Νέα

Elizabeth Elechi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Την θεωρείτε σέξυ;

• Ναι

Ψήφοι: 80 33,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 157 66,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
Και στα δικά σου...:coffee::coffee::coffee:
Eιδες τεχνικη ο ντοκτορας?Λογικα κατι της ειχε μεινει στον λαιμο και πηγε να της το βγαλει ρουφωντας:coffee::confused::confused::confused::confused:
Υγ Να παιρνετε σειρα οι μεγαλυτεροι και σε 70-80 χρονια θα ακολουθησουμε κι εμεις:hi::confused::confused::confused:

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
144
Πόντοι
0
Ανάξιες σχολιασμού οι κανιβαλίστικες καγκουρο-προσεγγίσεις άνευ επιχειρημάτων των haters των social εδώ μέσα. Προσωπικά, η συγκεκριμένη δε μου αρέσει καθόλου, την έχω δει και από κοντά σε δημόσια υπηρεσία πριν 6-7 χρόνια, δεν ξέρω αν κυνηγάει το χρήμα, αλλά, εντάξει, δεν τη μάζεψε και από το δρόμο ούτε από το κωλόμπαρο που δούλευε, γνωστή στη show-biz είναι, έχει δική της επιχείρηση όχι στην πλατεία Βάθης αλλά στο κεντρικότερο σημείο τη Γλυφάδας κλπ. Σχετικά με το γαμπρό, βέβαια, έχω να επισημάνω 1) ποιος σοβαρός γιατρός βγαίνει να κάνει πρόβα νυφικού και να σαλιαρίζει σαν 25χρονος στο πρωινό της Καινούριου; Ο σοβαρός γιατρός αν είναι να βγει σε πρωινάδικο, θα βγει στον Παπαδάκη - Αναστασοπούλου, Οικονόμου - Παυλόπουλο, Χασαπόπουλο - Βούλγαρη να μιλήσει για την πανδημία, για θέματα ιατρικού-επιστημονικού περιεχόμενου, για την κατάσταση στο ΕΣΥ κλπ και 2) ποιος σοβαρός γιατρός παντρεύεται 2 μήνες αφού έχει χάσει τη μάνα του και δεν αναβάλει το γάμο έστω για το νέο έτος για τα μάτια του κόσμου;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Ανάξιες σχολιασμού οι κανιβαλίστικες καγκουρο-προσεγγίσεις άνευ επιχειρημάτων των haters των social εδώ μέσα. Προσωπικά, η συγκεκριμένη δε μου αρέσει καθόλου, την έχω δει και από κοντά σε δημόσια υπηρεσία πριν 6-7 χρόνια, δεν ξέρω αν κυνηγάει το χρήμα, αλλά, εντάξει, δεν τη μάζεψε και από το δρόμο ούτε από το κωλόμπαρο που δούλευε, γνωστή στη show-biz είναι, έχει δική της επιχείρηση όχι στην πλατεία Βάθης αλλά στο κεντρικότερο σημείο τη Γλυφάδας κλπ. Σχετικά με το γαμπρό, βέβαια, έχω να επισημάνω 1) ποιος σοβαρός γιατρός βγαίνει να κάνει πρόβα νυφικού και να σαλιαρίζει σαν 25χρονος στο πρωινό της Καινούριου; Ο σοβαρός γιατρός αν είναι να βγει σε πρωινάδικο, θα βγει στον Παπαδάκη - Αναστασοπούλου, Οικονόμου - Παυλόπουλο, Χασαπόπουλο - Βούλγαρη να μιλήσει για την πανδημία, για θέματα ιατρικού-επιστημονικού περιεχόμενου, για την κατάσταση στο ΕΣΥ κλπ και 2) ποιος σοβαρός γιατρός παντρεύεται 2 μήνες αφού έχει χάσει τη μάνα του και δεν αναβάλει το γάμο έστω για το νέο έτος για τα μάτια του κόσμου;
Στα πρωιναδικα και γενικως στην τιβ ι δεν πανε οι σοβαροι επιστημονες.
Σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν καραγκιοζηδες σαν αυτον.
Παντως ο συγκεκριμενος αν δεν δουλευει στο εσυ θα απογειωθει η δουλεια του απ τη δημοσιοτητα με τη μαϊμού.

Γενικως το τίποτα βασιλευει στο ελλάντα γι αυτο καθε σοβαρος νεος αποχωρει και ερχεται μονο για διακοπες

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
το μαλάκα τόσα λεφτά χαλάει ο μουνόδουλος γιατρός για την πάρτη της πήγε και την παντρεύτηκε;ας της τα έσκαγε να την έχει μόνιμη βίζιτα.Έπρεπε να πάει να την παντρευτεί;Την πάτησε και αυτός, νόμιζει τώρα ότι θα έχει αποκλειστικότητα στο γαμήσι.Στο κυριολεκτικό αλλά θα του έρθει το μεταφορικό και τότε θα είναι αργά.

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Like
6.363
Πόντοι
1.056
το μαλάκα τόσα λεφτά χαλάει ο μουνόδουλος γιατρός για την πάρτη της πήγε και την παντρεύτηκε;ας της τα έσκαγε να την έχει μόνιμη βίζιτα.Έπρεπε να πάει να την παντρευτεί;Την πάτησε και αυτός, νόμιζει τώρα ότι θα έχει αποκλειστικότητα στο γαμήσι.Στο κυριολεκτικό αλλά θα του έρθει το μεταφορικό και τότε θα είναι αργά.
Απ όλες αυτές 2 έκαναν τρελό deal και στα αρχιδια τους τώρα, όλες οι άλλες προσπαθούν να βρουν τν χαμένο θησαυρό

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Στανταρτ θα εχει καποιον αραπη να την βολευει , τι να της κανει ο μικροτσουτσουνος γιατρος ..:tired:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
υπερβολικά πολύ έντονο πρόσωπο, όσο και να μ αρέσουν οι λάτιν/μαυριδερές/μαύρες από μένα είναι όχι! κατα τ άλλα κορμάρα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.092
Πόντοι
2.606
Eιδες τεχνικη ο ντοκτορας?Λογικα κατι της ειχε μεινει στον λαιμο και πηγε να της το βγαλει ρουφωντας:coffee::confused::confused::confused::confused:
Υγ Να παιρνετε σειρα οι μεγαλυτεροι και σε 70-80 χρονια θα ακολουθησουμε κι εμεις:hi::confused::confused::confused:
na mathaineis...:stretcher::springsmile:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.