Επισκέπτης
Σε λίγο θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίσει το πράγμα... Άλλος ένας μαλάκας τελευταίος σερίφης αφαίρεσε μία ζωή... Aπλά το αποσιωπούν προσεκτικά γιατί θα βγούν πάλι όλοι στους δρόμους....
είναι υποχρεωμένος να εμπλακεί . ανεξάρτητα άμα είναι εν ώρα υπηρεσίας ή όχι. Πιο πιθανό μου φαίνεται μερικά τσογλάνια πιτσιρίκια με όπλα να σκότωσαν, αλλά πάλι δε καταδικάζω εκ τν προτέρων. Όπως και να χει πρώτα για τη ζωή που χάθηκε φταίει κάποιος που παίρνει ένα όπλο και πάει να ληστέψει και μετά οποισδήποτε άλλος.
εδω προκειται απλα για (εναν ακομα) βλακα μπατσο όχι δολοφονο Κορκονεα, εδω καηκε η Ελλαδα και ειπαν οτι η σφαιρα εξοστρακιστικε σε 23 καδους, 4 διαφημιστικες πλακες και 9 πεζοδρομια, τωρα που ειναι Αλβανα οι ληστες θα τα ριξουν πανω τους νομιζεις;Σε λίγο θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίσει το πράγμα... Άλλος ένας μαλάκας τελευταίος σερίφης αφαίρεσε μία ζωή... Aπλά το αποσιωπούν προσεκτικά γιατί θα βγούν πάλι όλοι στους δρόμους....
δεν περίμενα τέτοια θέση απο σένα.
Πολύ συντήρηση και ευκολία.....
δεν περίμενα τέτοια θέση απο σένα.
Πολύ συντήρηση και ευκολία.....
ε, κι εγω ακραιας ιδεολογιας ειμαι μαλλον, αλλα οφειλω να παραδεχτω πως Αλβανος και αγιοβασιλιατικα οπλα δεν πανε μαζι. Ειναι προσβλητικο κ για τους ιδιους.Σωστό, εγώ δεν τον ξέρω αλλά βλέπω πολύ συντήρηση... θα δείτε στο τέλος ότι οι Aλβανοί θα είχαν τίποτα αγιοβασιλιάτικα όπλα.... θα δείτε και θα γελάμε όλοι μαζί
και γιατι δε μπορεσε ο ιατροδικαστης να βγαλει τη σφαιρα?ελεφαντας ηταν η κοπελα???
Pε Σεβαλιέ το έχεις γαμήσει το θέμα!!!! Όλο ότι δεν μπορείς να βγάλεις ετυμηγορία λές και όλο ότι φταίνε τα Aλβανά υποστηρίζεις. Δεν είσαι εκεί και μας κάνεις σχεδιάγραμμα και πιθανές θέσεις των εμπλεκομένων στο χώρο....
αλβανος εισαι?το πιθανότερο είναι να μαλακίστηκε ο αστυνομικός......
οχι γιατί πήγε να τους σταματήσει. Αλλά γιατί ήταν εκτός υπηρεσίας και ενεπλάκη.
αλβανος εισαι?
αλβανος εισαι?
αλβανος εισαι?
Λέω τι φαίνεται πιο πιθανό. Αυτό φαίνεται τι να κάνουμε τώρα. Αλλά δε λέω ότι ΈΤΣΙ ΈΓΙΝΕ! Λέω ότι πιο πιθανή εκδοχη είναι αυτή. Συγγνώμη άμα δε σου βγάζουμε το συμπέρασμα που θες και δε λέμε αυτά που εσύ θες με το ζόρι να αποδείξεις.
αστονα να μας απαντήσει μόνος του.Kαλά είσαι και πολύ μαλάκας φίλε