Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
να στειλουν στο μετωπο τα τσογλανια που τους αρεσουν οι μπομπες στα εξαρχεια, να τις ριχνουν σε τουρκους αντι σε ελληνες

Αν τους στείλουν αυτούς στο μέτωπο , θα κερδίσουμε.
Οι Τούρκοι , γνωστοί μερακλήδες, θα τους ξεπατώσουν στον πούτσο
και δεν θα μπορέσουν να πολεμήσουν.

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
Ένα κάθαρμα ήταν σαν τον Χίτλερ! Μόνο νεκρούς άφησε πίσω του η λουλούκα που γούσταρε να τον παίρνει που και που  :fuck2:
καργιολη ρωσομπλιετ με αυτο θα ερθω να σε βρω
σλαβικο σκουπιδι ταταρε με φωτο προφιλ τουρκαλα ΤΟΥΡΚΜΕΝΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ αντι να προσκυνας το μερος που σε εξεθρεψε αχαριστο ζωο,που πιανεις στο κωλοστομα σου τον μεγιστο των Ελληνων ουστ πισω στη Ρωσια

το ιδιο ισχυει και ολους τους προδοταρους φραγκολεβαντινους αρνητες στρατευσης σε περιπτωση πολεμου στυλ Πικερ

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Έχει κάποιο ρόλο , αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Φαντάζομαι ότι και πριν το Στάλιν ,  ο γεωργιανός ή ο ουζμπέκος ή ο τύπος από το καζακστάν
ήταν δ' διαλογής στη Ρωσία.

Nαι ενώ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ ήταν α' διαλογής αυτοί όλοι στη Ρωσσία;  :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
το ιδιο ισχυει και ολους τους προδοταρους φραγκολεβαντινους αρνητες στρατευσης σε περιπτωση πολεμου στυλ Πικερ
που κολλησες τους φραγκολεβαντινους με τους αρνητες ρε τύπε? :grin:
παραδεξου την αλήθεια οτι τους διωξατε και μας ριξατε στα χερια των τουρκαλαδων εσυ και τα παπαδαριά σου

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Nαι ενώ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ ήταν α' διαλογής αυτοί όλοι στη Ρωσσία;  :2funny:

Και επί Στάλιν για τον πούτσο ήταν.
Απλά επί Στάλιν ήταν στην ίδια μοίρα και το 90% των Ρώσων που δεν ήταν στο κόμμα !!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νικήθηκαν-κατατροπώθηκαν-εξαφανίστηκαν: Ειδες να συμβαίνει κάτι τέτοιο ?????Στον πόλεμο η αποτίμηση γίνεται πάντα στο τέλος ακόμα και αν αυτό έρθει μετά από 1000 χρόνια. Εγώ είδα ότι από μικρές αντάρτικες ομάδες που προκαλούσαν δολιοφθορές έφτασαν στο σημείο να καταλαμβάνουν πελώριες εκτάσεις στο Ιράκ και Συρία και στην Τουρκία να να έχουν προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο. Με την εύνοια που έχουν από τους αμερικανούς σύντομα θα υπάρξουν κοσμοϊστορικές αλλαγές στην περιοχή. Γιατί λες ο Γυφτογάν κάνει πίπες στον Πουστίν ? 

φιλε μου κατι δεν εχουμε καταλαβει καλα.δεν ηταν οι τουρκοι που ξεκινησαν ενοπλη επιθεση κατα των κουρδων με σκοπο να τους αφανισουν.αλλα οι κουρδοι ξεκινησαν ενοπλη εξεγερση κατα των τουρκων με σκοπο να απελευθερωθουν.τοσες δεκαετιες μετα τοσα εκαυομμυρια λαος η Τουρκια τους εχει αποτρεψει.αρα ποιος ειναι ο νικητης?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν γουσταρω τους Κούρδους
Εχουν πρωτοστατησει σε σφαγες Ελληνων
Αν τους πεταξει κανα κοκκαλακι ο Ερντογαν
θα γινουν τα πιστα του σκυλακια

Οι Κουρδοι εχουν μπεσα και δεν ειναι αχαριστοι.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οι Κουρδοι εχουν μπεσα και δεν ειναι αχαριστοι.
Για αυτο οταν ο Κεμαλ τους εταξε προνομια
εσφαξαν καποιες χιλιαδες Ελληνων
Τηρησαν την συμφωνια με τον Κεμαλ :S

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.273
Πόντοι
506
Γιατί τους ΚΑΘΑΡΟΜΑΙΜΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ, πως τους βλέπουν οι Ρώσοι ;
Χειρότερα απ' ό,τι εμείς τους καθαρόμαιμους Αλβανούς .....

ή τους γύφτους .........
Έπρεπε να ήταν στην Μόσχα μέχρι πριν από 4-5 χρόνια όπου όποιον γεωργιανό βρίσκανε οι ρώσοι στο δρόμο τον σκότωναν στο ξύλο. Και τώρα γίνονται αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Να δεις τη ύμνους θα άκουγε και θα δάκρυζε  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Όταν γίνει το μπαμ, θα γαμήσω όλες τις Ελληνίδες! Όλες αυτές τις μουνίτσες που δείχνουν την κωλάρα τους στο facebook και το instagram, θα τις γαμήσω ακάποτα και αν δω κάνα καλό μιλφάκι, θα το πάρω παρτούζα μαζί με την κόρη! Θα ρίχνω κρεμπιέδες στις γυναίκες σας και εσείς θα είστε στο μέτωπο και θα ζεσταίνεστε με τα κέρατα που θα έχετε βγάλει στο κεφάλι!  :2funny: :wanker:
Ερωτιαρη σιγουρα θα ξεροχυσες με την δολοφονια τους
απο Γεωργιανους

Συνημμένα

• dias-nekroi-astynomikoi.jpg
    dias-nekroi-astynomikoi.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ερωτιαρη σιγουρα θα ξεροχυσες με την δολοφονια τους
απο Γεωργιανους
Χειροτερη φαρα.Για γυναικες δυο εχω γνωρισει και ηταν ψυχρες καπως.Νομιζω ότι ετσι είναι ο χαρακτήρας τους.Αλλα τους Γεωργιανους τους κατατασω στους χειροτερους εγκληματιες και αναξιους εμπιστοσύνης.Κι ο δολοφόνος του Σεργιανοπουλου Γεωργιανος ηταν.Αδιστακτοι και ανελεητοι.Προχθες στο λεωφορειο Α10 Αχαρναι ειχε πιασει κουβεντα ενας Ελληνας μαστουρης με έναν αλλοδαπο.Και τους λεει από Γεωργια είμαι,εχω κανει 1 χρονο Κορυδαλλο.Στο σουπερμάρκετ μπροστα μου ερχεται ο φυλακας σεκιουριτυ και πηγαινει διπλα σε έναν κουρεμενο,ξυρισμενο,καθως πρεπει κυριο που εκανε ότι μιλαγε στο τηλεφωνο,σπαστα ελληνικα.Το καλαθι του ηταν γεματο τονους ριο μαρε.Κανα 100ευρω υπολογιζω.Μολις βλεπει τον φυλακα τα παραταει όπως είναι και φευγει.Ρωταω τι εγινε και μου λεει ο σεκιουριτυ,τον εχουμε ξαναπιασει, Γεωργιανος είναι.Θα παει αλλου τωρα.Αυτο κανουν και βγαζουν πολύ καλο μεροκαματο ακοπα.Και καμια φορα να τους πιασουμε,απλως σημειώνουμε τα στοιχεια τους και τους αφήνουμε.Εναν ψιλικατζή γνωστο μου,τον κλεψανε αργα το βραδυ και από τοτε καθεται παντα με δευτερο ατομο,φοβαται για τη ζωη του.Τον χτυπησαν ασχημα στο προσωπο.Γεωργιανοι ειπε.Και από τη φατσα αλλα μιλησαν και μεταξυ τους.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Χειροτερη φαρα.Για γυναικες δυο εχω γνωρισει και ηταν ψυχρες καπως.Νομιζω ότι ετσι είναι ο χαρακτήρας τους.Αλλα τους Γεωργιανους τους κατατασω στους χειροτερους εγκληματιες και αναξιους εμπιστοσύνης.Κι ο δολοφόνος του Σεργιανοπουλου Γεωργιανος ηταν.Αδιστακτοι και ανελεητοι.Προχθες στο λεωφορειο Α10 Αχαρναι ειχε πιασει κουβεντα ενας Ελληνας μαστουρης με έναν αλλοδαπο.Και τους λεει από Γεωργια είμαι,εχω κανει 1 χρονο Κορυδαλλο.Στο σουπερμάρκετ μπροστα μου ερχεται ο φυλακας σεκιουριτυ και πηγαινει διπλα σε έναν κουρεμενο,ξυρισμενο,καθως πρεπει κυριο που εκανε ότι μιλαγε στο τηλεφωνο,σπαστα ελληνικα.Το καλαθι του ηταν γεματο τονους ριο μαρε.Κανα 100ευρω υπολογιζω.Μολις βλεπει τον φυλακα τα παραταει όπως είναι και φευγει.Ρωταω τι εγινε και μου λεει ο σεκιουριτυ,τον εχουμε ξαναπιασει, Γεωργιανος είναι.Θα παει αλλου τωρα.Αυτο κανουν και βγαζουν πολύ καλο μεροκαματο ακοπα.Και καμια φορα να τους πιασουμε,απλως σημειώνουμε τα στοιχεια τους και τους αφήνουμε.Εναν ψιλικατζή γνωστο μου,τον κλεψανε αργα το βραδυ και από τοτε καθεται παντα με δευτερο ατομο,φοβαται για τη ζωη του.Τον χτυπησαν ασχημα στο προσωπο.Γεωργιανοι ειπε.Και από τη φατσα αλλα μιλησαν και μεταξυ τους.
Ειμαστε μαλθακοι για αυτο γαμαει και δερνει ο καθε ασιατης
Υπαρχουν και εξαιρεσεις
Θυμαμαι σκηνικο στο σχολειο
Στις ''κατω'' μπασκετες γινεται σκηνικο με κατι
συμμαθητες και με Γεωργιανους εξωσχολικους
Τις ετρωγαν αγρια οι δικοι μας μεχρι που κατευθασε το
ιππικο με καμια πενηνταρια εξαγριωμενους Ελληνες εφηβους
Οι Γεωργιανοι αφησαν τα δοντια τους σε εκεινες τις μπασκετες :priest:
Πολύ αιμα θυμαμαι
Σημερα νομιζω πως μονο η ΧΑ εχει την διαθεση
να μας ενωσει εναντι του καθε εισβολεα
Ενωμενοι πιστευω θα γαμησουμε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μονο το ΕΘΝΟΣ μπορει να ενωσει. Τιποτε αλλο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.273
Πόντοι
506

Κούρδος Βουλευτής: Τουρκία είναι η Κλεμμένη γη Ελλήνων-Αρμενίων-Κούρδων (video)

Αυτό το video θα μείνει στην Ιστορία !!! Και είναι ΣΗΜΕΡΙΝΟ !!!Είναι ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του βαθέως κράτους της τουρκίας!!! Πρέπει να το δούνε όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο αυτό.

Πρέπει να βάλει veto η Ελλάδα, σε όλες τις προενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας, με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε περίπτωση που αυτός ο Κούρδος Βουλευτής (το όνομά του είναι Ferhat Encu και πρέπει να το κρατήσουμε στη μνήμη μας), πάθει κάτι !!!!!!!!!!!

Οι Ευρωπαίοι εχθές τους δώσανε το ελεύθερο (τους τούρκους) !!! ΔΕΝ χρειάζονται άλλο βίζα για την Ευρώπη !!!!!!! Έχουν λέει μηχανισμούς αυτόματης ενεργοποίησης για την Ακύρωση του ελευθέρας (των τούρκων) …..Να δούμε τι θα κάνουν από αύριο … Για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά, θα κάνω μια σύντομη μετάφραση αυτών που ευθαρσώς «κοπάνησε» στα μούτρα των τούρκων βουλευτών, ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ αυτός Κούρδος Βουλευτής.

Με το που ανέβηκε στο βήμα, μπήκε κατ’ευθείαν στο «ψητό».

«Εσείς οι τούρκοι ήρθατε και καταλάβατε τα εδάφη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Κούρδων.Ήρθατε από την Μογγολία και δεν έχετε ούτε χίλια χρόνια εδώ, αλλά εμείς βρισκόμαστε εδώ 5 χιλιάδες ΠΡΙΝ από εσάς.Όσην ώρα τα έλεγε αυτά, ακούγονταν συνέχεια και αλλεπάλληλα ΑΠΕΙΛΕΣ από τους τούρκους βουλευτές, του τύπου «έρχεται δώρο μία σφαίρα για σένα», «τί τον κοιτάτε και δεν τον πυροβολείτε», «δεν θα βγείς ζωντανός από εδώ», «είσαι ένας νεκρός που περπατάει» και άλλες τέτοιου τύπου απειλές.Προσέξτε την φωτογραφία-τίτλο της δημοσίευσης, με τους τούρκου βουλευτές να τον έχουν περιτριγυρίσει σαν τους λύκους το θήραμά τους και τον απειλούν !!!

Ταυτόχρονα δε, ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής (με ευγενικό,πλήν όμως πολύ απόλυτο τρόπο και μοχθηρό ταυτόχρονα) του έλεγε (του Κούρδου Βουλευτή) ότι με αυτά είναι ήδη κρατούμενος για τουλάχιστον 5 χρόνια φυλακή.Στη συνέχεια του τα έκανε 10 τα χρόνια φυλακής και καλούσε την ασφάλεια της βουλής να τον συλλάβει !!

Ο Κούρδος Βουλευτής όμως, με θάρρος, Γενναιότητα και Τεράστια Ψυχραιμία και ΑΥΤΑΠΆΡΝΗΣΗ και σε πολύ cool στυλ (πολύ το γούσταρα), τους απαντούσε ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙ αν τον σκοτώσουν και ότι τα Τανκς τους και η Τρομοκατία τους ΔΕΝ θα καταφέρουν τίποτα εναντίον των Κούρδων, γιατί ο κατακτητής (όσος χρόνος και αν χρειάζεται να περάσει), στο τέλος, πάντα, χάνει το παιχνίδι.Στο τέλος του λόγου του μάλιστα, τους είπε το εξής φοβερό: «εσείς οι τούρκοι φωνάζετε όταν είστε πολύ μαζί, εγώ όμως σαν Κούδρος που είμαι σας «κανονίζω», μόνος μου όλους σας.

Τέτοια ΑΡΧ@@@Α το ΠΑΛΗΚΑΡΙ !!!

Όλοι οι Έλληνες Βουλευτές μαζί ΔΕΝ φτάνουν τα Αρχ@@@Α του !!! Και μία ΑΠΟΡΙΑ ρε παιδιά !!! Το είδατε σε κανένα Ελληνικό κανάλι ;;; Λέω εγώ τώρα …Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά. Φοβάμαι ότι όλες αυτές τις αλήθειες που ξεστόμισε, θα τις πληρώσει με την ζωή του στο τέλος. Θα τον φάνε… Και μάλλον το ξέρει και ο ίδιος , πιστεύω … Είναι πραγματικός ΗΡΩΑΣ !!! Εύγε του !!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Μακάρι να είχε μείνει κάτι εδώ για το οποίο αξίζει να πολεμήσεις...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
:o :o Πωω τον εβγαλε οξω και τους τον ετριψε στη μαπα ο Κουρδος  :sunglasses:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κούρδος Βουλευτής: Τουρκία είναι η Κλεμμένη γη Ελλήνων-Αρμενίων-Κούρδων (video)

Αυτό το video θα μείνει στην Ιστορία !!! Και είναι ΣΗΜΕΡΙΝΟ !!!Είναι ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του βαθέως κράτους της τουρκίας!!! Πρέπει να το δούνε όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο αυτό.

Πρέπει να βάλει veto η Ελλάδα, σε όλες τις προενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας, με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε περίπτωση που αυτός ο Κούρδος Βουλευτής (το όνομά του είναι Ferhat Encu και πρέπει να το κρατήσουμε στη μνήμη μας), πάθει κάτι !!!!!!!!!!!

Οι Ευρωπαίοι εχθές τους δώσανε το ελεύθερο (τους τούρκους) !!! ΔΕΝ χρειάζονται άλλο βίζα για την Ευρώπη !!!!!!! Έχουν λέει μηχανισμούς αυτόματης ενεργοποίησης για την Ακύρωση του ελευθέρας (των τούρκων) …..Να δούμε τι θα κάνουν από αύριο … Για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά, θα κάνω μια σύντομη μετάφραση αυτών που ευθαρσώς «κοπάνησε» στα μούτρα των τούρκων βουλευτών, ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ αυτός Κούρδος Βουλευτής.

Με το που ανέβηκε στο βήμα, μπήκε κατ’ευθείαν στο «ψητό».

«Εσείς οι τούρκοι ήρθατε και καταλάβατε τα εδάφη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Κούρδων.Ήρθατε από την Μογγολία και δεν έχετε ούτε χίλια χρόνια εδώ, αλλά εμείς βρισκόμαστε εδώ 5 χιλιάδες ΠΡΙΝ από εσάς.Όσην ώρα τα έλεγε αυτά, ακούγονταν συνέχεια και αλλεπάλληλα ΑΠΕΙΛΕΣ από τους τούρκους βουλευτές, του τύπου «έρχεται δώρο μία σφαίρα για σένα», «τί τον κοιτάτε και δεν τον πυροβολείτε», «δεν θα βγείς ζωντανός από εδώ», «είσαι ένας νεκρός που περπατάει» και άλλες τέτοιου τύπου απειλές.Προσέξτε την φωτογραφία-τίτλο της δημοσίευσης, με τους τούρκου βουλευτές να τον έχουν περιτριγυρίσει σαν τους λύκους το θήραμά τους και τον απειλούν !!!

Ταυτόχρονα δε, ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής (με ευγενικό,πλήν όμως πολύ απόλυτο τρόπο και μοχθηρό ταυτόχρονα) του έλεγε (του Κούρδου Βουλευτή) ότι με αυτά είναι ήδη κρατούμενος για τουλάχιστον 5 χρόνια φυλακή.Στη συνέχεια του τα έκανε 10 τα χρόνια φυλακής και καλούσε την ασφάλεια της βουλής να τον συλλάβει !!

Ο Κούρδος Βουλευτής όμως, με θάρρος, Γενναιότητα και Τεράστια Ψυχραιμία και ΑΥΤΑΠΆΡΝΗΣΗ και σε πολύ cool στυλ (πολύ το γούσταρα), τους απαντούσε ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙ αν τον σκοτώσουν και ότι τα Τανκς τους και η Τρομοκατία τους ΔΕΝ θα καταφέρουν τίποτα εναντίον των Κούρδων, γιατί ο κατακτητής (όσος χρόνος και αν χρειάζεται να περάσει), στο τέλος, πάντα, χάνει το παιχνίδι.Στο τέλος του λόγου του μάλιστα, τους είπε το εξής φοβερό: «εσείς οι τούρκοι φωνάζετε όταν είστε πολύ μαζί, εγώ όμως σαν Κούδρος που είμαι σας «κανονίζω», μόνος μου όλους σας.

Τέτοια ΑΡΧ@@@Α το ΠΑΛΗΚΑΡΙ !!!

Όλοι οι Έλληνες Βουλευτές μαζί ΔΕΝ φτάνουν τα Αρχ@@@Α του !!! Και μία ΑΠΟΡΙΑ ρε παιδιά !!! Το είδατε σε κανένα Ελληνικό κανάλι ;;; Λέω εγώ τώρα …Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά. Φοβάμαι ότι όλες αυτές τις αλήθειες που ξεστόμισε, θα τις πληρώσει με την ζωή του στο τέλος. Θα τον φάνε… Και μάλλον το ξέρει και ο ίδιος , πιστεύω … Είναι πραγματικός ΗΡΩΑΣ !!! Εύγε του !!!

Θελει μεγαλο θαρρος που τα ειπε.Εμενα αγαπημενος μου Ευρωβουλευτης που παρακολουθουσα τις ομιλιες του ηταν ο Ιταλος Gianluca  Buonanno.Πεθανε φετος σε τροχαιο δυστύχημα οδηγώντας το αυτοκινητο του.Μεγαλος φιλέλληνας και εμπρακτος υποστηρικτης ολων των ελληνικων θεσεων σε οικονομικα και εθνικα θεματα.Σπανιζουν τέτοιες φωνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom