Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
που δουλευει η κοπελα τυπε?
στο ασυλο ανιατων
που δουλευει η κοπελα τυπε?
ποτε επιτρεπονται οι επισκεψεις τυπε?στο ασυλο ανιατων
ποτε επιτρεπονται οι επισκεψεις τυπε?
μιλαμε για πολυ μουτσουνα
δεν λεω για αυτην γιατι δεν την ξερω!!!!+δελφε, αυτά κι αν είναι γούστα... ;)
~για τη Ρένια λες;~
εχεις δικιο η χοντρουλα η τζουλια οταν εχει κεφια του δινει κ καταλαβαινει.......τζουλια απο διδυμου ,εχω διαβασει πολλα αρνητικα αλλα ρισκαρα και πηγα,η κοπελα απλα δουλευει αναλογα με τα κεφια της και με το αν γουσταρει τον πελατη,αυτο εχω καταλαβει,δεν το λεω για να σας πως οτι με γουσταρε -ισως κιολας- η μπορει απλως να ειχε κεφια,δεν βιαζοταν ουτε ηταν ξινη ,πολυ ομιλητικη και φιλικη θα την ξαναπροτιμουσα..
απλα φιλε ειναι ατομα που ειτε δεν τους σηκωνεται ειτε δεν ξερουν να γαμανε και τα περιμενουν ολα απο την κοπελα που της εχουν δωσει 20 ή 15 ΄10 ευρω και νομιζουν οτι αυτη για 10 λεπτα ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ... και μετα μπαινουν εδω και τις κραζουν...τζουλια απο διδυμου ,εχω διαβασει πολλα αρνητικα αλλα ρισκαρα και πηγα,η κοπελα απλα δουλευει αναλογα με τα κεφια της και με το αν γουσταρει τον πελατη,αυτο εχω καταλαβει,δεν το λεω για να σας πως οτι με γουσταρε -ισως κιολας- η μπορει απλως να ειχε κεφια,δεν βιαζοταν ουτε ηταν ξινη ,πολυ ομιλητικη και φιλικη θα την ξαναπροτιμουσα..
Ποια χοντρούλα; Τη Σύλβια πρέπει να εννοείς φίλε, που κλάνει απ' το μουνί λες και το 'χει ταΐσει φασολάδα!εχεις δικιο η χοντρουλα η τζουλια οταν εχει κεφια του δινει κ καταλαβαινει.......
κάποτε ήταν αδιανόητο στα μπουρδέλα ακόμα και το ελεύθερο στοματικό....
μιλάμε για το τελευταίο σκαλοπάτι της αθλιότητας!!!!
ή μάλλον το τελευταίο θα είναι το ακάποτο σεξ
Δύσκολο κάποια που κάνει ακάποτα γαμήσια να έχει ψυχολογικά, καθώς απλά δεν έχει μυαλό...Καπου στο σαιτ διαβασα για ενα μπουρδελο, σε υπογειο νομιζω σε Β τελειωνε αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν ειμαι απο αθηνα και ειχε μια που εκανε κ ακαποτα γαμισια,ετσι ανεφερε τουλαχιστον καποιος.. κ ελεγε οτι εχει ψυχολογικα κτλ
Ποια χοντρούλα; Τη Σύλβια πρέπει να εννοείς φίλε, που κλάνει απ' το μουνί λες και το 'χει ταΐσει φασολάδα!
Η Τζούλια που δουλεύει στο Διδύμου 18Β, είναι λεπτή, Ρουμάνα και όχι Βουλγάρα όπως αναφέρθηκε με πίρσινγκ στην κλειτορίδα. Ευγενική, φιλότιμη και στο κρεβάτι πιστόλι.
κάποτε ήταν αδιανόητο στα μπουρδέλα ακόμα και το ελεύθερο στοματικό....
μιλάμε για το τελευταίο σκαλοπάτι της αθλιότητας!!!!
ή μάλλον το τελευταίο θα είναι το ακάποτο σεξ
για την ιδια μιλαμε....αλλα μαλλον τα ματια μας τα βλεπουν διαφοτετικα δεν την λες κ λεπτη την τζουλια αλλα βεβαια δεν ειναι κ στα κιλα της συλβιας.......Ποια χοντρούλα; Τη Σύλβια πρέπει να εννοείς φίλε, που κλάνει απ' το μουνί λες και το 'χει ταΐσει φασολάδα!
Η Τζούλια που δουλεύει στο Διδύμου 18Β, είναι λεπτή, Ρουμάνα και όχι Βουλγάρα όπως αναφέρθηκε με πίρσινγκ στην κλειτορίδα. Ευγενική, φιλότιμη και στο κρεβάτι πιστόλι.
Όχι ρε αδερφέ, 2-3 κιλάκια παραπάνω να 'χει το κορίτσι. Πότε την πήρες τελευταία φορά;για την ιδια μιλαμε....αλλα μαλλον τα ματια μας τα βλεπουν διαφοτετικα δεν την λες κ λεπτη την τζουλια αλλα βεβαια δεν ειναι κ στα κιλα της συλβιας.......
οκ μην το τραβηξουμε , εχουμε διασταση αποψεων στο τι θεωρουμε λεπτο κανονικο γεματουλικο κ χοντρο....ειπαμε γουστα ειναι αυταΌχι ρε αδερφέ, 2-3 κιλάκια παραπάνω να 'χει το κορίτσι. Πότε την πήρες τελευταία φορά;
Μωρέ κουβέντα να γίνεται, απλά αυτές που θεωρώ εγώ χοντρούλες εσύ λογικά θα τις θεωρείς τόφαλους ;)οκ μην το τραβηξουμε , εχουμε διασταση αποψεων στο τι θεωρουμε λεπτο κανονικο γεματουλικο κ χοντρο....ειπαμε γουστα ειναι αυτα