Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Έγραψα κάποια πράγματα στην σελίδα 18 ανα θυμάμε καλά.. και διάβασα ότι απάντησαν  οι αναγνώστες του σίτε.. και έρχομε να δυτερολογήσω..
Δεν ήμαστε ούτε πολεμοχαρείς ούτε έχουμε καμιά όρεξη να μετατραπούμε απο ειρινικοί άνθρωποι σε σφαγείς.. και αυτό το ενοοώ γιατί στον πόλεμο δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί .. υπάρχουν άνθρωποι που πολεμάνε και εκεί χάνετε η ανθρωπιά.. εμείς πιστεύω βέβαια θα πολμήσουμε με την ανθρωπιά που διακατέχει αρχικά μέχρι να βγάλουν τον χειρότερο εαυτό μας και όλο το μίσος που τρέφουμε μέσα μας για τα τόσα δινά που έχουμε περάσει απο την ράτσα των Τουρκαλάδων και μετά θα ξεχάσουμε τον πολιτισμό και θα τους ξεπληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα..
Ένα άλλο βασικό είναι η οιονομία ενός πολέμου .. ένας ποόλεμος χρειάζετε χρήμα και εμείς ήμαστε χρεοκοπημένοι.. άρα θα πρέπει να ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα στο οποία θα βοηθήσει πιστεύω η ομογένεια.. και πατριώτες μας του εξωτερικού..
Σχετικά με το αξιόμαχο του στρατού .. και έχοντας περάσει απο Έβρο, Σουφλί, Πρωτοκλήσι κ.λ.π. πιστεύω ότι είναι σε καλό επίπεδο και υπολογίζοτνας και την τρέλα του Έλληνα δεν αμφιβάλο ότι θα πάμε καλά. αυτό που με φοβήζει είναι η ψυχολογική διαχείρηση μιας πρόσκαιρης ήτας (λόγο του ότι ήμαστε πολύ συνασθηματική) και η ψυχολογική διαχείρηση του ενθουσιασμού μιας νίκης ... μην ξεχνάμε ότι έτσι χάσαμε τον Μικρασιατικό πόλεμο.. ευελπιστώ ότι θα ηγηθούν άξιοι και θα διαχειριστούν ψύχραιμοι και γνώστε την κατάσταση .. δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έχουμε να κάνουν κουμάντο άσχετοι και κομματόσκυλα.. γιατί τότε εγω θα φερθώ πολύ άσχημα..
Δεν με φοβίζουν οι Τούρκοι με φοβίζουν οι πλέμπες που κρύβουμε στον κόρφο μας..
Απο τότε που ήμουνα μικρός έμαθα ότι όσο υποχωρείς δεν σε σέβετε κανένας, όσο κρύβεσε σε βρίσκουν, όσο υπαναχωρείς σε πιέζουν και στο τέλος προσπαθούν να σε λιώσουν .. αυτό είναι το ανθρώπινο είδος .. πρέπει να υπερασπίζεσε το έδαφός σου, την αξιοπρέπειά σου, τα δικαιώματά σου. Υπάρχουν τρόποι και οι αδύναμοι να δώσουν μαθήματα.. να δείξουν ότι δεν μασάνε γιατί ακόμα και αδύνατος να είσαι όταν δεν μασάς σε σέβονται .. όταν όμως μασάς και υποχωρείς στο τέλος θα σε λιώσουν..
Η επιτυχία είναι να κρατάς το έδαφός σου και τις θέσεις σου δίχως να χρειαστεί να πολεμήσεις αλλά αν χρεαστεί να σε έτοιμος ακόμα και να χτυπήσεις πρώτος να αιφνηδιάσεις..
Η πολιτκή της Ελλάδος ήταν υποχωρητική με αποκορύφωμα τα Ιμια.. ι Τούρκοι αντίθετα εφαρμόζουν πολιτκή πρόκλησης και είμαι σίγουρος ότι δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν σε πόλεμο. Χρειάζετε επιφυλακή και εγρήγορση..
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά..

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
και κάτι ακόμα για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα .. με όσους Αλβανούς έχω μιλήσει σιχαίνονται τους Τούρκους άλωστε ήμαστε στην ίδια μοίρα .. μας γαμούσανε όλους 400 χρόνια και τους Βούλγαρους και τους Αρμένους και τους Γεωργιανούς.. Σε έναν πόλεμο χρειαζόμαστε συμμάχους.. και ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.. παραδοσιακοί φίλοι μας είναι οι Ρώσοι και οι Σέρβοι .. αλλά μην ξεχνάμε ότι ήμαστε σε μια περιοχή που δεν ξέρεις τι να περιμένεις..
γιαυτό η διπλωματία σε καιρτό ειρήνης είναι σημαντική.. εκεί χτίζονται οι συμμαχίες και εμείς στον τομέα αυτό ήμαστε έτσι και έτσι.. Σημαντικός παράγοντας είναι και το Ισραήλ.. Πιστεύω προσωπικά και έχοντας φαντάρους μαζί μου που μιλούσαν μόνο Ρώσικα ότι υπάρχουν στοιχεία που μας ενώνουν. με όλους μπορώ να πώ.. στο χέρι μας είναι να κάνουμε εναν φίλο ή να τον κάνουμε εχθρό.. και μιλάω στο χέερι του καθενός προσωπικά.. ακόμα και μέσα εδώ... γιαυτό πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί και στο τι γράφουμε..

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Ένα άλλο βασικό είναι η οιονομία ενός πολέμου .. ένας ποόλεμος χρειάζετε χρήμα και εμείς ήμαστε χρεοκοπημένοι..
H Tουρκία είναι πιο σκατά από εμάς

Έχει 3 φορές το δικό μας ΑΕΠ αλλά 7,5 φορές τον πληθυσμό μας.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε Altinho,

Δεν διαφωνώ με αυτό που έθεσες αλλά η Τουρκία έχει δαπανήσει απίστευτα ποσά για εξοπλισομούς τα τελευταία χρόνια και η ιστορία διδάσκει ότι οποίος εξοπλίζετε δεν το κάνει για τα μάτια του κόσμου αλλά για να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό.. Τώρα λόγο του ότι πιστεύω ότι μια Ελληνοτουρκική σύραξη θα είναι σύντομη.. και θα στόχος θα είναι τα ελληνικά νησιά.. πιστεύω ότι δεν θα είναι οι ανάγκες σε χρήμα και υποστήριξη μεγάλες και ευελπίστώ να υπάρχει μέριμνα για κάτι τέτοιο και τα ατν΄σιτοιχα αποθέματα.. και με προβληματίζει η οικονομία που έγεινε στο στρατό τώρα τελευταία όχι τόσο σε εξοπλιστικά έξοδφα αλλά σε λειτουργικά..

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.999
Πόντοι
1.756
..και η Σαουδικη Αραβια εχει δαπανησει ακομα περισσοτερα,εχει χαμερ,απατσι,αρματα Αμπραμς,και ενα σωρο αλλα...... αλλα οι ανταρτες Χουθι,οι οποιοι πολεμουν φορωντας φουστες και σαγιοναρες και μοναδικο οπλισμο ΑΚ και RPG, οχι μονο τους εχουν απωθησει αλλα και κανουν επεκτατικο πολεμο καταλαμβανοντας εδαφη εντος της Σ.Α... Καλο ειναι να εχεις οπλικα συστηματα αλλα πρεπει να ξερεις και να τα χρησιμοποιεις...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Παρατηρώ ότι όλοι όσοι λένε ότι δεν θα πολεμούσαν έχουν και "αποκλίνουσα" σεξουαλική συμπεριφορά.

Π.χ. ερωτιαρης- κρεμπιέδες στο μετάξι, χχχινερ- τραβελοφιλος και bisexual

Με κάνει να αναρωτιέμαι, αν και είμαι ανοικτός στα θέματα σεξουαλικών επιλογών.

Εξαιρείται ο ασλακτα, που μπορεί να νιώθει πικρία και προδομένος απ την χώρα του, όμως επειδή τον ξέρω και είναι λεβέντης, πιστεύω ότι αν έρθει εκείνη η ώρα θα κάνει το καθήκον του με περηφάνια.
Σε ευχαριστω πολυ τυπε μου..Τα σεβη μου! :hi: :hi: :hi:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
Εμένα πάντως μου ηρθε ενα χαρτί απο το ΓΕΣ να δηλώσω στοιχεία κατοικίας και νούμερο αρβίλας/ρούχων 

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
και κάτι ακόμα για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα .. με όσους Αλβανούς έχω μιλήσει σιχαίνονται τους Τούρκους άλωστε ήμαστε στην ίδια μοίρα .. μας γαμούσανε όλους 400 χρόνια και τους Βούλγαρους και τους Αρμένους και τους Γεωργιανούς..

πάντως αυτό το τσέκαρα και δεν ισχύει με την καμία

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
Νατο

Συνημμένα

• 15451388_10210953524012218_915956418_n.jpg
    15451388_10210953524012218_915956418_n.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 44

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
Τύποι εγώ οσους αλβανούς ξέρω στο ακουσμα της λέξης Τουρκίας ξεροχύνουν    :wanker:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Παιδιά έχω πάει πολλές φορές στην Αλβανία και μπορώ να πώ με σχετική βεβαιότητα ότι αντιμετωπίζω μια διάθεση πολύ φιλική απο τους ανθρώπους.. πρέπει να καταλάβετε ότι οι περισσότεροι έχουν συγγενείς που δουλεύουν στην Ελλάδα και τους στέλνουν χρήματα για να μπορούν να επιβιώσουν. Κυρίως στα γερόντια που είναι πίσω. Εγώ μεγάλωσα στην Γερμανία και ξέρω ότι όση πικρία και να φορτωθείς απο καταπίεση ρατσισμό κ.λ.π. αν δεν είσαι αχάριστος έχεις μέσα σου μια ευγνωμοσύνη στη χώρα που σε έθρεψε.. Όλα εξαρτόνται απο εμάς.. αν την δούμε ιμπεριαλιστές που εκμεταλευόνται τους φτωχούς ναι θα μας μισήσουν και θα είναι πάντοτε με τον αντίπαλό μας.. αν τους δούμε και τους συμπεριφερθούμε όμως δίκαια σαν ίσος πρός ίσο δεν υπάρχει λόγος να μην είναι μαζί μας οι άνθρωποι.. και να ξέρετε Αλβανός δεν είναι το κλεφτρόνι η ο ληστής η ο εγκληματίας.. είναι άνθρωπος με οικογένεια παιδιά που πασχίζει στον αγώνα του καθημερινά.. έχουν ιδιαιτερότητες σίγουρα όπως εμείς αλλά έχσουν και καλά στοιχεία.. εγώ έχω μάθει ότι τους εχθρούς μας η τους φίλους μας εμείς τους φτιάχνουμε..
Τώρα σχετικά με τον πόλεμο ας ελπίζουμε να μην χρειαστεί.. για το καλό όλων μας .. ποτέ ένας πόλεμος δεν είναι καλός .. και πάντοτε την πλήρώνουν οι άμαχοι και οι αδύναμοι. ι Τουρκαλάδες όμως έχουν κάνει πολλά και είναι καιρός να αράξουν.. ακόμα και το χθεσινό.. ήταν αποτέλεσμα των δικών τους ενεργειών.. δεν μπορείς να γαμάς τους άλλους (κούρδους) και να έχεις την απαίτηση να είναι και καλά παιδιά.. και μηνξεχνάτε αν οι Κούρδοι είναι τρομοκράτες τότε ήμασταν και εμείς όταν πολεμούσαμε για την ελευθερία μας.. (και ο βλάκας ο Καμίνης φώτησε το Δημαρχίδη του με την Τούρκικη σημαία).. Αυτούς φοβάμε παιδιά.. Η Τουρκία είναι ήδη σε πόλεμο και δεν το καταλάβαμε.. 

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Παιδιά έχω πάει πολλές φορές στην Αλβανία και μπορώ να πώ με σχετική βεβαιότητα ότι αντιμετωπίζω μια διάθεση πολύ φιλική απο τους ανθρώπους.. πρέπει να καταλάβετε ότι οι περισσότεροι έχουν συγγενείς που δουλεύουν στην Ελλάδα και τους στέλνουν χρήματα για να μπορούν να επιβιώσουν. Κυρίως στα γερόντια που είναι πίσω. Εγώ μεγάλωσα στην Γερμανία και ξέρω ότι όση πικρία και να φορτωθείς απο καταπίεση ρατσισμό κ.λ.π. αν δεν είσαι αχάριστος έχεις μέσα σου μια ευγνωμοσύνη στη χώρα που σε έθρεψε.. Όλα εξαρτόνται απο εμάς..

Όχι,δεν εξαρτώνται όλα από εμάς,αλλά από αυτούς.

Στην Ελλάδα έχει και άλλα έθνη μεταναστών.
Έχει για παράδειγμα Κινέζους.
Έχεις δει ποτέ Κινέζους να μιλάνε άσχημα για την Ελλάδα,να φοράνε μπλούζες με εθνικιστικό έμβλημα της χώρας τους,να κάνουν μπούκες με καλάζνικοφ,να σιδερώνουν στη μούρη γιαγιάδες;

Το ίδιο και στην Γερμανία,από την οποία σου γράφω.
Έλληνες,Ιταλοί,Πολωνοί,Ισπανοί,εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη τη Γερμανία.
Ποιοι έχουν επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε οτιδήποτε Γερμανικό;
Οι τούρκοι,οι άραβες και οι βορειοαφρικάνοι.
Ποιοι έχουν σχηματίσει γκέτο στη Γερμανία;
Μόνο οι παραπάνω ΜΑΛΑΚΕΣ.

Οπότε αυτά περί δήθεν ρατσισμού και καταπίεσης,είναι αριστερίστικες δικαιολογίες,αλλά ευτυχώς ξύπνησε ο κόσμος και τις αποδοκιμάζει.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε μπορώ να παίζω και θα παίξω για χάρη της συζήτησης τον δικηγόρο του διαβόλου.. δεν τους συμπεριφερθήκαμε και εμείς με τον καλύτερο τρόπο βέβαια .. ξέρω πολλές περιπτώσεις καλόπαιδων που τους έπερναν για δουλειά και όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής τους έδιναν στεγνά .. για να απελαθούν.. το χειρότερο βέβαια απο όλα είναι ότι σε μιά σκούπα που έγεινε το 1996 που είχα μαγαζί .. μάζεψαν τους πάντες εκτός απο έναν αλβανό που αποδείχτηκε ότι τους έδινε στην αστυνομία εναν έναν για να αφήσουν εδώ αυτόν.. εκεί που θέλω να καταλήξω έιναι ότι παντού όταν συμπεριφέρεσε σαν άρχοντας και αφεντικό στους ανθρώπους δημιουργείς απο μόνος σου την έχθρα.. σου μιλάω εκ πείρας .. γιατί αυτή τη στιγμή συνεργάζομε με καμιά 20 αριά εδώ και με 3 πάνω στην Αλβανία.. Αυτοί με τα καλάζνικοφ και τα εγκλήματα είναι εγκληματίες και τους βρίσκεις πάντού.. είναι Αυγανοί, Πακινστανοί, Νιγηριανοί και βάλε λέγοντας.. εκεί φταίμε και πάλι εμείς που δεν τα καθαρίζουμε αυτά τα φαινόμενα.. όταν πιάνεις έναν τέτοιο και τον βάζεις στο κολέγιο τι περιμένεις να τον φοβίζει η φυλακή.. για δές τις συνθήκες φυλάκισης στην Αλβανία.. θα τον κάνουν να μετανιώσει την μέρα που γεννήθηκε .. θα βγεί το 1/3 απο ότι μπήκε μέσα.. και δες της Ελλάδος .. άρχοντας θα είναι φίλε μου.. ΑΡΧΟΝΤΑΣ.. ΄το πρόβλημα θεωρώ είναι ποιό πολυσύνθετο.. δεν παραγνωρίζω τον χαρακτήρα βέβαια τις κάθε φυλής και τις ιδιαιτερότητές της..
Να σου θυμίσω και κάτι Φιλιπινέζους που σκότωσαν τα αφεντικά τους, εκλεψαν την Βίλα και εξαφανίστηκαν .. τέτοια φαινόμενα υπάρχουν παντού.. για δε τους Κινέζους και επιδή έχω πάει και Κίνα.. θέλω να σου πώ να είσαι τρομερά προσεκτικός.. δεν τους φαίνετε αλλά είναι λαμόγια περιοπής.. για μένα πρέπει να υπάρχει μια προσφορά απο την πλευρή της χωρας που φιλοξενεί αλλά απαιτήσεις.. όταν ήμουνα Ντουμπαί που πήγες και εσύ απο ότι ξκέρω μου έκανε εντύπωση πυο δεν φωνάζανε στο δρόμο και που δεν τους καταλάβαινες κάν τους Ινδούς και Πακιστανούς μέχρι που όταν ήμ,ουνα σε ένα ταξί σταματ΄΄α κούρσα δίπλα μου και μου γνέφει ο τύπος αν είμαι εντάξει και λεώ οκ .. μου λεέι ο Πάκις ο ταρίφας αυτός είναι αστυνομία.. αν κάνουμε μαλακία.. μας κλείνουν μια εβδομάδα σε κάτι υπόγεια, τρώμε το ξύλο της αρκούδας, μας κουρεύουν γουλί και μα απελαύνουν δίχως να υπάρχει μια στο εκατομύριο να ξαναπάμε.. και μιλάμε για πτέσμα όχι για κακούργημα.. σε τέτοια περίπτωση εξαφανίζεσε.. αυτά απλά μαθήματα συνετισμού.. 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Φίλε μπορώ να παίζω και θα παίξω για χάρη της συζήτησης τον δικηγόρο του διαβόλου.. δεν τους συμπεριφερθήκαμε και εμείς με τον καλύτερο τρόπο βέβαια .. ξέρω πολλές περιπτώσεις καλόπαιδων που τους έπερναν για δουλειά και όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής τους έδιναν στεγνά

Βέβαια το ποιόν τους το έδειξαν απο το 1991
όταν στην πλατεία κάνιγγος στην αφετηρία των λεωφορείων
έλυωσαν έναν γέρο στο ξύλο , του πάτησαν κυριολεκτικά το κρανίο στην άσφαλτο
για να του πάρουν τα λεφτά που είχε στο πορτοφόλι .... ούτε 5000δρχ ...........

Από την αρχή έδειξαν τι εστί Αλβανός.
Οι Τούρκοι για τις χειρότερες σφαγές, έβαζαν αυτούς μπροστά.

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
zeliko φίλε όταν έκανε την συμφνωία ο Σαμάρας ο Ραμίζ Αλία τους πρώτους που έστειλε ήταν όλοι οι φυακισμένοι της Αλβανίας .. όλα τα κακοποιά στοιχεία.. ξέρω περίπτωση που σκοτώσαν παππού για 300 δραχμές.. γιαυτό όμως φταίγαμε εμείς.. όταν είναι να δεχθείς ξένους μετανάστες πρέπει να έχεις μεταναστευτική πολιτική και εμείς αυτό δεν ξέραμε τι είναι και τώρα με τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες οι Ευρωπάιοι μας το μαθαίνουν ..
Ανεξάρτητα όμως με το θέμα αυτό εγώ μιλάω για την περίπτωση ενός πολέμου.. έχουμε ανοιχτό μέτωπο με Σκοπιανούς.. τους μουσουλμάνους στην Θράκη που είναι και μάλιστα στα μετώπισθεν Δ' Σώματος του στρατού μας και δεν μας χρειάζετε και η Αλβανία..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Τους Αλβανούς λογω δουλειας μπορω να πω απ οσο ξερω ότι ειναι φιλοτιμοι και βοηθάνε.Ενα περιστατικο που μου ειχε τυχει σε σουβλατζιδικο,ειχα πιασει κουβεντα με τον Αλβανο τυλιχτη και καθοταν διπλα σε τραπεζι Αλβανος πελατης μονος του και ετρωγε.Μου λεει ο σουβλατζης,στην  Αλβανια εχουμε πολλα ελληνικα αρχαια και γραφουν ελληνικα ονοματα πανω.Απο ομαδες στο ποδοσφαιρο οι μισοι υποστηριζουν ιταλικες,Μιλαν,Γουβεντους.Και οι αλλοι μισοι υποστηριζουν ελληνικες; του κανω.Αμεσως σταματάει να τρωει ο πελατης και παγωνει.Ο μαγαζάτορας τους κανει νοημα να μη κανει κινηση για να μη του χαλασει το μαγαζι προφανως.Εγω όμως συνεχιζω και λεω,πολλους Αλβανούς που ξερω ειναι Ολυμπιακοι παντως.
Οι Αλβανοι το καλο ειναι ότι εχουν σχεδόν εξελληνιστεί,παιρνουν ελληνικα ονοματα,βαφτιζονται χριστιανοι,αφομειωνονται καθως οι γονεις σωστα γνωριζουν από την εμπειρια τους εδώ ότι ευτυχως ο Ελληνας ειναι ρατσιστης και δε σηκωνει μειονότητες που σηκωνουν κεφαλι.Για το καλο των παιδιων τους λοιπον τους εχουν κανει Ελληνες σχεδόν.Και μολις σε 20 χρονια.Σε βαθος χρονου θα εχουν πλήρως ενσωματωθεί.Αυτοι που εχουν το πρόβλημα είναι οι Τουρκαλβανοι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Τύποι εγώ οσους αλβανούς ξέρω στο ακουσμα της λέξης Τουρκίας ξεροχύνουν    :wanker:
Λογικο τυπε.Λογω κομπλεξ κατωτερότητας απέναντι στην υπερδυναμη των  Βαλκανιων Ελλαδα,Ιστορια,πολιτισμος, αθλητισμος,οικονομια,γλωσσα,εδαφη παρμενα από τους γειτονους το 1912,υποστηριζουν τη Τουρκια μηπως μας κανει ντα και χαρουν κι αυτοι λιγο.Αυτοι που μενουν παντως στο νοτο και εχουν σχεση με το ελληνορθοδοξο στοιχειο,ακομα κι αν δεν ειναι ελληνικης η ελληνοβλαχικης καταγωγης,μας συμπαθουν.Δε συμπαθουν τη Τουρκια.Για τα παιδια εδώ δε το συζηταω,αλιμονο.

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εμένα πάντως μου ηρθε ενα χαρτί απο το ΓΕΣ να δηλώσω στοιχεία κατοικίας και νούμερο αρβίλας/ρούχων 

κι εμενα μου έστειλαν, τους απάντησα πως είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού πια ( USA) μου απάντησαν πως δεν έχει σημασία και λογω ειδικότητας ( ήμουν βατράχι στη ΜΥΚ ) είμαι ανα πάσα στιγμή ανακλήσιμος. Μα είμαι 42 παιδιά τους λέω, τι να κάνω γέρος άνθρωπος, όχι λένε, μπορείς να είσαι χειριστής ταχυπλόου, πληρωτής φιαλών, χειριστής οπλισμού σκαφών, τους έστειλα κι εγω το αμερικάνικο διαβατήριο που πήρα πέρυσι και τελείωσε ο διάλογος....

Επισκέπτης
:o :o :o :o
Τα ταγματα ασφαλειας θα εχουν πολύ δουλεια σε περιπτωση πολέμου
Πω ρε φίλε τι γράφεις!
Και να ήξερες ότι μένω σχετικά κοντά στο Μελιγαλά!!
Γενικά όλη η Μεσσηνία υπέφερε πολύ μετά τη φυγή των Γερμανών. Αλλά εντάξει ας μην ανοίγουμε άλλα θέματα.....

Εγω για παράδειγμα εχω απολυθει το 1997.Εκτοτε δε με εχουν καλεσει ποτε για μετεκπαιδευση {καλυτερα},αλλα τα εγγραφα μου τα εχω κανονικα.Το μπλε βιβλιαρακι,το χαρτι επιστράτευσης που λεει ότι πρεπει να παω κοντα στις Σερρες στα ελληνοσκοπιανα σύνορα.Αμα ξεκινησει η διαδικασια ολους δε τους καλουν;
Μπήκα μεγαλούτσικος απολύθηκα το 2002, δε με κάλεσαν ποτέ για μετεκπαίδευση, άσχετα αν ήμουν Ρόδο την ώρα της κρίσης οφείλεις να παρουσιαστείς στην πλησιέστερη μονάδα και μετά θα σε κατευθύνουν......
Έτσι κι αλλιώς με τους τουρκαλάδες θαχουμε ντράβαλα, τι να κάνεις αγαπητέ στα Σκόπια?

Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια μπορουμε να καταταχθουμε εθελοντικα.
Εξυπακούεται. Ακόμη κι ο μπαρμπαΦώντας εδώ απέναντι στα 80 φεύγα μπορεί ναρθει για παρέα. Δε νομίζω να σε απαγορεύει κανείς να καταταχθείς αν το θες.

εσυ τυπε θα γινεις καμικάζι εν καιρο πολεμου
Εδώ διαφωνούμε. Στον πόλεμο ο κάθε μαχητής ό,τι κι αν κάνει είναι χρήσιμος. Και τη στιγμή που πάσχουμε από λειψανδρία είναι @@ρια να σπαταλιώμαστε άσκοπα. Αυτά ανήκουν στους μικροψώληδες της Τζαπάν.....

Τώρα για να μη συνεχίσω τα κουότ και τα κογιότ, διάβασα κάποια από τα πολλά σχόλια, εντάξει με τους αλβανούς η φάση είναι ψιλοπερίεργη. Εδώ στο χωριό έχουμε 5 οικογένειες (τα παιδιά τους γεννήθηκαν εδώ είτε ήλθαν σε μικρή ηλικία) έχω παρτίδες με αυτούς (αναγκαστικά δηλαδή - παρέες δεν υπάρχουν) αλλά είμαι προσεκτικός. Δεν είναι και η χειρότερη ράτσα (αλλά ως πλειοψηφία αλλοδαπών τους παίρνει η μπάλα για τα κάμποσα αναθέματα που έχουν κάνει) και από την άλλη δεν είναι και η ράτσα που πρέπει να έχεις και τα πολλά πάρε - δώσε....
Οι μουσουλμάνοι αλβανοί λογικό είναι να τείνουν προς τουρκία μεριά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom