Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Στη σημερινη εποχη ειναι ευκολο να στειλουν πληροφοριες εξω.

Δούκα....Χαλάρωσε... ;) ;) ;) ;)

Ξεπέζεψε από το άλογο και βάλε το σπαθί στο θηκάρι, είναι ώρα για ύπνο!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Είπαμε μην πηδάτε το θέμα!!!! :hi: :hi: :hi: :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χαλαρος ειμαι. Διαβασε για τον συγχρονο ασυμμετρο πολεμο και μετα πες μου οτι δεν ειναι επικινδυνοι κατι τετοιοι και οτι θα τους βαλουμε στους σταβλους να ταιζουν σανο τα αλογα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Επειδη τελευταια διαβαζω πολυ την λεξη 'ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ' καλα θα κανετε καποιοι που την χρησιμοποιειτε να ενημερωθειτε πρωτα.
Με ερευνες DNA προσφατες που εχουν γινει σε διαφορα πανεπιστημια του πλανητη και ενα απο αυτα ηταν και το ιατρικο της κρητης (ενα απο τα καλυτερα και ετυχε να γνωριζω γιατρο οπου πηρε μερος στην ερευνα αυτη) βρηκαν οτι ο Ελληνικος λαος ειναι γηγενης κατα 94-98% δεν θυμαμαι ακριβως το ποσοστο αλλα ηταν πανω απο 94% σιγουρα..Αυτο σημαινει οτι απο τοτε που υπαρχει Ελληνισμος (αρχαια Ελλαδα,ποιο πισω ακομα και δεν συμμαζεύεται) ειμαστε κατα τετοιο ποσοστο 'καθαροι'.Αυτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Ο Ελληνικος λαος μασα στους πολεμους οπου ακολουθησαν μεσα στα χιλιαδες χρονια σκοτωναν οποια Ελληνιδα ηξεραν οτι ηταν να φερει στην ζωη παιδι απο μη Ελληνα..
Περαν της ενεργειας αυτης ο Ελληνας σαν 'ον' ειχε την δυνατοτητα σε περιπτωση ζευγαρωματος να υπερισχύει το DNA του.Αυτο αναφερεται και στην περιπτωση των γυναικων οπου ειχαν ισχυροτερο DNA απο οποιον ασχετο τις πηδαγε.
Με το δικο μας DNA λοιπον επηρεαστηκαν οι Ιταλοι,Γαλλοι,Τουρκοι,Ισπανοι αλλες μακρινες φυλες και εντος της Ιαπωνιας καποιες(ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ  :rockon:).

Μην μιλατε λοιπον πολλοι που ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και λετε μαλακιες.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.

Παρτε και το λινκ και ψαξτε το και περαν αυτου του αρθρου αν θελετε.

www.pronews.gr/portal/20160626/genika/epistimes/27120/terastia-ereyna-8-panepistimion-katharo-dna-ton-ellinon-kai-idio-me]http://www.pronews.gr/portal/20160626/genika/epistimes/27120/terastia-ereyna-8-panepistimion-katharo-dna-ton-ellinon-kai-idio-me[/url]

Και αυτό εδώ τί είναι; Προπαγάνδα;

[URL unfurl="true"]https://aratta.wordpress.com/haplogroups/[/url]

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 30

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και αυτό εδώ τί είναι; Προπαγάνδα;

Aυτο δεν ξερω τι ειναι
Παντως ο κουμπαρος μου που εκανε Phd στο Βιολογικο ΑΠΘ
και τωρα δουλευει Φινλανδια μου ειχε πει πως
απο μελετες που κανανε συνεχεια, ο πιο κοντινος
λαος γεννετικα με τους Ελληνες ειναι οι νοτιοι Ιταλοι

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τι λες ρε παπάρα που δεν είμαι Πόντιος καθαρός επειδή έχω την άποψη που έχω? Οι γονείς μου είναι Έλληνες, οι παππούδες μου το ίδιο. Εγώ μιλάω από μικρός τα Ποντιακά. Ποιος δεν είναι Πόντιος ρε τουρκόσπορε Ελληναρά? Και ποιον ταΐζει η Κωλοελλάδα? Νομίζεις ότι έφυγα από την Μόσχα επειδή πείναγα? Ο πατέρας μου ήταν επιχειρηματίας και έβγαζε τρελά λεφτά στην Μόσχα! Ποιος πείναγε και ποιον τάισε η ΚωλοΕλλάδα? Και βέβαια δεν νιώθω Έλληνας και για αυτό νομίζω φταίει το κωλοκράτος σας που είναι γεμάτο ρατσιστές και τουρκόσπορους! Πατρίδα μου είναι η Ρωσία και μόνο εκεί οφείλω να δώσω το αίμα μου αν μου ζητηθεί και πολύ ευχαρίστως θα το κάνω, αλλά για την Ελλάδα ποτέ! Το ότι πήγα και υπηρέτησα περισσότερο και πιο αξιοπρεπώς την Ελλάδα από εσάς που θεωρήστε Έλληνες, είναι γεγονός. Δεν υπηρέτησα όμως με υπερηφάνεια αυτή την χώρα, υπηρέτησα από υποχρέωση, γιατί χωρίς αυτό το κωλόχαρτο δεν πας πουθενά. Και όταν υπηρέτησα μόνο τιμητικές είχα και δεν έχωνα τους άλλους όπως κάνετε εσείς Ελληνάρες υποτίθεται...Η Ελλάδα είναι η καταστροφή μου και των γονιών μου και θα πάω να πολεμήσω για αυτήν ρε απατεώνες Έλληνες? Ρε πάτε καλά εδώ πέρα γαμώ την πουτάνα μου  :uglystupid:

Επετρεψε μου τις επιφυλάξεις με τους παλιννοστουντες εκ πρωην ΕΣΣΔ
αφου εχω ακουσει Γεωργιανο να λέει πως τα ''χαρτια'' τα ειχαν αγορασει :S
Πρεπει να γινει ξεσκαρταρισμα με πρωτοστατούντες τους αληθινους ποντιους
Κατα τα άλλα
Την κοντη ψωλη την εμποδιζει το μαλλι :birdman:
Οι γονεις του πατερα μου ηρθαν απο την Σμυρνη με τα ρουχα που φορούσαν
Μολις ο πατερας μου τελειωσε το Δημοτικο τον εστειλαν για δουλεια γιατι
επαιζε πεινα
Αλλα δεν μου ειπαν ποτε οτι ειχαν παραπονο απο την αντιμετώπιση των
Θεσσαλονικεων. Ειχαν τα προβληματα τους αλλα τα ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ
Με σκληρη δουλεια σε μερικα χρονια εφτασαν το οικονομικο επιπεδο των άλλων
Μονο καποιος πνευματικα αναπηρος θα μπορουσε να τους αποκαλέσει τουρκοσπορους
αφου ηταν Ελληνες στην ψυχη και στο σωμα με ανοιχτόχρωμα ευρωπαικα χαραχτηριστικά
Εσύ τι περιμενες?
Να σου δώσουν σπιτι αυτοκινητο δουλεια στο Δημοσιο και μερικα γκομενακια
για να μην αισθανεσαι μισος προς αυτη την χώρα και τους κατοικους της :uglystupid:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Τι λες ρε παπάρα που δεν είμαι Πόντιος καθαρός επειδή έχω την άποψη που έχω? Οι γονείς μου είναι Έλληνες, οι παππούδες μου το ίδιο. Εγώ μιλάω από μικρός τα Ποντιακά. Ποιος δεν είναι Πόντιος ρε τουρκόσπορε Ελληναρά? Και ποιον ταΐζει η Κωλοελλάδα? Νομίζεις ότι έφυγα από την Μόσχα επειδή πείναγα? Ο πατέρας μου ήταν επιχειρηματίας και έβγαζε τρελά λεφτά στην Μόσχα! Ποιος πείναγε και ποιον τάισε η ΚωλοΕλλάδα? Και βέβαια δεν νιώθω Έλληνας και για αυτό νομίζω φταίει το κωλοκράτος σας που είναι γεμάτο ρατσιστές και τουρκόσπορους! Πατρίδα μου είναι η Ρωσία και μόνο εκεί οφείλω να δώσω το αίμα μου αν μου ζητηθεί και πολύ ευχαρίστως θα το κάνω, αλλά για την Ελλάδα ποτέ! Το ότι πήγα και υπηρέτησα περισσότερο και πιο αξιοπρεπώς την Ελλάδα από εσάς που θεωρήστε Έλληνες, είναι γεγονός. Δεν υπηρέτησα όμως με υπερηφάνεια αυτή την χώρα, υπηρέτησα από υποχρέωση, γιατί χωρίς αυτό το κωλόχαρτο δεν πας πουθενά. Και όταν υπηρέτησα μόνο τιμητικές είχα και δεν έχωνα τους άλλους όπως κάνετε εσείς Ελληνάρες υποτίθεται...Η Ελλάδα είναι η καταστροφή μου και των γονιών μου και θα πάω να πολεμήσω για αυτήν ρε απατεώνες Έλληνες? Ρε πάτε καλά εδώ πέρα γαμώ την πουτάνα μου  :uglystupid:
Μην ανχωνεσε τυπε το αιμαι θα στο παρει το εκτελεστικο αποσπασμα αν προλαβει φυσικα και με τις παπαριες που λες δε σε τουφεκισει κανενας αλλος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Με είπατε Καζακστανό, Ουζμπεκιστανό, Γεωργιανό, Τσετσένο και δεν συμμαζεύεται...Αν σας ευχαριστεί αυτό, τότε είμαι λίγο απ' όλα και το δέχομαι. Αλλά το ερώτημα μου είναι, γιατί με φωνάξατε να υπηρετήσω την Ελλάδα

Άμα είσαι λίγο απ΄όλα αυτά,τότε δεν είσαι Έλληνας.
Όσο για το ερώτημά σου,οι πολιτικοί σε φώναξαν για να εξυπηρετήσουν τα συμφεροντά τους,όχι ο ελληνικός λαός.

Οι γονείς σου ζούσαν σε μια χώρα με χειρότερες συνθήκες από την Ελλάδα της δεκαετίας του 90 και ήρθαν για μια καλύτερη ζωή εκμεταλλευόμενοι όλες τις ψηφοθηρικές μαλακίες που έστησε ο δικομματισμός και σας έδινε άτοκα δάνεια,οικόπεδα,κ.λ.π.

Δεν έχω γνωρίσει ακόμη Έλληνα που να έχει να πει καλό λόγο για τους γεωργιανούς,τατζικιστανούς και άλλα ζώα που υπό τον μανδύα του παλλινοστούντα μας κουβαλήθηκαν εδώ.
Και μέσα στο στρατό(όσο κάθισαν)μόνο ξύδια,κόκες,μπάφους,καυγάδες και κανέναν σεβασμό για τίποτα.

Και κακώς κλαις όταν ακούς το Ρωσικό εθνικό ύμνο.
Οι Ρώσοι δεν σε θεωρούν ούτε κατά διάνοια Ρώσο.

Και τέλος,αν δε γουστάρεις Ελλάδα στρίβε..
Κανείς δε σε κρατάει εδώ με το ζόρι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
4 προς 1 θα ηταν οι απώλειες, υπέρ μας φυσικα..Γι'αυτό χτυπιόμασταν όταν μας ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!
Μενεις εξω....

Aυτο που γνωριζω ειναι οτι στο συγκεκριμενο θεατρο,το πλεονεκτημα το ειχε η ελληνικη πλευρα, λογω συγκεντρωσης δυναμεων κλπ, αλλα οτι αν το θεμα τραβουσε παραπερα και κλιμακωνοταν σε γενικο ελληνοτουρκικο πολεμο, η Ελλαδα γενικα ηταν σε μειονεκτικη θεση, λογω του οτι η Τουρκια κατα τη δεκαετιατου 80 ειχε ενισχυσει πιο πολυ το στρατευμα της και τους εξοπλισμους της, ενω η Ελλαδα μετα απο μια μια 15ετια σχεδον Παπανδρεου και Μητσοτακη, ειχε μεινει πισω . Εξαλλου αμεσως μετα τα Ιμια, αρχισε μια πολυ γερη ενισχυση του στρατευματος της Ελλαδας,με τα F 16 BLOCK 52,υποβρυχια, leopard 2, ΑΤΑCAMS ,αντιαεροπορικα, αναβαθμισεις κλπ (φυσικα με τα αναλογα παρεπομενα, εξου και ο τοτε υπουργος Αμυνα ειναι στη φυλακη).
Με αποτελεσμα ,τη δεκαετια του 2000 η Ελλαδα να εχει απο τις ισχυροτερες και πιο υπολογισιμες στρατιωτικες δυναμεις στην Ευρωπη και φυσικα καθολου τυχαια η τοτε αλλαγη συμπεριφορας της Τουρκιας ,προς το πολυ πιο φιλικο.
Σημερα,7 χρονια μεσουσης αγριας οικονομικης υφεσης και κρισης, με πολλα κοινωνικοπολιτικα προβληματα, που εχουν επηρεασει και τις ενοπλες δυναμεις,βλεπουμε ξανα τη συμπεριφορα της Τουρκιας να αλλαζει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι τουρκοι εχουν πυραυλους som ειναι μεσα στους 10 καλυτερους πυραυλους στον κοσμο. Στοχος τους ειναι τα πολεμικα πλοια. Οποτε σε ενα πολεμο μας ακυρωνουν ολο το ναυτικο. Η αεροπορια μας δεν θα εχει στηριξη πανω απο το Αιγαιο σε μια τετοια περιπτωση αφου εμεις θα πρεπει να πεταμε ολο το Αιγγαιο για αναχαιτηση ενω αυτοι απο τα παράλια της Τουρκιας θα επιχειρούν επανειλημμένα.

Ενα αλλο ειναι οτι ο στρατος μας εκτος απο φτωχος ειναι και απειρος .Εχει να παει σε μαχη απο το 1940. Ολα αυτα τα κοκορια οι στρατηγοι ξερετε τι μαλακιες θα διαταξουν και ποσες ζωες και υλικο θα παει στραφη ? Οι μαλακες οι συριζαιοι σε περιπτωση πολεμου ουτε καλτσες δεν ειναι ικανοι να ζητησουν απο την ΕΕ.Χωρια τα αλλα που προαναφερηκαν οτι ειμαστε 10-1 ,μικρο πεζικο με μουσουλμανους μεσα στην χωρα μας με γειτονες υαινες αλβανοι σκοπιανοι βουλγαροι ακομα και ο χαρακτηρας των Ελληνων ειναι μαγκια και ξερολες. Ναι οι Τουρκοι ειναι πολυ θρασυδειλοι αλλα τα κανουν εκει που τους περνει και τωρα τους περνει γι αυτο τα κανουν

Ισχυει, ειδικα η τελευταια σου φραση. Μια μικρη διορθωση μονο, ο ελληνικος στρατος ειναι τελευταια φορα πολεμησε το 1953 στον πολεμο της Κορεας. Που λιγη διαφορα κανει. Αντιθετα ο τουρκικος στρατος ειναι μπαρουτοκαπνισμενος, με επιχειρησεις κατα των σκληροτραχηλων( και οχι κακα εξοπλισμενων) Κουρδων, και τωρα στην εμπλοκη στη Συρια.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Όταν γίνει το μπαμ, θα γαμήσω όλες τις Ελληνίδες! Όλες αυτές τις μουνίτσες που δείχνουν την κωλάρα τους στο facebook και το instagram, θα τις γαμήσω ακάποτα και αν δω κάνα καλό μιλφάκι, θα το πάρω παρτούζα μαζί με την κόρη! Θα ρίχνω κρεμπιέδες στις γυναίκες σας και εσείς θα είστε στο μέτωπο και θα ζεσταίνεστε με τα κέρατα που θα έχετε βγάλει στο κεφάλι!  :2funny: :wanker:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Ισχυει, ειδικα η τελευταια σου φραση. Μια μικρη διορθωση μονο, ο ελληνικος στρατος ειναι τελευταια φορα πολεμησε το 1953 στον πολεμο της Κορεας. Που λιγη διαφορα κανει. Αντιθετα ο τουρκικος στρατος ειναι μπαρουτοκαπνισμενος, με επιχειρησεις κατα των σκληροτραχηλων( και οχι κακα εξοπλισμενων) Κουρδων, και τωρα στην εμπλοκη στη Συρια.
:think: :think: :think:  Τα καλάσνικοφ τα RPG και μερικοί ολμοι 60 χιλ θεωρείται καλώς εξοπλισμός ????????  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:think: :think: :think:  Τα καλάσνικοφ τα RPG και μερικοί ολμοι 60 χιλ θεωρείται καλώς εξοπλισμός ????????  :think:

για τις αναγκες τους? και αν τα εχουν σε αφθονια και με πυρομαχικα? μια χαρα θεωρειται και περισσευει κιολας.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Όταν γίνει το μπαμ, θα γαμήσω όλες τις Ελληνίδες! Όλες αυτές τις μουνίτσες που δείχνουν την κωλάρα τους στο facebook και το instagram, θα τις γαμήσω ακάποτα και αν δω κάνα καλό μιλφάκι, θα το πάρω παρτούζα μαζί με την κόρη! Θα ρίχνω κρεμπιέδες στις γυναίκες σας και εσείς θα είστε στο μέτωπο και θα ζεσταίνεστε με τα κέρατα που θα έχετε βγάλει στο κεφάλι!  :2funny: :wanker:
Τυπε ασε τα ονειρα για τα γαμησια οταν εμεις θα μαστε στο μετωπο εσυ θα σαι ηδη τροφη για τα σκουλικια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
για τις αναγκες τους? και αν τα εχουν σε αφθονια και με πυρομαχικα? μια χαρα θεωρειται και περισσευει κιολας.
Πολεμάνε με λιανοντουφεκα απέναντι σε έναν ισχυρό και άρτια εξοπλισμένο στρατό.Χρόνια τώρα και ακόμα δεν νικήθηκαν. Αν λοιπόν οι κούρδοι είχαν τα ίδια όπλα μ αυτά τον τούρκων η τουρκία σήμερα δεν θα υπηρχε 

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Σιγα τον μπαρουτοκαπνισμενο στρατο βρε Φιντελ...  Συγκεντρωση πολλων σε ενα μερος...Μεγα τακτικο λαθος....

(1.40)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το μπαμ του Β'ΠΠ περιμεναν και οι Αλβανοι της τσαμουριας
Τους σφαξαμε ολους :erection:
Αν γινει καποιο μπαμ τωρα και προσπαθησουν να το εκμεταλευτουν
τα φιδια που τρεφουμε σε αυτη την χώρα, τα χαντακια θα γεμισουν
με τα κουφάρια τους
Το εχουμε κανει στο παρελθον
Θα το κανουμε και οποτε χρειαστει ξανα :rockon: :rockon: :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολεμάνε με λιανοντουφεκα απέναντι σε έναν ισχυρό και άρτια εξοπλισμένο στρατό.Χρόνια τώρα και ακόμα δεν νικήθηκαν. Αν λοιπόν οι κούρδοι είχαν τα ίδια όπλα μ αυτά τον τούρκων η τουρκία σήμερα δεν θα υπηρχε  

Πως δε νικηθηκαν? Τη χωρα τους και τη γη τους ακομη την κατεχουν Τουρκοι αν δε κανω λαθος. Τωρα δε που μπηκαν και στα συριακα εδαφη δε τους βλεπω καλα. Οι Κουρδοι ειναι αυτοι που προσπαθουν 30 χρονια να ανατρεψουν την κατασταση, αλλα απο οσο γνωριζω 30 χρονια τωρα δεν εχουν απελευθερωσει ουτε σπιθαμη εδαφους. Κανω λαθος?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σιγα τον μπαρουτοκαπνισμενο στρατο βρε Φιντελ...  Συγκεντρωση πολλων σε ενα μερος...Μεγα τακτικο λαθος....

(1.40)

Για να κανεις τη συγκριση θα επρεπε να δεις σε αντιστοιχη περιπτωση το πως θα δρουσαν ελληνικα στρατευματα.
Και να γνωριζεις τις ακριβεις συνθηκες κλπ κλπ του γεγονοτος οχι μονο ενα βιντεο 1μιση λεπτου.
Εγω απο την αλλη αυτο που ειπα ειναι μια πραγματικοτητα, οτι δηλαδη ο ελληνικος στρατος ειναι απολεμος, ενω ο τουρκικος ειναι καλα ψημενος απο μαχες. Και μαλιστα σκληρες σωμα σε σωμα σε δυσκολα πεδια, οπως τους σκληροτραχηλους Κουρδους ανταρτες στα αγρια και αφιλοξενα εδαφη τους.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Πως δε νικηθηκαν? Τη χωρα τους και τη γη τους ακομη την κατεχουν Τουρκοι αν δε κανω λαθος. Τωρα δε που μπηκαν και στα συριακα εδαφη δε τους βλεπω καλα. Οι Κουρδοι ειναι αυτοι που προσπαθουν 30 χρονια να ανατρεψουν την κατασταση, αλλα απο οσο γνωριζω 30 χρονια τωρα δεν εχουν απελευθερωσει ουτε σπιθαμη εδαφους. Κανω λαθος?
Λιγο λαθος κανεις...υπαρχουν περιοχες στην Ν.Α Τουρκια που δεν παει ουτε ο στρατος... και για να πας,περνας απο Κουρδικα τσεκποιντς...
Οι τουρκοι εστελναν μονο Φ-16 και βομβαρδιζαν κανενα χωριο,αλλα μετα την παραδοση SA-7 απο την Ρωσσια κοπηκε και αυτο...

Εχουν τον ελεγχο ορισμενων περιοχων,αλλα περιμενουν να δουν τι θα γινει με το Ιρακινο κουρδισταν και τα εδαφη στη Συρια μεχρι να διακυρηξουν την ανεξαρτησια τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom