Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Σε λίγο θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίσει το πράγμα... Άλλος ένας μαλάκας τελευταίος σερίφης αφαίρεσε μία ζωή... Aπλά το αποσιωπούν προσεκτικά γιατί θα βγούν πάλι όλοι στους δρόμους....

Επισκέπτης
Ήδη το zougla ανανεώνει την είδηση και συνεχίζει να γράφει τα ίδια...

Νεκρή υπάλληλος καταστήματος από ανταλλαγή πυροβολισμών

Αιματηρή ληστεία έγινε στις 13:40, στο κατάστημα «Γερμανός», στην οδό Κύπρου 102, στον Βύρωνα.
Ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα και πυροβόλησε τρεις φορές. Αστυνομικός, υπαρχιφύλακας της ΥΜΕΤ, που είχε πάει στο κατάστημα να δώσει για επισκευή το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, ένα 38αρι, και πυροβόλησε εναντίον του ληστή.
Η ανταλλαγή πυροβολισμών είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα με δύο σφαίρες στο στήθος μια υπάλληλος του καταστήματος, η 32χρονη Αθανασία Γκίνη.
Επίσης, από τα πυρά του αστυνομικού τραυματίστηκε και ο αλβανικής καταγωγής ληστής, 23 ετών, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο "Λαϊκό" νοσοκομείο.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας στο νοσοκομείο δεν κατόρθωσε να εξαγάγει τις βολίδες από το σώμα της, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχονται από το όπλο του ληστή ή του αστυνομικού. Οι βολίδες θα εξεταστούν αύριο όταν η σορός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ακριβή εικόνα για το τι συνέβη αναμένεται να δώσει και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος το οποίο βρίσκεται ήδη στην Ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας ληστής μπήκε στο κατάστημα και φώναξε ληστεία, ενώ ο δεύτερος περίμενε στην πόρτα. Τότε παρενέβη ο αστυνομικός. Προηγήθηκε πάλη και κατά την διάρκειά της έπεσαν οι πυροβολισμοί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μία τουλάχιστον σφαίρα χτύπησε το θύμα μετά από εξοστρακισμό.
Ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες για τον αστυνομικό είναι πολλές, αφού μη λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών, άνοιξε πυρ εναντίον του ληστή, χωρίς να επιδείξει ψυχραιμία, περιμένοντας να εξέλθει ο κακοποιός του καταστήματος.

Ανθρωποκυνηγητό αυτή την ώρα σε Βύρωνα και Παγκράτι για τη σύλληψη του δεύτερου ληστή, που είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είναι υποχρεωμένος να εμπλακεί . ανεξάρτητα άμα είναι εν ώρα υπηρεσίας ή όχι. Πιο πιθανό μου φαίνεται μερικά τσογλάνια πιτσιρίκια με όπλα να σκότωσαν, αλλά πάλι δε καταδικάζω εκ τν προτέρων. Όπως και να χει πρώτα για τη ζωή που χάθηκε φταίει κάποιος που παίρνει ένα όπλο και πάει να ληστέψει και μετά οποισδήποτε άλλος.

δεν περίμενα τέτοια θέση απο σένα.
Πολύ συντήρηση και ευκολία.....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
παραθεση απο τα νεα:
Η 32χρονη ταμίας υπό την απειλή του όπλου έδωσε τα χρήματα και ενώ όλα έδειχναν ότι οι ληστές θα αποχωρούσαν χωρίς να κινδυνεύσει καμία ανθρώπινη ζωή, αστυνομικός των ΥΜΕΤ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και με πολιτικά στο κατάστημα έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και απείλησε τους ληστές να ρίξουν τα όπλα και να παραδοθούν.

Μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε ανταλλαγή πυροβολισμών: τρεις από τις σφαίρες του αστυνομικού βρήκαν τον ένα από τους δύο ληστές, αλλά είναι άγνωστο αν από το δικό του όπλο χτυπήθηκε και η υπάλληλος.

Οι δύο ληστές βγήκαν από το κατάστημα.

Ο ένας αιμόφυρτος, κατέρρευσε σε μικρή απόσταση, ενώ ο δεύτερος παραμένει ασύλληπτος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το πιθανότερο είναι ότι οι ληστές τη σκότωσαν. Η πιο λογική διάταξη ήταν η ταμίας , ο αστυνομικός να την έχει πλάτη και οι ληστές έξω. Απλά ήταν βεβιασμένη η κίνηση να ανοίξη πυρ ενώ οι συνθήκες δεν ήταν ασφαλείς. Φυσικά τα πυρά απαντήθηκαν και η άτυχη γυναίκα ( που αυτή ήταν μάλλον στην ακτίνα δράσης των ληστών ) χτυπήθηκε ( ενώ οι ληστές ήθελαν προφανώς να πετύχουν τον αστυνομικό). Φταίει ο αστυνομικός γιατί προκάλεσε, αλλά ο φυσικός αυτουργός δεν είναι λογικό να ήταν.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σε λίγο θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίσει το πράγμα... Άλλος ένας μαλάκας τελευταίος σερίφης αφαίρεσε μία ζωή... Aπλά το αποσιωπούν προσεκτικά γιατί θα βγούν πάλι όλοι στους δρόμους....
εδω προκειται απλα για (εναν ακομα) βλακα μπατσο όχι δολοφονο Κορκονεα, εδω καηκε η Ελλαδα και ειπαν οτι η σφαιρα εξοστρακιστικε σε 23 καδους, 4 διαφημιστικες πλακες και 9 πεζοδρομια, τωρα που ειναι Αλβανα οι ληστες θα τα ριξουν πανω τους νομιζεις;

Επισκέπτης

Σωστό, εγώ δεν τον ξέρω αλλά βλέπω πολύ συντήρηση... θα δείτε στο τέλος ότι οι Aλβανοί θα είχαν τίποτα αγιοβασιλιάτικα όπλα.... θα δείτε και θα γελάμε όλοι μαζί

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

μα για ένα συμβάν δε λαμβάνω θέση ένεκα της ιδεολογικής μου τοποθέτησης. Αλλά πρώτα το ξεζουμίζω να δω όλα τα ενδεχόμενα με βάση τη λογική.

Για αυτό όμως μετά μπορώ να πω ότι όσα λέω ιδεολογικά έχουν μια αντικειμενικότητα...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
γιατι εμενα κατι μου λεει οτι και ο μπατσος να την εφαγε θα πουνε οτι την εφαγε ο ληστης?και γιατι δε μπορεσε ο ιατροδικαστης να βγαλει τη σφαιρα?ελεφαντας ηταν η κοπελα???

Επισκέπτης
Pε Σεβαλιέ το έχεις γαμήσει το θέμα!!!! Όλο ότι δεν μπορείς να βγάλεις ετυμηγορία λές και όλο ότι φταίνε τα Aλβανά υποστηρίζεις. Δεν είσαι εκεί και μας κάνεις σχεδιάγραμμα και πιθανές θέσεις των εμπλεκομένων στο χώρο....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σωστό, εγώ δεν τον ξέρω αλλά βλέπω πολύ συντήρηση... θα δείτε στο τέλος ότι οι Aλβανοί θα είχαν τίποτα αγιοβασιλιάτικα όπλα.... θα δείτε και θα γελάμε όλοι μαζί
ε, κι εγω ακραιας ιδεολογιας ειμαι μαλλον, αλλα οφειλω να παραδεχτω πως Αλβανος και αγιοβασιλιατικα οπλα δεν πανε μαζι. Ειναι προσβλητικο κ για τους ιδιους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Pε Σεβαλιέ το έχεις γαμήσει το θέμα!!!! Όλο ότι δεν μπορείς να βγάλεις ετυμηγορία λές και όλο ότι φταίνε τα Aλβανά υποστηρίζεις. Δεν είσαι εκεί και μας κάνεις σχεδιάγραμμα και πιθανές θέσεις των εμπλεκομένων στο χώρο....

Λέω τι φαίνεται πιο πιθανό. Αυτό φαίνεται τι να κάνουμε τώρα. Αλλά δε λέω ότι ΈΤΣΙ ΈΓΙΝΕ! Λέω ότι πιο πιθανή εκδοχη είναι αυτή. Συγγνώμη άμα δε σου βγάζουμε το συμπέρασμα που θες και δε λέμε αυτά που εσύ θες με το ζόρι να αποδείξεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

ρε σεις σταματήστε να βγάζετε πορίσματα ανάλογα με τις θέσεις σας και τις προκαταλήψεις. Και εγώ δε πάω τους μπάτσους. Αλλά δε μπορώ να τραβήξω από τα μαλλιά κάτι για να βγάλω αυτό που έχω μέσα μου. Ούτε βέβαια αν κάποιος δει ότι λογικά ο μπάτσος τον πυροβόλησε να είναι "φιλοαβλανός" ή "αριστερός".Από την περιγραφή του συμβάντος δε βλέπω πως μπορεί να πυροβόλησε την ταμία ο μπάτσος. Αφού τους πυροβόλησε όταν αυτοί έφευγαν. Ε αυτοί θα ανγκάστηκαν να απαντήσουν και οι σφαίρες πήραν την ταμία. Τόσο παράλογο ακούγεται. Ας μου πει κάποιος σε ποια εκδοχή ο μπάτσος θα την έφαγε? Πως ή με ποιο τρόπο? Του είχε κάνει κάτι προφανώς ή έβλεπε τους ληστές στον τοίχο προς το ταμείο ?
Η μαλακία του μπάτσου προφανώς είναι ότι άνοιξε πυρ και πιστολίδι. Άντε ξεκολλάτε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λέω τι φαίνεται πιο πιθανό. Αυτό φαίνεται τι να κάνουμε τώρα. Αλλά δε λέω ότι ΈΤΣΙ ΈΓΙΝΕ! Λέω ότι πιο πιθανή εκδοχη είναι αυτή. Συγγνώμη άμα δε σου βγάζουμε το συμπέρασμα που θες και δε λέμε αυτά που εσύ θες με το ζόρι να αποδείξεις.

εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα (και στ αρχίδια μου τι έγινε στην τελική) είναι ότι έχουμε φτάσει σε μια απλή ληστεία σχεδόν ψιλικατζίδικου να πεθαίνουν αθώοι πολίτες......

Αυτά κοινώς που έβλεπα στις αμερικανικες μαλακίες στο σινεμά και τα θεωρούσα υπερβολές είναι πλέον κοινός τόπος ΚΑΙ στην Ελλαδα...
Αλλά σαφώς όπως στο Αμέρικα φταίνε οι συμμορίες των μαύρων, έτσι και εδώ φταίνε οι Αλβανοί γκάνγκστερ.....

αυτό εννοάω όταν αναφέρομαι στην ανάλυσή σου αγαπητέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom