Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gianis85

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
Έπρεπε να ήταν στην Μόσχα μέχρι πριν από 4-5 χρόνια όπου όποιον γεωργιανό βρίσκανε οι ρώσοι στο δρόμο τον σκότωναν στο ξύλο. Και τώρα γίνονται αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Να δεις τη ύμνους θα άκουγε και θα δάκρυζε  :2funny:

Ρε φίλε το ξέρουμε πως οι Γεωργιανοί σου γαμάγανε τη πουτάνα τη μάνα σου όταν ήσουν μικρός αλλά τόσο μίσος πια για δαύτους;
Ειρήνη,Χριστούγεννα έρχονται :)
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μυστη μου κλωτσιδια σε πακηδες επεφταν μονο
απο οργανωμενους :rolleyes:

Εναν Αλβανο εδειρε η ΧΑ? Εναν Ελληνα ενεπνευσε να γινει πιο πατριωτης;

Χρησιμοθηρικα μερικοι την υποστηριξαν. Και τωρα αμα δουν κανενα νεαρο με ξυρισμενο κεφαλι λενε χρυσαυγιτης-αλητης. Και στα λεωφορεια οι γεροι στεκονται ΟΡΘΙΟΙ διπλα στις Αλβανεζες με τα παιδια τους, στο ενα καθισμα η μανα, στο αλλο το παιδι.

Οταν νιωσουμε ο καθενας μελοι του ΕΘΝΟΥΣ, αντι για ξεχωριστα ατομα, τοτε μονοι μας θα τους διωξουμε ολους αυτους.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.747
Πόντοι
25.467
Αυτά ήταν δεκαετίες πριν...

Κανένα πιο πρόσφατο έγγραφο δεν έχεις να δείξεις..?

Πυρφόρε...   :jerking:

Σαραντα κάτι είναι ο κ. Πίκης. Λογικά πρέπει να το πήρε πριν από καμιά 12ετία.

Απορω πάντως που δεν το έχει κορνιζάρει για να το βάλει στο σαλόνι, για να τον  καμαρώνουν όλοι.  :)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ερωτιαρη σιγουρα θα ξεροχυσες με την δολοφονια τους
απο Γεωργιανους
Γενικά όποιος σκοτώνει μπάτσους είμαι οπαδός του! Δεν έχει σημασία αν είναι Γεωργιανός ή Αφρικανός. Όποιος σκοτώνει μπάτσους είναι φίλος μου  :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οχι στην ελλαδα του 2016 αγαπητε.Βασικα διορθωνω.Οχι στην πασοκικη ελλαδα απο 1974 και μετα
καπποτε δε μπορουσες να παντρευτεις ουτε να νοικιασειες σπιτι χωρις σωστο απολυτηριο

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γενικά όποιος σκοτώνει μπάτσους είμαι οπαδός του! Δεν έχει σημασία αν είναι Γεωργιανός ή Αφρικανός. Όποιος σκοτώνει μπάτσους είναι φίλος μου  :rockon:
Τετοια ελεγε και ο αλληλεγγυος που
του βιασαν την γκομενα 3 Συριοι στο ΑΠΘ
και ετρεχε να βρει μπατσους οταν τα πιθηκια
του εσκιζαν την γκομενα
Και στα δικα σου :grin:

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Κούρδος Βουλευτής: Τουρκία είναι η Κλεμμένη γη Ελλήνων-Αρμενίων-Κούρδων (video)

Αυτό το video θα μείνει στην Ιστορία !!! Και είναι ΣΗΜΕΡΙΝΟ !!!Είναι ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του βαθέως κράτους της τουρκίας!!! Πρέπει να το δούνε όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο αυτό.

Πρέπει να βάλει veto η Ελλάδα, σε όλες τις προενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας, με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε περίπτωση που αυτός ο Κούρδος Βουλευτής (το όνομά του είναι Ferhat Encu και πρέπει να το κρατήσουμε στη μνήμη μας), πάθει κάτι !!!!!!!!!!!

Οι Ευρωπαίοι εχθές τους δώσανε το ελεύθερο (τους τούρκους) !!! ΔΕΝ χρειάζονται άλλο βίζα για την Ευρώπη !!!!!!! Έχουν λέει μηχανισμούς αυτόματης ενεργοποίησης για την Ακύρωση του ελευθέρας (των τούρκων) …..Να δούμε τι θα κάνουν από αύριο … Για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά, θα κάνω μια σύντομη μετάφραση αυτών που ευθαρσώς «κοπάνησε» στα μούτρα των τούρκων βουλευτών, ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ αυτός Κούρδος Βουλευτής.

Με το που ανέβηκε στο βήμα, μπήκε κατ’ευθείαν στο «ψητό».

«Εσείς οι τούρκοι ήρθατε και καταλάβατε τα εδάφη των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Κούρδων.Ήρθατε από την Μογγολία και δεν έχετε ούτε χίλια χρόνια εδώ, αλλά εμείς βρισκόμαστε εδώ 5 χιλιάδες ΠΡΙΝ από εσάς.Όσην ώρα τα έλεγε αυτά, ακούγονταν συνέχεια και αλλεπάλληλα ΑΠΕΙΛΕΣ από τους τούρκους βουλευτές, του τύπου «έρχεται δώρο μία σφαίρα για σένα», «τί τον κοιτάτε και δεν τον πυροβολείτε», «δεν θα βγείς ζωντανός από εδώ», «είσαι ένας νεκρός που περπατάει» και άλλες τέτοιου τύπου απειλές.Προσέξτε την φωτογραφία-τίτλο της δημοσίευσης, με τους τούρκου βουλευτές να τον έχουν περιτριγυρίσει σαν τους λύκους το θήραμά τους και τον απειλούν !!!

Ταυτόχρονα δε, ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής (με ευγενικό,πλήν όμως πολύ απόλυτο τρόπο και μοχθηρό ταυτόχρονα) του έλεγε (του Κούρδου Βουλευτή) ότι με αυτά είναι ήδη κρατούμενος για τουλάχιστον 5 χρόνια φυλακή.Στη συνέχεια του τα έκανε 10 τα χρόνια φυλακής και καλούσε την ασφάλεια της βουλής να τον συλλάβει !!

Ο Κούρδος Βουλευτής όμως, με θάρρος, Γενναιότητα και Τεράστια Ψυχραιμία και ΑΥΤΑΠΆΡΝΗΣΗ και σε πολύ cool στυλ (πολύ το γούσταρα), τους απαντούσε ότι ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΕΙ αν τον σκοτώσουν και ότι τα Τανκς τους και η Τρομοκατία τους ΔΕΝ θα καταφέρουν τίποτα εναντίον των Κούρδων, γιατί ο κατακτητής (όσος χρόνος και αν χρειάζεται να περάσει), στο τέλος, πάντα, χάνει το παιχνίδι.Στο τέλος του λόγου του μάλιστα, τους είπε το εξής φοβερό: «εσείς οι τούρκοι φωνάζετε όταν είστε πολύ μαζί, εγώ όμως σαν Κούδρος που είμαι σας «κανονίζω», μόνος μου όλους σας.

Τέτοια ΑΡΧ@@@Α το ΠΑΛΗΚΑΡΙ !!!

Όλοι οι Έλληνες Βουλευτές μαζί ΔΕΝ φτάνουν τα Αρχ@@@Α του !!! Και μία ΑΠΟΡΙΑ ρε παιδιά !!! Το είδατε σε κανένα Ελληνικό κανάλι ;;; Λέω εγώ τώρα …Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά. Φοβάμαι ότι όλες αυτές τις αλήθειες που ξεστόμισε, θα τις πληρώσει με την ζωή του στο τέλος. Θα τον φάνε… Και μάλλον το ξέρει και ο ίδιος , πιστεύω … Είναι πραγματικός ΗΡΩΑΣ !!! Εύγε του !!!

δειτε εδω

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τετοια ελεγε και ο αλληλεγγυος που
του βιασαν την γκομενα 3 Συριοι στο ΑΠΘ
και ετρεχε να βρει μπατσους οταν τα πιθηκια
του εσκιζαν την γκομενα
Και στα δικα σου :grin:
Τύπε μου είμαι σεκιουριτάς από το 2006 και όσες φορές τους χρειάστηκα, κρυβόντουσαν πίσω από εμένα με τα πιστολάκια τους. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι εντελώς άχρηστος και αν αναλάμβαναν οι σεκιούριτι με καλάσνικοφ όπως είναι στην Ρωσία, τότε δεν θα κουνιόταν κουνούπι. Δυστυχώς στην Ελλάδα μας έχουν για διακοσμητικά στοιχεία

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τύπε μου είμαι σεκιουριτάς από το 2006 και όσες φορές τους χρειάστηκα, κρυβόντουσαν πίσω από εμένα με τα πιστολάκια τους. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι εντελώς άχρηστος και αν αναλάμβαναν οι σεκιούριτι με καλάσνικοφ όπως είναι στην Ρωσία, τότε δεν θα κουνιόταν κουνούπι. Δυστυχώς στην Ελλάδα μας έχουν για διακοσμητικά στοιχεία
Αν σε ληστεψουν ή σου κλεψουν το αυτοκινητο
δεν θα πας στην Αστυνομια :think:
Για πες κανα περιστατικο που τους καλεσες ως
σεκιουριτι και κρυφτηκαν πισω απο τα πιστολάκια τους :coffee:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
:kneel:
Τραβα σε κανα ψυχιατρο φιλε. Εχεις προβλημα μεγαλο, ακομα και για πλακα αν γραφεις τετοιες βλακειες

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Αν σε ληστεψουν ή σου κλεψουν το αυτοκινητο
δεν θα πας στην Αστυνομια :think:
Για πες κανα περιστατικο που τους καλεσες ως
σεκιουριτι και κρυφτηκαν πισω απο τα πιστολάκια τους :coffee:
Στην αστυνομία θα πάω μόνο για να δηλώσω την κλοπή για να πάρω τα λεφτά από την ασφάλεια. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι γραφειοκρατικός και ανασταλτικός σε περίπτωση που ξεσηκωθούν οι πολίτες εναντίον των πολιτικών. Αν εμπιστεύεσαι την αστυνομία για την ασφάλεια σου, τότε είσαι τελείως αφελής. Θα σου πω ένα απλό περιστατικό. 4 και 40 τα ξημερώματα μπήκαν στην εταιρεία που φύλαγα για να κλέψουν. Τους είδα στην κάμερα και ειδοποίησα την αστυνομία ενεργώντας σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Οι πόρτες της εταιρείας ήταν αρκετά χαμηλές σε ύψος και μπορούσαν άνετα να πηδήξουν οι μπάτσοι και να δράσουν. Όμως καθόντουσαν και περίμεναν να τους ανοίξω εγώ. Όταν τους άνοιξα, μου είπαν να πάω μπροστά και να τους δείξω τον χώρο και αυτοί ήταν πίσω μου με τα όπλα και τον ερασιτεχνισμό που τους χαρακτηρίζει. Τελικά οι εισβολείς την είχαν ήδη κοπανίσει και δεν πιάσανε κανέναν...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Στην αστυνομία θα πάω μόνο για να δηλώσω την κλοπή για να πάρω τα λεφτά από την ασφάλεια. Ο ρόλος της αστυνομίας είναι γραφειοκρατικός και ανασταλτικός σε περίπτωση που ξεσηκωθούν οι πολίτες εναντίον των πολιτικών. Αν εμπιστεύεσαι την αστυνομία για την ασφάλεια σου, τότε είσαι τελείως αφελής. Θα σου πω ένα απλό περιστατικό. 4 και 40 τα ξημερώματα μπήκαν στην εταιρεία που φύλαγα για να κλέψουν. Τους είδα στην κάμερα και ειδοποίησα την αστυνομία ενεργώντας σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Οι πόρτες της εταιρείας ήταν αρκετά χαμηλές σε ύψος και μπορούσαν άνετα να πηδήξουν οι μπάτσοι και να δράσουν. Όμως καθόντουσαν και περίμεναν να τους ανοίξω εγώ. Όταν τους άνοιξα, μου είπαν να πάω μπροστά και να τους δείξω τον χώρο και αυτοί ήταν πίσω μου με τα όπλα και τον ερασιτεχνισμό που τους χαρακτηρίζει. Τελικά οι εισβολείς την είχαν ήδη κοπανίσει και δεν πιάσανε κανέναν...

Σε πειραξε που περιμεναν να ανοιξεις την πορτα για να μπουν
και που σου ζητησαν να τους υποδειξεις το σημειο που ηταν οι κλέφτες :headbang: :headbang:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Σε πειραξε που περιμεναν να ανοιξεις την πορτα για να μπουν
και που σου ζητησαν να τους υποδειξεις το σημειο που ηταν οι κλέφτες :headbang: :headbang:
Τι να υποδείξω μωρέ στους άμπαλους! Εγώ όταν βλέπω μπάτσους, ανοίγω τέρμα το τέρας ηχοσύστημα που έχω στο αυτοκίνητο και τους ταράζω τα κεφάλια με τα μπασίδια που βαράει  :erection:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τι να υποδείξω μωρέ στους άμπαλους! Εγώ όταν βλέπω μπάτσους, ανοίγω τέρμα το τέρας ηχοσύστημα που έχω στο αυτοκίνητο και τους ταράζω τα κεφάλια με τα μπασίδια που βαράει  :erection:
Ναι καλα :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτο σκεφτεσαι να κανεις οταν σου φερνουν τον φακο στην μούρη
αλλά εισαι χεστης
Δεν τολμας να πας καν στην Ρωσια που τοσο αγαπας
Την στιγμη που τοσοι Ελληνες φευγουν απλα για καλύτερες δουλειες
Και εσυ καθεσαι εδω για να δινεις αλλοθι στην μιζερη ζωη σου
Στην Ρωσια θα εισαι ακομα πιο σκατας, αλλα δεν θα εχεις την
δικαιολογια οτι φταινε οι κακοι Ελληνες για την καταντια σου
οπως κανεις τώρα
Συνεχισε να φαντασιώνεσαι οτι σκοτώνεις μπατσους και βιαζεις
ελληνιδες

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ναι καλα :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτο σκεφτεσαι να κανεις οταν σου φερνουν τον φακο στην μούρη
αλλά εισαι χεστης
Δεν τολμας να πας καν στην Ρωσια που τοσο αγαπας
Την στιγμη που τοσοι Ελληνες φευγουν απλα για καλύτερες δουλειες
Και εσυ καθεσαι εδω για να δινεις αλλοθι στην μιζερη ζωη σου
Στην Ρωσια θα εισαι ακομα πιο σκατας, αλλα δεν θα εχεις την
δικαιολογια οτι φταινε οι κακοι Ελληνες για την καταντια σου
οπως κανεις τώρα
Συνεχισε να φαντασιώνεσαι οτι σκοτώνεις μπατσους και βιαζεις
ελληνιδες
Τι ναι καλά ρε καημένε? Νομίζεις ότι μόνο με την σκατοδουλειά το σεκιουριτιλίκι ασχολούμαι? Αυτή την έχω για ξεκάρφωμα και για τα ένσημα. Εγώ βάζω ήχο στα αυτοκίνητα και κατεβαίνω με την ομάδα μου σε αγώνες με ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Δεν λέω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί θα καρφωθώ...Όσο για την Ρωσία πάω όποτε μου καυλώσει και ο πρόεδρος Πούτιν έχει κάνει πρόσκληση να γυρίσουν πίσω όσοι Ρώσοι έφυγαν από την χώρα και ήδη πολλοί έχουν γυρίσει πίσω και τους έδωσαν δωρεάν σπίτια.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τι ναι καλά ρε καημένε? Νομίζεις ότι μόνο με την σκατοδουλειά το σεκιουριτιλίκι ασχολούμαι? Αυτή την έχω για ξεκάρφωμα και για τα ένσημα. Εγώ βάζω ήχο στα αυτοκίνητα και κατεβαίνω με την ομάδα μου σε αγώνες με ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Δεν λέω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί θα καρφωθώ...Όσο για την Ρωσία πάω όποτε μου καυλώσει και ο πρόεδρος Πούτιν έχει κάνει πρόσκληση να γυρίσουν πίσω όσοι Ρώσοι έφυγαν από την χώρα και ήδη πολλοί έχουν γυρίσει πίσω και τους έδωσαν δωρεάν σπίτια.
Η δουλεια σου καλή ειναι, τα σκατα αναφεροταν στο κεφαλι σου
Μια χαρα, θα εχεις και σπιτι στην Ρωσια
Αλλα δεν θα εχεις ομως να κατηγορεις καποιον για την καταντια σου
Για αυτο μενεις εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom