1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Η μαλακία του μπάτσου προφανώς είναι ότι άνοιξε πυρ και πιστολίδι. Άντε ξεκολλάτε!
είπα κάτι διαφορετικό από την αρχή;
έχεις πάρει κάτι σήμερα;
Η μαλακία του μπάτσου προφανώς είναι ότι άνοιξε πυρ και πιστολίδι. Άντε ξεκολλάτε!
ρε σεις σταματήστε να βγάζετε πορίσματα ανάλογα με τις θέσεις σας και τις προκαταλήψεις. Και εγώ δε πάω τους μπάτσους. Αλλά δε μπορώ να τραβήξω από τα μαλλιά κάτι για να βγάλω αυτό που έχω μέσα μου. Από την περιγραφή του συμβάντος δε βλέπω πως μπορεί να πυροβόλησε την ταμία ο μπάτσος. Αφού τους πυροβόλησε όταν αυτοί έφευγαν. Ε αυτοί θα ανγκάστηκαν να απαντήσουν και οι σφαίρες πήραν την ταμία. Τόσο παράλογο ακούγεται.
είπα κάτι διαφορετικό από την αρχή;
έχεις πάρει κάτι σήμερα;
σαν και σ'εσενα Μαλακας με σφυρι οχιμαλάκας είσαι;
αυτό δε το είπα για σένα ....
ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗKαλά είσαι και πολύ μαλάκας φίλε
σαν και σ'εσενα Μαλακας με σφυρι οχι
Kαλά είσαι μεγαλείο στην υποκειμενικότητα! Aπό πουθενά δεν βγαίνει ότι τους πυροβόλησε την ώρα που έβγαιναν! H μία εκδοχή λέει ότι ξεκίνησε πιστολίδι μέσα στο κατάστημα και η άλλη ότι οι ληστές πυροβόλησαν φέυγοντας την κοπέλα και μετά 100 μέτρα μακριά τους πυροβόλησε ο αστυνομικός.
ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗ
οκ πάσο...
αυτό δεν αλλάζει την αρχική μου αντίληψη ότι η μόνη μας διαφορά από την Αμερική πλέον (τη γη της επαγγελίας) είναι ότι οι καταστηματάρχες ΔΕΝ έχουν ακόμα περίστροφα και κουμπούρια στα συρτάρια...
Ερχεται όμως και αυτή η ώρα......
βρε όπως και να έγινε γιατί βγάζεις εκ των προτέρων το συμπέρασμα ότι η σφαίρα του αστυνομικού ήταν ντε και καλά? Εγώ δεν έβγαλα συμπέρασμα εκ των προτέρων! Είπα τι φαίνεται πιθανότερο! Και φυσικά το σίγουρο είναι ότι δεν έπρεπε να αρχίσει καν το πιστολίδι!
τσιου τσιου το πουλάκι.......
εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα (και στ αρχίδια μου τι έγινε στην τελική) είναι ότι έχουμε φτάσει σε μια απλή ληστεία σχεδόν ψιλικατζίδικου να πεθαίνουν αθώοι πολίτες......
Αυτά κοινώς που έβλεπα στις αμερικανικες μαλακίες στο σινεμά και τα θεωρούσα υπερβολές είναι πλέον κοινός τόπος ΚΑΙ στην Ελλαδα...
Αλλά σαφώς όπως στο Αμέρικα φταίνε οι συμμορίες των μαύρων, έτσι και εδώ φταίνε οι Αλβανοί γκάνγκστερ.....
εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα (και στ αρχίδια μου τι έγινε στην τελική) είναι ότι έχουμε φτάσει σε μια απλή ληστεία σχεδόν ψιλικατζίδικου να πεθαίνουν αθώοι πολίτες......
Αυτά κοινώς που έβλεπα στις αμερικανικες μαλακίες στο σινεμά και τα θεωρούσα υπερβολές είναι πλέον κοινός τόπος ΚΑΙ στην Ελλαδα...
Αλλά σαφώς όπως στο Αμέρικα φταίνε οι συμμορίες των μαύρων, έτσι και εδώ φταίνε οι Αλβανοί γκάνγκστερ.....
αυτό εννοάω όταν αναφέρομαι στην ανάλυσή σου αγαπητέ.
αφου δεν με φτανεις αρα θα εισαι Μαλακακος..με κάλυψες...
Είσαι πιο λακκιτεχνικός και δε σε φτάνω.
Μαλάκας με περικεφαλαία...
βρε όπως και να έγινε γιατί βγάζεις εκ των προτέρων το συμπέρασμα ότι η σφαίρα του αστυνομικού ήταν ντε και καλά? Εγώ δεν έβγαλα συμπέρασμα εκ των προτέρων! Είπα τι φαίνεται πιθανότερο! Και φυσικά το σίγουρο είναι ότι δεν έπρεπε να αρχίσει καν το πιστολίδι!
βασικα αυτα που λες μου φαινεται δεν εχουν καμια συνοχη αλλα τεσπαAφου κάθε κοινωνική συνοχή έχει απλά εξαφανισθεί. Το όνειρο των ροζ αριστερών ήταν ...να μας κάνουν αμερικανάκια...
Τώρα που τα κατάφεραν θα λένε να σταματήσει η αστυνομική βιαιότητα την οποία οι ίδιοι δημιούργησαν
Αφου μαζέψαμε τα σύννεφα τώρα παραπονιόμαστε που βρέχει
, αλλά εκκλησίες ολόκληρες, ξέρεις πόσο χρυσό έχουν;
Tι λες ρε άνθρωπε! Άνοιξε πυρ ο αστυνομικός μέσα στο κατάστημα!