Νέα

Ελεύθερο τελειωτικό σε οίκους ανοχής!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
είσθε ολίγον τι είρων μετά του άνωθεν ξυπνητζή, φίλτατε ΠΥΡΑΥΛΕ!

Το σχόλιό μου δεν αναφέρεται σε απόψεις μελών του site.

Αποσκοπεί να δείξει με σαρκαστικό τρόπο ότι φιλώντας τη στοματική περιοχή των εν λόγω θηλέων, είναι σα να γλείφεις τα δημόσια ουρητήρια της Ομόνοιας.

Και ο αυτοσαρκασμός πίσω από αυτό, είναι ότι κι εγώ το κάνω αυτό κάποτε - κάποτε.
Και μ' αρέσει πολύ, γιατί στη ζωή τα ωραιότερα πράγματα είναι τα παράνομα, τα ανήθικα και τα ανθυγιεινά.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
1.γιαννα απο φωκαιας 27δεξια κατω τα πρωινα: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Γιάννα/listingid:444/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Γιάννα/listingid:444/[/url]
2.αννα ρωσιδα απο φωκαιας 25α: δυστυχως δεν εχει κριτικη ακομα!
3.μονικα φωκαιας 25β: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Μόνικα/listingid:457/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Μόνικα/listingid:457/[/url]
4.τζουλια διδυμου 18α πλεων φωκαιας 25β πρωι και φυλης 86-84: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Τζούλια/listingid:575/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Τζούλια/listingid:575/[/url]
5.σονια απο αλκιβιαδου τωρα λεωνιδου 28 μετα τις 12: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Σόνια/listingid:582/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Σόνια/listingid:582/[/url]
6.μπαρμπαρα φωκαιας 27οροφος: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Μπάρμπορα+/listingid:444/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Μπάρμπορα+/listingid:444/[/url]
7.ρωξανα φωκαιας 19 πρωινα: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Ρωξάνη/listingid:473/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Ρωξάνη/listingid:473/[/url]
8.μινελα αγκυρας 12: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Μινέλλα/listingid:619/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:Μινέλλα/listingid:619/[/url]

εβγαλα την λιλη την αλβανιδα γιατι εχει σταματησει και εβαλα την αννα απο φωκαιας ευσωμη αλλα με τρελα προγραμματα και ελευθερο τελειωτικο!!! και απο συζυτησεις που εχουν γινει ακουγεται οτι ειναι καλη!!
Ξέχασες την Άννα-Πίτσος (Αλβανορουμανικής καταγωγής)από Φυλής 109/136 πάνω. Χύσιμο στο στόμα και μάπα.
Υ.Γ.Βιάζεται στο δωμάτιο να σε τελειώσει

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μάρκετινγκ μάνατζερ ο κ. larson

dim700

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερεται αν στο αλκαμενους 117 δουλευει ακομα τα πρωινα μια ψηλη ξιανθια μιλφ????????????????????λεω να την επισκευτω αυριο οποιος ξερει ας με βοηθησει!!!!!!!

dim700

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καποια απαντηση στο παραπανω ερωτημα?????????????????????????????

Επισκέπτης
Aν λες τη Τζουλια την ρωσοφιλανδεζα που ειναι πρησμενη απο τις πλαστικες ΝΑΙ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να πώ και γώ κάτι φαινομενικά άσχετο

τις δύο τελευταίες φορές που επισκέφθηκα οίκους ( δεν θα πώ ποιούς , οπότε μην μπείτε στον κόπο να με ρωτήσετε )
είχα επαφή του προσώπου μου με το πρόσωπο της ...άνας ( φιλάκια , γλυψιματάκια κτλ)
μετά παραδόξως στο ξύρισμα παρατήρησα σπυράκια στο δέρμα μου

ίσως να είναι τυχαίο γεγονός , αλλά όμως δεν αποκλείω οι κοπέλες να έχουν δεχθεί το σπέρμα
κάποιου συναγωνιστή στο πρόσωπο και στο στόμα τους και συνεπώς αυτή να είναι η αιτία του δερματικού ερεθισμού μου

τέλοσπάντων δεν είμαι σίγουρος , αλλά είμαι σίγουρος ότι οι οίκοι ανοχής γενικότερα είναι ένα υπέροχο μέρος καλλιέργειας βακτηρίων  ;)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... οι οίκοι ανοχής γενικότερα είναι ένα υπέροχο μέρος καλλιέργειας βακτηρίων...

... όπου παραδόξως οι σπερματοδέκτες κατά τεκμήριο σφύζουν από υγεία.

Κάργα τα αντισώματα στο αίμα τους...

Έχω αφήσει παρακαταθήκη ότι αν ποτέ χρειαστώ μετάγγιση αίματος, αυτό να προέρχεται από πόρνες της υποαχάρνειας περιοχής των Αθηνών.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
... όπου παραδόξως οι σπερματοδέκτες κατά τεκμήριο σφύζουν από υγεία.

Κάργα τα αντισώματα στο αίμα τους...

Έχω αφήσει παρακαταθήκη ότι αν ποτέ χρειαστώ μετάγγιση αίματος, αυτό να προέρχεται από πόρνες της υποαχάρνειας περιοχής των Αθηνών.

λογική η τοποθέτησή σου  ;)

τον τελευταίο καιρό λόγω ηλιοφάνειας και ζέστης , αναδύεται πιο έντονα αυτή η χαρακτηριστική οσμή σπέρματος στο μετάξι , που μοιάζει με κλουβιο αυγό και σάπιο ψάρι...
εικάζω ότι προέρχεται απο τα βακτήρια που "τρώνε" τις πρωτεϊνες του πακιστανικού σπέρματος
μαζί με τα ¨οξέα" που βγαίνουν απο τον προστάτη τους...οπότε όντα που επιβιώνουν σ'αυτό το σηπτικό περιβάλλον , σίγουρα θα έχουν ένα πολύ ανθεκτικό ανοσοποιητικό σύστημα...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
να πώ και γώ κάτι φαινομενικά άσχετο

τις δύο τελευταίες φορές που επισκέφθηκα οίκους ( δεν θα πώ ποιούς , οπότε μην μπείτε στον κόπο να με ρωτήσετε )
είχα επαφή του προσώπου μου με το πρόσωπο της ...άνας ( φιλάκια , γλυψιματάκια κτλ)
μετά παραδόξως στο ξύρισμα παρατήρησα σπυράκια στο δέρμα μου

ίσως να είναι τυχαίο γεγονός , αλλά όμως δεν αποκλείω οι κοπέλες να έχουν δεχθεί το σπέρμα
κάποιου συναγωνιστή στο πρόσωπο και στο στόμα τους και συνεπώς αυτή να είναι η αιτία του δερματικού ερεθισμού μου

τέλοσπάντων δεν είμαι σίγουρος , αλλά είμαι σίγουρος ότι οι οίκοι ανοχής γενικότερα είναι ένα υπέροχο μέρος καλλιέργειας βακτηρίων  ;)
:2funny: :2funny: :2funny: τα σπερματα μου,φιλαγες φυλε !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:2funny: :2funny: :2funny: τα σπερματα μου,φιλαγες φυλε !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υπο την επήρρεια της καύλας έχω γευθεί έμμεσα ,πολύ σπέρμα, άλλων συναγωνιστών , φίλε απο τότε που άρχισα να επισκέπτομαι τους οικίσκους της ακολασίας...

foxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
134
Πόντοι
11
μαγκες, η μικη στο φ86 κανει ακομα cim; εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν την εχω δει ακομα και σκεφτομαι να την επισκεφτω οταν ερθει η αδεια...

foxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
134
Πόντοι
11
κριμα! και ολο ελεγα περσι να την δω, αλλα δε βολευε λογω δουλειας απογευματινη/βραδινη τσαρκα... καμια καλη προταση αυτες τις μερες (αν γινεται με διευκρινυση βαρδιας);

Επισκέπτης
στη φυλης.
αννα φωκαιας 25α απογ/βραδυ
ειρηνη φωκαιας 27ισογειο διαφορες βαρδιες
μπαρμπραρα φωκαιας 27πανω πρωι
ρωξανη φωκαιας 19 δεν ειναι πλεον καθε μερα.
αυτες απο φυλης

μεταξουργειο
κολοκυνθους 38 μια αδυνατη βραδυ

και μετα διαφορες κοπελες απο διδυμου, αλκαμενους 117 113, αγκυρας 12αβ και λοιπα τσιμπουκαδικα

αυτες εμειναν μετα την επιθεση του "επιτυχημενου"
αν καποιος συναγωνιστης ξερει καποια να συμπληρωσει που ειτε δνε ξερω ειτε ξεχασα να αναφερω ας συμπληρωσει

foxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
134
Πόντοι
11
ωραιος παιχτη! μπορει να περασω απο κεντρο για καταθεση το απογευμα, να δω αν παιζει κατιτις...

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,καποιος φιλος να προτεινει καμια καλη σε μπουρδελο,να ειναι καλη μεσα και να κανει και ελευθερο στοματικο ? ευχαριστω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom