Νέα

Ελεύθερο τελειωτικό σε οίκους ανοχής!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κάποτε ήταν αδιανόητο στα μπουρδέλα ακόμα και το ελεύθερο στοματικό....

μιλάμε για το τελευταίο σκαλοπάτι της αθλιότητας!!!!

ή μάλλον το τελευταίο θα είναι το ακάποτο σεξ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
τζουλια απο διδυμου ,εχω διαβασει πολλα αρνητικα αλλα ρισκαρα και πηγα,η κοπελα απλα δουλευει αναλογα με τα κεφια της και με το αν γουσταρει τον πελατη,αυτο εχω καταλαβει,δεν το λεω για να σας πως οτι με γουσταρε -ισως κιολας- η μπορει απλως να ειχε κεφια,δεν βιαζοταν ουτε ηταν ξινη ,πολυ ομιλητικη και φιλικη θα την ξαναπροτιμουσα..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
τζουλια απο διδυμου ,εχω διαβασει πολλα αρνητικα αλλα ρισκαρα και πηγα,η κοπελα απλα δουλευει αναλογα με τα κεφια της και με το αν γουσταρει τον πελατη,αυτο εχω καταλαβει,δεν το λεω για να σας πως οτι με γουσταρε -ισως κιολας- η μπορει απλως να ειχε κεφια,δεν βιαζοταν ουτε ηταν ξινη ,πολυ ομιλητικη και φιλικη θα την ξαναπροτιμουσα..
εχεις δικιο η χοντρουλα η τζουλια οταν εχει κεφια του δινει κ καταλαβαινει.......

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Είναι άλλη Τζούλια αυτή; Εγώ θυμάμαι πριν από καιρό μία Τζούλια από Ρουμανία, κοντούλα, αδύνατη και όμορφη...

Επισκέπτης
απλα φιλε ειναι ατομα που ειτε δεν τους σηκωνεται ειτε δεν ξερουν να γαμανε και τα περιμενουν ολα απο την κοπελα που της εχουν δωσει 20 ή 15 ΄10 ευρω και νομιζουν οτι αυτη για 10 λεπτα ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ... και μετα μπαινουν εδω και τις κραζουν...

συγκεκριμενα η τζουλια ειναι απο τις πιο φιλοτιμες...

Επισκέπτης
εχεις δικιο η χοντρουλα η τζουλια οταν εχει κεφια του δινει κ καταλαβαινει.......
Ποια χοντρούλα; Τη Σύλβια πρέπει να εννοείς φίλε, που κλάνει απ' το μουνί λες και το 'χει ταΐσει φασολάδα!
Η Τζούλια που δουλεύει στο Διδύμου 18Β, είναι λεπτή, Ρουμάνα και όχι Βουλγάρα όπως αναφέρθηκε με πίρσινγκ στην κλειτορίδα. Ευγενική, φιλότιμη και στο κρεβάτι πιστόλι.

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Καπου στο σαιτ διαβασα για ενα μπουρδελο, σε υπογειο νομιζω σε Β τελειωνε αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειμαι απο αθηνα και ειχε μια που εκανε κ ακαποτα γαμισια,ετσι ανεφερε τουλαχιστον καποιος..  κ ελεγε οτι εχει ψυχολογικα κτλ

Επισκέπτης
Καπου στο σαιτ διαβασα για ενα μπουρδελο, σε υπογειο νομιζω σε Β τελειωνε αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειμαι απο αθηνα και ειχε μια που εκανε κ ακαποτα γαμισια,ετσι ανεφερε τουλαχιστον καποιος..  κ ελεγε οτι εχει ψυχολογικα κτλ
Δύσκολο κάποια που κάνει ακάποτα γαμήσια να έχει ψυχολογικά, καθώς απλά δεν έχει μυαλό...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποια χοντρούλα; Τη Σύλβια πρέπει να εννοείς φίλε, που κλάνει απ' το μουνί λες και το 'χει ταΐσει φασολάδα!
Η Τζούλια που δουλεύει στο Διδύμου 18Β, είναι λεπτή, Ρουμάνα και όχι Βουλγάρα όπως αναφέρθηκε με πίρσινγκ στην κλειτορίδα. Ευγενική, φιλότιμη και στο κρεβάτι πιστόλι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Να δεις που αν γίνει κι αυτό φίλε, πολλοί θα είναι αυτοί που θα το ζητάνε! Απορώ πώς πάνε και κάνουν γλυφομούνια μερικοί και ακάποτες πίπες κλπ! Οκ, σίγουρα έχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση αλλά πώς ρισκάρεις την υγεία σου ρε φίλε τόσο εύκολα? Τόσα ΣΜΝ κυκλοφορούν.Πώς νομίζετε ότι κολλάνε? Μόνο με το ακάποτο σεξ? Λίγη προσοχή ρε παιδιά...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
για την ιδια μιλαμε....αλλα μαλλον τα ματια μας τα βλεπουν διαφοτετικα δεν την λες κ λεπτη την τζουλια αλλα βεβαια δεν ειναι κ στα κιλα της συλβιας.......

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
εγω πριν μια εβδομαδα περιπου που την επισκεφθηκα δε μπορω να την πω χοντρη ...εχει πολυ ωραιο κορμακι και καυλιαρικο προσωπακι ..τωρα για πιο παλια δεν ξερω πως ηταν

Επισκέπτης
για την ιδια μιλαμε....αλλα μαλλον τα ματια μας τα βλεπουν διαφοτετικα δεν την λες κ λεπτη την τζουλια αλλα βεβαια δεν ειναι κ στα κιλα της συλβιας.......
Όχι ρε αδερφέ, 2-3 κιλάκια παραπάνω να 'χει το κορίτσι. Πότε την πήρες τελευταία φορά;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Όχι ρε αδερφέ, 2-3 κιλάκια παραπάνω να 'χει το κορίτσι. Πότε την πήρες τελευταία φορά;
οκ μην το τραβηξουμε , εχουμε διασταση αποψεων στο τι θεωρουμε λεπτο κανονικο γεματουλικο κ χοντρο....ειπαμε γουστα ειναι αυτα

Επισκέπτης
οκ μην το τραβηξουμε , εχουμε διασταση αποψεων στο τι θεωρουμε λεπτο κανονικο γεματουλικο κ χοντρο....ειπαμε γουστα ειναι αυτα
Μωρέ κουβέντα να γίνεται, απλά αυτές που θεωρώ εγώ χοντρούλες εσύ λογικά θα τις θεωρείς τόφαλους ;)
Πως σου φαίνεται η Βερόνικα που εκδίδεται με την Κατερίνα τη Σέρβα φερ ειπείν; Εγώ τη θεωρώ νταρντάνα προς χοντρούλα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom