Σαλμονελα στα στομαχια τους λαδια στον διαβα τους
.......
Σαλμονελα στα στομαχια τους λαδια στον διαβα τους
ναι γιατι πως αλλιως θα νομιμοποιηθεις εσυ που μιλας για φονους κ μαλακιες που θες να διαπραξεις και να κανεις την πιατσα σου οπως λες εδω κ καιρο οι ολοι νομιμοιΔηλαδή υποστηρίζετε ότι είναι αποδεκτό ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ;;;
Είστε και υπέρ των όπλων ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΩΝ ;;;;;;;;
Το βασικο ειναι ο μαρτυρας να παει στο δικαστηριο να καταθεσει γιατι πολλοι "λυγιζουν" και δεν πανε,πριν καμια 8αρα χρονια χαθηκε ετσι γνωστος μου απ την Αργυρουπολη,ειχαν βγει παρεα ζευγαρια και μια κοπελα απ την παρεα χτυπησε στο νυχτερινο μαγαζι που διασκεδαζαν,ανεβηκαν στα μηχανακια να την πανε στο Γεννηματα που εφημερευε,στη Χαρ.Τρικουπη τους ειδαν μπατσονια να τρεχουν με τα μηχανακια,νομιζαν οτι κατι υποπτο γινοταν,τους πηραν στο κυνηγι,κλωτσησαν το μηχανακι με το ενα ζευγαρι πανω και σκοτωθηκε το αγορι και το κοριτσι εντατικη 3 μηνες με πολλα προβληματα υγειας εφ ορου ζωης.οι γονεις το κυνηγησαν το θεμα με δικαστηρια αλλα τα μπατσονια την γλυτωσαν,η ιστορια ειναι γνωστη σε ατομα της περιοχης και ειδικα βαζελους,καπακι γιναν τα μεγαλα επεισοδια με τους μπατσους στο ντερμπι Παο-οσφπ στη Λεοφωρο για αντιποινα.
Σιγα μην σου δωσω αναφορα ποιους ξερω και ποιους δεν ξερω,αυτα τα μπατσιστικα αλλου,αλλα για πες ειναι μουφα η ιστορια??όπα !!! νάτοι και οι κοινοί γνωστοί ...
μπορείς να μου πεις τα αρχικά μόνο του παιδιού που σκοτώθηκε? και αν γίνεται και του αδερφού του (δεν γίνεται να ξέρεις τον έναν και να μην ξέρεις και τον άλλον).
για να βεβαιωθώ ότι δε λες μουφιές ...
Σιγα μην σου δωσω αναφορα ποιους ξερω και ποιους δεν ξερω,αυτα τα μπατσιστικα αλλου,αλλα για πες ειναι μουφα η ιστορια??
ρε φιλαράκι σόρρυ αλλά 31 δεν είσαι?Με 4 Φραπογαλα και 3 Φρεντο την ημερα εχουν καπως τσιτομενα νευρα τα παλικαρια
edit Οδηγαω 20 χρονια μηχανη αυτη τη μαλακια οσες φορες και να δω το βιντεο δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να την πετυχει
Ok εκανες log out και ξανα γραφεις,μαλακιες δεν γραφω,οσοι τιτανες εισαγγελεις προσπαθησαν να μου την πουν σε οτι εχω γραψει την πατησαν,γραφω οτι ξερω και δεν γκουγκλαρω,επειδη ημουν της περιοχης (οχι Αργυρουπολη πιο διπλα) ξερω αρκετα ατομα απο εκει,ξερω για το ντου στον συνδεσμο του ΠΑΟ οταν ηταν ακομα στη Βουλιαγμενης και για τις καμερες,ξερω ποιοι απο την Αργυρουπολη χασαν τα μηχανακια τους στην Ηλιουπολη και αλλα πολλα.αναφορά έδωσες από μόνος σου ότι ξέρεις τον "τάδε".
Το σκηνικό είναι σχετικά γνωστό, αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν όντως τον ήξερες ή λες μουφιές (το πιο πιθανό)
έλα ρε σοβαρά??? το ότι το παιδί το έλεγαν Νίκο το ξέρει και η κουτσή μαρία. Του έχουν φτιάξει και 2 πανό στη 13 αυτό που φαίνεται στο λινκOk εκανες log out και ξανα γραφεις,μαλακιες δεν γραφω,οσοι τιτανες εισαγγελεις προσπαθησαν να μου την πουν σε οτι εχω γραψει την πατησαν,γραφω οτι ξερω και δεν γκουγκλαρω,επειδη ημουν της περιοχης (οχι Αργυρουπολη πιο διπλα) ξερω αρκετα ατομα απο εκει,ξερω για το ντου στον συνδεσμο του ΠΑΟ οταν ηταν ακομα στη Βουλιαγμενης και για τις καμερες,ξερω ποιοι απο την Αργυρουπολη χασαν τα μηχανακια τους στην Ηλιουπολη και αλλα πολλα.
Το μικρο οναμα του παιδιου αρχιζει απο Ν.,τελευταια φορα που δινω εξηγησεις τι ξερω και τι οχι,ειδικα σε εσενα ;)
μαλακιες δεν γραφω,οσοι τιτανες εισαγγελεις προσπαθησαν να μου την πουν σε οτι εχω γραψει την πατησαν
στα αρχιδια μας ο παοκ,στην κατερινη μονο μουναρες εχει.Ασχετο, αλλα δεν νομιζω να εχουν οι βαζελοι συνδεσμο στην κατερινη, και το μπλοκ λογικα θα το εκαναν απο αλλου. οι γνωστοι βαζελοι με την προπαγανδα τους, ειναι παντου αλλα και πουθενα οταν τους ψαχνεις. Στην κατερινη μονο ΠΑΟΚ
Ωπ ξελογκαρες και μπηκες με το κανονικο νικ?εισαι μικρουλης φανταζομαι. εχεις πει ενα τσουβαλι μαλακιες μεχρι τωρα αν δε το καταλαβες ;)
Ρε γαμησέ τους,με τόσα φασισταριά εδω μέσα,οι ασφαλίτες θα λείπανε;Ωπ ξελογκαρες και μπηκες με το κανονικο νικ?
Παπατζες δεν γραφω,εσυ γραφεις?
Και στην ιστορια με τον ιπποδρομο που ειχα πει πηγες να με βγαλεις φιδι αλλα την πατησες ;)
Α, γιαυτο εχουν τετοια αγαπη με τους μπατσους? Εγω νομιζα οτι απλα ειναι γκομενοι τους.Ρε γαμησέ τους,με τόσα φασισταριά εδω μέσα,οι ασφαλίτες θα λείπανε;