Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Ναι επειδή το λες εσύ είναι μαλακία...Είσαι άτυχος που ο Αλβανός δεν σκότωσε τον μπάτσο και την κοπέλα,να πανηγυρίζεις...Ο μπάτσος είναι για εσένα το πρόβλημα όχι η κοπέλα.Γραικίλε...

η κοπέλα δεν είχε γκάνια, ίσως έπρεπε να οπλοφορούμε όλοι κατά τα λεγόμενα σου;

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ελα!!!Εσυ εισαι τελικα; εψαχνα τον πρωτο μαλακα που σε αυτο το θρεντ θα εστελνε ποστ με τις λεξεις τσυριζα-γκει-κουνεβα. Περιμενα τον στρεητ αλλα κερδισες εσυ το βραβειο

έτσι όπως διαφωνεί μαζί σας μαλάκας και τα σχετικά. φασίστες του κερατά είστε. άλλοι έχουν το όνομα και άλλη την χάρη.

ναι αλλά τα ρεπορτάζ που παραθέτεις ΟΛΑ γράφουν ότι άνοιξαν πυρ. Πως και με τι το άνοιξαν?

με αναπτήρα :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο ισχυει.αλλα και το οτι εξαιτιας της μαλακιας του μπατσου εφυγε η κοπελα ισχυει και αυτο

μα τι λες τώρα............

έχει καταντήσει το πράμα σαν τη διαφήμιση.......
όπου γίνεται χοντρή μαλακία υπάρχει και μπάτσος στο σενάριο........

Επισκέπτης
Aπορώ ρε πούστη μου με τι θράσος βγαίνετε και υποστηρίζετε τους μαλακόμπατσους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έτσι όπως διαφωνεί μαζί σας μαλάκας και τα σχετικά. φασίστες του κερατά είστε. άλλοι έχουν το όνομα και άλλη την χάρη.

με αναπτήρα :2funny:

αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι.....
σε λίγο να ψάχνουμε και στον Γερμανό καμμιά προκήρυξη του Επαναστατικού Αγώνα;

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Since δεν την παλευεις!

Καλη συνεχεια παιδες σε ενα ακομα τοπικ για το αν εξω ειναι μερα ή νυχτα...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
μεσολάβησαν και φίλησαν κατουρημένες ποδιές ώστε ο Γιάνννς από την κάτω Μαγουλίτσα να βάλει στολή κι όπλο. είναι θέμα οικογένειας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεσολάβησαν και φίλησαν κατουρημένες ποδιές ώστε ο Γιάνννς από την κάτω Μαγουλίτσα να βάλει στολή κι όπλο. είναι θέμα οικογένειας.
πάλι δλδ ρίξανε την Πάνω Μαγουλίτσα........

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α καλά εσύ είσαι για το Ψ.Ν.Α,δεν εξηγείτε αλλιώς.Μόνο μετρητά έχει ο Γερμανός;Αν μάζευαν καμιά 10 συσκευές των 300€ δεν μετράνε;Άσε που μπαίνουν σε ψιλικατζίδικα και σε ταξί με πιστόλια,για 100-150 ευρώ.Τα όπλα δεν τα παίρνουν με γνώμονα πόσα υπολογίζουν ότι θα πάρουν.

έλα ρε πες ότι ο αιμοσταγής δολοφόνος μπάτσος σκότωσε τη γυναίκα για να το παίξει καουμπόης και μάγκας και ψολαράς. Για να ικανοποιηθεί. Κάνε και ένα κάλεσμα να βγούμε στους δρόμους να κάνουμε την οκτωβριανή επανάσταση. Επαναστάτες του νετ.

Όσοι με ξέρουν ξέρουν τις απόψεις που έχω για τους μπάτσους ( αλήθεια δεν έχω και κανένα λόγο να τους υποστηρίζω, σάμπως να προστατέυσουν τις περιουσίες μου?) Όπως επίσης και ότι ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ γενικά. Και άμα είδατε, δεν αναφέρθηκα καθόλου στους "αλβανούς" αλλά στους " ληστές".
Όμως πρέπει να βάζουμε και τις όποιες αντιλήψεις, ιδεοληψίες, ιδεολογίες, πιστεύω μας στη βάσανο της λογικής. Έτσι θα "νομιμοποιούμαστε" μετά να τις προβάλουμε και προς τα έξω...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Aπορώ ρε πούστη μου με τι θράσος βγαίνετε και υποστηρίζετε τους μαλακόμπατσους

Με το ίδιο που βγαίνεις και υποστηρίζεις εσύ τους Αλβανούς.Αν μπουκάρουν στο σπίτι σου και κάνουν κάτι κακό σε μέλος της οικογένειας σου να δω τι θα λες...Όσον αφορά το ερώτημα σου πόσοι σκοτώθηκαν από αστυνομικό και πόσοι από ληστή (να μην το εθνικοποιούμε...) αν βάλουμε από ιδρύσεως Ελληνικού κράτους,οι ληστές έχουν σκοτώσει περισσότερους.Μόνο ο Πάσσαρης σκότωσε από αυτά που θυμάμαι 3 άτομα.Τον ταμία στη ΔΕΗ στο Περιστέρι και τους 2 αστυνομικούς στο νοσοκομείο όταν απέδρασε.Μόνο ένα άτομο...Άντε μπες στην τρύπα σου.Ψυχασθενή.

Επισκέπτης
η κοπέλα δεν είχε γκάνια, ίσως έπρεπε να οπλοφορούμε όλοι κατά τα λεγόμενα σου;

Δεν χρειαζόταν! Eίχε τον αστυνομικό που την προστάτεψε!! Aυτή είναι η διαφορά ρε πούστη μου και είναι να βάζεις τα κλάμματα! Στο φονικό που έγινε στο σχολείο στη Γερμανία σκοτώθηκαν καθηγήτριες που είχαν πέσει μπροστά από τα παιδιά για να τα προστατεύουν.... και εδώ ανοίγουν ΠYP οι μαλάκες σε κατοικημένες περιοχές, (μένω κοντά και εκεί είναι γεμάτο κόσμο γιατί είναι η αγορά του Bύρωνα δίπλα)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα ρε πες ότι ο αιμοσταγής δολοφόνος μπάτσος σκότωσε τη γυναίκα για να το παίξει καουμπόης και μάγκας και ψολαράς. Για να ικανοποιηθεί. Κάνε και ένα κάλεσμα να βγούμε στους δρόμους να κάνουμε την οκτωβριανή επανάσταση. Επαναστάτες του νετ.

Όσοι με ξέρουν ξέρουν τις απόψεις που έχω για τους μπάτσους ( αλήθεια δεν έχω και κανένα λόγο να τους υποστηρίζω, σάμπως να προστατέυσουν τις περιουσίες μου?) Όπως επίσης και ότι ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ γενικά. Και άμα είδατε, δεν αναφέρθηκα καθόλου στους "αλβανούς" αλλά στους " ληστές".
Όμως πρέπει να βάζουμε και τις όποιες αντιλήψεις, ιδεοληψίες, ιδεολογίες, πιστεύω μας στη βάσανο της λογικής. Έτσι θα "νομιμοποιούμαστε" μετά να τις προβάλουμε και προς τα έξω...

εγώ έχω καταγράψει μόνο αυτά τα 4 που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
1.
πάλι αστυνομικός εμπλέκεται σε χοντρομαλακία
2.
πάλι αλβανός οπλοφορεί
3.
πάλι την πλήρωσε κάποιος που δεν είχε καμμιά σχέση.
4.
πάλι πάει όλοι οι μαλάκες της υπόθεσης να την βγάλουν λάδι........

Επισκέπτης
Με το ίδιο που βγαίνεις και υποστηρίζεις εσύ τους Αλβανούς.Αν μπουκάρουν στο σπίτι σου και κάνουν κάτι κακό σε μέλος της οικογένειας σου να δω τι θα λες...Όσον αφορά το ερώτημα σου πόσοι σκοτώθηκαν από αστυνομικό και πόσοι από ληστή (να μην το εθνικοποιούμε...) αν βάλουμε από ιδρύσεως Ελληνικού κράτους,οι ληστές έχουν σκοτώσει περισσότερους.Μόνο ο Πάσσαρης σκότωσε από αυτά που θυμάμαι 3 άτομα.Τον ταμία στη ΔΕΗ στο Περιστέρι και τους 2 αστυνομικούς στο νοσοκομείο όταν απέδρασε.Μόνο ένα άτομο...Άντε μπες στην τρύπα σου.Ψυχασθενή.

Ποιος υποστηρίζει ρε μαλακοπίτουρα τους αλβανούς???? Στα αρχίδια μου να καούν σε φούρνους όλοι αύριο! Eγώ λέω για τον μαλάκα τον αστυνομικό που σαν γνήσιος Mister Bean τα έκανε πιο σκατά από ότι αν άφηνε τα πράγματα να εξελιχθούν...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγώ έχω καταγράψει μόνο αυτά τα 4 που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
1.
πάλι αστυνομικός εμπλέκεται σε χοντρομαλακία
2.
πάλι αλβανός οπλοφορεί
3.
πάλι την πλήρωσε κάποιος που δεν είχε καμμιά σχέση.
4.
πάλι πάει όλοι οι μαλάκες της υπόθεσης να την βγάλουν λάδι........

εμ έλα μου ντε. Μόνο όμως που εσύ δεν έχεις παρωπίδες και απλά βάζεις λίγο το νιονιό να δουλέψει... Δύσκολο βέβαια για πολλούς ε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ο πάσσαρης αφού τα έκανε πουτάνα στην ελλάδα και σκότωσε αρκετούς κατέφυγε στη ρουμανία.
μετά από 19 χρόνια στη ρουμανία έγινε ληστεία μετά φόνου. Μέσα σε 2 μέρες ο στυγερός κακοποιός φόβητρο όλης της Ελλάδας παρέπαιε μπροστά στις κάμερες περιτριγυρισμένος από ρουμάνους αστυνομικούς....

ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΕΤΣΙ; 

Επισκέπτης
Aρχίσανε τα "κωλλύματα" :

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας στο νοσοκομείο δεν κατόρθωσε να εξαγάγει τις βολίδες από το σώμα της, ώστε να διαπιστωθεί αν προέρχονται από το όπλο του ληστή ή του αστυνομικού.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Νεκρή υπάλληλος καταστήματος από ανταλλαγή πυροβολισμών (zougla.gr)

Αιματηρή ληστεία έγινε στις 13:40, στο κατάστημα «Γερμανός», στην οδό Κύπρου 102, στον Βύρωνα.
Ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα και πυροβόλησε τρεις φορές. Αστυνομικός, υπαρχιφύλακας της ΥΜΕΤ, που είχε πάει στο κατάστημα να δώσει για επισκευή το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, ένα 38αρι, και πυροβόλησε εναντίον του ληστή.
Η ανταλλαγή πυροβολισμών είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μια υπάλληλος του καταστήματος, η 32χρονη Αθανασία Γκίνη.
Επίσης, από τα πυρά του αστυνομικού τραυματίστηκε και ο αλβανικής καταγωγής ληστής, 23 ετών, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο "Λαϊκό" νοσοκομείο.
Αυτή την ώρα, στο νοσοκομείο όπου έχει μεταφερθεί η σορός της άτυχης κοπέλας σπεύδει ο ιατροδικαστής, προκειμένου να διευκρινιστεί αν η άτυχη κοπέλα έπεσε νεκρή από το όπλο του ληστή ή του αστυνομικού.
Πολλές όμως είναι οι ευθύνες για τον αστυνομικό, ο οποίος, μη λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών, άνοιξε πυρ εναντίον του ληστή, χωρίς να επιδείξει ψυχραιμία, περιμένοντας να εξέλθει ο κακοποιός του καταστήματος.
Ανθρωποκυνηγητό αυτή την ώρα σε Βύρωνα και Παγκράτι για τη σύλληψη του δεύτερου ληστή, που είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

ENΩ ο ΣKAI τα λέει πιο ήπια...

Υπέκυψε η νεαρή υπάλληλος

Υπέκυψε στα τραύματά της η 28χρονη υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στο Βύρωνα, η οποία τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε κατάστημα  στη συμβολή των οδών Κύπρου και Αγίας Σοφίας.
Οι δύο ληστές, αλβανικής καταγωγής, εισέβαλλαν στο κατάστημα "Γερμανός" το μεσημέρι της Πέμπτης, πυροβολώντας.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η κοπέλα δέχθηκε μία σφαίρα στο στήθος και διακομίστηκε στο "Λαϊκό Νοσοκομείο". Οι γιατροί, όμως, δεν πρόλαβαν να τη βοηθήσουν, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά μετά.
Ανάμεσα στους πελάτες του μαγαζιού ήταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος κυνήγησε τους ληστές, που τράπηκαν σε φυγή.
Για περίπου δύο οικοδομικά τετράγωνα ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών, του αστυνομικού εκτός υπηρεσίας και συναδέλφων του που κλήθηκαν για το περιστατικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας ληστής, ο οποίος και συνελήφθη και νοσηλεύεται στον "Ευαγγελισμό".
Ο δεύτερος ληστής διέφυγε και αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Παρακαλώ MHN το συγχωνέυσετε καθώς είναι πολύ σημαντικό!!! Mάλλον ο αστυνομικός έφαγε την κοπελίτσα!

μα καλά τι σκατά θες κι ανοίγεις τέτοια threads αφού πάντα καταλήγουν σε κονταροχτυπήματα γνώσης από τους γνωστούς...νομίζω ότι αναπαράγεις το κλίμα παραθύρων γνωστού μπαζοκάναλου. Όλα για την κοκκορομαχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom