Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Τύπε μου είμαι σεκιουριτάς από το 2006 και όσες φορές τους χρειάστηκα, κρυβόντουσαν πίσω από εμένα με τα πιστολάκια τους. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι εντελώς άχρηστος και αν αναλάμβαναν οι σεκιούριτι με καλάσνικοφ όπως είναι στην Ρωσία, τότε δεν θα κουνιόταν κουνούπι. Δυστυχώς στην Ελλάδα μας έχουν για διακοσμητικά στοιχεία
Είσαι τόσο γενναίος που βρίζεις με τους κλώνους σου γιατι φοβάσαι ο ίδιος  :2funny: Πάντως η δική σας αστυνομία στην κυριολεξία γαμάει και δέρνει  :2funny: :2funny: :2funny:   :2funny: Στην Γεωργία στα κρατητήρια η αστυνομία γαμάει τους παραβατικούς Κάθε εβδομάδα γίνονται διαδήλωσης ενάντια στο βιασμό και την κακοποιηση τον ανδρών  :gay: κρατουμένων  :2funny:  

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
πολλοί έχουν γυρίσει πίσω και τους έδωσαν δωρεάν σπίτια.

Τους χάρισαν σπίτια ;

ή τους παραχώρησαν κανενα δωμάτιο σοβιετικού τύπου για να μένουν
μην παγώσουν στους δρόμους και πρέπει να τους ξεπαγώνουν με καμινέτο για να τους ξεκολλήσουν από το πεζοδρόμιο ............

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Τους χάρισαν σπίτια ;

μην παγώσουν στους δρόμους και πρέπει να τους ξεπαγώνουν με καμινέτο για να τους ξεκολλήσουν από το πεζοδρόμιο ............
Στους γεωργιανούς να χαρίσουν σπίτια  :2funny: θα αστειεύεσαι  :2funny: Στους βαθμοφόρους στρατιωτικούς χαρίζουν σπίτια και σε λαμπρούς επιστήμονες. 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Στην Γεωργία στα κρατητήρια η αστυνομία γαμάει τους παραβατικούς Κάθε εβδομάδα γίνονται διαδήλωσης ενάντια στο βιασμό και την κακοποιηση τον ανδρών  :gay: κρατουμένων  :2funny:  

Ετσι στρώνουν τα αλάνια :grin:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τους χάρισαν σπίτια ;

Αυτά μόνο η Ελλάδα μπορεί να τα κάνει στους πολίτες της και όχι δωμάτιο, αλλά μπαγκάκι σε καμιά πλατεία και πολύ σας είναι  :s&m_3:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Στους γεωργιανούς να χαρίσουν σπίτια  :2funny: θα αστειεύεσαι  :2funny: Στους βαθμοφόρους στρατιωτικούς χαρίζουν σπίτια και σε λαμπρούς επιστήμονες. 
Ναι και μετά ξύπνησες  :jerking:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αυτά μόνο η Ελλάδα μπορεί να τα κάνει στους πολίτες της και όχι δωμάτιο, αλλά μπαγκάκι σε καμιά πλατεία και πολύ σας είναι  :s&m_3:
Αφου ειναι τοσο καλά στην Ρωσια και τοσο μαπα στην Ελλάδα
Τοτε γιατι ερχονται ρωσιδάκια στο μετάξι να τις σκυλογαμανε πακηδες
για μερικα κερματα ανα γαμησι :think:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Είσαι τόσο γενναίος που βρίζεις με τους κλώνους σου γιατι φοβάσαι ο ίδιος  :2funny: Πάντως οι δική σας αστυνομία στην κυριολεξία γαμάει και δέρνει  :2funny: :2funny: :2funny:   :2funny: Στην Γεωργία στα κρατητήρια η αστυνομία γαμάει τους παραβατικούς Κάθε εβδομάδα γίνονται διαδήλωσης ενάντια στο βιασμό και την κακοποιηση τον ανδρών  :gay: κρατουμένων  :2funny:  
Δεν ήμουν ποτέ στην Γεωργία τύπε μου, αλλά έχω γνωρίσει Γεωργιανούς που σας ρίχνουν πολλές φάπες εσάς τους Έλληνες. Ένα μεγάλο χωριό στην βόρεια Ελλάδα έτρεμε δυο αδέρφια Γεωργιανών που ήξερα και τα παλικάρια αυτά, τώρα βγάζουν τρελά φράγκα και δεν τους αγγίζει καμία κρίση

Επισκέπτης

Δεν μου επιτρέπεται να κρίνω αρνητικά όποιον παντρεύεται γυναίκα με παιδί, γιατί και εμένα με μεγάλωσε θετός πατέρας. Ο φυσικός πα-τέρας μου, ήταν μεθύστακας και χτύπαγε την μάνα μου. Εμένα πήγε να με πνίξει όταν ήμουν 2 χρονών, αλλά με έσωσε ο γείτονας την τελευταία στιγμή. Από 3 ετών με μεγάλωσε ο θετός μου πατέρας και τον αποκαλώ από μικρός μπαμπά. Όταν τα βρήκε με την μάνα μου, της είπε ότι πρώτα αγάπησε εμένα και μετά αυτήν...Βέβαια το καλύτερο είναι να μεγαλώσεις τα δικά σου παιδιά, αλλά δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή... :hi:
ερωτιαρη στον βιολογικο ή στον θετο σου πατερα αναφερεσαι εδω:
Ο πατέρας μου γεννήθηκε στα Ελληνόφωνα χωριά της Γεωργίας, από τα 17 πήγε στην Μόσχα να σπουδάσει, υπηρέτησε 3 χρόνια στο Ρωσικό πολεμικό ναυτικό στην περιοχή της Σιβηρίας στην θάλασσα του Μπάρετσ και εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μόσχα. Επίσης ο αδερφός του πατέρα μου έχει 3 χρυσά αστέρια και είναι στρατηγός στην Ρωσία. Τι δεν καταλαβαίνεις? :think:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Αφου ειναι τοσο καλά στην Ρωσια και τοσο μαπα στην Ελλάδα
Τοτε γιατι ερχονται ρωσιδάκια στο μετάξι να τις σκυλογαμανε πακηδες
για μερικα κερματα ανα γαμησι :think:
Οι πουτάνες δεν έχουν πατρίδα τύπε μου και πάνε όπου υπάρχει ζήτηση. Φεύγουν από τα χωριά της Ρωσίας και κάνουν κρυφά βίζιτες σε άλλες χώρες, λέγοντας ψέματα στις οικογένειες τους για την δουλειά που κάνουν γιατί θα τις σκοτώσουν αν το μάθουν οι δικοί τους.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Οι πουτάνες δεν έχουν πατρίδα τύπε μου και πάνε όπου υπάρχει ζήτηση. Φεύγουν από τα χωριά της Ρωσίας και κάνουν κρυφά βίζιτες σε άλλες χώρες, λέγοντας ψέματα στις οικογένειες τους για την δουλειά που κάνουν γιατί θα τις σκοτώσουν αν το μάθουν οι δικοί τους.
Και στην Ελλάδα υπάρχουν ντοπιοι εγκληματίες που τους τρέμει όλη η χώρα και όχι ένα χωριό  :2funny: . και οι δικοί σου γεωργιανοί δεν είναι ούτε τρίχα από τα αρχίδια τους.  Αυτά συγκρίνουμε τώρα ? είναι παραδείγματα δηλαδή προς μίμηση ?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Στον θετό. Ο βιολογικός πατέρας μου ήταν Ρώσος καθαρός και έπινε τον κωλο του

Άρα και η μητέρα Ρωσίδα;

Οπότε ο θετός πατέρας είναι το μοναδικό καλό μέλος αυτής της χώρας. Κάνω λάθος;

Δεν νομίζω ο βιολογικός σου πατέρας να είχε άλλη γνώμη από την δική σου για εμάς.

Δηλαδή ενδόμυχα ταυτίζεσαι με αυτόν,

και έτσι εξηγουνται και οι κρεμπιέδες, επειδή φοβάσαι μήπως γίνεις και εσύ Κρόνος,

και πας να καταπιείς τα παιδιά σου... Θέλεις μεν να κάνεις παιδιά, αρκεί να μην είναι τριγύρω σου.

Είσαι σίγουρος ότι δεν το θυμάσαι το σκηνικό; 3 ετών δεν είναι πολύ, αλλά ούτε και λίγο.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και στην Ελλάδα υπάρχουν ντοπιοι εγκληματίες που τους τρέμει όλη η χώρα και όχι ένα χωριό  :2funny: . και οι δικοί σου γεωργιανοί δεν είναι ούτε τρίχα από τα αρχίδια τους.  Αυτά συγκρίνουμε τώρα ? είναι παραδείγματα δηλαδή προς μίμηση ?

Είδα ντοκυμαντέρ στο national geographic για φυλακές υψίστης ασφαλείας στη ρωσία.
Ήταν μέσα τύπος που είχε κάνει σε αντίστοιχη στις ΗΠΑ και ...
ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!!!!!!!

Και οι φρουροί καμάρωναν , ότι εκεί δεν είναι φλώρικα όπως στις ΗΠΑ.
Κανείς δεν βλέπει άλλους, δεν βγαίνουν μαζί στην αυλή κτλ!

Και έδειξε ώρα 06.00 να κάνουν γυμναστική στο προαύλιο .......
με -45 C

Σιβηρία πάντα.
Και είπαν επίσης ότι οι φόνοι είναι πενταπλάσιοι από τις ΗΠΑ.
Παραδείγμα έλεγε ........

τύπος έσφαξε τη μάνα του , επειδή δεν του έδωσε τα λεφτά της να πάρει βότκα ......

άλλος που έμενε στο ίδιο σπίτι με κουνιάδο , τον έσφαξε μαζί με τη γυναίκα του,
επειδή του έκαναν παράπονα ότι ... έκανε θόρυβο όταν ήταν σουρωμένος κτλ !!!!!!!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μάγκες βαριέμαι να απαντάω σε ηλίθιες ερωτήσεις τύπου συνέντευξης... Πάω να την πέσω, γιατί αύριο πρωί θα αντιμετωπίσω την Ελληνική γραφειοκρατία και μετά έχω να περάσω καλώδια, ενισχυτές, subwoofer και άλλα πολλά καλούδια σε κάτι μουσάτους κλαρινογαμπρούς  :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Tυπε Ερωτιαρη
Θελω να πιστευω πως δεν θα βιαζες και ουτε χαρηκες πραγματικα
με την δολοφονια των αστυνομικων
Δες τα προβληματα σου και προσπαθησε να τα αντιμετωπισεις

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Προσωπικά, τις απαντήσεις που ήθελα μόλις τις πήρα.

Καληνύχτες σου.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Ρε φίλε το ξέρουμε πως οι Γεωργιανοί σου γαμάγανε τη πουτάνα τη μάνα σου όταν ήσουν μικρός αλλά τόσο μίσος πια για δαύτους;
Ειρήνη,Χριστούγεννα έρχονται :)
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]Δεν ξέρω τι δικαιώματα σου έχει δώσει η γεωργιανή μάνα σου για να σκεφτεις έτσι αλλά η ελληνίδα μάνα δεν είναι σαν τις δικές σας. Nα σου θυμίσω ότι τα μπουρδέλα της Ευρώπης από το 1990 και μέχρι σήμερα με πρώην σοβιετικές δουλεύουν. Για να έχεις τέτοια γνώμη για κάτι ιερό όπως η μητέρα φαντάζομαι έχουν δει πολλα τα μάτια σου από μικρό παιδί. Κριμα φιλε αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω σε κατι. Μίσος δεν έχω για κανέναν και όταν βρίζεις αξία έχει να τα λες σε κάποιον κατάματα και όχι κρυμμένος σαν κότα πίσω από ένα ψηφιακό προφίλ,έτσι κάνουν οι  άνανδροι πούστηδες. Βλέπω και στο προφίλ σου [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=155495;sa=statPanel[/URL] επισκέπτεσε συχνά το θέμα τον γκέι  :effemine: οπότε δεν έπεσα έξω  :2funny:  :2funny:  :2funny:

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Παντως σημαδι επικειμενου πολεμου λιγες μερες πριν θα ειναι χαμηλη ροη του νερου υδρευσης σε πολλες περιοχες καθως θα το μαζευει ο Στρατος ,ασυνηθιστα μεγαλη Αστυνομικη παρουσια -κυριως για διαδικαστικα θεματα φυλλα πορειας κτλ.- και Πυροσβεστικη στους δρομους,στην Θρακη ,ισως εχουμε μπλακ αουτ ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΚΙΝ.ΤΗΛ.στα Πομακοχωρια συλληψεις σταμπαρισμενων(το 74 τους μαζεψαν σε γηπεδα) και αποκλεισμο δρομων,αμοιβαια αποσυρση πρεσβευτων ΕΛΛΑΔΑΣ-Τουρκιας,Φυγαδευση ξενων πολιτων και ταξιδιωτικων οδηγιων απο τριτες χωρες,οι τραπεζες θα λειτουργουν λογικα με περιορισμους αλλα αυτο υπαρχει ηδη,αεροδρομια-λιμανια κλεινουν και επιβολη στρατιωτικου νομου ,ειδικα για οσους επιχειρησουν να την κοπανησουν.
Πολλα φορτηγα μεγαλα τζιπ και supercars υψηλου κυβισμου θα κατασχεθουν και φυσικα ολοι μεχρι 28 ετων θα κληθουν λογικα ισως και μεχρι 33 αναλογα τις αναγκες και την εξελιξη ,παντως λογικα μεχρι και εφεδροι 45χρ  θα θεωρουνται μαχιμοι μη πω μεχρι 60 με το δημογραφικο τους γιωταδες-πουσταραδες-χιπστεραδες-αναρχοαπλυτους και την μη στρατευση των γυναικων α λα Ισραηλ...
 Τα G3 και τα πυρομαχικα ,αν δεν κανω λαθος δεν επαρκουν για το θεωρητικα μεγιστο δυναμικο οπλιτων της χωρας εκτος και αν προσμετρηθουν τα κυνηγετικα και αδηλωτα μερακληδων και μαφιοζων οπως πχ Κρητη που ισως ειναι ακαταλληλα για ευρεια πολεμικη επιχειρηση αλλα καλα για ανταρτικο
Και τελειωτικο σημαδι θα ειναι οι σειρηνες για βομβαρδισμους του Τουρκικου Ναυτικου και Αεροποριας σε κριτικης σημασιας περιοχες καθως και δημοσιογραφικο ''σοου' σε social media καναλια εφημεριδες και ανακοινωσεις καθως και οπως πιστευω πατριωτικος ενθουσιασμος οπως το '40 ,ο Ελληνας ζει τα παντα παθιασμενα χωρις αντικειμενικη λογικη(συσχετισμο δυναμεων-υπεροπλια) και καμια φορα του βγαινει σε καλο αν και Πολεμος δεν ειναι ποδοσφαιρο Μπασκετ αν δεν εχεις ΙΣΧΥ χανεις και τελος.

Φίλε dinn σε βρίσκω πολύ ενημερωμένο στην τελευταία σου παράγραφο.. έτσι είναι.. υπάρχει το σχέδιο Ξενοκράτης για την περίπτωση αυτή..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom