Νέα

Ελληνιδες και Αλβανοι σημειωσατε διπλο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antipsolovirus76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα ηθελα να θεσω ενα θεμα το οποιο δεν κατορθωσα ποτε να εξηγησω,μια μεγαλη απορια που ποτε δεν ελυσα και πολυ απλα υποψιαστηκα τι φταιει!
Εχω παρατηρησει οτι οι Ελληνιδες εχουν για γκομενους η ανδρες Αλβανους οι οποιοι τις γαμανε καργα μεχρι τα μπουνια και τις εχουν σηκω-κατσε.
Οι δικοι μας εδω τι κανουν οι ανδρακλες ρωταω!Ας μπω κι εγω μεσα στην σουμα λοιπον για να γινει κομπλε συζητηση!
Γιατι οταν βγαινω βολτα ολο μαλακισμενες δικαιολογιες ακουω και μαλιστα συμμετεχω κιολας και πολλες φορες συμφωνω κι εγω οτι ειναι σαπιες κτλ.........
Τελικα κατεληξα σε κατι το οποιο ασπαζομαι πλεον.

"Αν δεν μπορεις να κερδισεις μονος σου κατι,μην περιμενεις να χασει ο αλλος για να το κερδισεις,τραβα ψοφα" και βεβαια αυτο πλεον το εχω κανει αφισα στην ζωη μου!

Τι φταιει αραγε για αυτη την καταληξη;μηπως η σαπιλα των γονεων προς τα βλασταρια τους η μηπως οτι σχεδον ολη η χωρα εχει τασεις να μπει η ηδη εχει μπει στο δημοσιο;οποτε τι νοοτροπια να εχουν εκει τα ατομα εκτος απο παθητικη και σαπια;

OP
OP
A

Antipsolovirus76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι οπου κι αν πατε...........
και καλα  :knockinb:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σε χτύπησε η αγαμία!

εγω παντως ξερω πολλους αλβανους που γαμουσαν ελληνιδες απο το σχολειο να φανταστεις
σε σχεση με τους ελληνες πιο χορτασμενοι απο μουνι ηταν

κ κατι πολωνοι ρωσσοποντιοι

καλα τωρα με τις παντρεμενες χεσε μεσα

κ ο πιρφορος στο σουπερμαρκετ να αγοραζει σερβιετες με φτερα οπως εγραψα στο αλλο θρεντ

Επισκέπτης
Να λες καλα που ανοιξε τα συνορα το '91 ο Σαμαρας και πλακωσαν οι αλλοδαπες (Αλβανιδες, Ρωσιδες, Ρουμανες, Ουκρανες κτλ) και γαμησε κι ο καθε ταπεινος. Ασε ποσοι καναν οικογενεια και διαιωνιζεται το ειδος.

Επισκέπτης
Kαι λιγα λες φιλε η ελεηνιδες εχουνε ξεφτηλιστει τοσο πολυ που αν κατεβεις μια βολτα στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΕΞΑΘΛΕΙΑ θα δεις απαξιομενους αλβανους  που βρηκανε ωαση μουνιου στα εξαρχεια και γαμανε τρισαθληες,απαξιωμενες ελεηνιδες που δεν εχουνε κανενα προβλημα να γαμιθουνε με αλβανους στα πλεσια της αντιρατσιστικης συνιδησεις πριν χρονια το κανανε κατι αθλειες αριστερες με αξιριστη μασχαλη τωρα θα δεις κυριλε μουνια με τον αλβανο τους.. τα εχω ζησει σαν φοιτητης αυτα τα χαλια.... :jerking: :jerking:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Γαμανε απο το σχολειο γιατι ερχεται ο καθε αλβανος το παιζει μαγκας και ντιλερακος και δικαιως γιατι συνηθως εχει και αναλογες πλατες απο συμπατριωτες του, ψαρωνουν οι μαλακισμενες ελληνιδες με τον συγχρωνο τονυ μοντανα και τις ξεσκιζουν στην πουτσα.

Οσοι αλβανοι που ξερω ετσι βρηκαν γκομενες και γαμαγανε αβερτα.
Η καταντια του ελληνα ειναι που τους αφησε να σηκωσουν κεφαλι και να παρουν τις δουλιες που "μετρανε" απο τους ελληνες που τις καναν μεχρι τοτε αλλα οταν ηρθαν εδω ολοι οι φυλακισμενοι δε μπορουσες να κανεις και πολλα..

Η καταντια της ελληνιδας ειναι οτι ελκεται απο τετοιου ειδους τυπους

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
αυτα μονο στην αθηνα γινονται και σε 2-3 μεγαλες πολεις..... γιατι η αθηνα εγινε ενα μεγαλο μπουρδελο.... στις υπολοιπες πολεις δεν υσχιει τιποτα απο τα παραπανω...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Δυσκολεύομαι να πιστέψω το γεγονός πως αλβανοί γαμούν ελληνίδες, εάν συμβαίνει είναι τραγικό.
Οι γκόμενες γενικά γοητεύονται απο τους κωλοπαιδαράδες κι επειδή οι αλβανοί είναι κωλοπαιδαράδες, μάγκες, δυνατοί, τσαμουκάδες κτλ έχουν κάποιο πλεονέκτημα στο να κερδίζουν χαζογκόμενες.
Για την εξαθλίωση της φυλής μας ευθύνεται η νοοτροπία των σημεριδών 60 - 70 αριδων που καταστρέψανε την Ελλάδα με τα γαμημένα αριστερά μυαλά τους

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Και γιατί ρε φίλε να λιγουρεύεσαι γκόμενα που πάει με τέτοιους τύπους; Πάντα υπήρχε έλξη προς ντεμέκ επικίνδυνους και μυστήριους τύπους από γυναίκες που μπορεί να ήταν και όμορφες και μορφωμένες και από καλή οικογένεια αλλά είχαν μέσα τους κάτι σάπιο που έπρεπε να εκτονώσουν κανοντας τα αντίθετα από όσα ήξεραν πως είναι σωστά. Απλά μας φαίνεται λίγο παραπάνω ξεφτίλα το ζήτημα λαθρομενατάστης ή ρπ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Δυσκολεύομαι να πιστέψω το γεγονός πως αλβανοί γαμούν ελληνίδες, εάν συμβαίνει είναι τραγικό.
Οι γκόμενες γενικά γοητεύονται απο τους κωλοπαιδαράδες κι επειδή οι αλβανοί είναι κωλοπαιδαράδες, μάγκες, δυνατοί, τσαμουκάδες κτλ έχουν κάποιο πλεονέκτημα στο να κερδίζουν χαζογκόμενες.
Για την εξαθλίωση της φυλής μας ευθύνεται η νοοτροπία των σημεριδών 60 - 70 αριδων που καταστρέψανε την Ελλάδα με τα γαμημένα αριστερά μυαλά τους
γιατί είναι τραγικό? όποιος μπορεί πηδάει..οι υπόλοιποι σκούζουν..ο νεοέλληνας δεν ενδιαφέρεται να πηδήξει..περισσότερο ενδιαφέρεται να μιλησει για το θεμα,να το φιλοσοφήσει..εδώ βλέπεις και για να κανονίσουν ραντεβού με πόρνη ,θέλουν 10 φώτο,15 κριτικές,εγγύηση ποιότητας και επιστροφής χρημάτων κτλ..και όταν αποφασίσουν και πάρουν τηλ. και δεν τους το σηκώσει, κλαίγονται..τα πράγματα είναι πολύ απλά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
θυμαμαι ακομη ενα γραμμα Ελλεινηδας γκομενας που εγραφε στο Ελληνικο playboy (το περιοδικο ) πως γνωρισε σε ενα greek island ενα ομορφο γεροδεμενο παλικαρι κ τελικα μετα απο 2 μερες γνωριμιας την ξεσκισε στην πουτσα...καθε μερα της εριχνε απειρα χερια... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:...το μουνακι της ειχε ροδοκοκκινησει κατα τα λεγομενα της...στο τελος το παλικαρι σε μια εκρηξη ειλικρινειας της ειπε οτι ειναι απο Αλβανια κ οτι το χειμωνα θα γουσταρε να μετακομισει κ αυτος αθηνα για να την γαμαει αβερτα...η κοπελα τα εγραφε ολα αυτα για να ζητησει την γνωμη του εντιτορα της στηλης....κολλαγε στο θεμα οτι ειναι αλβανος...την πουτσα ομως την εφαγε καλα... :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
νταξ τα πάντα γίνονται. Απ το κύκλο μου πάντως οι περισότερες γκόμενες (αν όχι όλες) δε θα πήγαιναν ποτέ με Αλβανό (το θεωρούν κατάντια και μίασμα). Εγώ πάντως για του λόγου το αληθές έχω ξεμουνιάσει ουκ ολίγες Αλβανίδες και μάλιστα ωραία μουνάκια.

μετά τιμής

Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ  ;) :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αρχισε το παραληρημα παλι αποψε?
κριμα ειμαι εξοδου και πρεπει να παω να βρω το γκομενακι  :P

κλαψτε με την ησυχια σας εδω.... θα τα δω το πρωι.... αν τα δω.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Και γιατί ρε φίλε να λιγουρεύεσαι γκόμενα που πάει με τέτοιους τύπους; Πάντα υπήρχε έλξη προς ντεμέκ επικίνδυνους και μυστήριους τύπους από γυναίκες που μπορεί να ήταν και όμορφες και μορφωμένες και από καλή οικογένεια αλλά είχαν μέσα τους κάτι σάπιο που έπρεπε να εκτονώσουν κανοντας τα αντίθετα από όσα ήξεραν πως είναι σωστά. Απλά μας φαίνεται λίγο παραπάνω ξεφτίλα το ζήτημα λαθρομενατάστης ή ρπ.
σ'αυτο έχεις απόλυτο δίκιο! πριν από 2-3 χρόνια μου άρεσε μια κοπέλα ..με το που είδα το γκομενό της ξενέρωσα στη στιγμή..γιατί η ποιότητα ενός ανθρώπου φαίνεται στις επιλογές του!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
θυμαμαι ακομη ενα γραμμα Ελλεινηδας γκομενας που εγραφε στο Ελληνικο playboy (το περιοδικο ) πως γνωρισε σε ενα greek island ενα ομορφο γεροδεμενο παλικαρι κ τελικα μετα απο 2 μερες γνωριμιας την ξεσκισε στην πουτσα...καθε μερα της εριχνε απειρα χερια... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:...το μουνακι της ειχε ροδοκοκκινησει κατα τα λεγομενα της...στο τελος το παλικαρι σε μια εκρηξη ειλικρινειας της ειπε οτι ειναι απο Αλβανια κ οτι το χειμωνα θα γουσταρε να μετακομισει κ αυτος αθηνα για να την γαμαει αβερτα...η κοπελα τα εγραφε ολα αυτα για να ζητησει την γνωμη του εντιτορα της στηλης....κολλαγε στο θεμα οτι ειναι αλβανος...την πουτσα ομως την εφαγε καλα... :2funny:

:2funny: :2funny:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
αρχισε το παραληρημα παλι αποψε?
κριμα ειμαι εξοδου και πρεπει να παω να βρω το γκομενακι  :P

κλαψτε με την ησυχια σας εδω.... θα τα δω το πρωι.... αν τα δω.

Με 25 μηνύματα την ημέρα εδώ μέσα είναι φανερό πως έχουν λείψει πολύ τα γκομενάκια από τη ζωή σου. Οπότε πολύ καλά κάνεις...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

απο γυναικες σε τριτοκοσμικες χωρες οπως οι ελλεινιδες πουτανες ρουμανες αλβανιδες τελειωμενες πεινασμενες ρωσιδες κλπ

θα διαλεγε αγγλιδα ερευνητρια η ολλανδεζα εξεκιουιβ η αυστραλη δημοσιογραφος τετοια ατομα να γαμηθει

δεν νομιζω τακη

αλλα στην μπανανια που ζουμε καλα να παθουμε

μεχρι κ οι αλβανοι οι λαιμουροι παραπανω εχουν μπει στο κοινωνικο στατους

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ στα πατήσια πάντως οι αλβανοί κυκλοφορούν ελλεϊνήδες τόφαλες. Που δεν μπορούν να περάσουν μια πόρτα. Για αλλού δεν γνωρίζω.
Όσο για το θέμα γυναίκα: Ψάξτε Εβραία Σκωτσέζα Ρωσσίδα (όχι αλκοολική κωλομπαρού βλάχα) Σουηδέζα και ασιάτισα για σχέση/γάμο. Οι ελλεϊνήδες είναι άξιες της μοίρας τους και με κάνα πάκι/αράπη στα 40 θα καταλήξουν.
Σημειώστε τις χώρες. Είμαι ξενογάμης και γνωρίζω το ποιόν τους.

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Λεμούριοι. Και σε αυτό που λες επάνω και εννοείς τριτοκοσμικό για εμένα είναι τάση ή τρόπος ζωής και συναντάται παντού. Στην ανεπτυγμένη από όλες τις απόψεις Αγγλία ζουν αυτά τα ζώα, γυναίκες και άντρες, που έρχονται εδώ και πίνουν χωρίς μέτρο και δεν ξέρουν με τι τρόπο να πρωτοξεφτιλιστούν. Και από την άλλη θα δεις άτομα από χώρες που εμείς οι καλτσοβιομήχανοι έλληνες θεωρούμε τριτοκοσμικές και πίσω μας που είναι μορφωμένοι με παιδεία και καλλιεργημένοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom