lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Μεταμεσονυκτιες...γενικα την αποφευγω την περιοχη τις βραδυνες ωρες....
ναι η σονια στο λεωνιδιου ειναιη σονια απο αλκιβιαδου 16γΑπ ό,τι ενημερώθηκα, η Σόνια από Διδύμου και η Σόνια από Λεωνίδου είναι δύο διαφορετικά αιδία...
φιλε η ροξανα κ οχι ροξανη(ειναι αλλη αυτη) τελειωτικο κανει αλλα ζηταει +10ευρω....=]
την ρωξανη την ειδα σημερα το πρωι σε τσαρκα και την θυμηθηκα την ειχα παρει ειναι μετρια ουτε κακη αλλα ουτε και καλη ομως αμα θες να χυσεις ενα στοματακι και δεν βρισκεις ειναι οτι πρεπει!!!
σορρυ που τις βαζω μια-μια αλλα τις ξεχναω!!!
ας προτεινει και κανεις αλλος καμια!!!!
Συγνώμη για το offtopic αλλά δεν άντεξα..
Αναρωτιέμαι αν όλοι εσείς που δίνετε ακόποτο στοματικό, έχετε επίγνωση του τι κάνετε? Το κάνετε από άγνοια και αφέλεια ή δεν σας ενδιαφέρει για την υγεία σας?
Με το σάλιο μεταδίδονται πολύ σοβαρές παθήσεις, χρόνιες και χωρίς θεραπεία όπως η ηπατίτιδα Β, τα κονδυλώματα, ο έρπης κλπ.. Όλοι αυτοί οι ιοί άπαξ και εισχωρήσουν στον οργανισμό δεν φεύγουν ποτέ!
Όταν πάει ένας λοιπόν που έχει τον ιό των κονδυλωμάτων και του πάρει ακάποτη η πουτάνα έχει κολλήσει και με τη σειρά της θα κολλήσει και όλους τους επόμενους!
Φιλικά
Μια φορά που την είχα πάρει δεν μου είχε ζητήσει εξτρά πάντως.φιλε η ροξανα κ οχι ροξανη(ειναι αλλη αυτη) τελειωτικο κανει αλλα ζηταει +10ευρω....
να προσθεσω λοιπον την μινελα απο αγκυρας 12 που την εχυσα σημερα ειναι σουπερ.....
στο κενο μεταξυ συρμου και αποβαθρας?Απλα σας το λεω, ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!
Ακριβως !!!στο κενο μεταξυ συρμου και αποβαθρας?
κάποτε ήταν αδιανόητο στα μπουρδέλα ακόμα και το ελεύθερο στοματικό....
μιλάμε για το τελευταίο σκαλοπάτι της αθλιότητας!!!!
ή μάλλον το τελευταίο θα είναι το ακάποτο σεξ
φυσικα τα κολλας και απο την κοπελα σου...παιζει και αυτοδε θα πω πολλα,τα κολλας και απο την κοπελα σου αυτα ..ξερεις ποσες ξεπετες εχει κανει?
Γι'αυτο λεω και εγω, Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η Η !!!!!!φυσικα τα κολλας και απο την κοπελα σου...παιζει και αυτο
βεβαια το τραγικο δεν ειναι αυτο ...το τραγικο ειναι να κολλησεις την κοπελα σου η ποσο μαλλον την γυναικα σου
τις δυο πρωτες φορες που την ειχα παρει ουτε εμενα μου ειχε ζητησει....αλλα αυτο ητα περσι....δεν ειχα ξαναπερασει μεχρι πριν 2 μηνες που δεν με θυμοταν κ μου ειπε στο δωματιο οτι κανει τελιωτικο με +10......ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα...οτι πιασει η τσεπη τουςΜια φορά που την είχα πάρει δεν μου είχε ζητήσει εξτρά πάντως.
Σε λίγο που θα τελειώνει τη βάρδια αγάμητη και θα αναγκαστεί να βάλει και κωλαράκι στο παιχνίδι θα μάθει το καριολάκι πόσα απίδια βάζει ο σάκκος...ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα...οτι πιασει η τσεπη τους