φιλοι μου,καθησα και διαβασα ολα τα ποστ μετα την αναφορα μου, στο καυλακι τουτο.σεβομαι ολες τις αναφορες,ειτε στην παρουσια της σαν γυναικα ειτε στην συμπεριφορα ,διαθεση και υπηρεσιες της.θα πω αλλη μια φορα,οτι κατεθεσα την δικιαμου εμπειρια και τι βιωσα και εισεπραξα εγω.και δεν λεω μαλακιες.προς θεου δεν λεω οτι μου την βγηκατε.τωρα ,οταν μιλαμε για ανθρωπο,δεν γινεται να ειναι το ιδιο με ολους,πιστευω ομως οτι εφοσον δουλευει,προσπαθει παντα για το καλυτερο.σε ιδιαιτερα ζητηματα δεν στεκομαι,οπως και στα μικρα η μεγαλα θελω του καθενος,στεκομαι ομως στο οτι η μικρη ειναι μια φρεσκαδουρα που κανει πολλα,σε εμενα παρα πολλα,εμενα μου αρεσει που καθοδηγειται πανω στο γαμισι και που σε καποιες φασεις βγαζει ερασιτεχνισμο,που δεν λεει οχι αυτο ,μη εκεινο.οπωσδηποτε μοντελο δεν ειναι ουτε στιγνη επαγγελματιας και αυτο μου αρεσει.για την φωνη,τι να πω,δεν μπορω να θυμηθω κατι πολυ εξωφθαλμο,μπορει να ηταν βραχνιασμενη απο κρυο.παντως καπνιζει μπολικα.να σας πω και κατι αλλο,μπορει να ειναι αδιαφορο,αλλα δεν την εκοψα για πολυ μορφωμενη.τα βασικα, αλλα καλη καρδια και ψιχουλα.αυτες ειναι οι διευκρινισεις μου.εγω θα το ξανα γαμισω,θα το ξεπατωσω δηλαδει,γιατι δεν γαμισα και το μουνακι της,γιατι ειναι φρεσκο,καθαρο και δεν μου λεει οχι.γεια χαρα.