Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 201
Τελικά ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο , τώρα πείστηκα
τον έσυρε με τα βιας η γκόμενα , αλλιως ειχε το ντουφεκι του ετοιμο να καθαρισει την Κινγκ Κονγκ ...Αυτος πως πηγε?Αφου ειναι οπαδος της θεωριας της παπαρειας φυλης
Εντάξει ρε φίλε αλλά εδώ είναι σάιτ, δεν είμαστε εφορία!ποιος της το ανοιξε το μαγαζι ξερεις ;
η νομιζεις οτι το ανοιξε με δικά της λεφτα ;
τοτε δεν ισχυει αυτο που εγραψες , ειδικα το κομματι οτι δεν κοιταει το χρημα και οτι μονη της ανοιξε μαγαζι στην Γλυφαδα και οχι στην Πλατεια ΒαθηςΕντάξει ρε φίλε αλλά εδώ είναι σάιτ, δεν είμαστε εφορία!
μάλλον άλλο ποστ διαβάζεις...τοτε δεν ισχυει αυτο που εγραψες , ειδικα το κομματι οτι δεν κοιταει το χρημα και οτι μονη της ανοιξε μαγαζι στην Γλυφαδα και οχι στην Πλατεια Βαθης
μάλλον άλλο ποστ διαβάζεις...
αλλά, εντάξει, δεν τη μάζεψε και από το δρόμο ούτε από το κωλόμπαρο που δούλευε, γνωστή στη show-biz είναι, έχει δική της επιχείρηση όχι στην πλατεία Βάθης αλλά στο κεντρικότερο σημείο τη Γλυφάδας κλπ
Μεγάλε, επειδή ακούς αυτά που θες να ακούσεις και τα ερμηνεύεις όπως εσύ θες, κλείνει εδώ το θέμα, γιατί και για τους υπόλοιπους είναι κουραστικό το forum να γίνεται chat...οτι πεις
ολοι αυτοι στο γαμο μελη της παπαρειας φυλης ειναι ρε τυπε....η νυφη τα τελευταια χρονια απο τοπικη σε τοπικη γυρναγε για θηραμα ....ολοι παπαρειοι ειναι με τη βουλα!Αυτος πως πηγε?Αφου ειναι οπαδος της θεωριας της παπαρειας φυλης
Δικαιώνεται για άλλη μια φορά....Μόνο στην Ελλάδα μια τέτοια άσχημομουρα θα είχε χορηγό πλούσιο που να την κάνει δώρα σπίτια τζιπ και χρυσαφια.. Πως το έλεγε ο σαντμαν.. Αγαμισταν..
Δεν γνωριζα οτι ειναι του δημοκρατικου τοξουολοι αυτοι στο γαμο μελη της παπαρειας φυλης ειναι ρε τυπε....η νυφη τα τελευταια χρονια απο τοπικη σε τοπικη γυρναγε για θηραμα ....ολοι παπαρειοι ειναι με τη βουλα!
Δεν γνωριζα οτι ειναι του δημοκρατικου τοξου
Eγω θα μαζευα τους φακελους για εξοδα διαζυγιου,διατροφη κλπ.Ποτε δεν ξερειςΠόσα έριξες?
Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Νεκτάριος Λεμονίδης για τον γάμο τους: Αντί για δώρα κάποιοι έδωσαν κενό φάκελο
«Δεν θα πούμε ονόματα» ανέφερε το ζευγάριwww.protothema.gr
Θα τα χρειαστεί λες?Eγω θα μαζευα τους φακελους για εξοδα διαζυγιου,διατροφη κλπ.Ποτε δεν ξερεις
ΕνδεχεταιΘα τα χρειαστεί λες?
Δε νομίζω, είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλονΕνδεχεται
Τυπες λες για εκεινον τον τυπο απο την κυπρο που ειναι πιο τρυπιος και απο φουγαρο της χαλυβουργικης?Δεν έχω ιδέα ποια είναι και αυτήν και αυτός αλλά επειδή το βλέπω να παίζει παντού χωρίς να έχω ιδέα το λόγο κάτι μου λέει ότι θα ξαναεμφανιστεί ο τύπος από την Κύπρο που παντρεύτικε κάποια που δεν θυμάμαι το όνομά τους που επίσης έπαιζε παντού χωρίς λόγο
Αν αυτός παντρεύτηκε μια ξανθιά τελείως στόκο ναιΤυπες λες για εκεινον τον τυπο απο την κυπρο που ειναι πιο τρυπιος και απο φουγαρο της χαλυβουργικης?