Εγώ σου είπα μια κατηγορία, υπάρχουν σίγουρα και άλλες.. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι μην κρίνεις, δεν ξέρεις πάντα όλες τις παραμέτρους. Και βασικό γιατί εδώ στο Ελλαδιστάν έχουμε μπερδέψει κάτι... Τα λεφτά που υπάρχουν έξω, εδώ είμαστε Ουγκάντα μπροστά σε άλλους.
Τώρα το πας αλλού. Παντού ψάχνεις επιχειρήματα , για να στηρίξεις την άποψή σου, ότι ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Η τελευταία εκδοχή της υπερασπιστικής σου τακτικής .... είναι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ , ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ....
Κι αυτή θα στην κάνω σκόνη όμως. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Με 10€ - 15€ ΓΑΜΑΕΙ ο άλλος στο Μετάξι .... με 20€ γαμάει στη Φυλής ....
Με 50€ γαμάει ψιλομουνάρες σε στούντιο !!!!
Ο αμερικάνος δίνει 250$ για αντίστοιχο του στούντιο των 50€ τα δικά μας. Και συνολικά δεν έχει 5πλασια περισευούμενα χρήματα.
Οπότε ο μαλάκας που τα σκάει , είναι ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ....
(μη μου βάλεις τις εξαιρέσεις όσους είναι σε ποντοπόρα πλοία .... γιατί οι 110.000 που λες, δεν είναι όλοι σε ταξίδια μηνών ....
είναι μέσα κι αυτοί που πάνε πέραμα-παλούκια .... αίγινα .... χανιά .... γκαζάδικα σκαραμαγκά ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) .