You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elizabeth Elechi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 437
- Εμφανίσεις 90K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Πολυ γυμνασμενη ειναι,πολυ εντονη η γραμμωση,εμενα μου φερνει σε τραβελο παντως!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Αν σου χώσει μπουκέτο θα ψάχνεις τα δόντια σου!
Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Οι φωτογραφίες που κάνει γυμναστική είναι μια χαρά!!!!!!!!!!τι σας αρέσει;;;;
Ahmed Butt
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 6
Οι φωτογραφίες που κάνει γυμναστική είναι μια χαρά!!!!!!!!!
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αρραβωνιάστηκε η δημοσιογράφος
ποιο μελος ειναι ο ήρωας ?
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκαλύπτει στο okmag πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον γιατρό σύντροφό της
Η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλά στο okmag για την πρόταση γάμου και το μονόπετρο από τον γιατρό σύντροφό της.
www.okmag.gr
φιανεται για μελος ....
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 9.931
Μετα απο ατελείωτες πουτσες στην Μυκονο που ξεκαλοκαίριασε καθε χρονο βρήκε ενα πυρφόρο μουνοδουλο γιατρο να αποκατασταθεί... καμια πουτ... εε κοπελα ηθελα να πω δεν παει χαμενη!Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αρραβωνιάστηκε η δημοσιογράφος
ποιο μελος ειναι ο ήρωας ?
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκαλύπτει στο okmag πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον γιατρό σύντροφό της
Η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλά στο okmag για την πρόταση γάμου και το μονόπετρο από τον γιατρό σύντροφό της.www.okmag.gr
φιανεται για μελος ....
Τελευταία τροποποίηση:
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Ο ήλιος λάμπει για όλους . Φαντάζομαι ποσό περήφανος είναι ο μελων σύζυγος , και ακόμα πιο περήφανη η πεθερούλα που το καμάρι της βρήκε γυναίκα για σπίτι……….
Περαν της πλάκας , το παρελθόν είναι παρελθόν , και μακάρι να ζήσουν και να ευτυχήσουν τα παιδιά . Ο έρωτας είναι δικαίωμα όλων
Περαν της πλάκας , το παρελθόν είναι παρελθόν , και μακάρι να ζήσουν και να ευτυχήσουν τα παιδιά . Ο έρωτας είναι δικαίωμα όλων
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Λεει το αρθρο , πεθερα γιοκ προσφατα . Τωρα περιμενουν τον πατερα για να κανουν τον γαμοΟ ήλιος λάμπει για όλους . Φαντάζομαι ποσό περήφανος είναι ο μελων σύζυγος , και ακόμα πιο περήφανη η πεθερούλα που το καμάρι της βρήκε γυναίκα για σπίτι……….
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 9.931
Τυπε το παρελθόν ειναι παρελθόν αλλα οταν η αλλη πέφτει στα τέσσερα και βλέπεις την ξεχαρβαλωμένη κωλοτρυπιδα της τοτε το παρόν σου υπενθυμίζει το παρελθόν!Ο ήλιος λάμπει για όλους . Φαντάζομαι ποσό περήφανος είναι ο μελων σύζυγος , και ακόμα πιο περήφανη η πεθερούλα που το καμάρι της βρήκε γυναίκα για σπίτι……….
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 9.931
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ, μου πήρε και τζιπ
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το μονόπετρο που μου χάρισε ο σύντροφός μου κάνει 13.500 ευρώ, μου πήρε και τζιπ
«Ο Νεκτάριος είναι ευσυγκίνητος, με κοιτάει, μου λέει πόσο όμορφη είμαι και μετά, κλαίει» πρόσθεσε
www.protothema.gr
Ποσο ναυαγιο πρεπει να εισαι να παντρεύεσαι τον πιθηκο με τις χαλια σιλικονες στα βυζια
Την έχω δει αρκετές φορες να κυκλοφορεί στις αγορές των νοτίων προαστίων , metro mall , Γλυφαδα κλπ . Απο κοντά είναι λίγο ποιο συμπαθητική σε σχέση με αυτό το σκύλε που βγάζει στα media & social , όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο , μακριά κι αλάργα ….
Τώρα σχετικά με τον γάμο μου θυμίζει την Αλεξανδράκη που όλο λένε λένε αλλά μνηστήρας πουθενά ….
Τώρα σχετικά με τον γάμο μου θυμίζει την Αλεξανδράκη που όλο λένε λένε αλλά μνηστήρας πουθενά ….
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Την ποθούσα τόσο πολύ, είμαι και Ταύρος στο ζώδιο, λέει ο μέλλοντας σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι
«Τα έφτιαχνα πάντα με Διδύμους και πήγαιναν χάλια οι σχέσεις» πρόσθεσε ο Νεκτάριος Λεμονίδης
www.protothema.gr
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Ο γιατρός μπορεί και να είναι ψηφοφόρος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και να νομίζει ότι κάνει πολιτική / ανθρωπιστική δράση με τον γάμο...Μετα απο ατελείωτες πουτσες στην Μυκονο που ξεκαλοκαίριασε καθε χρονο βρήκε ενα πυρφόρο μουνοδουλο γιατρο να αποκατασταθεί... καμια πουτ... εε κοπελα ηθελα να πω δεν παει χαμενη!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
...πάντως τώρα που τον βλέπω φέρνει λίγο σε Μιχαλολιακο!!!
εντάξει μοιάζει με παρατράγουδο της αντιπαθέστατης Αννίτας Πάνια.
Όμως φίλτατοι το έγραψα και κάπου αλλού : ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια φορά ζούμε. Και κατά βάθος όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε μια παρόμοια τρέλα, ένα χάσιμο, μια αυθόρμητη εμπειρία ή ρίσκο. Πείτε το όπως θέλετε. Αυτός ο κύριος όταν ο χάρος του ζητήσει να κάνει τον απολογισμό του κάτι θα χει να του πει νομίζω. Αλίμονο σε μας ; Αφήστε τον τρελό στην τρέλα του που λέει και το ωραίο τραγούδι ! Ωραίοι τύποι είναι χαρούμενοι έχουν και τρέλα ,θα περάσουν τέλεια. Βίο ανθόσπαρτο να έχουν.
Όμως φίλτατοι το έγραψα και κάπου αλλού : ΔΥΣΤΥΧΩΣ μια φορά ζούμε. Και κατά βάθος όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε μια παρόμοια τρέλα, ένα χάσιμο, μια αυθόρμητη εμπειρία ή ρίσκο. Πείτε το όπως θέλετε. Αυτός ο κύριος όταν ο χάρος του ζητήσει να κάνει τον απολογισμό του κάτι θα χει να του πει νομίζω. Αλίμονο σε μας ; Αφήστε τον τρελό στην τρέλα του που λέει και το ωραίο τραγούδι ! Ωραίοι τύποι είναι χαρούμενοι έχουν και τρέλα ,θα περάσουν τέλεια. Βίο ανθόσπαρτο να έχουν.
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Συμπολεμιστές προβλέπω δράματα, κάτι άλλο παίζει εδώ! Ούτε Μύκονο δεν θα προλάβει ο γιατρός....
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 9.931
Εμένα γιατί παει το μυαλό μου οτι η τύπισσα βρήκε εναν τερμα μουνοδουλο με φράγκα και εχει σκοπο να του τα φαει μεχρι δεκάρας;; Καλα να ειμαστε να δουμε αν σε 2-3 χρονια θα ειναι ακομα μαζι.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 32