Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Απάτη είσαι.
Αλλά παίζει καιρό με ψεύτικες πάντως φωτογραφίες
Προσοχή επίσης στα λεφτά σας η «κυρία» είναι μεγάλη απάτη.
[/quoteΜεγάλη μούφα.Αλλά παίζει καιρό με ψεύτικες πάντως φωτογραφίες
Προσοχή επίσης στα λεφτά σας η «κυρία» είναι μεγάλη απάτη.
ρε φίλε γραφτηκες πριν 20 μερες ,εγραψες 11 μηνύματα και ολες τις εχεις βγαλει σκαρτες, δεν μας λες ποια εισαι?Απάτη είσαι.
αγαπητέ συναγωνιστή,Βλάκα κάνε μία αναζήτηση στο google. Μίλησα μαζί της ούτε τα βασικά δεν ήξερε
ναι γιατι ο καθε μπαρουφας λεει οτι θελει ειναι ενας τυπος που με ενοχλει 8 χρονια και θελει να μεινω σπιτι του και εχει 27 λογαριασμους στο ζου και 30 στο χαμστερ.εδω δε γνωριζω ποσους.Έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο,ούτε τα βασικά δεν ήξερες,και το τηλέφωνο σου σε αναζήτηση στο google γράφει επικίνδυνο.
ποια βασικα δε ξερω και ποια κυρια εισαι απο ολες; και δε μας λες; ασχολουμαι 16 χρονια και δε ξερω τα βασικα; μηπως εισαι ο τυπος αυτος απο μεταμορφωση που με ενοχλει; ξερω τη φωνη σου εαν εισαι αυτος δε μπορεις πλεον να με παγιδευσεις.Έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο,ούτε τα βασικά δεν ήξερες,και το τηλέφωνο σου σε αναζήτηση στο google γράφει επικίνδυνο.
τοτε που με ξερεις εαν μιλησαμε για μια φορα στο κινητο; πως με ξερεις και μιλας ετσι για μενα;Από αγγελία είχα βρει το τηλέφωνο σου,και δεν σε έχω δει,μόνο μιλήσαμε μία φορά,τι να σε παγιδεύσω κοπέλα μου;τι βλακείες είναι αυτές;
Έχω ήδη απαντήσει, μιλήσαμε και ήσουν άσχετη, επίσης ο αριθμός τηλεφώνου σου έχει γραφτεί ως επικίνδυνοςτοτε που με ξερεις εαν μιλησαμε για μια φορα στο κινητο; πως με ξερεις και μιλας ετσι για μενα;
Ρε συ εισαι τελείως χαζός ή κουτοπονηρος τι επικίνδυνος αριθμός γράφεις και παπαριες, επειδή κάποιος έγραψε οτι κανει αυταρχικό και,ζητάει χρήματα αυτο τον κάνει επικίνδυνο αριθμό;Έχω ήδη απαντήσει, μιλήσαμε και ήσουν άσχετη, επίσης ο αριθμός τηλεφώνου σου έχει γραφτεί ως επικίνδυνος
ζητας ταυτοτητα μηπως; ποιος σε βαλε; εξηγησα ποιος γραφει ετσι τον αριθμο μου.εαν ηταν επικινδυνο δεν θα το ειχα τοσο καιρο,δεν ενοχλω ποτε με ενδιαφερει μονο η εχεμυθεια κ τιποτε αλλο.Χαζός είσαι εσύ βλακάκο,στις αγγελίες γράφει ότι είναι 31 ετών,πιο πάνω ότι ασχολείται 16 χρόνια,στα 15 άρχισε χαζέ?
ασχετος εισαι και φαινεσαι δε θα μπω στη διαδικασια να απαντω σε ενα ανωνυμο φορουμ.Έχω ήδη απαντήσει, μιλήσαμε και ήσουν άσχετη, επίσης ο αριθμός τηλεφώνου σου έχει γραφτεί ως επικίνδυνος