angelea_pvc
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Δεν θελω να φανω αγενης προς το παιδι που ανοιξε το topic αλλα ειμαι 30 χρονων κ αυτο με την ομορφοτερη χωρα του κοσμου το ακουω πολλα χρονια απο τους ελληναραδες οι οποιοι βεβαια το πιο μακρινο ταξιδι που εχουν κανει ειναι το πολυ μεχρι τα καμμενα βουρλα...βρε παπαρες τριμαλακες εχετε παει σε ολο τον κοσμο η τουλαχιστον στα περισσοτερα μερη του πλανητη για να το πειτε αυτο??πειτε μια απο τις 20-30 ομορφοτερες χωρες..παει στον διαολο να το δεχτω..αλλα η ομορφοτερη..ημαρτον ρε μαλακες ημαρτον!!
συμφωνω με τον προλαλησαντα οποιος δεν εχει ταξιδεψει σε 7 χωρες τουλαχιστον δεν μπορει να εχει μια σχηματισμενη γνωμη...βεβαια αν την συγκρινεις με την βαγδατη ενταξει ναι εχουμε ενα πλεονεκτημα.επισης επιλεκτικα ναι εχουμε καποια πολυ ομορφα τοπια αλλα επιλεκτικα!!!!..αλλα αυτη η πιπιλα πια η ομορφοτερη κ η ομορφοτερη και τα αρχιδια μου κουνιουνται...καποια πιο κατω ειπε επισης για αυτη την συγκριση οτι οταν κατεβαινει με το αεροπλανο δεν μπορει να κοιταξει τριγυρω επισης συμφωνω feel exactly the same girl!!! κ κλεινοντας ας μν μιλησουμε τελικα για το αν οντως ειμαστε φιλοξενοι κ ευγενικοι κ αλλα τετοια...αρχιδια κ εκει οοοπου εχω παει στο εξωτερικο σεβονται κ εκτιμουν τον πελατη ενω εδω παλι μπηκες δεν μπηκες στο μαγαζι η κυρατσα θα μιλαει με την αλλη κατινα της γραμμης για να δουν με τι χρωμα νυχια τηα ξυσουν το μουνι τους!!!!!αι σιχτιρ