Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή υποστηρίζετε ότι είναι αποδεκτό ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ;;;

Είστε και υπέρ των όπλων ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΩΝ ;;;;;;;;
ναι γιατι πως αλλιως θα νομιμοποιηθεις εσυ που μιλας για φονους κ μαλακιες που θες να διαπραξεις και να κανεις την πιατσα σου οπως λες εδω κ καιρο οι ολοι νομιμοι
ΛΑΚΕΡΔΑΣ33:ζω γιατι νυχτες που θα βγω με αυτο εδω
4992092905_fc6c253c63.jpg

στα εξαρχεια να με γαμησουν παρεα με το πτωμα του φυρερ ακομα κ οι πακιστανοι που πουλανε τσιγαρα στα ζακια
καληνυχτα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να βρεθούν στις 11 το πρωί οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συνελήφθησαν για τη μοιραία καταδίωξη που κόστισε τον βαρύ τραυματισμό δυο εφήβων το βράδυ της Τετάρτης στην παραλιακή λεωφόρο.
Οι δυο αστυνομικοί, σύμφωνα με το prismanews.gr, προσήχθησαν στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για μη σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη σε βαθμό πλημμελήματος.
Στο δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς συνάδελφοι και φίλοι των δυο αστυνομικών σε ένδειξη συμπαράστασης, με την υπόθεση να έχει προκαλέσει αναβρασμό τους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. και το Αρχηγείο να έχει διατάξει ήδη την διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Στο μεταξύ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία και να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.
Ήδη οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της παραλιακής σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν στοιχεία για τη μοιραία καταδίωξη.
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της την μαρτυρία μιας νεαρής κοπέλας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού και η οποία υποστήριξε ότι είδε τον συνοδηγό αστυνομικό να κλωτσά το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί.
Παράλληλα η αστυνομία καλεί όποιον ήταν παρών στο περιστατικό να καταθέσει τη μαρτυρία του προκειμένου να φωτιστούν οι πτυχές της υπόθεσης.
Νέα μαρτυρία 23χρονου
Την ίδια στιγμή, το απόγευμα της Πέμπτης εμφανίστηκε στο νοσοκομείο στη μητέρα του ενός αγοριού ο 23χρονος Γ.Α. από τις Δαφνές.
Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε στο σημείο του τροχαίου στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου το βράδυ της Τετάρτης.
"Βρισκόμουν εκεί απέναντι όταν άκουσα ένα δυνατό θόρυβο. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα το μηχανάκι του Σπύρου πεσμένο από κάτω...
Τα παιδιά ήταν πεσμένα λίγο πιο πέρα, σε μία απόσταση 3 περίπου μέτρων μεταξύ τους. Ο Σπύρος ήταν πεσμένος ανάσκελα και σπαρταρούσε ενώ ο Γιώργος ήταν μπρούμυτα και δεν κουνιότανε καθόλου.
Η αστυνομία δε μας άφησε καθόλου να πλησιάσουμε. Στην αρχή ήταν 5 -6 αστυνομικοί αλλά μετά ήρθαν πολλοί. Περιπολικά, μηχανές ...χαμός.
Πλησίασα το μηχανάκι και μία αστυνομικός δε με άφησε. Κρατούσε κάτι χαρτιά και με ρώτησε αν γνωρίζω την πινακίδα. Η πινακίδα ήταν βιδωμένη πάνω στο φτερό της μηχανής. Της είπα ναι.. είναι της μηχανής του Σπύρου", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η συγκλονιστική περιγραφή του 23χρονου ωστόσο φαίνεται να ανατρέπει κάποια δεδομένα όπως αυτό που λέει ότι το μηχανάκι δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, κάτι που λέει και ο πατέρας του 19χρονου αγοριού από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε ότι το αγόρι του χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος αυτόπτης μάρτυρας πάντως φαίνεται ότι ήταν αυτός που ενημέρωσε την αδερφή του 19χρονου τραυματία και τον πατέρα του που έτρεξαν στο σημείο του τροχαίου.

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Το βασικο ειναι ο μαρτυρας να παει στο δικαστηριο να καταθεσει γιατι πολλοι "λυγιζουν" και δεν πανε,πριν καμια 8αρα χρονια χαθηκε ετσι γνωστος μου απ την Αργυρουπολη,ειχαν βγει παρεα ζευγαρια και μια κοπελα απ την παρεα χτυπησε στο νυχτερινο μαγαζι που διασκεδαζαν,ανεβηκαν στα μηχανακια να την πανε στο Γεννηματα που εφημερευε,στη Χαρ.Τρικουπη τους ειδαν μπατσονια να τρεχουν με τα μηχανακια,νομιζαν οτι κατι υποπτο γινοταν,τους πηραν στο κυνηγι,κλωτσησαν το μηχανακι με το ενα ζευγαρι πανω και σκοτωθηκε το αγορι και το κοριτσι εντατικη 3 μηνες με πολλα προβληματα υγειας εφ ορου ζωης.οι γονεις το κυνηγησαν το θεμα με δικαστηρια αλλα τα μπατσονια την γλυτωσαν,η ιστορια ειναι γνωστη σε ατομα της περιοχης και ειδικα βαζελους,καπακι γιναν τα μεγαλα επεισοδια με τους μπατσους στο ντερμπι Παο-οσφπ στη Λεοφωρο για αντιποινα.

όπα !!! νάτοι και οι κοινοί γνωστοί ...

μπορείς να μου πεις τα αρχικά μόνο του παιδιού που σκοτώθηκε? και αν γίνεται και του αδερφού του (δεν γίνεται να ξέρεις τον έναν και να μην ξέρεις και τον άλλον).

για να βεβαιωθώ ότι δε λες μουφιές ...

Επισκέπτης
όπα !!! νάτοι και οι κοινοί γνωστοί ...

μπορείς να μου πεις τα αρχικά μόνο του παιδιού που σκοτώθηκε? και αν γίνεται και του αδερφού του (δεν γίνεται να ξέρεις τον έναν και να μην ξέρεις και τον άλλον).

για να βεβαιωθώ ότι δε λες μουφιές ...
Σιγα μην σου δωσω αναφορα ποιους ξερω και ποιους δεν ξερω,αυτα τα μπατσιστικα αλλου,αλλα για πες ειναι μουφα η ιστορια??

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα μην σου δωσω αναφορα ποιους ξερω και ποιους δεν ξερω,αυτα τα μπατσιστικα αλλου,αλλα για πες ειναι μουφα η ιστορια??

αναφορά έδωσες από μόνος σου ότι ξέρεις τον "τάδε".

Το σκηνικό είναι σχετικά γνωστό, αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν όντως τον ήξερες ή λες μουφιές (το πιο πιθανό)

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Με 4 Φραπογαλα και 3 Φρεντο την ημερα εχουν καπως τσιτομενα νευρα τα παλικαρια :2funny: :2funny:

edit Οδηγαω 20 χρονια μηχανη αυτη τη μαλακια οσες φορες και να δω το βιντεο δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να την πετυχει :2funny:
ρε φιλαράκι σόρρυ αλλά 31 δεν είσαι?

τι 20 χρόνια οδηγείς ??

Συνυπολογίζεις και όταν οδήγαγες τέτοιο?
URL]]

Επισκέπτης
αναφορά έδωσες από μόνος σου ότι ξέρεις τον "τάδε".

Το σκηνικό είναι σχετικά γνωστό, αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν όντως τον ήξερες ή λες μουφιές (το πιο πιθανό)
Ok εκανες log out και ξανα γραφεις,μαλακιες δεν γραφω,οσοι τιτανες εισαγγελεις προσπαθησαν να μου την πουν σε οτι εχω γραψει την πατησαν,γραφω οτι ξερω και δεν γκουγκλαρω,επειδη ημουν της περιοχης (οχι Αργυρουπολη πιο διπλα) ξερω αρκετα ατομα απο εκει,ξερω για το ντου στον συνδεσμο του ΠΑΟ οταν ηταν ακομα στη Βουλιαγμενης και για τις καμερες,ξερω ποιοι απο την Αργυρουπολη χασαν τα μηχανακια τους στην Ηλιουπολη και αλλα πολλα.
Το μικρο οναμα του παιδιου αρχιζει απο Ν.,τελευταια φορα που δινω εξηγησεις τι ξερω και τι οχι,ειδικα σε εσενα ;)

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ok εκανες log out και ξανα γραφεις,μαλακιες δεν γραφω,οσοι τιτανες εισαγγελεις προσπαθησαν να μου την πουν σε οτι εχω γραψει την πατησαν,γραφω οτι ξερω και δεν γκουγκλαρω,επειδη ημουν της περιοχης (οχι Αργυρουπολη πιο διπλα) ξερω αρκετα ατομα απο εκει,ξερω για το ντου στον συνδεσμο του ΠΑΟ οταν ηταν ακομα στη Βουλιαγμενης και για τις καμερες,ξερω ποιοι απο την Αργυρουπολη χασαν τα μηχανακια τους στην Ηλιουπολη και αλλα πολλα.
Το μικρο οναμα του παιδιου αρχιζει απο Ν.,τελευταια φορα που δινω εξηγησεις τι ξερω και τι οχι,ειδικα σε εσενα ;)
έλα ρε σοβαρά??? το ότι το παιδί το έλεγαν Νίκο το ξέρει και η κουτσή μαρία. Του έχουν φτιάξει και 2 πανό στη 13 αυτό που φαίνεται στο λινκ

και το άλλο που γράφει το όνομα του πάνω "Νικολάκης 13"

εγώ σου ζήτησα τα αρχικά του, αν ξέρεις επώνυμο που πως λένε τον αδερφό του (αρχικά)

Επισκέπτης
Ασχετο, αλλα δεν νομιζω να εχουν οι βαζελοι συνδεσμο στην κατερινη, και το μπλοκ λογικα θα το εκαναν απο αλλου. οι γνωστοι βαζελοι με την προπαγανδα τους, ειναι παντου αλλα και πουθενα οταν τους ψαχνεις. Στην κατερινη μονο ΠΑΟΚ

Επισκέπτης
  :grin:  αρηθ παντου

Συνημμένα

• ta poystrakia mazi.jpg
    ta poystrakia mazi.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 20

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακιες δεν γραφω,οσοι τιτανες εισαγγελεις προσπαθησαν να μου την πουν σε οτι εχω γραψει την πατησαν

εισαι μικρουλης φανταζομαι. εχεις πει ενα τσουβαλι μαλακιες μεχρι τωρα αν δε το καταλαβες  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ασχετο, αλλα δεν νομιζω να εχουν οι βαζελοι συνδεσμο στην κατερινη, και το μπλοκ λογικα θα το εκαναν απο αλλου. οι γνωστοι βαζελοι με την προπαγανδα τους, ειναι παντου αλλα και πουθενα οταν τους ψαχνεις. Στην κατερινη μονο ΠΑΟΚ
στα αρχιδια μας ο παοκ,στην κατερινη μονο μουναρες εχει.

Επισκέπτης
εισαι μικρουλης φανταζομαι. εχεις πει ενα τσουβαλι μαλακιες μεχρι τωρα αν δε το καταλαβες  ;)
Ωπ ξελογκαρες και μπηκες με το κανονικο νικ?
Παπατζες δεν γραφω,εσυ γραφεις?
Και στην ιστορια με τον ιπποδρομο που ειχα πει πηγες να με βγαλεις φιδι αλλα την πατησες ;)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ωπ ξελογκαρες και μπηκες με το κανονικο νικ?
Παπατζες δεν γραφω,εσυ γραφεις?
Και στην ιστορια με τον ιπποδρομο που ειχα πει πηγες να με βγαλεις φιδι αλλα την πατησες ;)
Ρε γαμησέ τους,με τόσα φασισταριά εδω μέσα,οι ασφαλίτες θα λείπανε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το πρωί της Δευτέρας 26χρονος (πακιστανικής καταγωγής) ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στο 1ο Τμήμα Μενιδίου και είχε μετακινηθεί με απόσπαση στη Διεύθυνση Μεταγωγών επισκέφθηκε τον ιδιοκτήτη καφενείου στο Μενίδι και του ζήτησε 400 ευρώ για να του παράσχει «προστασία». Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία (για εκβίαση) από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

μήπως θα πρέπει να αντικατασταθεί το σύνθημα "Μπάτσοι Γουρούνια, Δολοφόνοι" με το επίκαιρον και ορθότερον "Πάκια Γουρούνια, Δολοφόνοι" ???????

αλήθεια τι ζητούσε η αλεπού στο παζάρι ??? αυτούς υποτίθεται ότι τους κυνηγάνε οι κακοί ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom