Νέα

Ελλαδα η πιο ομορφη χωρα του κοσμου .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nukteros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

angelea_pvc

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Δεν θελω να φανω αγενης προς το παιδι που ανοιξε το topic αλλα ειμαι 30 χρονων κ αυτο με την ομορφοτερη χωρα του κοσμου το ακουω πολλα χρονια απο τους ελληναραδες οι οποιοι βεβαια το πιο μακρινο ταξιδι που εχουν  κανει ειναι το πολυ μεχρι τα καμμενα βουρλα...βρε παπαρες τριμαλακες εχετε παει σε ολο τον κοσμο η τουλαχιστον στα περισσοτερα μερη του πλανητη για να το πειτε αυτο??πειτε μια απο τις 20-30 ομορφοτερες χωρες..παει στον διαολο να το δεχτω..αλλα η ομορφοτερη..ημαρτον ρε μαλακες ημαρτον!!

συμφωνω με τον προλαλησαντα οποιος δεν εχει ταξιδεψει σε 7 χωρες τουλαχιστον δεν μπορει να εχει μια σχηματισμενη γνωμη...βεβαια αν την συγκρινεις με την βαγδατη ενταξει ναι εχουμε ενα πλεονεκτημα.επισης επιλεκτικα ναι εχουμε καποια πολυ ομορφα τοπια αλλα επιλεκτικα!!!!..αλλα αυτη η πιπιλα πια η ομορφοτερη κ η ομορφοτερη και τα αρχιδια μου κουνιουνται...καποια πιο κατω ειπε επισης για αυτη την συγκριση οτι οταν κατεβαινει με το αεροπλανο δεν μπορει να κοιταξει τριγυρω επισης συμφωνω feel exactly the same girl!!! κ κλεινοντας ας μν μιλησουμε τελικα για το αν οντως ειμαστε φιλοξενοι κ ευγενικοι κ αλλα τετοια...αρχιδια κ εκει οοοπου εχω παει στο εξωτερικο σεβονται κ εκτιμουν τον πελατη ενω εδω παλι μπηκες δεν μπηκες στο μαγαζι η κυρατσα θα μιλαει με την αλλη κατινα της γραμμης για να δουν με τι χρωμα νυχια τηα ξυσουν το μουνι τους!!!!!αι σιχτιρ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ χαρακτηρίζω μια χώρα ωραία από αυτά που φτιάχνουν οι άνθρωποι που την κατοικούν.
Στο Παρίσι που είναι η ωραιότερη πόλη της Ευρώπης έφτιαξαν επί Μιτεράν γυάλινες πυραμίδες και φουτουριστικά κτίρια. Στο Ντουμπάι έχουν κάνει την ίδια την Έρημο ατραξιόν. Εδώ βλέπεις πόλεις εκτρώματα, αρχαιολογικούς χώρους χαβούζες, κατσικοχέσματα στην Ακροκόρινθο, υπαλλήλους στην Αρχαία Ολυμπία να κοιμούνται στα παγκάκια και σκατόχαρτα δίπλα στο άγαλμα του Λεωνίδα. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ.
Η φύση και τα ηλιοβασιλέματα παντού ωραία είναι, αρκεί να φαίνονται και να μην είναι κάτω από τσιμέντο.
Τα σπάνιας ομορφιάς τοπία είναι φυσικά θαύματα τύπου Ayers Rock,  Grand Canyon, Great Coral Reef κοκ

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Ξεροτοπος,
αντιαισθητικος εν πολλοις οικιστικα
και με θανατηφορα υπερσυγκεντρωση του οζοντος στην ατμοσφαιρα
λογω της μεγαλη ηλιοφανειας.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
συμφωνω με τον προλαλησαντα οποιος δεν εχει ταξιδεψει σε 7 χωρες τουλαχιστον δεν μπορει να εχει μια σχηματισμενη γνωμη...βεβαια αν την συγκρινεις με την βαγδατη ενταξει ναι εχουμε ενα πλεονεκτημα.επισης επιλεκτικα ναι εχουμε καποια πολυ ομορφα τοπια αλλα επιλεκτικα!!!!..αλλα αυτη η πιπιλα πια η ομορφοτερη κ η ομορφοτερη και τα αρχιδια μου κουνιουνται...καποια πιο κατω ειπε επισης για αυτη την συγκριση οτι οταν κατεβαινει με το αεροπλανο δεν μπορει να κοιταξει τριγυρω επισης συμφωνω feel exactly the same girl!!! κ κλεινοντας ας μν μιλησουμε τελικα για το αν οντως ειμαστε φιλοξενοι κ ευγενικοι κ αλλα τετοια...αρχιδια κ εκει οοοπου εχω παει στο εξωτερικο σεβονται κ εκτιμουν τον πελατη ενω εδω παλι μπηκες δεν μπηκες στο μαγαζι η κυρατσα θα μιλαει με την αλλη κατινα της γραμμης για να δουν με τι χρωμα νυχια τηα ξυσουν το μουνι τους!!!!!αι σιχτιρ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εγώ χαρακτηρίζω μια χώρα ωραία από αυτά που φτιάχνουν οι άνθρωποι που την κατοικούν.
Στο Παρίσι που είναι η ωραιότερη πόλη της Ευρώπης έφτιαξαν επί Μιτεράν γυάλινες πυραμίδες και φουτουριστικά κτίρια. Στο Ντουμπάι έχουν κάνει την ίδια την Έρημο ατραξιόν. Εδώ βλέπεις πόλεις εκτρώματα, αρχαιολογικούς χώρους χαβούζες, κατσικοχέσματα στην Ακροκόρινθο, υπαλλήλους στην Αρχαία Ολυμπία να κοιμούνται στα παγκάκια και σκατόχαρτα δίπλα στο άγαλμα του Λεωνίδα. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ.
Η φύση και τα ηλιοβασιλέματα παντού ωραία είναι, αρκεί να φαίνονται και να μην είναι κάτω από τσιμέντο.
Τα σπάνιας ομορφιάς τοπία είναι φυσικά θαύματα τύπου Ayers Rock,  Grand Canyon, Great Coral Reef κοκ
παρισι δεν εχω παει.φανταζομαι ειναι γαματα. Για μενα η πολη-εργο τεχνης ειναι η βενετια και μετα το αμστερνταμ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παρισι δεν εχω παει.φανταζομαι ειναι γαματα. Για μενα η πολη-εργο τεχνης ειναι η βενετια και μετα το αμστερνταμ
φιλε η ελλαδα ειναι πανεμορφη αλλα οταν πας παρισι θα δεις ποσο "φτωχη" ειναι η Αθηνα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
οι κάτοικοι είναι λάθος, έχει γίνει κάποιο σφάλμα στη συνταγή της συνείδησης.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
φιλε η ελλαδα ειναι πανεμορφη αλλα οταν πας παρισι θα δεις ποσο "φτωχη" ειναι η Αθηνα
η ελλαδα εχει τοπια. οι ανθρωποι(εκτος παρθενωνα και κανα δυο αλλα) ειναι για τον πουτσο.δλδ η αθηνα ειναι χωριο. καθε φορα που την βλεπω απο το αεροπλανο στην επιστροφη μου ερχονται τα κειμενα του ροιδη  στο μυαλο :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
το μόνο που παραδέχομαι είναι πως κάποτε ήταν η γή του φωτός ( ΕΛ-ΛΑΣ ) , τώρα έχει μαλάκες κατοίκους , κάτι απόγωνους των Οθωμανών , σαν χώρα είναι καλούτσικη , βασικά ορισμένα νησιά της και η Σαλονίκη αξίζουν ... για μένα ωραία μέρη , είναι η Νέα Ζηλανδία , οι Μπαχάμες η καραϊβική και η βόρεια αμερική ( καναδάς - ηπα )

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αυτό που έχω να πω είναι ότι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου .

Ωραιες παραλίες η Ελλαδα αλλα αν δεν μπορει να βγαλεις 500€ τον μηνα ουτε στο Πορτο Ραφτη δεν φτανεις . Για μενα ωραια ειναι μια χώρα που προσφερει επαγγελματικες ευκαιριες . πανεμορφη η ελληνικη επαρχια αλλα οι νεοι την εγκαταλειπουν  (γιατι αραγε;;;;) . Ομορφος καιρος στην Αθηνα αλλα στα 42 μου οταν παω στο ταχυδρομειο ειμαι ο "νεαρος"  :huh:.

Ηρθε ενας γνωστος μου από εξω που βγαζει κανα 10χιλιαρο τον μήνα και μου λεει "παραδεισος ειστε εδώ" , μετα βιας δεν τον εστειλα να παει να  :s&m_1:

κατα τα αλλα και στην Βουλγαρία αν πας διακοπες μια χαρα ειναι .  :tits2:  και ψωνια στην Σόφια , σκι τον χειμώνα , Βάρνα το καλοκαιρι . γαμάτα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Αυτές οι πόλεις δεν μένουν στα "περασμένα μεγαλεία". Φτιάχνουν καινούρια, άλλοτε πετυχημένα, άλλοτε όχι και τόσο.
Το Παρίσι π.χ. δεν μένει στον Πύργο του Άιφελ, στην Παναγία των Παρισίων και στην Μονμάρτη, όπως εμείς στην Πλάκα και στην Ακρόπολη (και αυτά ανεπαρκώς συντηρημένα αλλά αλλά τεσπα). Επί Μιτεράν φτιάξανε και όλα αυτά:

http://[URL unfurl="true"]www.connaissancedesarts.com/medias/2010/08/12/85638_1281623074_arche.jpg[/img[/URL]]

[img]http://farm5.static.flickr.com/4020/4409627210_0b881ac996.jpg

800x800_509bb2121a441.jpg

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715
τα οποία εκτός της γεωμετρικής τους ιδιομορφίας δεν παύουν να είναι εντελώς ξεκομμένα με τη φύση κι επιπλέον να παρουσιάζουν μια αδιαφιλονίκητη έπαρση, γνώριμη κι ευπρόσδεκτη από τους ανθρώπους που ζουν μαζί τους.

Καμμία χώρα δεν έχει το φως που δέχεται η Ελλάδα, αν τα Παρίσια είναι η πόλις του Φωτός, τότε η Αθήνα (προ κατάντιας) είναι το ίδιο το Φως. Παρόλη τη γκριζαδούρα του κόσμου και το be born beton που επικρατεί σε κατασκευές και μυαλά, υπάρχουν γωνίες στην τερατούπολη που ακόμη δίνουν μια ανώτερη αίσθηση πιο λεπτοφυή για όποιον βέβαια μπορεί να σταθεί και να διακρίνει.

marduk

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
προσυπογραφω

μια ματια στο...πλησιεστερο Ελληνικο Πανεπιστημιο με τους φαιδρους πρυτανεις, το ανυπαρκτο ερευνητικο εργο και των διαφορων ειδων σκληρων κομματοσκυλων π παριστανουν τους φοιτητες ειναι αρκετη για να αντιληφ8ει κανεις το μελλον της υποσαχαριας αυτης χωρας
+1

Τελικά ο καθένας θερίζει ό,τι σπείρει.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
τα οποία εκτός της γεωμετρικής τους ιδιομορφίας δεν παύουν να είναι εντελώς ξεκομμένα με τη φύση κι επιπλέον να παρουσιάζουν μια αδιαφιλονίκητη έπαρση, γνώριμη κι ευπρόσδεκτη από τους ανθρώπους που ζουν μαζί τους.

Όλα τα μεγάλα μνημεία για αυτό φτιάχτηκαν. Για να τονίσουν την δύναμη και το μεγαλείο ενός πρόσώπου ή έθνους.
Η Ακρόπολη για την Αθήνα, Οι Βερσαλλίες για τον Λουδοβίκο ΙΣΤ, οι πυραμίδες για τον Φαραώ, το Μπουρτζ Καλίφα για τον εμίρη του Ντουμπάι. Αυτό δεν μας εμποδίζει να τα θαυμάζουμε σήμερα. Ο Παρθενώνας δεν χάνει την αξία του επειδή ο Περικλής τον έφτιαξε με δούλους και αρπάζοντας τα λεφτά των συμμάχων του.

OP
OP
nukteros

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Οταν λεμε χωρα δεν εννοουμε καποια πολη οπως γραφουνε πολλοι , αλλοι αναφερουν και συγκρινουν πανεπιστημια  :headbang: Για την Ελλαδα λεμε σαν φυσικη ομορφια

OP
OP
nukteros

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ποια πόλη του Φωτός; Το Παρίσι είναι γκρι και μεσα στην καταχνια . Βενετια μουχλα και δυσωδια απο τα καναλια. Ωραία κτίρια, δεν λέω, αλλά αν έχεις πάει πριν στην Πράγα πραγματικά προς τί όλη αυτή η υπερβολή για την ομορφιά αυτής της πόλης;
Και πού είναι το άρωμα του Παρισιού; Στη δυσοσμία των ούρων στο μετρό, που σε έκανε να εύχεσαι να είσαι στον ηλεκτρικό στην Ομόνοια;Οι δε άνθρωποι, από τους πιο αγενείς που έχω πετύχει σε ευρωπαϊκή πόλη, με ουδεμία διάθεση να σου προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια, ακόμη κι αν τη ζητάς στη γλώσσα τους... Ήμαρτον, ειλικρινά!

marduk

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οταν λεμε χωρα δεν εννοουμε καποια πολη οπως γραφουνε πολλοι , αλλοι αναφερουν και συγκρινουν πανεπιστημια   :headbang: Για την Ελλαδα λεμε σαν φυσικη ομορφια
Κι αυτά είναι μέρος της χώρας. Και είναι ενδεικτικά της χώρας. Μία χώρα που δεν δίνει την παραμικρή πιθανότητα εξέλιξης, σε οποιονδήποτε τομέα, δε μπορεί να έχει αξιώσεις τύπου η ωραιότερη, καλύτερη χώρα κτλ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
- Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου.

- Και η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας ποιά είναι;

- Ταγρίνιου.

Κάντε τις αναγωγές σας.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Οταν λεμε χωρα δεν εννοουμε καποια πολη οπως γραφουνε πολλοι , αλλοι αναφερουν και συγκρινουν πανεπιστημια   :headbang: Για την Ελλαδα λεμε σαν φυσικη ομορφια

Στην Ευρώπη βρίσκεις ίδια και καλύτερα τοπία. Τα μοναδικά ιδιαίτερα "φυσικα μνημεία" είναι τα μετέωρα και οι Κυκλάδες σαν σύνολο. Πανέμορφα μεν αλλά για τον χαρακτηρισμό της πιο όμορφης χώρας στον κόσμο, ε μάλλον δεν φτάνουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom