Καλησπέρα είμαι νέος εδώ ! Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω ένα καινούριο θέμα ! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ! Θέλω να δοκιμάσω και εγώ μια από αυτές τις ΚΥΡΙΕΣ που λέτε εδώ ! Ποιο είναι το καλύτερο βιζιτοσαιτ ; Εχετε να προτείνετε καμία !;
Καλησπέρα είμαι νέος εδώ ! Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω ένα καινούριο θέμα ! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ! Θέλω να δοκιμάσω και εγώ μια από αυτές τις ΚΥΡΙΕΣ που λέτε εδώ ! Ποιο είναι το καλύτερο βιζιτοσαιτ ; Εχετε να προτείνετε καμία !;
Εδώ γράφουμε για Κυρίαρχες και όχι για βίζιτες,μπερδεύτηκες με τις φωτογραφίες της δήθεν Αφέντρας,μόνο βυζιά και κώλο δείχνει,ούτε ρούχα έχει να δείξει ούτε γόβες τίποτα,από αξεσουάρ δεν έχει τίποτα,για κλωτσιές,άσε που δουλεύει ακόμα και τώρα με τον ιό,αυτό λύνεται βέβαια.
Δε σηκωνει τηλέφωνα ρε φιλαράκι, δεν απαντάει σε mail πως να παει καποιος ; Απορώ τι την έχει την αγγελία. Ασε που από τις φωτό που έχει δε βγάζεις και άκρη