Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Το να διαβαζεις απειλες που γινονται πισω απο μια οθονη ειναι εξισου γελοιο με το να διαβαζεις τον μπολντ να γραφει για τις απειρες κατακτησεις του.
Γνωμη μου.  :coffee:

Έχετε δίκιο.

Όλο λάδι-λάδι και από τηγανίτα τίποτα.

Έιχα βέβαια εναποθέσει τις ελπίδες μου στον κ. Λάκη, αλλά αποδείχθησαν φρούδες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε λοιπόν δεν έγινε έτσι

πάμε παρακάτω

ομολογώ ότι δεν με ενδιαφέρει...

προσδοκώ εις την επομένην συνάντησιν εις την οποίαν εδήλωσε ότι θα διαφοροποιήσει την στασιν του...

αν φυσικά έχει νεφρί να το κάνει...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν κατηγορώ κανέναν.. ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τις πράξεις του.. δεν κρύβω ότι έχω παρευρεθεί σε άπειρα τσιμπούσια και οινοποσίες με συμφορουμίτες...

οπότε πιθανόν να ήτο και ο εν λόγω ο οποίος φυσικά απέφυγε να δηλω΄σει το who is who...

αυτό είναι ρουφιανιά...

μιλας εσυ για ρουφιανια βρε αρχιδι μικρο, γερικο και ζαρωμενο; :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχετε δίκιο.

Όλο λάδι-λάδι και από τηγανίτα τίποτα.

Έιχα βέβαια εναποθέσει τις ελπίδες μου στον κ. Λάκη, αλλά αποδείχθησαν φρούδες.

βρήκες και συ ψωράλογο να ποντάρεις ρε τζογαδόρε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μιλας εσυ για ρουφιανια βρε αρχιδι μικρο, γερικο και ζαρωμενο; :2funny:

εδοκιμάσατε και δεν σας ικανοποίησε δεσποσύνη ?? (μπλιάχ στο δεσποσύνη)....

παίξτε παρακάτω... (φευ δεν σας παίζουνε όμως)...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

προσδοκώ εις την επομένην συνάντησιν εις την οποίαν εδήλωσε ότι θα διαφοροποιήσει την στασιν του...

αυτες οι τελιτσες στο τελος με πεθαινουν.

να ερθει εις την οικειαν μου αν θελει..
να ευχεται να ειμαι εκει..
θα εχω την γυναικα μου να τριβει τα πατωματα...
να κερδισω κανα φραγκακι για να πληρωνω για να βγαλω φωτο καμμια πουτανα...
ετσι θα αποδειξω οτι ειμαι αντρας.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι λες ρε παπαρα γερο ξεκουτη; ουτε να σε φτυσω  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467

Σας έχει περάσει ποτέ από το νού ότι η δ. Ερινάλια μπορεί και να σας συμπεριφέρεται εσκεμμένα τοιουτοτρόπως, προκειμένου να σας φέρει εν συγχήσει και να ενδώσετε  εις τις λάγνες ορέξεις της;

Επισκέπτης

Ούτε σε τσιμπούσι, ούτε κρασί έχουμε πιει μαζί.
Δόξα το γιαραμπή, επιλέγω να τρωγοπίνω μόνο με φίλους και σε καμία περίπτωση με βδελύγματα σαν εσένα.
Καμία σχέση με την προ ετών συνάντησή μας δεν έχει ούτε το φόρουμ, ούτε κανένα μέλος.
Όσο για το νεφρί που λες, το αν το έχω ή όχι,άσε να ξέρουν άλλοι καλύτερα από σένα. Κι ούτε έχω κανέναν ιδιαίτερο γκαϊλέ να συναντηθώ πάλι μαζί σου. Έτσι κι αλλιώς ένα αξιολύπητο ανθρωπάκι που αποκτάς οντότητα μόνο εδώ μέσα είσαι.
Το ότι θα σου εξηγήσω γιατί δεν έχεις αρχίδια, θα συμβεί αν το φέρει ο διάολος να πέσουμε μούρη με μούρη κάποτε.
Ελπίζω να μην το φέρει ο διάολος, όχι πως σε φοβάμαι,( αν είναι δυνατόν :2funny:), αλλά επειδή είσαι αυτός που είσαι και σε θεωρώ χάσιμο χρόνου..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σας έχει περάσει ποτέ από το νού ότι η δ. Ερινάλια μπορεί και να σας συμπεριφέρεται εσκεμμένα τοιουτοτρόπως, προκειμένου να σας φέρει εν συγχήσει και να ενδώσετε  εις τις λάγνες ορέξεις της;
την μια μπουρδα μετα την αλλη θα ακουω εδω μεσα. τι διαβολο σας ψεκαζουν εκει κατω; :2funny:

Επισκέπτης
Κόψε κατι ρε μεγάλε,που αμα δεν τους απαγόρευαν να σταματανε στα everest,κοντεύανε να κατασκηνώσουν απόξω.Είχανε παρει ισα με 10 κιλά ο καθένας απο τα donuts του ενός ευρώ.Α΄ και για τα φθαρμένα λάστιχα που λες,όταν τις πρωτοπήρε η αστυνομία τις μηχανές ειχανε γαμηθεί στα burn out και τα μπαντιλίκια ή μηπως το κανανε για εκπαίδευση;
Για τα 900 ευρώ που λες,δεν τους λυπάμαι περισσότερο απο τα πληρώματα του ΕΚΑΒ που παιρνουν 600 ευρώ και τους εποχικούς πυροσβέστες που δεν εχουν δικαίωμα το χειμώνα ουτε επίδομα ανεργίας να πάρουνε.
Σαλμονελα στα στομαχια τους λαδια στον διαβα τους

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Σαλμονελα στα στομαχια τους λαδια στον διαβα τους
χαχαχαχαχαχα
Κάτω τα χέρια απ' τα donuts ρε αναρχοάπλυτε....θα μου τα μαγαρίσεις.
Ασε ρε πουστάκι κατω την τυρόπιτα,μου ηρθες και στο σύνταγμα να κανεις διαδήλωση...Λιγούρη!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχα
Κάτω τα χέρια απ' τα donuts ρε αναρχοάπλυτε....θα μου τα μαγαρίσεις.
Ασε ρε πουστάκι κατω την τυρόπιτα,μου ηρθες και στο σύνταγμα να κανεις διαδήλωση...Λιγούρη!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με 4 Φραπογαλα και 3 Φρεντο την ημερα εχουν καπως τσιτομενα νευρα τα παλικαρια :2funny: :2funny:

edit Οδηγαω 20 χρονια μηχανη αυτη τη μαλακια οσες φορες και να δω το βιντεο δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος να την πετυχει :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι κοντράρομαι με τον (κάθε) τραβατρόμπα,
είτε σε θέματα με πολιτικό διακύβευμα,
είτε σε θέματα που καταδεικνύουν την ξερολίαση των εν λόγω υποκειμένων.

την σκατοψυχία τους τη θεωρώ δεδομένη και δεν ασχολούμαι.
...Και ομως πορνπαπια το θεμα δεν ειναι καθολου τατιανας και μεσημεριανου....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για το ποσο πολυ η κοινωνια στις σκληρες εποχες του μνημονιου βυθιζετε ολοενα και περισοτερο σε mode "ζησε και ασε τους αλλους να πεθανουν",σε ενα κλιμα ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑΣ και οποιος μεινει ορθιος!....

Επισκέπτης
...Και ομως πορνπαπια το θεμα δεν ειναι καθολου τατιανας και μεσημεριανου....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για το ποσο πολυ η κοινωνια στις σκληρες εποχες του μνημονιου βυθιζετε ολοενα και περισοτερο σε mode "ζησε και ασε τους αλλους να πεθανουν",σε ενα κλιμα ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑΣ και οποιος μεινει ορθιος!....

Μόνο που τη στιγμή που κάποιοι εφαρμόζουν το live and let die κατηγορούν τους υπόλοιπους γι'αυτό.
Γουστάρουν μια κοινωνία στην οποία ο θάνατος του ενός είναι η ζωή του άλλου, μόνο που θεωρούν δεδομένο πως αυτοί θα επιβιώσουν κι όχι οι άλλοι.
Δεν τους τα'πανε καλά όμως..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Όχι, δεν είναι λογικό να παίρνουν στο κατόπι 15χρονα με παπιά χωρίς πινακίδες τη στιγμή που αλλού είναι άφαντοι.
Κομπλεξικά καργιόλια είναι που βγάζουν τ'απωθημένα τους εκεί που μπορούν.
Ελπίζω μόνο να τους πετύχουν τπτ Κρητικοί πατεράδες με γκάνια.
Αν και ο αργός βασανιστικός θάνατος με πόνο στα κόκκαλα τους αξίζει περισσότερο..
-μη σου πω κιολας οτι παιζει να τα ξερανε τα πιτσιρικια οτι καβαλανε μηχανακια στην παραλιακη και κανουν σουζιλικια και τα πηρανε στο κατοπι για χαβαλε η για μαγκια ....σιγουρα με την κλωτσια στη μηχανη τους δεν περιμεναν να τα στειλουν αδιαβαστα και τωρα που ειδαν τι προκαλεσαν πουλανε τρελιτσα "κυνηγουσαμε υποπτους χωρις πινακιδες" και ετσι! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ,ΦΤΑΙΜΕ!ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΥΤΟ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Μόνο που τη στιγμή που κάποιοι εφαρμόζουν το live and let die κατηγορούν τους υπόλοιπους γι'αυτό.
Γουστάρουν μια κοινωνία στην οποία ο θάνατος του ενός είναι η ζωή του άλλου, μόνο που θεωρούν δεδομένο πως αυτοί θα επιβιώσουν κι όχι οι άλλοι.
Δεν τους τα'πανε καλά όμως..
-ΕΤΣΙ...ΓΙΑ οσους ομως πιστευουν οτι το περιστατικο στην λερο δεν αντικατοπτριζει την κοινωνικη ενδοια στην οποια κατρακυλουν τον τοπο τα συνεχη μνημονια,δεν εχουν παρα να κατηφορισουν στο παιδων για κανα δυο ωρες να δουνε καταστασεις να τους φυγει η πετσα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467

Ακριβώς το ίδιο σκεπτόμουν, αλλά δεν απάντησα για προφανείς λόγους.

διυλιστά των κωνώπων και καταπότη των καμήλων,

απήντησα, ανωτέρω...

Ευτυχώς πάντως, που το πράξατε εσείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom