Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν τα πιάνεις κιόλας..

λόγω ειδικότητος σου φαντάζομαι ότι έχεις γνώση για την παρασκευή ΑΝΦΟ..

πιστεύω κατά την παρασκευήν του περιεχομένου να επιδείξεις την ίδιαν δεινότητα με τον Μαζοκόπο...

Επισκέπτης
να γελοιοποιηθεις τωρα ψαχνεις με τετοια δηλωση?
οχι 20, και 2 χρονια μονο να οδηγαει καποιος μηχανη αμεσως καταλαβαινει πως το πετυχε. κατεβασε γρηγορα 2 και παραπανω ταχυτητες και μπλοκαρε η ροδα και διπλωσε. ή απλως φρεναρε παραπανω το ποδοφρενο και μπλοκαρε.
Δεν με καταλαβεις,ο τροπος ειναι γνωστος,το ερωτημα ειναι οτι πως μπορει ενας βλακας να πεσει στη ευθεια.
ΥΓ Να τους βαλουν μονοδρομο συμπλεκτη να μην πεφτουν τα παλικαρια ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μπα? Ξέρουμε και ειδικότητες??  :2funny: :2funny:

και για να ολοκληρώσω την σκέψιν μου πιστεύω κατά την διάρκεια της παρασκευής του περιεχομένου να επιδείξετε την ίδιαν δεινότητα με τον Μαζοκόπον...

Επισκέπτης
Μου κοψανε προστιμο για ασφαλεια στο nissan 500 ευρω στη διαδρομη Πατρα - Πυργος. Που να σαπισουν τα κοκκαλα τους των γαμιολιδων.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μου κοψανε προστιμο για ασφαλεια στο nissan 500 ευρω στη διαδρομη Πατρα - Πυργος. Που να σαπισουν τα κοκκαλα τους των γαμιολιδων.

ανασφάλιστο το είχες ρεεεεεεεεεεεεεεεε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αυτα τα προστιμα να πανε και 1000αρικο πρεπει. να μη διανοειται κανεις ανασφαλιστος.

Επισκέπτης
ανασφάλιστο το είχες ρεεεεεεεεεεεεεεεε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Απο τον Ιουλιο του 2011.
Η ασφαλιστικη μου καθυστερουσε κατι λεφτα για ενα τρακαρισμα που δεν εφταιγα και απο πεισμα δεν το ασφαλισα. μετα οταν μου δωσαν τα λεφτα το ξεχναγα ή δεν ειχα λεφτα για να βγαλω ασφαλεια, ασε που εδω που μενω αλλα και στην πολη δε με σταματαγαν λογο γνωριμιων. Αλλα σημερα με γαμησανε.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Aνασφαλιστος=αυτοφωρο

Μονο το διπλωμα μου πηραν. Κατι λεγαν για πινακιδες, αλλα επειδη εβρεχε μαλλον βαριοντουσαν να τις βγαλουν και τις αφησαν.
Φτηνα τη γλυτωσα αφου δεν εχω περασει ουτε ΚΤΕΟ.
Θα παω με το αφεντικο σε ψαροταβερνα (κερναει) να φαμε μελανουρια αποψε, να πανε τα φαρμακια κατω.

Επισκέπτης
Μονο το διπλωμα μου πηραν. Κατι λεγαν για πινακιδες, αλλα επειδη εβρεχε μαλλον βαριοντουσαν να τις βγαλουν και τις αφησαν.
Φτηνα τη γλυτωσα αφου δεν εχω περασει ουτε ΚΤΕΟ.
Θα παω με το αφεντικο σε ψαροταβερνα (κερναει) να φαμε μελανουρια αποψε, να πανε τα φαρμακια κατω.
Αγροτικο το Nissan και κατεβαινες Πυργο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απο τον Ιουλιο του 2011.
Η ασφαλιστικη μου καθυστερουσε κατι λεφτα για ενα τρακαρισμα που δεν εφταιγα και απο πεισμα δεν το ασφαλισα. μετα οταν μου δωσαν τα λεφτα το ξεχναγα ή δεν ειχα λεφτα για να βγαλω ασφαλεια, ασε που εδω που μενω αλλα και στην πολη δε με σταματαγαν λογο γνωριμιων. Αλλα σημερα με γαμησανε.

αν τρακαρεις κανα κακομοιρη ομως ποιος θα τον αποζημιωσει που εισαι ξεβρακωτη φανελα

Επισκέπτης
Αγροτικο το Nissan και κατεβαινες Πυργο?

Γενικα δεν κυκλοφορω εκτος περιοχης μου με τον αγροτη, αλλα σημερα ηταν αναγκη. Δεν ειμαι και της κλαψας και του παρακαλετου και τον "ειπια".
Υγεια παν΄απο ολα και να εχουμε να τρωμε και να πινουμε.

Επισκέπτης
Γενικα δεν κυκλοφορω εκτος περιοχης μου με τον αγροτη, αλλα σημερα ηταν αναγκη. Δεν ειμαι και της κλαψας και του παρακαλετου και τον "ειπια".
Υγεια παν΄απο ολα και να εχουμε να τρωμε και να πινουμε.
Στα αρχιδια σου,πιες και μια αμστελ παραπανω

Επισκέπτης
τα πηρανε στο κατοπι για χαβαλε η για μαγκια ....σιγουρα με την κλωτσια στη μηχανη τους δεν περιμεναν να τα στειλουν αδιαβαστα και τωρα που ειδαν τι προκαλεσαν πουλανε τρελιτσα "κυνηγουσαμε υποπτους χωρις πινακιδες" και ετσι! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ,ΦΤΑΙΜΕ!ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΥΤΟ!

Δηλαδή υποστηρίζετε ότι είναι αποδεκτό ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ;;;

Είστε και υπέρ των όπλων ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΩΝ ;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom