james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
όχι!απ' την κλινική γύρισες;
χάλασε
το
σπέις.
ποια
κλινική?
είδες
φανταράκια?
γούσταρες?
όχι!απ' την κλινική γύρισες;
ποια
κλινική?
πάλιεκεί που έχουν τον ασπρουλιάρη...
έπαθε παράκρουση χθες!
πάλι
φαντασιώνεσαι?
οι
φαντάροι
θα
φταίνε!
τελικά
τιλέει
το
θρεντάκι?
αναχοτσιριζόνια
εκπαιδεύονται
απτους
πάκηδες?
γιαυτό
τόοοοση
αγάπη?
κανένα.τελείς, ως συνήθως, σε πλήρη γεωγραφική και ιδεολογικοπολιτκή σύγχιση,
όπως και ο δράστης του νήματος αυτού.
αλλά έστω και το αρχικό δημοσίευμα αληθεύει...
ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;
και γιατί έχει κάποιο ενδιαφέρον να το συζητάμε;
σωστός!διορθωστε τον τιτλο δεν μπορει να εισαι αναρχοκουμουνο και να λεγεσαι και ΕΛΛΗΝΑΣ ο τιτλος αυτος ειναι ΤΙΜΗ, καντε το αναρχικοι που διαμενουν στην Ελλαδα
διορθωστε τον τιτλο δεν μπορει να εισαι αναρχοκουμουνο και να λεγεσαι και ΕΛΛΗΝΑΣ ο τιτλος αυτος ειναι ΤΙΜΗ, καντε το αναρχικοι που διαμενουν στην Ελλαδα
κανένα.
εσύ
όμως
γιατί
τσιμπάς?
Είμαι εγώ, που κλείνω μέσα μου τη δύναμη της φυλής μου. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου το νεύρο και τα βιώματα αιώνων. Είμαι εγώ, που νοιώθω μέσα μου τη ζωντανή παρουσία γενεών, που πέρασαν χαράσσοντας βαθειά αυλάκια, για να βρίσκουν το δρόμο τα άλλα Έθνη. Είμαι εγώ, που με κεντρίζει αδιάκοπα η Αποστολή μου και είναι έντονη μέσα μου, όπως οι κτύποι της καρδιάς μου. Είμαι εγώ, που δεν περιμένω καθοδήγηση! Μα φτιάχνω μόνος μου, αυτό που έχω καθορίσει σαν “ζειν”, τον αγώνα μου. Είμαι εγώ, που θεωρώ τη ζωή μου πολύτιμη, γιατί είμαι ταγμένος σ΄ έναν ιερό σκοπό. Είμαι εγώ, που κρατώ το λάβαρο και οι άλλοι με ακολουθούν. Είμαι ο Ξεσηκωμός! Είμαι εγώ, που κεντρίζω τους κοιμισμένους, τους επαναπαυμένους, τους βολεμένους. Είμαι ο Επαναστάτης! Είμαι εγώ, που καλύπτω τους κουρασμένους, τους λαβωμένους μέχρι να ξαποστάσουν. Είμαι ο Συναγωνιστής! Είμαι εγώ, το ξέσπασμα ανθρώπου γεννημένου ελεύθερου, που προσπαθούν να τον κάνουν δούλο. Είμαι η Οργή! Είμαι εγώ, ο θεματοφύλακας αρχέγονων αξιών και ιδεών. Είμαι ο Συνεχιστής! Είμαι εγώ, που οραματίζομαι να διαμορφώσω το αύριο. Μια νέα πραγματικότητα, που θα κυβερνούν οι αξίες του Ελληνισμού και θα κυριαρχεί ο Ηρωικός Άνθρωπος… Είμαι εγώ ο Εθνικιστής.
τι?Δυστυχώς ή ευτυχώς για σένα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στον "τίτλο" από οποιοδήποτε "αναρχοκομμούνι".
καισυαυτοί που κάνουν συζήτηση χωρίς νόημα λέγονται απλώς ΑΝΟΗΤΟΙ!
Αφούεγώ δεν ασχολήθηκα με τον τέρυ,
αλλά με τις θεωρίες συνωμοσίας του παραπάνω εθνικοπαράφρονα!
κάτι άξονες και τετράγωνα και κατι πετρέλαια με 32% θειάφι!!!
είπεεγώ δεν ασχολήθηκα με τον τέρυ,
Αρτζι,μπουρτζι και λουλας,εμπρος στον δρομο που χαραξε ο παπαhell-ass.Επί του θέματος: Ότι αντιεξουσιαστές και ποινικοί έχουν συνάψει ιερή συμμαχία είναι κάτι που έχουν ομολογήσει και οι δύο πλευρές (αναφορές σε στεφανάκο, παλαιοκώστα σε προκηρύξεις, δηλώσεις παλαιοκώστα, εκδηλώσεις υποστήριξης εκατέρωθεν κτλ) και για αυτό έχει αναβαθμιστεί η επιχειρησιακή ικανότητα των τρομοκρατών και ιδίως, οι δυνατότητες διαφυγής και απόκρυψης, χωρία ο οπλιμός...Επίσης, υποστηρίζεται έντονα ότι πολλά όπλα έρχονται από αλβανούς και άλλους μετανάστες...
Για Ισλάμιστές τρομοκράτες δεν έχω ακούσει κάτι αλλά η εγγύητα του συγκεκριμένου ιδεολογικοπολιτικού χώρου των αντιεξουσιαστών με πακοαφγάνια και η διαρκής παροχή στήριξης σε αυτά δεν μπορεί να είναι χωρίς αντάλλαγμα...
εγώ δεν ασχολήθηκα με τον τέρυ,