AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 4.496
@ geoco4
Όσο είναι νέα και έχει ωραίο κορμί θα δουλεύει, όταν αυτά πάψουν να ισχύουν τότε την θέση της θα πάρει κάποια νεότερη και ομορφότερη.
@ geoco4
Όσο είναι νέα και έχει ωραίο κορμί θα δουλεύει, όταν αυτά πάψουν να ισχύουν τότε την θέση της θα πάρει κάποια νεότερη και ομορφότερη.
ποσταρισε αλλου δεν νομιζω οτι τοσο νεος εδω μεσα μπορεις να προμοταρεις την καθε μια συμβουλες να δωσεις μετα απο 2-3 χρονια εχεις μελλον ακομη κατανοητω ;)Κατανοητό, από κάπου είπα να αρχίσω να ποστάρω κι εγώ.
Κατανοητό, από κάπου είπα να αρχίσω να ποστάρω κι εγώ.
Μήπως ήσουνα στο Λακόμπα κατά τις 8:00 ?
Ε ναι... τώρα εάν της ζήτησε να κάνει το Άλογο Επιβήτορα και εκείνη δεν το έκανε.... δεν φτάει η Ελίνα.
Καλή παρατήρηση φίλε Frank.
Επίσης να αναφέρω (μετά τα λεγόμενα του Frank το παρατήρησα), ότι όταν ένα μέλος είναι από το 2009 και έχει μόνο 40 κάτι μηνύματα στα 8 χρόνια, αυτό στα δικά μου μάτια δεν τον κάνει και τόσο αξιόπιστο.
Βέβαια μπορεί να είναι και ένας "κλώνος" κάποιου κανονικού ενεργού μέλους και να μην ήθελε να "καρφωθεί" για το ραντεβού... αλλά όπως και να έχει... στα 8 χρόνια 40 κάτι μηνύματα, είναι κάπως ρε αδερφέ.
Καλό μήνα κύριοι..!!
ωραίος!!!!την κοπελα τη γνωρισα . Είχα πιτσιρικάς ένα KLE 250 ψηλό μηχανακι , από ομορφια δεν έλεγε και πολλά ήταν πάντως εντυπωσιακο.
όταν το οδηγούσες μεχρι τις 2.500 στροφές ηταν ψοφιο αν πέρναγες τις 5.000 στροφές το μηχανακι μεταμορφωνόταν σε πυραυλο. Πήγαινε παντού χωμα , άσφαλτο τα πάντα όλα. όταν κατέβαινες από το μηχανάκι ήσουν κουρασμένος αλλά πολύ χαρούμενος.
Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε
Καλησπέρα αγόρια μου....
Εμενα με ειχε στησει γυρω στο μισαωρο.Ειμαι τυχερος,παντως ειναι καλη η μικρη!Η ελινα το καλοπαιδο με εστησε στο χοτελ ειχαμε επιβεβαιωσει το ραντεβου μια μερα πριν,απο τοτε την καταπιε η γη
καλησπερα,αλλα δεν ειναι καλη η φωτο.να βαλεις αλλη.και συντομα,οχι να εμφανιζεσαι σαν κομητης.Καλησπέρα αγόρια μου....
Σε αυτη τη περιπτωση (προφανως και σε πιστευω), αλλαξε το σε κωλοπαιδο!Η ελινα το καλοπαιδο με εστησε στο χοτελ ειχαμε επιβεβαιωσει το ραντεβου μια μερα πριν,απο τοτε την καταπιε η γη
μεγαλο φαουλ συναγωνιστη.φαινεται καπου χανει επικοινωνιακα και δεν εχει την αισθηση του χρονου.ομως πρεπει να γινει πιο συνηδητοποιημενη.γι αυτο,μεχρι να συμορφωθει,να παρει τα μαθηματα της.και το λεω εγω που εχω γραψει τα καλυτερα για παρτυ της και θα γραψω ακομα καλυτερα εαν γινει πιο σεβαστικη και βαλει μυαλο.Η ελινα το καλοπαιδο με εστησε στο χοτελ ειχαμε επιβεβαιωσει το ραντεβου μια μερα πριν,απο τοτε την καταπιε η γη
Η ελινα το καλοπαιδο με εστησε στο χοτελ ειχαμε επιβεβαιωσει το ραντεβου μια μερα πριν,απο τοτε την καταπιε η γη
ΜΑΣ δουλευει !Τελικά η κοπέλα δουλεύει???