gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.425
- Πόντοι
- 4.027
Καλησπέρα αγόρια μου...
Τι κάνετε??
καλως την! Λειπεις τοσο καιρο και δεν ανεβασες μια φωτογραφια για το καλωσορισμα?
Καλησπέρα αγόρια μου...
Τι κάνετε??
Στηρίζω...Που είσαι εσύ τόσους μηνες;
Όλα καλα;
Ο φίλτατος έχει δίκιο, έπρεπε να μπεις με φωτο !
Όλο με τις πάντες μπαίνεις εσύ...Στηρίζω...
Και μετά να μπούμε εμείς ;)
Ναι, γιατί εσύ πας πίσωΌλο με τις πάντες μπαίνεις εσύ...
Καλημέρα αγόρια Μου...
:-* :-* :-*
Φίλε μου τα τηλέφωνα δεν τα δίνουμε εμείς. Στείλε ένα μήνυμα στην κοπέλα και αν θεωρήσει ότι πρέπει να στο δώσει, θα σου το δώσει η ίδια.εχεις κανεισ το τηλ τησ νεαρασ να μου το δωσει σε πμ
βαλε και μια αλλη ,πιο αντιπροσωπευτικη φωτογραφια,μην ντρεπεσαι και μην τσιγγουνευεσαι,για να δουν οι συναδελφοι που εχουν δικιο να ζητανε,οχι για μενα γιατι την ξερω την κορμαρα σου.αλλωστε εισαι μουναρος.δειχτο ντε.Καλημέρα αγόρια Μου...
:-* :-* :-*
εχει γερο.και πολυ καλο σε διαρκεια και συμετοχη.διαβασε δικο μου ποστ εδω στο νημα της,αν με εμπιστευεσαι.Καλησπέρα!
Από κώλο, πώς πάμε;
για πε ρε φιλε τα γαλλικα σου ,να τα μαθουμε και εμεις.καλα αστο ρε τυπε με την βερονικα τωρα με αλλο ονομα μαυρο παιδια αντε μην ακουσει κανα γαλλικο αυτη και οι ααγαπουλιδες της
εχει γερο.και πολυ καλο σε διαρκεια και συμετοχη.διαβασε δικο μου ποστ εδω στο νημα της,αν με εμπιστευεσαι.
Για συνάντηση στο χώρο μου στα νότια, μου ανέφερε :εχεις κανεισ το τηλ τησ νεαρασ να μου το δωσει σε πμ
Με εμένα και τις δυο φορές φορές PSE ήταν η φαση, γιατί και καλά της το εβγαλα...Είχα συναντήσει το μωρό σε χοτελ νοτια προάστια.
Ραντεβού πανεύκολο, τυπική στην ώρα της, σώμα αρκετά καλό, πρόσωπο καλό, κώλο με ωραία πιασίματα
Αναλ δεν έκανε με τίποτα, είπε πως έκανε παλιότερα με +50, αλλά δεν θα με δεχόταν ούτε τότε (λόγω μεγέθους) μάλλον δεν το γουστάρει με τπτ.
Πίπα βαθιά, βγάζοντας όμως κραυγές πνιγμού από τη μέση και μετά.
Άνετη τύπισσα, χωρίς τη ψευτομαγκιά μιας συνομίλικής της με θρεντ εδώ, αλλά με αίσθηση άματερ (αματούρι) ξεχάστε PSE κλπ