raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.263
- Πόντοι
- 5.006
Α, εσυ μαλλον λες για τον μαυρικιο μαυρικιου που ειναι 1000% αντρακλας....Αν αυτός παντρεύτηκε μια ξανθιά τελείως στόκο ναι
Α, εσυ μαλλον λες για τον μαυρικιο μαυρικιου που ειναι 1000% αντρακλας....Αν αυτός παντρεύτηκε μια ξανθιά τελείως στόκο ναι
Αααα μπράβο. Αυτό το ταλέντο λέωΑ, εσυ μαλλον λες για τον μαυρικιο μαυρικιου που ειναι 1000% αντρακλας....
Να δεις ότι κάπου θα ξανά βγει ο τύπος τώρα που ασχολούνται με τους άλλους
Nαι,με τιτλο "Με ζηλευει η γυναικα μου γιατι μου την πεφτουν συνεχως οι γυναικες οπου παω"Να δεις ότι κάπου θα ξανά βγει ο τύπος τώρα που ασχολούνται με τους άλλους
Μας έχει λείψει...
βλέπουν μετά στα νήματα των ελεινίδων ότι ακόμα και αυτός έχει γκόμενα και γαμάει όποτε θέλει
Αλλά επειδή είμαι πολύ καλός σύζυγος την ξυπνάω κάθε μέρα με πρωινό στο κρεβάτιNαι,με τιτλο "Με ζηλευει η γυναικα μου γιατι μου την πεφτουν συνεχως οι γυναικες οπου παω"
Τον ειχε αβαταρ γνωστο μελος νομιζω(διορθωσε με αν κανω λαθος)Μας έχει λείψει...
Δε ξέρω, δεν είχα προσέξειΤον ειχε αβαταρ γνωστο μελος νομιζω(διορθωσε με αν κανω λαθος)
Α τωρα θυμηθηκα,οταν ρωτουσε τι αβαταρ να βαλει νομιζω εσυ ειχες προτεινει ΜαυρικιοΔε ξέρω, δεν είχα προσέξει
Αυτό πολύ πιθανό.Α τωρα θυμηθηκα,οταν ρωτουσε τι αβαταρ να βαλει νομιζω εσυ ειχες προτεινει Μαυρικιο
2-3;αισιοδοξος εισαιΕμένα γιατί παει το μυαλό μου οτι η τύπισσα βρήκε εναν τερμα μουνοδουλο με φράγκα και εχει σκοπο να του τα φαει μεχρι δεκάρας;; Καλα να ειμαστε να δουμε αν σε 2-3 χρονια θα ειναι ακομα μαζι.
Πιστευω οτι ο τυπος ειναι τοσο μεγάλος μουνοδουλος που παιζει να την παρακάλαγε να τον παντρευτεί.
Και σου λεει αυτη δεν γαμιεται ας τον παρω, ας του φαω οσα μπορω, ας κανω και ενα παιδι και σε 1-2 χρονια τον χωρίζω παίρνω το παιδί, παίρνω και διατροφή και συνεχίζω να γαμιεμαι καθε καλοκαίρι στην Μύκονο.
Τζίνα Αλιμόνου είναι η μία.Απ όλες αυτές 2 έκαναν τρελό deal και στα αρχιδια τους τώρα, όλες οι άλλες προσπαθούν να βρουν τν χαμένο θησαυρό
Μη δείτε ωραίον άντρα, να την πείτε την κακία σας.μην τον στραποναρει κιολας τυπε και ειναι εκει το μυστικο του γαμου
Και βιζιτα να μην ειναι το γαμησι τοσο χρόνια στην Μύκονο θα πήγαινε σύννεφο!Βίζιτα ειναι η τύπισσα η έτσι το λες?