πως εξηγειτε ρε τυπε...

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Εντελώς τυχαίως ο παθών δεν είναι ένας απλός πολίτης, έχει ένα περιοδικάκι για να δημοσιεύσει αυτό που έπαθε...αυτό με την κουτουλιά και τα κεφάλια μπιλιάρδο εντελώς πιστευτό  :headbang:...βάζουμε και ένα πρόσφυγες στο τέλος της δήλωσης και όλα κομπλέ...την τσιμπήσαμε τη δημοσιότητα. Μήνυση κατατέθηκε; Γιατρός τους εξέτασε; :jerking:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
"Σύμφωνα με την ανάρτηση του ηλεκτρονικού περιοδικού, και οι δύο βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες για να αναγνωριστούν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί. Και οι δύο, παρά το σοκ, δηλώνουν αποφασισμένοι και ζητούν την τιμωρία των αστυνομικών."

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τραχανοπλαγιαδες φυσικα...ζωα εντελως!

Stories