Νέα

Ελληνιδες και Αλβανοι σημειωσατε διπλο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antipsolovirus76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εδώ στα πατήσια πάντως οι αλβανοί κυκλοφορούν ελλεϊνήδες τόφαλες. Που δεν μπορούν να περάσουν μια πόρτα. Για αλλού δεν γνωρίζω.
Όσο για το θέμα γυναίκα: Ψάξτε Εβραία Σκωτσέζα Ρωσσίδα (όχι αλκοολική κωλομπαρού βλάχα) Σουηδέζα και ασιάτισα για σχέση/γάμο. Οι ελλεϊνήδες είναι άξιες της μοίρας τους και με κάνα πάκι/αράπη στα 40 θα καταλήξουν.
Σημειώστε τις χώρες. Είμαι ξενογάμης και γνωρίζω το ποιόν τους.

χαχαχα

ακουγα την χερδαρη την σεξ εντιτορ κ ελεγε οι ισραηλιτισες επειδη πανε στρατο ειναι πολυ επιθετικες στο καμακι αμα σε γουσταρουν κ καυλωνει πολυ η μουνα τους  

εγω σκεφτομαι κ για πορνομεταναστευση στο ισραηλ

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Λεμούριοι. Και σε αυτό που λες επάνω και εννοείς τριτοκοσμικό για εμένα είναι τάση ή τρόπος ζωής και συναντάται παντού. Στην ανεπτυγμένη από όλες τις απόψεις Αγγλία ζουν αυτά τα ζώα, γυναίκες και άντρες, που έρχονται εδώ και πίνουν χωρίς μέτρο και δεν ξέρουν με τι τρόπο να πρωτοξεφτιλιστούν. Και από την άλλη θα δεις άτομα από χώρες που εμείς οι καλτσοβιομήχανοι έλληνες θεωρούμε τριτοκοσμικές και πίσω μας που είναι μορφωμένοι με παιδεία και καλλιεργημένοι.

στην ελλαδα τελειωμενοι ερχονται κυριως διακοπες για να μαλακιστουν στο μπουρδελο μας

ανωτερα κοινωνικα στρωματα προτιμανε αλλες χωρες ακομα κ για καλοκαιρι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
οι Αλβανοι ειδικα τα πρωτα χρονια εισοδου τους στην χωρα πηδαγανε οτι κινουνταν...ακομη κ τις κατσικες στο χωριο μου... :2funny:
ετσι μαζι με την οικοδομη χτισαν εκτος απο κορμι κ την φημη του γαμια...κατι παρομοιο κ οι Ρωσσοποντ...δειτε για παραδειγμα την ταινια ΄΄Απο την ακρη της πολης΄΄ ειναι χαρακτηριστικη για την εποχη της.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
χαχα

γαμουσε  γιουρα που εκανε κικμποξ κ στο τελος πηρε την πουτανα απο το μπουρδελο γτ την ερωτευτηκε  :rockon:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
χαχαχα

ακουγα την χερδαρη την σεξ εντιτορ κ ελεγε οι ισραηλιτισες επειδη πανε στρατο ειναι πολυ επιθετικες στο καμακι αμα σε γουσταρουν κ καυλωνει πολυ η μουνα τους  

εγω σκεφτομαι κ για πορνομεταναστευση στο ισραηλ
Οι Εβραιες ειναι οντως πολυ καυλιαρες...
Μου εχει τυχει περιπτωση.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
στην ελλαδα τελειωμενοι ερχονται κυριως διακοπες για να μαλακιστουν στο μπουρδελο μας

ανωτερα κοινωνικα στρωματα προτιμανε αλλες χωρες ακομα κ για καλοκαιρι
Έχεις πολύ απέχθεια εδώ για τα μέρη και μάλλον έχεις τους λόγους σου πέρα από την εθνική κατάθλιψη των ημερών και οφείλω να το σεβαστώ. Εγώ όμως και στους 4-5 τουριστικούς προορισμούς εκτός Ελλάδος που έχω πάει αυτές τις συμπεριφορές είδα και εκεί από τις αντιστοίχες κοινωνικές ομάδες και επίσης βλέπω στο διαδίκτυο πως διασκεδάζουν και όταν είναι εντός των τοιχών και θα εμείνω στην άποψη μου πως η παρακμή όπως και πνευματική ανόρθωση είναι διαχρονικές και υπερφυλετικές.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ηταν πιρφορος κ αυτος... :grin:

ρε φιλε εψανχα να το ξαναδω αλλα το κατεβσαν απο το τιουμπ μονο κανα τορεντ τωρα γαμω

κ σε καποια φαση που επαιρνε συνεντευξη μια δημοσιογραφος ελεγε οτι γαμανε πλουσιες γκομενες βουπου με γαματα αμαξια μπεμβε ντζι τι αι κλπ  :P

η εκει που καναν μπρεικντανς στην πλατεια στα μακ

γαμω τις ταινιες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ρε φιλε εψανχα να το ξαναδω αλλα το κατεβσαν απο το τιουμπ μονο κανα τορεντ τωρα γαμω

κ σε καποια φαση που επαιρνε συνεντευξη μια δημοσιογραφος ελεγε οτι γαμανε πλουσιες γκομενες βουπου με γαματα αμαξια μπεμβε ντζι τι αι κλπ   :P

η εκει που καναν μπρεικντανς στην πλατεια στα μακ

γαμω τις ταινιες
ναι ειναι καλη ταινια,αγγιζει κ τον πιρφορισμο (ειδικα το μπλεξιμο με την πουτανα νατασσα),ειναι ωραιο κ το στορυ γενικα...την εχω δει κανα δυο φορες,καλο φιλμακι,κ να φανταστεις δεν ειμαι φαν του Ελληνικου γενικα....rapidshare παντως στην βρισκω στο λεπτο (που λεει ο λογος)...torrent δεν νομιζω να υπαρχει...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.127
Πόντοι
216
Ειλικρεινα δεν θα μπορουσα να δω ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ να ειναι με σκατο ΑΛΒΑΝΟ....
Ουτε καν σε σκεψη...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ειλικρεινα δεν θα μπορουσα να δω ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ να ειναι με σκατο ΑΛΒΑΝΟ....
Ουτε καν σε σκεψη...
κ ομως εχει γινει το κακο...δεν διαβασες τι εγραψα για την αλλη...ξεσκιστηκε στην πουτσα με γεροδεμενο νεανια Αλβανο οικοδομο σε Ελληνικο νησι...ακομη θα  θυμαται την βαρβατιλα του...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Καμία Ελληνίδα δεν παει με αλμπανι γιατι αν μαθευτεί θα φαει τρελο δουλεμα
Πολυ περήφανες για να πανε με αλλοδαπα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καμία Ελληνίδα δεν παει με αλμπανι γιατι αν μαθευτεί θα φαει τρελο δουλεμα
Πολυ περήφανες για να πανε με αλλοδαπα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ζεις σε ένα άλλο συμπαν

Οταν οι Ελληνες πήγαν στην Γερμανία

γαμουσαν ολες τις γερμανιδες φράου

κια οι μπυρολοιλάδες οι άντρες τους τα ιδια πίστευαν

Επισκέπτης
Eδω πανε με αραπηδες ρε τυπε να ουμε...(τραβα δες σε rnb παρτυ να δεις τι γινεται) δεν θα πανε με αλβανους? ποια ο αλβανος δεν ειναι ο εργατης που δουλευει στα χωραφια ο αλβανος εχει δικα του μαγαζια σπουδαζει στο bca college, ειναι pr σε club κυκλοφορει με merceda και 1000αρα μηχανη..  :shit: :shit: :shit:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Μάλλον οι κουμουνες που κανεις παρέα παίρνουν και τα πομολα οπότε πάσο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αρχισε το παραληρημα παλι αποψε?
κριμα ειμαι εξοδου και πρεπει να παω να βρω το γκομενακι  :P

κλαψτε με την ησυχια σας εδω.... θα τα δω το πρωι.... αν τα δω.
ελα ρε ...βρηκεσ γομενα??? κανα αλμπανακι???

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θα ηθελα να θεσω ενα θεμα το οποιο δεν κατορθωσα ποτε να εξηγησω,μια μεγαλη απορια που ποτε δεν ελυσα και πολυ απλα υποψιαστηκα τι φταιει!
Εχω παρατηρησει οτι οι Ελληνιδες εχουν για γκομενους η ανδρες Αλβανους οι οποιοι τις γαμανε καργα μεχρι τα μπουνια και τις εχουν σηκω-κατσε.
Οι δικοι μας εδω τι κανουν οι ανδρακλες ρωταω!Ας μπω κι εγω μεσα στην σουμα λοιπον για να γινει κομπλε συζητηση!
Γιατι οταν βγαινω βολτα ολο μαλακισμενες δικαιολογιες ακουω και μαλιστα συμμετεχω κιολας και πολλες φορες συμφωνω κι εγω οτι ειναι σαπιες κτλ.........
Τελικα κατεληξα σε κατι το οποιο ασπαζομαι πλεον.

"Αν δεν μπορεις να κερδισεις μονος σου κατι,μην περιμενεις να χασει ο αλλος για να το κερδισεις,τραβα ψοφα" και βεβαια αυτο πλεον το εχω κανει αφισα στην ζωη μου!

Τι φταιει αραγε για αυτη την καταληξη;μηπως η σαπιλα των γονεων προς τα βλασταρια τους η μηπως οτι σχεδον ολη η χωρα εχει τασεις να μπει η ηδη εχει μπει στο δημοσιο;οποτε τι νοοτροπια να εχουν εκει τα ατομα εκτος απο παθητικη και σαπια;

.....και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα!
Αντε ωρα για υπνο!

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
κοιτα να δεις ακομα και δεκα χρονια πριν ειχε φανει η αλβανικη ανωτεροτητα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Η ΕλληνοΑλβανικη συμμαχια ειναι το μονο μας μελημα.
Δεν γινεται σε μια χωρα με τοσο πολυ κοσμο να ευνοουνται οι τσακωμοι.
Τοσες γυναικες υπαρχουν. Οι Αλβανοι εφεραν τις δικες τους.
Οχι σαν τους Πακηδες που εχουν φερει ελαχιστες και μυριζουν κοτοπουλο με καρυ.
Να τα μοιραστουμε ολα και να διαβαζουμε παραμυθια ως γεροντες και γριες
στην κουνιστη πολυθρονα.

Ανθρωποι βρε. Να ειστε ανθρωποι!

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom