Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Εδώ το θέμα είναι η Ελληνική Αστυνομία όχι το ποιός πηδάει τη δική σας τη γκόμενα.

Θα σέβεστε.

Διότι το μεγαλείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι ασύληπτο ρε

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: πώς ανταποδίδεις εσύ ρε τις υπηρεσίες που με αυτοθυσία προσφέρει ο Έλληνας αστυνομικός;

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Πήδα κι εσύ έναν μπάτσο. Μπορείς;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Πρώτον και βασικόν δεν έχεις ιδέα τι είναι το swinging. Δεύτερον και εξίσου βασικόν δεν πάω καμία πουθενά. Έχω "γκόμενα" που την εμπνέω αρκετά, ώστε να με ακολουθήσει με τη θέλησή της σε έναν τρόπο ζωής που μου προσφέρει ικανοποίηση και ηδονή, χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνομαι και να ξενογαμώ. Δε χρειάζεται καν να την "εξαγοράζω" με διακοπές, φιλοξενίες σε rooms to let και τραπεζώματα όπως κάνεις εσύ μπας και καταφέρεις να γαμήσεις. Αν λάβουμε υπόψη ότι σε πέταξαν κλωτσηδόν από το στρατό, προφανώς ως ανίκανο και ότι πας καρφί για μαλάκας της χρονιάς, το να έχεις εσύ άποψη για το ποιός μπορεί να μιλάει για ευτελισμό είναι το ανέκδοτο. Αλλά επειδή δεν είμαι πουλί και δεν έχω την όρεξή του, εγώ βαριέμαι να μπω σε ανάλογο διάλογο. Τραγούδα όσο θες....

Όσες σάλτσες και να βάλεις, η ουσία είναι ότι σου γαμάνε τη γκόμενα μπροστά σου και την βρίσκεις και από πάνω :2funny:

Και το χειρότερο είναι ότι θες να σε πάρουμε και στα σοβαρά.
Εσένα και την άλλη την πουσταρδέλα από πάνω.

Πάντως εκεί που τρώει την κουτουλιά και το κεφάλι του παίζει μπιλιάρδο με το κεφάλι όποιου πούστη ήταν σε ακτίνα 10 μέτρων,είναι πολύ πιστευτό

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Mπα, υπάρχουν και χειρότεροι. Αυτοί που κατουράνε τη μνήμη δολοφονημένων παιδιών....

Φαντάζομαι εννοείς Φουντούλη και Καπελώνη,ε; :rolleyes:

αν είναι αλήθεια θα φανεί γιατί οι μπάτσοι που χτύπησαν τους ανθρώπους θα βγουν στα μανταλάκια για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
αν όχι είναι μούφα, και αν είναι μούφα κάτι τέτοια είναι που κάνουν τον κόσμο να τσουβαλιάζει και να αποκαλεί όλους τους gay πούστηδες...

βλέπεις gay ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις αλλά όλη η ελλάδα απλά βαράει υποκλίσεις στο όνομα του ακόμα
σε αντίθεση με τα σούργελα των gay κινημάτων-site-περιοδικών που προκαλούν μόνο εμετό.. όχι γιατί είναι gay αλλά γιατί είναι trash

και το πρόβλημα των gay είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν σιχαίνεται τους gay αλλά την trashila χωρίς περιεχόμενο..
σαν τους φιλόζωους πχ, λένε κάτι σωστό αλλά ο τσαμπουκάς που το λένε σε διαολίζει να τους βρίσεις :P

Έτσι ακριβώς

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
αν είναι αλήθεια θα φανεί γιατί οι μπάτσοι που χτύπησαν τους ανθρώπους θα βγουν στα μανταλάκια για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

αρκει να μην "κουκουλωσουν" την υποθεση εντος της υπηρεσιας.

τωρα πρπει να διεξι η νεα διοικηση του υπουργειου την θεληση της για εξοστρακισμο των φασιστοειδων της ΕΛΑΣ

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ρε εξυπνοπουλι,οταν γινεται καταγγελια για αστυνομικο γινεται ερευνα απο την υπηρεσια

ρε χαζοπουλι, οτι ΠΗΓΑΝ και ΕΚΑΝΑΝ καταγγελια δεν σου λεει τιποτα εσενα?

πιστευεις οτι ο καθενας, χωρις στοιχεια πηγαινει και καταθετει σα καλα καθουμενα εναντιον αστυνομικων

μερικοι εισαστε πολυ  :jerking: μα πολυ ομως!  :jerking: :jerking: :jerking:

Μπατσος, ε? μπατσος... ΟΚ!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
αμα εγραψε το in.gr οτι διενεργειται ερευνα σημαινει πως ο καταγγελων λεει την αληθεια :S

οχι,

αλλα μια τετοια καταγγελια δεν ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, οποτε αντιμετωπιζεται παντα -και θα επρπε- πολυ σοβαρα.

τι δεν καταλαβαινεις? οτι δεν πας στο τμημα για καφε και να καταγειλεις βαναυση και ανομη συμπεριφορα αστυνομικου?
τοσο δυσκολο σου ειναι να το καταλαβεις?

οι τυποι δεν ηταν οτι δεν ειχαν τι να κανουν...
προφανως απο την εξελιξη ΚΑΤΙ σοβαρο συνεβη
το καταγγειλανε... δεν το γραψανε μονο στο σαιτ τους

εχετε λυσσαξει εσυ & κατι φασιστοειδη μπατσονια εδω μεσα να βγαλετε τρελλο καποιον που μπαινει στην δυσκολη διαδικασια να καταγγειλει κατι τοσο σοβαρο.

τετοιες κοτες βεβαια εισαστε... οχι εξυγιανση... απολυμανση θελει η ΕΛΑΣ απο εσας.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

οχι,

αλλα μια τετοια καταγγελια δεν ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, οποτε αντιμετωπιζεται παντα -και θα επρπε- πολυ σοβαρα.

τι δεν καταλαβαινεις? οτι δεν πας στο τμημα για καφε και να καταγειλεις βαναυση και ανομη συμπεριφορα αστυνομικου?
τοσο δυσκολο σου ειναι να το καταλαβεις?

οι τυποι δεν ηταν οτι δεν ειχαν τι να κανουν...
προφανως απο την εξελιξη ΚΑΤΙ σοβαρο συνεβη
το καταγγειλανε... δεν το γραψανε μονο στο σαιτ τους

εχετε λυσσαξει εσυ & κατι φασιστοειδη μπατσονια εδω μεσα να βγαλετε τρελλο καποιον που μπαινει στην δυσκολη διαδικασια να καταγγειλει κατι τοσο σοβαρο.

τετοιες κοτες βεβαια εισαστε... οχι εξυγιανση... απολυμανση θελει η ΕΛΑΣ απο εσας.

μπορεις να καταγγειλεις ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

εδω εμπλεξαν οι αστυνομικοι για εναν πρεζακια με εητζ που τι ΑΠΙΘΑΝΟ πεθανε

αν εισαι πουστης η τριτοκοσμικος αρκει να πεις κατι και ολο το αριστεροπουσταριο ειναι πισω σου να σε στηριξει με μηνυσεις και καταγγελιες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Όσες σάλτσες και να βάλεις, η ουσία είναι ότι σου γαμάνε τη γκόμενα μπροστά σου και την βρίσκεις και από πάνω :2funny:

Και το χειρότερο είναι ότι θες να σε πάρουμε και στα σοβαρά.
Εσένα και την άλλη την πουσταρδέλα από πάνω.

Πάντως εκεί που τρώει την κουτουλιά και το κεφάλι του παίζει μπιλιάρδο με το κεφάλι όποιου πούστη ήταν σε ακτίνα 10 μέτρων,είναι πολύ πιστευτό
H αλήθεια είναι ότι όσες σάλτσες και να βάλετε εσύ και τα άλλα αυγουλάκια, βλέπω τη γκόμενά μου να πηδιέται με μια άλλη γυναίκα και μετά να γαμιούνται και οι δυό μαζί μου και η δικιά μου να τη βρίσκει κι από πάνω.
Άμα δε με πάρεις σοβαρά εσύ και κανά δυο ακόμα ναζιστάκια στο bou, μισό να ξυστώ.....

Φαντάζομαι εννοείς Φουντούλη και Καπελώνη,ε; :rolleyes:
Όπως έχω γράψει κι άλλες φορές αλλά και στον κατρουλή ομοϊδεάτη σου, εννοείται πως μιλάω και γιαυτά τα παιδιά. Ναζί πίθηκοι δολοφόνησαν το Γρηγορόπουλο και το Φύσσα, αριστεριστές πίθηκοι δολοφόνησαν το Φουντούλη και τον Καπελώνη. Ο πίθηκος παραμένει πίθηκος ανεξαρτήτως ιδεολογίας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω σε κάποιον με ψευδοιδεολογικές εμμονές. Ψιλά γράμματα για σένα θα μου πεις....

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6

αυτο ειναι η αληθεια, θα πρεπει να σταματησει καποτε εδω μεσα!
δεν μπορει καποιος που παει σε swinger clubs να εχει γνωμη για αλλα θεματα και να τονε παιρνουμε στα σοβαρα!

τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα απο τα φασιστοναυαγια της ζωης οπως ο ακαποτος...  :jerking:
Τυπε γκεισαμ εχεις δικιο, εχει γεμισει ο τοπος αριστεροφασισταρια ... τι ειναι αυτο το πραμα  :S

εσυ ποτε προλαβες και εβγαλες το συμπερασμα τι θα κανει οταν παρουσιαστει στον στρατο? [size=10pt][size=10pt]απο την συμμετοχη σου στο σαιτ με 54 μνμ[/size][/size] και ξερεις να προβλεπεις το μελλον για εναν εντελως αγνωστο σου? Η ΜΗΠΩΣ αυτο το εβγαλε η κουτρα σου και το πετας σαν δεδομενο?
Τυπε γκεισαμ ζητω την αδεια σου για να σχολιασω εγω με τα 60 μηνυματα!  :shit: παρακαλουνται οι συμφορουμιτες να ζητησουν αμεσως συγνωμη απ τον γκεισαμ που σπιλωνουν τα φιλαρακια του  :gay: και να δεχτουν οτι ειναι οπως τα λεει το in.gr διαφορετικα κρεμασμα απ το ενα ποδι στην πλατεια και  :s&m_1: :S

Παρεμπιπτοντως η πηγη της ειδησης δεν ειναι το in.gr οπως ωρυετε και χτυπιεται ο χαζουλιακας αλλα το avmag.gr ενα ακομα σοβαροτατο σαι ενημερωσης και προπαγαν.... εχμμ ψυχαγωγιας :think:  :jerking2:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
H αλήθεια είναι ότι όσες σάλτσες και να βάλετε εσύ και τα άλλα αυγουλάκια, βλέπω τη γκόμενά μου να πηδιέται με μια άλλη γυναίκα και μετά να γαμιούνται και οι δυό μαζί μου και η δικιά μου να τη βρίσκει κι από πάνω.

πωπω τυπε εισαι γαματος
σου φερνουν κεραταδες τις γυναικες τους να κανουν πλακομουνι με την δικια σου και μετα τις παρτουζωνεις και οι συνοδοι τους μενουν στο ματι

πες μας τωρα τι γευση εχουν τα χυσια του kostakis27?

υποθετω οτι την φιλας τρυφερα αφου τελειωσουν μαζι της με το ξεκωλιασμα και το μπουκακε

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πωπω τυπε εισαι γαματος
σου φερνουν κεραταδες τις γυναικες τους να κανουν πλακομουνι με την δικια σου και μετα τις παρτουζωνεις και οι συνοδοι τους μενουν στο ματι

πες μας τωρα τι γευση εχουν τα χυσια του kostakis27?

υποθετω οτι την φιλας τρυφερα αφου τελειωσουν μαζι της με το ξεκωλιασμα και το μπουκακε
Eσένα γιατί σε σούταραν από το στρατό θα μας πεις; Είχαμε έναν πιτσιρικά στο θάλαμο που κατουριόταν και έκλαιγε στον ύπνο του και ζητούσε τη μαμά του. Ώσπου ο διοικητής τη φώναξε και τον έστειλε για Ι5. Δεν πιστεύω να ήσουν εσύ;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Eσένα γιατί σε σούταραν από το στρατό θα μας πεις; Είχαμε έναν πιτσιρικά στο θάλαμο που κατουριόταν και έκλαιγε στον ύπνο του και ζητούσε τη μαμά του. Ώσπου ο διοικητής τη φώναξε και τον έστειλε για Ι5. Δεν πιστεύω να ήσουν εσύ;

εγω παραιτηθηκα γιατι στον ιδιωτικο τομεα παιρνω πολλαπλασια και εχω commuting roster με αποτελεσμα να περναω περισσοτερο καιρο στον τοπο μου

περισσοτερα λεφτα+περισσοτερος χρονος θεσσαλονικη
α, και εχω δει σχεδον ολο τον κοσμο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τόσο ανίκανος που σε πληρώσαν κι από πάνω αρκεί να αδειάσεις τη θέση; Ήρωας πρέπει να ήταν ο διοικητής σου.....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τόσο ανίκανος που σε πληρώσαν κι από πάνω αρκεί να αδειάσεις τη θέση; Ήρωας πρέπει να ήταν ο διοικητής σου.....

αν και ρωτησα πρωτος δεχτηκα να σου λυσω τις αποριες

πες μας τωρα τι γευση εχουν τα χυσια του kostakis27
ισχυριζεται πως ειναι ρομαντικο αγορι, οταν την γλυφομουνιαζεις θα τρως και τα παιδακια του kostakis

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
το να πηγαινεις την γυναικα σου να στην γαμησουν ισως να ειναι και χειροτερο απο το να εισαι πουστης
Ρε Μητσο μπορει η γυναικα του να ειναι κανα μπαζο 150kg και να συμφωνει και το παει με την προοπτικη μπας και γαμησει κανα καλο μουνι η το αναποδο (πιο πιθανο ασχετα τι μας λεει :2funny: ) να τον γαμησουν - στραποναρουν κιολας,ο καθενας με τα γουστα του και τις επιλογες του αρκει να μην προκαλει επιβαλλοντας την αποψη του σε αλλους που εχουν αλλη γνωμη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom