Ανάξιες σχολιασμού οι κανιβαλίστικες καγκουρο-προσεγγίσεις άνευ επιχειρημάτων των haters των social εδώ μέσα. Προσωπικά, η συγκεκριμένη δε μου αρέσει καθόλου, την έχω δει και από κοντά σε δημόσια υπηρεσία πριν 6-7 χρόνια, δεν ξέρω αν κυνηγάει το χρήμα, αλλά, εντάξει, δεν τη μάζεψε και από το δρόμο ούτε από το κωλόμπαρο που δούλευε, γνωστή στη show-biz είναι, έχει δική της επιχείρηση όχι στην πλατεία Βάθης αλλά στο κεντρικότερο σημείο τη Γλυφάδας κλπ. Σχετικά με το γαμπρό, βέβαια, έχω να επισημάνω 1) ποιος σοβαρός γιατρός βγαίνει να κάνει πρόβα νυφικού και να σαλιαρίζει σαν 25χρονος στο πρωινό της Καινούριου; Ο σοβαρός γιατρός αν είναι να βγει σε πρωινάδικο, θα βγει στον Παπαδάκη - Αναστασοπούλου, Οικονόμου - Παυλόπουλο, Χασαπόπουλο - Βούλγαρη να μιλήσει για την πανδημία, για θέματα ιατρικού-επιστημονικού περιεχόμενου, για την κατάσταση στο ΕΣΥ κλπ και 2) ποιος σοβαρός γιατρός παντρεύεται 2 μήνες αφού έχει χάσει τη μάνα του και δεν αναβάλει το γάμο έστω για το νέο έτος για τα μάτια του κόσμου;