Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (14 μέλη και 54 επισκέπτες)

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
23
Like
2.495
Πόντοι
2.420
Δεν κρίνω, δεν είμαι δικαστής. ΑΠΟΨΗ ΕΚΦΡΑΖΩ.
Όποιον πληρώνει για να ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ .... τον θεωρώ γελοίο και μαλάκα.

Αν είναι μπατήρης κάποιος ... και τον παίζει λόγω αφραγκίας , σεβαστό .
ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ............

είναι μαλάκας , πως να τον κάνουμε !
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ..... ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ (ενώ έχει κι άλλες επιλογές) .... ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ...

Αυτόν που τραβάει μαλακία ..... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ .... ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΦΤΩΧΟ ....

Δηλαδή ... σε παράφραση γνωστού γνωμικού .....

Ο ΦΤΩΧΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΤΩΧΟΣ ....
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ .... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ....
Κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, ένας ναυτικός που είναι στην μέση του πουθενά και δεν μπορεί να βγει έξω να γαμήσει, αλλά βγάζει λεφτά, είναι μαλάκας να ζητάει κάτι τέτοιο?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.724
Πόντοι
6.056
Κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, ένας ναυτικός που είναι στην μέση του πουθενά και δεν μπορεί να βγει έξω να γαμήσει, αλλά βγάζει λεφτά, είναι μαλάκας να ζητάει κάτι τέτοιο?
Ξέρεις ναυτικούς .... που παρακολουθούν .... live streaming video ..... με το δορυφορικό ίντερνετ του πλοίου ;;;

ή είπες να απογειώσεις το επίπεδο μαλακίας .... στο ύψος της στρατόσφαιρας ;;

giorgos5544

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2025
Like
4.716
Πόντοι
446
αδερφε να χαρεις μην δινεις τροφη σε κατι τετοιους και αρχισει το νημα να εχει ασκοπες κουβεντες:)

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
23
Like
2.495
Πόντοι
2.420
Ξέρεις ναυτικούς .... που παρακολουθούν .... live streaming video ..... με το δορυφορικό ίντερνετ του πλοίου ;;;

ή είπες να απογειώσεις το επίπεδο μαλακίας .... στο ύψος της στρατόσφαιρας ;;
Μάλλον νομίζεις ότι το ιντέρνετ στα πλοία είναι κάτι εξωπραγματικό. News for you Flash... Το 90% των εταιριών έχουν βάλει starlink και πάνε και πιο γρήγορα και από τα σπίτια σε κάποια σημεία!! Επίσης, δεν λέω ότι θα καθίσουν να βλέπουν όλη την ώρα live streaming, αλλά το να ζητήσουν κάτι για να μπορέσουν να ξαλαφρώσουν, δεν είναι παράλογο..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.724
Πόντοι
6.056
Μάλλον νομίζεις ότι το ιντέρνετ στα πλοία είναι κάτι εξωπραγματικό. News for you Flash... Το 90% των εταιριών έχουν βάλει starlink και πάνε και πιο γρήγορα και από τα σπίτια σε κάποια σημεία!! Επίσης, δεν λέω ότι θα καθίσουν να βλέπουν όλη την ώρα live streaming, αλλά το να ζητήσουν κάτι για να μπορέσουν να ξαλαφρώσουν, δεν είναι παράλογο..
Οπότε αυτοί που πληρώνουν συνδρομές ... σε αυτές τις γκόμενες .... είναι ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ .....

Αυτό μας λες ;;;;;;;;;

θες να σε πάρω στα σοβαρά ;;;;
Να είναι πόσοι , στο σύνολο ναυτικοί ;;;;;;;

1/10000 ;;;;;

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
23
Like
2.495
Πόντοι
2.420
Οπότε αυτοί που πληρώνουν συνδρομές ... σε αυτές τις γκόμενες .... είναι ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ .....

Αυτό μας λες ;;;;;;;;;

θες να σε πάρω στα σοβαρά ;;;;
Να είναι πόσοι , στο σύνολο ναυτικοί ;;;;;;;

1/10000 ;;;;;
Λόγω ότι είμαι 11 χρόνια στο χώρο, το τι έχουν δει τα μάτια μου, δεν πάει καν ο νους σου... Πολύ άσκοπο χρήμα ξοδεμένο... Οι Έλληνες ναυτικοί αυτή την στιγμή είναι κοντά στους 100.000

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.724
Πόντοι
6.056
Λόγω ότι είμαι 11 χρόνια στο χώρο, το τι έχουν δει τα μάτια μου, δεν πάει καν ο νους σου... Πολύ άσκοπο χρήμα ξοδεμένο... Οι Έλληνες ναυτικοί αυτή την στιγμή είναι κοντά στους 100.000
Και είναι ας πούμε οι 90.000 πελάτες του only fans .....

οπότε είναι μεγάλο ποσοστό της πελατείας του ;;;
Γιατί αν ψάξεις στο google .....

Oι λογαριασμοί του only fans to 2023
ήταν 305.000.000

Συνέχισε την ανάλυσή σου .... καλά το πας.

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
23
Like
2.495
Πόντοι
2.420
Και είναι ας πούμε οι 90.000 πελάτες του only fans .....

οπότε είναι μεγάλο ποσοστό της πελατείας του ;;;
Γιατί αν ψάξεις στο google .....

Oι λογαριασμοί του only fans to 2023
ήταν 305.000.000

Συνέχισε την ανάλυσή σου .... καλά το πας.
Εγώ κρίνω το κομμάτι που λες ότι το να πληρώνει και να τραβάει μαλακία, τον κάνει μαλάκα κάποιον. Αν εσύ λοιπόν ήσουν κλεισμένος για κάνα 4μηνο σε 4 λαμαρινένιους τοίχους, δίχως έχοντας την δυνατότητα να βγεις για να γαμήσεις, θεωρείς ότι δεν θα έστελνες κάποια ποσά για να σου στείλουν τα στανταράκια σου το ότιδήποτε για να ανακουφιστείς? ΄Η νομίζεις οτι θα το έκαναν τσάμπα? Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για το οτιδήποτε. Ξέρω εφοπλιστή που έχει θέμα υγείας και δεν "μπορεί" και απλά σκάνε τα μοντέλα σπίτι του, κάθονται, τις βλέπει και μετά γεια σας.

giorgos5544

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2025
Like
4.716
Πόντοι
446
:)

Συνημμένα

• c1.png
    c1.png
    405,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • m2-res_854p.mp4
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 0

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.724
Πόντοι
6.056
Εγώ κρίνω το κομμάτι που λες ότι το να πληρώνει και να τραβάει μαλακία, τον κάνει μαλάκα κάποιον. Αν εσύ λοιπόν ήσουν κλεισμένος για κάνα 4μηνο σε 4 λαμαρινένιους τοίχους, δίχως έχοντας την δυνατότητα να βγεις για να γαμήσεις, θεωρείς ότι δεν θα έστελνες κάποια ποσά για να σου στείλουν τα στανταράκια σου το ότιδήποτε για να ανακουφιστείς? ΄Η νομίζεις οτι θα το έκαναν τσάμπα? Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για το οτιδήποτε. Ξέρω εφοπλιστή που έχει θέμα υγείας και δεν "μπορεί" και απλά σκάνε τα μοντέλα σπίτι του, κάθονται, τις βλέπει και μετά γεια σας.
Από τα 305 εκατομμύρια λογαριασμούς ..... 100.000 έλληνες ναυτικοί .... συν ένας εφοπλιστής που δεν μπορεί ....

έχεις άλλοθι για 100.001 ..... Για τα υπόλοιπα 304.899.999 ;;;;

Αν βάλουμε μέσα όλους του ναυτικούς .... διαβάζω είναι κάπου 1.9 μύρια ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ............

Τα υπόλοιπα .... 303 μύρια ;;;

Συνέχισε ...........

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
23
Like
2.495
Πόντοι
2.420
Από τα 305 εκατομμύρια λογαριασμούς ..... 100.000 έλληνες ναυτικοί .... συν ένας εφοπλιστής που δεν μπορεί ....

έχεις άλλοθι για 100.001 ..... Για τα υπόλοιπα 304.899.999 ;;;;

Αν βάλουμε μέσα όλους του ναυτικούς .... διαβάζω είναι κάπου 1.9 μύρια ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ............

Τα υπόλοιπα .... 303 μύρια ;;;

Συνέχισε ...........
Εγώ σου είπα μια κατηγορία, υπάρχουν σίγουρα και άλλες.. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι μην κρίνεις, δεν ξέρεις πάντα όλες τις παραμέτρους. Και βασικό γιατί εδώ στο Ελλαδιστάν έχουμε μπερδέψει κάτι... Τα λεφτά που υπάρχουν έξω, εδώ είμαστε Ουγκάντα μπροστά σε άλλους.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.724
Πόντοι
6.056
Εγώ σου είπα μια κατηγορία, υπάρχουν σίγουρα και άλλες.. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι μην κρίνεις, δεν ξέρεις πάντα όλες τις παραμέτρους. Και βασικό γιατί εδώ στο Ελλαδιστάν έχουμε μπερδέψει κάτι... Τα λεφτά που υπάρχουν έξω, εδώ είμαστε Ουγκάντα μπροστά σε άλλους.
Τώρα το πας αλλού. Παντού ψάχνεις επιχειρήματα , για να στηρίξεις την άποψή σου, ότι ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.

Η τελευταία εκδοχή της υπερασπιστικής σου τακτικής .... είναι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ , ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ....

Κι αυτή θα στην κάνω σκόνη όμως. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Με 10€ - 15€ ΓΑΜΑΕΙ ο άλλος στο Μετάξι .... με 20€ γαμάει στη Φυλής ....
Με 50€ γαμάει ψιλομουνάρες σε στούντιο !!!!

Ο αμερικάνος δίνει 250$ για αντίστοιχο του στούντιο των 50€ τα δικά μας. Και συνολικά δεν έχει 5πλασια περισευούμενα χρήματα.
Οπότε ο μαλάκας που τα σκάει , είναι ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ....

(μη μου βάλεις τις εξαιρέσεις όσους είναι σε ποντοπόρα πλοία .... γιατί οι 110.000 που λες, δεν είναι όλοι σε ταξίδια μηνών ....
είναι μέσα κι αυτοί που πάνε πέραμα-παλούκια .... αίγινα .... χανιά .... γκαζάδικα σκαραμαγκά ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) .

giorgos5544

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2025
Like
4.716
Πόντοι
446

Συνημμένα

• art6.png
    art6.png
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 26
  • ff55.png
    ff55.png
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 28
  • fenia.png
    fenia.png
    818,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • constace_96.jpg
    constace_96.jpg
    169 KB · Εμφανίσεις: 27
  • fgdfgd.jpg
    fgdfgd.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 28

giorgos5544

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2025
Like
4.716
Πόντοι
446

Συνημμένα

• xristina miliou 1.png
    xristina miliou 1.png
    447,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • miliou7.png
    miliou7.png
    470,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • miliou4.png
    miliou4.png
    367,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • miliou2.png
    miliou2.png
    440,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • miliou3.png
    miliou3.png
    333,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • miliou8.png
    miliou8.png
    193,9 KB · Εμφανίσεις: 17
  • miliou6.png
    miliou6.png
    238,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • miliou5.png
    miliou5.png
    360,3 KB · Εμφανίσεις: 18

giorgos5544

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2025
Like
4.716
Πόντοι
446

Συνημμένα

• elisavet-spanou-2.jpg
    elisavet-spanou-2.jpg
    108,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • elisavet-spanou-1.jpg
    elisavet-spanou-1.jpg
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 17

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
23
Like
2.495
Πόντοι
2.420
Τώρα το πας αλλού. Παντού ψάχνεις επιχειρήματα , για να στηρίξεις την άποψή σου, ότι ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.

Η τελευταία εκδοχή της υπερασπιστικής σου τακτικής .... είναι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ , ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ....

Κι αυτή θα στην κάνω σκόνη όμως. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Με 10€ - 15€ ΓΑΜΑΕΙ ο άλλος στο Μετάξι .... με 20€ γαμάει στη Φυλής ....
Με 50€ γαμάει ψιλομουνάρες σε στούντιο !!!!

Ο αμερικάνος δίνει 250$ για αντίστοιχο του στούντιο των 50€ τα δικά μας. Και συνολικά δεν έχει 5πλασια περισευούμενα χρήματα.
Οπότε ο μαλάκας που τα σκάει , είναι ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ....

(μη μου βάλεις τις εξαιρέσεις όσους είναι σε ποντοπόρα πλοία .... γιατί οι 110.000 που λες, δεν είναι όλοι σε ταξίδια μηνών ....
είναι μέσα κι αυτοί που πάνε πέραμα-παλούκια .... αίγινα .... χανιά .... γκαζάδικα σκαραμαγκά ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ) .
Το ποσοστό γυναικών αντρών ειναι το ίδιο Ελλάδα-Αμερική?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom