Νέα

Ελεύθερο τελειωτικό σε οίκους ανοχής!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 265
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γτ αν οντως κανει σημερα εχει καταθεση στο στοματακι της...εχει κ το καυλωτικο piercing...!...ομορφα!!thx for the info file!!!
ειναι καβλιαρα!!!
την εχω παρτουζοσει με φιλαρακια 2 φορες αλλα παροτι την χυσαμε στο στομα και οι 2 δεν ηταν χαλαρη και δεν την απολαυσαμε.. εχει την ταση στην παρτουζα να γιαμιεται με τον 1 και ο αλλος να βλεπει και μετα το αναποδο και για αυτο την βαρεθηκα!!!!

provelegios

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
0
Μάγκες...Έχω να πω κάτι...Μία φορά με έχει πιπώσει πουτάνα στην Φυλής, δεν θυμάμαι ακριβώς που... χωρίς προφυλακτικό και μετά από καμία βδομάδα άρχισε να τσούζει αφόρητα το καυλί μου...Ειδικά όταν πήγαινα να κατουρήσω πέθαινα στον πόνο...Πήγα στον γιατρό και μου διέγνωσε ''βλενόρροια''....Ευτυχώς μετά από λίγες ημέρες με κατάλληλη αγωγή το ξεπέρασα...Αλλά ταλαιπωρήθηκα πολύ..Λοιπόν, καλές οι καύλες αλλά μην ξεχνάτε ρε παιδιά...Πουτανες είναι...Αν τσιμπουκώνουν εσάς, μπορεί να έχουν τσιμπουκώσει και καθε τελειωμένο πακιστανό χωρίς προφυλακτικό...Έλεος δηλαδή..προσοχή λοιπον

Επισκέπτης
Μάγκες...Έχω να πω κάτι...Μία φορά με έχει πιπώσει πουτάνα στην Φυλής, δεν θυμάμαι ακριβώς που... χωρίς προφυλακτικό και μετά από καμία βδομάδα άρχισε να τσούζει αφόρητα το καυλί μου...Ειδικά όταν πήγαινα να κατουρήσω πέθαινα στον πόνο...Πήγα στον γιατρό και μου διέγνωσε ''βλενόρροια''....Ευτυχώς μετά από λίγες ημέρες με κατάλληλη αγωγή το ξεπέρασα...Αλλά ταλαιπωρήθηκα πολύ..Λοιπόν, καλές οι καύλες αλλά μην ξεχνάτε ρε παιδιά...Πουτανες είναι...Αν τσιμπουκώνουν εσάς, μπορεί να έχουν τσιμπουκώσει και καθε τελειωμένο πακιστανό χωρίς προφυλακτικό...Έλεος δηλαδή..προσοχή λοιπον
επειδη εχω κολλησει βλενορροια ο γαιτρος στο συγγρος μου ειπε οτι δεν κολαει απο πιπα αλλα μονο απο γαμησι!!!
ψαξου καλυτερα ποια σε κολλησε τοτε, ΑΝ λες αληθεια οτι κολλησες....

provelegios

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
0
ψάχτηκα πολύ καλά...Εκείνη με κόλλησε...Εκείνη την περίοδο δεν είχα σχέση και γενικώς δεν πήδαγα άλλη..Κι εμένα γιατρός στο Συγγρό μου το είπε..Απλά είναι πολύ δύσκολο να κολλήσεις με πίπα...Και όμως..Κόλλησα..
Δεν έχω λόγο να μην πω αλήθεια...Δεν θα κερδίσω κάτι..Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει..Εγώ απλά σας παρέθεσα τί μου συνέβη...Ό,τι θέλετε κάνετε...στα αρχίδια μου κι όλας.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
χρήσιμο το νήμα για τύπους με γούστα!
χωρίς διάθεση να spam/άρω, μήπως γνωρίζουμε εργάτριες που κάνουν cif {το υπόλοιπο service με αφήνει εντελώς αδιάφορο,μόνο πίπα και τελείωμα στο πρόσωπο};

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ψάχτηκα πολύ καλά...Εκείνη με κόλλησε...Εκείνη την περίοδο δεν είχα σχέση και γενικώς δεν πήδαγα άλλη..Κι εμένα γιατρός στο Συγγρό μου το είπε..Απλά είναι πολύ δύσκολο να κολλήσεις με πίπα...Και όμως..Κόλλησα..
Δεν έχω λόγο να μην πω αλήθεια...Δεν θα κερδίσω κάτι..Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει..Εγώ απλά σας παρέθεσα τί μου συνέβη...Ό,τι θέλετε κάνετε...στα αρχίδια μου κι όλας.
Τυπε αμα κολλησες βλενορροια απο ακαποτο πεξε και κανα τζοκερ ποτε δε ξερεις...

Επισκέπτης
χωρίς διάθεση να spam/άρω, μήπως γνωρίζουμε εργάτριες που κάνουν cif {το υπόλοιπο service με αφήνει εντελώς αδιάφορο,μόνο πίπα και τελείωμα στο πρόσωπο};
φιλε ειναι σχετικα δυσκολο ηξερα καποιες αλλα εχουν σταματησει τωρα...
παντως αυτες που κανουν cim αμα καταθετεις συχνα σε αφηνουν για cif...
αμα θες διαπραγματευσου το στο σαλονι (κτυφα απο την τσατσα)

Επισκέπτης
εγω ρε φιλε αυτο που θα ηθελα να εκανα θα ηταν ενα mini-bukkake με 4-5 ατομα κατι που ξερω μια που το κανει!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μηπως εκανες και κανα αλλο παρανομο εξτραδακι αλα λιονταρης και ντρεπεσαι να μας το πεις? :grin:

Επισκέπτης
Καλές, πολύ καλές για στοματικό γενικότερα και τελειωτικό ειδικότερα, είναι η Νταϊάνα και η Κατερίνα η Σέρβα από Αλκιβιάδου 16Α και Β αντιστοίχως.
Από 'κει και πέρα, τελειωτικό κάνει και η Μπάρμπορα ως γνωστόν, με τη διαφορά ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν κατέχει την τέχνη της πίπας.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
εγω ρε φιλε αυτο που θα ηθελα να εκανα θα ηταν ενα [size=18pt]mini-bukkake[/size] με 4-5 ατομα κατι που ξερω μια που το κανει!!!!!
+δελφε, αυτά κι αν είναι γούστα...  ;)
~για τη Ρένια λες;~

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Στη Φώκαιας και στην Διδύμου τα περισσότερα προσφέρουν ελεύθερο τελειωτικό :grin: :grin:,αλλά πριν πάρω φροντίζω να έχω ακούσει από την τσατσάρα το ''ονλι γκρι'' :rockon:.Αν η πουτάνα κάνει τόσο καλό τσιμπούκι,σίγουρα θα της τα δώσω στο στόμα :pipa1:.Τεελυταία κατάθεση στην Αντριάννα από Διδύμου,μαστόρισα της πίπας,ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα  :2funny: :2funny:

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Φρατζέσκα από Κωνσταντινιόλεως 94, υπάρχει και πρόσφατη κριτική

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Καλές, πολύ καλές για στοματικό γενικότερα και τελειωτικό ειδικότερα, είναι η Νταϊάνα και η Κατερίνα η Σέρβα από Αλκιβιάδου 16Α και Β αντιστοίχως.
Από 'κει και πέρα, τελειωτικό κάνει και η Μπάρμπορα ως γνωστόν, με τη διαφορά ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν κατέχει την τέχνη της πίπας.

Συμφωνω μεγαλε για την Μπαρμπορα,μια φορα της τον εδωσα τελειωτικο αλλα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο,απλα εχει ολα τα αλλα ομως!!!!!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απολυτε εισαι και εσυ επιφοβος με τις φαφουτες που τσιμπουκωνεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε οι φαφουτες ειναι λιγοτερο επιφοβες
δεν εχουν δοντια ωστε να δημιουργουνται μικροβια στο στομα :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom