Νέα

Elizabeth Elechi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 437
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Την θεωρείτε σέξυ;

• Ναι

Ψήφοι: 80 33,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 157 66,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Ανάξιες σχολιασμού οι κανιβαλίστικες καγκουρο-προσεγγίσεις άνευ επιχειρημάτων των haters των social εδώ μέσα. Προσωπικά, η συγκεκριμένη δε μου αρέσει καθόλου, την έχω δει και από κοντά σε δημόσια υπηρεσία πριν 6-7 χρόνια, δεν ξέρω αν κυνηγάει το χρήμα, αλλά, εντάξει, δεν τη μάζεψε και από το δρόμο ούτε από το κωλόμπαρο που δούλευε, γνωστή στη show-biz είναι, έχει δική της επιχείρηση όχι στην πλατεία Βάθης αλλά στο κεντρικότερο σημείο τη Γλυφάδας κλπ. Σχετικά με το γαμπρό, βέβαια, έχω να επισημάνω 1) ποιος σοβαρός γιατρός βγαίνει να κάνει πρόβα νυφικού και να σαλιαρίζει σαν 25χρονος στο πρωινό της Καινούριου; Ο σοβαρός γιατρός αν είναι να βγει σε πρωινάδικο, θα βγει στον Παπαδάκη - Αναστασοπούλου, Οικονόμου - Παυλόπουλο, Χασαπόπουλο - Βούλγαρη να μιλήσει για την πανδημία, για θέματα ιατρικού-επιστημονικού περιεχόμενου, για την κατάσταση στο ΕΣΥ κλπ και 2) ποιος σοβαρός γιατρός παντρεύεται 2 μήνες αφού έχει χάσει τη μάνα του και δεν αναβάλει το γάμο έστω για το νέο έτος για τα μάτια του κόσμου;
ποιος της το ανοιξε το μαγαζι ξερεις ; :coffee:
η νομιζεις οτι το ανοιξε με δικά της λεφτα ; :coffee:

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ποιος της το άνοιξε ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Ποιος είναι αυτός ? Είναι κάποιος διάσημος ?
διασημος με την εννοια της τηλεόρασης δεν ειναι , εχει εταιρεία εισαγωγης καφε στην Ελλαδα .. φραγκα εχει παντως πολλα

Feet Lover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2022
Like
1.306
Πόντοι
201
«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Το μονόπετρο που μου πήρε πάνω από 13 χιλιάδες ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα»

«Θα φορέσω μπλε κοστούμι. Νομίζω ότι τα δώρα που έχω κάνει έως τώρα στην Ελίζαμπεθ είναι λίγα για την αξία της. Έχω ετοιμάσει μια έκπληξη για τον γάμο μας. Αν είναι καλή μαζί μου θα την πάρω στο Μπαλί μήνα του μέλιτος. Γενικά ζηλεύω λίγο αλλά όταν έχεις μία γυναίκα τέτοια που έχει τόση πέραση και ενδείξεις θαυμασμού όταν περπατάμε, κάτι αισθάνεσαι. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί και εγώ κάτι αξίζω», υπογράμμισε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΥΛ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ..

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Το μονόπετρο που μου πήρε πάνω από 13 χιλιάδες ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα»

«Θα φορέσω μπλε κοστούμι. Νομίζω ότι τα δώρα που έχω κάνει έως τώρα στην Ελίζαμπεθ είναι λίγα για την αξία της. Έχω ετοιμάσει μια έκπληξη για τον γάμο μας. Αν είναι καλή μαζί μου θα την πάρω στο Μπαλί μήνα του μέλιτος. Γενικά ζηλεύω λίγο αλλά όταν έχεις μία γυναίκα τέτοια που έχει τόση πέραση και ενδείξεις θαυμασμού όταν περπατάμε, κάτι αισθάνεσαι. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί και εγώ κάτι αξίζω», υπογράμμισε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΥΛ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ..
θεμα χρονου να γινει κακολντ ο γιατρος και να γραφει στο ματι και στην συλλογή φωτο παρεα με τα αλλα ναυαγια , να ποστάρει φωτο τη γαζέλα με το πυγμαχικό σαγονι :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
θεμα χρονου να γινει κακολντ ο γιατρος και να γραφει στο ματι και στην συλλογή φωτο παρεα με τα αλλα ναυαγια , να ποστάρει φωτο τη γαζέλα με το πυγμαχικό σαγονι :coffee:

μην τον στραποναρει κιολας τυπε και ειναι εκει το μυστικο του γαμου :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Bιον ανθοσπαρτον:coffee::confused::confused::confused:
mMZbay.gif
:new_shocked::new_shocked::shit::shit::shit::shit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μην τον στραποναρει κιολας τυπε και ειναι εκει το μυστικο του γαμου :coffee:
Σιγά μην μασήσει ο γιατρός...πονάνε ωρε τα παληκάρια;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.844
Πόντοι
9.931

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
Δεν έχω ιδέα ποια είναι και αυτήν και αυτός αλλά επειδή το βλέπω να παίζει παντού χωρίς να έχω ιδέα το λόγο κάτι μου λέει ότι θα ξαναεμφανιστεί ο τύπος από την Κύπρο που παντρεύτικε κάποια που δεν θυμάμαι το όνομά τους που επίσης έπαιζε παντού χωρίς λόγο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Κλεινει ματι η τυπισα στην φωτο, σαν λεει τον βρηκα τον πλούσιο μαλακα που θα με συντηρεί τα επόμενα χρόνια, εσεις οι υπόλοιπες καθήστε να κάνετε βίζιτες:grin:
...και να έχετε για άρωμα τα μαντηλάκια του Hondos Center,όπως λέει συναγωνιστής στο κείμενο υπογραφής του.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
* Καλά ΔΕΝ υπάρχει ο τύπος...
bbc three laugh GIF by BBC