Νέα

Ελλάδα και πόλεμος...θα πολεμούσατε για τη μαμά πατρίδα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Προφανώς και οι περισσότεροι θα την κοπανήσουν. Στα σχέδια ασφαλείας εξάλλου υπολογίζεται αριθμός συμμετοχής κάτω του μισού.
Βέβαια, το ότι οι άλλοι είναι 10πλάσιοι σε αριθμό, από μόνο του δε λέει τίποτα. Αυτό που λέει είναι ότι ηθικό αυτή τη στιγμή στον Έλληνα δεν υπάρχει.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
η γνωμη μου για αυτά τα θεματα δεν είναι ποιος φταιει αλλα τι πρεπει να κανουμε  η για τι πρεπει να προετοιμαζόμαστε.αν αυριο πχ δωσουμε μια αφορμή στους τουρκους γινει κατι και ας πουμε οτι ολοι λενε ότι φταιγαμε και καταλαβουν ένα ελληνικο νησι μετα τι κανουμε λεμε ότι δεν διεκδικούμε τιποτα επειδή φταιγαμε;
Ναι ρε συ ούτε καν, αυτό που λες είναι κατι για αφορμή, εγώ έγραψα για σφαγές και πόλεμο.  Διευκρίνισα αυτό που είπες για τους Μικρασιάτες, να πει κάποιος στον Ερντογάν τι είχαν περάσει. Και έγραψα ότι για τον πόλεμο και τις σφαγές φταίγαμε εμείς, ήταν καθαρά θέμα απληστίας. Αυτό.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Προφανώς και οι περισσότεροι θα την κοπανήσουν. Στα σχέδια ασφαλείας εξάλλου υπολογίζεται αριθμός συμμετοχής κάτω του μισού.
Βέβαια, το ότι οι άλλοι είναι 10πλάσιοι σε αριθμό, από μόνο του δε λέει τίποτα. Αυτό που λέει είναι ότι ηθικό αυτή τη στιγμή στον Έλληνα δεν υπάρχει.

Το ηθικο χτιζεται πολυ γρηγορα. Οταν ενωθουμε εναντια στα αλμπανια, οταν νιωσουμε ΟΜΑΔΑ, ΕΘΝΟΣ και οχι απομονωμενα ατομα, θα παρουμε φωτια και ολοι θα θελουν να συμμετασχουν στη ΔΥΝΑΜΗ που τους δινουν οι πολλοι, οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δυστυχως ενας κρατος μπουρδελο, αχρηστο, διεφθαρμενο μας εκανε να ξεχασουμε τη δυναμη μας. ΕΜΕΙΣ ειμαστε Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τασκένδη έστειλαν τους αντάρτες του ΕΛΑΣ, τους πόντιους στο Καζακστάν και όσους δεν εξόρισαν έμειναν Γεωργία.  

Γιατί αυτός ο κατακερματισμός; & Γιατί επέλεξαν τα συγκεκριμένα μέρη;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Με είπατε Καζακστανό, Ουζμπεκιστανό, Γεωργιανό, Τσετσένο και δεν συμμαζεύεται...Αν σας ευχαριστεί αυτό, τότε είμαι λίγο απ' όλα και το δέχομαι. Αλλά το ερώτημα μου είναι, γιατί με φωνάξατε να υπηρετήσω την Ελλάδα και μάλιστα με στείλατε στο τελευταίο στρατόπεδο του Έβρου και απέναντι ακριβώς από τον Τούρκο? Γιατί δεν κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα και να δέχεστε μόνο τους Έλληνες ράμπο που νιώθουν τόσο υπερήφανοι και πατριώτες? Τι στο πούτσο με θέλατε εμένα που δεν νιώθω τίποτα και σας γράφω στο πέος μου? Δεν ένιωθα τίποτα όταν έκανα παρέλαση ή συμμετείχα στο άγημα για την ύψωση της σημαίας, δεν ένιωθα τίποτα όταν άκουγα τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας! Όταν ακούω όμως τον ύμνο της Ρωσίας, κάθομαι σούζα και μου έρχεται να κλάψω ακόμα και όταν το ακούω στην τηλεόραση! Γιατί δεν βάζετε ένα φρένο στην στράτευση και μας γαμάτε την ψυχολογία σε εμάς που δεν νιώθουμε τίποτα για αυτή την χώρα?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Ο πατέρας μου γεννήθηκε στα Ελληνόφωνα χωριά της Γεωργίας, από τα 17 πήγε στην Μόσχα να σπουδάσει, υπηρέτησε 3 χρόνια στο Ρωσικό πολεμικό ναυτικό στην περιοχή της Σιβηρίας στην θάλασσα του Μπάρετσ και εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μόσχα. Επίσης ο αδερφός του πατέρα μου έχει 3 χρυσά αστέρια και είναι στρατηγός στην Ρωσία. Τι δεν καταλαβαίνεις? :think:
Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι στην Ελλαδα αφου λες οτι εχεις τοσα κονέ εκει....

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Με είπατε Καζακστανό, Ουζμπεκιστανό, Γεωργιανό, Τσετσένο και δεν συμμαζεύεται...Αν σας ευχαριστεί αυτό, τότε είμαι λίγο απ' όλα και το δέχομαι. Αλλά το ερώτημα μου είναι, γιατί με φωνάξατε να υπηρετήσω την Ελλάδα και μάλιστα με στείλατε στο τελευταίο στρατόπεδο του Έβρου και απέναντι ακριβώς από τον Τούρκο? Γιατί δεν κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα και να δέχεστε μόνο τους Έλληνες ράμπο που νιώθουν τόσο υπερήφανοι και πατριώτες? Τι στο πούτσο με θέλατε εμένα που δεν νιώθω τίποτα και σας γράφω στο πέος μου? Δεν ένιωθα τίποτα όταν έκανα παρέλαση ή συμμετείχα στο άγημα για την ύψωση της σημαίας, δεν ένιωθα τίποτα όταν άκουγα τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας! Όταν ακούω όμως τον ύμνο της Ρωσίας, κάθομαι σούζα και μου έρχεται να κλάψω ακόμα και όταν το ακούω στην τηλεόραση! Γιατί δεν βάζετε ένα φρένο στην στράτευση και μας γαμάτε την ψυχολογία σε εμάς που δεν νιώθουμε τίποτα για αυτή την χώρα?

Αυτό λένε και οι πουτάνες: δεν νιώθουν τίποτα, αλλά το κάνουν για τα λεφτά.

Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, και δεν νιώθεις Έλληνας (δικαίωμά σου) όπως λες,

να αποποιηθείς της ελληνικής ιθαγένειας και να κρατήσεις την ρωσική.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Δεν καταλαβαινω γιατι εισαι στην Ελλαδα αφου λες οτι εχεις τοσα κονέ εκει....
Δεν είναι οικονομική οι λόγοι που παραμένω εδώ, αλλά προσωπικοί. Δυστυχώς κάναμε την μαλακία και ήρθαμε και γι'αυτο φταίει η μάνα μου που παρέσυρε τον πατέρα μου. Δυστυχώς το μουνί σέρνει καράβι  :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Τι μαλακιες ρωτανε μερικοι...

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

Τι να αποποιηθώ ρε μπαγλαμά? Εδώ έχεις ταυτότητα και σου βγάζουν το λάδι με την γραφειοκρατία...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τι να αποποιηθώ ρε μπαγλαμά? Εδώ έχεις ταυτότητα και σου βγάζουν το λάδι με την γραφειοκρατία...

Εκπόρνευση λέγεται αυτό.

Είσαι νταβάς του εαυτού σου.

Να σε συγχαρώ ή όχι;

Επισκέπτης
Θα κάνω μια περιγραφή της κοπέλας με το νόσημα και αν είναι
αυτή ας το επιβεβαιώσει όποιος ξέρει...
1)Είναι ψιλή
2)Έχει ξανθιές ανταύγιες
3)Είναι χαμηλωκόλα
4)Καπνίζει
5)Έχει χαλασμένα δόντια
6)Δούλευε συνήθως στο Φυλής 74, αριστερά  απογευματινές βάρδιες
7)Κάτασπρο δέρμα με φακίδες στο πρόσωπο και το στήθος
8)Πεσμένο στήθος
9)Μαλλιά μέχρι τους ώμους ελεύθερα
Πω ρε πούστη μου, είδα τις φώτο και μου κόπηκαν τα γόνατα.Τέτοιο σοκ δεν έχω ξαναπεράσει...
Την έχω πάρει 2 φορές πέρσι και μου ρχεται να φουντάρω τώρα...Δεν με νοιάζει για μ'ένα αλλά
για τους δικούς μου που αν μάθουν μπορεί να είμαι οροθετικός θα πεθάνουν από την λαχτάρα...
:2funny:

Πολυ σοβαρα εχετε παρει τον ζαβο

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εκπόρνευση λέγεται αυτό.

Είσαι νταβάς του εαυτού σου.

Να σε συγχαρώ ή όχι;
Εγώ όμως έχω ψηφίσει σε όλες τις εκλογές και δεν έπινα καφέδες στις παραλίες της Γλυφάδας όπως οι πατριώτες Έλληνες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πιστευω ότι θα πηγαίναμε  με ευχαριστηση για επιστρατευση όχι φυσικα γιατι μας αρεσει κατι τετοιο,αλλα γιατι εχουν πεσει πολλα μαζι.Πιεση οικονομικη αλλα και εθνικη.Εχουν μαζευτεί πολλα που βλεπει τοσα χρονια ο Ελληνας,δε του δοθηκε η ευκαιρια να εκφραστεί αλλα εχουν αποτυπωθεί στο υποσυνειδητο του.1922 Μικρα Ασια,η πρωτη ηττα.1955 Πογκρόμ κατά Ελληνων στη Κωνσταντινουπολη με την Ελλαδα να μην αντιδρα γιατι λεει ηταν στο κρεβατι αρρωστος βαρια ο Παπαγος.1959 Κυπρος ανεξαρτητο κρατος εκει που περιμενανε ολοι την Ενωση.1974 Κυπρος,γιατι λεει είναι μακρια.1996 Ιμια,γιατι λεει ο Σημιτης δε θελει φασαρίες.Χαμενη ευκαιρια για τη Βορειο Ηπειρο.Ονομα Μακεδονιας συνεχης πληγη.Και επειδή καποιος σωστα ειπε,δε μπορει οι προγονοι σου να θυσιαστηκαν για σενα και συ τη κρισιμη στιγμη να σφυρας κλεφτικα.Και στον Κωνσταντινο Παλαιολογο προτειναν πλουτη,αξιωματα,μια ανετη ζωη.Αρκει να προσκυνησει.Και εκεινος προτιμησε να πει όχι.Αρα επειδή εχουν μαζευτεί πολλα,νομιζω ότι δε παιρνει για άλλη υποχωρηση.Κι ότι γινει κι ας ελπισουμε να τελειωσει συντομα.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα μπορούσες να κανεις αποποίηση υπηκοότητας και να μην υπηρετήσεις, κανεις δεν σε ανάγκασε να γίνεις Έλληνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom